- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Az normális, hogy 510-es Intelhez a HD Sentinel nem ír hőmérsékletet?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #36514 üzenetére
Ha bedől akkor az első indításnál kiderül ugye? Na most, ha HDD-hez alkalmazzuk, ott telepítünk drivert akkor megmutatja, hogy mi történne SSD-nél? Történetesen van 2 majdnem egyforma rendszerem az SSD-n van benne +1 nap már, de ha a HDD-s rendszerre teszem a drivert, BIOS -> AHCI, HDD boot megy minden, akkor vissza IDE, SSD-n driver, BIOS->AHCI és megy minden? Vajon jó az elképzelés?
A driverről akkor gondolom nem derül ki 100%-ban, hogy működik-e telepítés nélkül?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #36511 üzenetére
De, ha "bedől" miután felraktam, utána Csökkentett módban sem engedi elindítani, hogy töröljem és BIOSban vissza IDE-re?
Sima P5Q, azért nem is írtam hozzá mást!
Everest/AIDA:
"Alaplap neve Asus P5Q"Ui.: Szokták ajánlani, hogy tiltsa le az SSD user a hibernációt... hát én ezt nem szeretném.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #36509 üzenetére
Ez egy x éve működő átrakott XP, próbáltam AHCI-t adni neki BIOS-ból, de folyamatos kékhalálok kíséretével inkább visszakapcsoltam. Ha van rá megoldás, meg próbálnám megcsinálni, de ha van benne rizikófaktor, hogy a rendszer "szétesik" akkor inkább maradunk így.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
SSD INTEL 510 SATA3 2.5" 250GB-ról van szó! Konkrét programhasználatot is tud valaki prezentálni?
Köszi!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Hallottam valami olyasmiről, hogy XP alá van valami szoftver ami RÉSZBEN(!) helyettesíti a TRIM-et, kacsa vagy létezik?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Balage76 #31745 üzenetére
Köszönöm!
A növeléshez a beépített windows-os lemezkezelőt használjam esetleg, Powerquest PartitionMagic v. EASEUS Partition Master?
@Bodor
A belakás az összes jelszó, beállítás visszaállítása stb. ezt nem könnyíti meg az SSD szerintem.Ui.: Az összehasonlító táblázathoz valakinek el kell küldeni az adatokat majd? Hozzájárulnék én is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Köszönöm az előző hozzászólásomra a válaszokat.
Már csak annyi maradt nyitott kérdés a számomra, hogy megoldható-e egy 52GB-os rendszerpartíció átrakása úgy az SSD-re, hogy az egy az egyben 250GB lesz 1 partícióban.
Nem mai a rendszerem, de karbantartva semmi hibája, nem lassú stb, és "be van lakva".Nem szeretnék SSD csere miatt 3 hónapot a belakásra szánni
Köszönöm -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Tudom sokszor elhangzott már, meg egyesek unják, de valaki -akár hsz linkelésekkel- elmagyarázná nekem, ha veszek egy SSD-t, megmaradhat-e a jelenlegi rendszerem, és át tudom-e rakni az SSD-re (mostani rendszerp. 60giga az SSD 250), illetve, hogy miket érdemes, és miket KELL beállítani, bekapcsolni, vagy éppen ki.
Köszönöm szépen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Asus P5Q normálisan kezeli az SSD-ket? Van erről tapasztalat? Egyenlőre ez a lap maradna mellé, későbbiekben majd ivmi lesz helyette. Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valakinek van használható infója vagy tapasztalata arról, hogy ha egy HDD lévő rendszert leghostolunk akkor az az SSD-re fixen visszaimportálható?
-
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Mint már írtam tervezem egy 60-64GB-os SSD vásárlását de elkacsintottam már a 80-as Intel felé is
Szeretném kikérni a tapasztaltak véleményét az Intelről illetve még mindig várnék tippeket a 60-64GB-os kategóriára.
Illetve még egy kérdés. Vajon egy winchesterről leghostolt partíció visszamászna az SSD-re?
Köszi -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok Srácok!
SSD vásárlás előtt állok, 64GB minimum. Szeretném, ha ajánlanátok 2-3 félét, számít az ár sajnos, de meghallgatok minden tanácsot, hogy melyiket miért, melyiket miért nem....
Köszönöm.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest