Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
finest
üzenetére
Nincs semmi gond a buborékokkal, mindenki azt vegye/válassza amelyikkel boldognak érzi magát/amelyikben hisz és persze amelyikre pénze van.
Én nem azt mondom hogy a Samsung a világ legjobb gyártója és a világ legjobb SSD-je, csak tegyük tisztába a dolgokat. Ha ezek után továbbra is a Corsair mellett dönt, hajrá, hiszen így lesz a legelégedettebb és ez a legfontosabb. -
hesszan
aktív tag
válasz
finest
üzenetére
szia.
teljesen tanácstalan vagyok. Alaplaphoz nem találtam semmit, sima intel chipset.
+ az xp telepítés közben F6-al csak floppyról fogadná el. az meg nincs a laptopban, usb meg nincs itthon.Miután minden partició kezdeményt töröltem a vinyóról Win7 már eljutott odaáig, hogy kiválaszthattam, és akart rá másolni. 0%-on szöszölt 5percet majd kiirta hogy valami baja van. Ezekután visszalépett oda ahol a vinyót kell kiválasztani és ismét nem mutatott egyetlen vinyót sem. driver hozzátallózásánál meg az alap inteles-re azt irja h nem nincs kompatibilis.
-
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
finest
üzenetére
Gondolom hibás/gyenge területeket a lemezen, amelyeket a fenntartott részből kipótolt.
Ez pont azért van, hogyha előfordul néhány gyenge cella, akkor azokat megjelöli és helyettesíti a tartalék területről. Így garit sztem amíg nem csökken a tényleges kapacitás, elfelejtheted. A technológia velejárója a dolog.
Ha megállapodik az érték, akkor nem olyan gáz - kiesnek/kiestek a gyengébb részek.
Adatot nem igazán bukhatsz, mert az esetleg ott lévő dolgokat átköltözteti az elektronika, mielőtt hibásnak jelöli a területet. -
Livius
őstag
válasz
finest
üzenetére
Azzal hogy ezzel a 100MB os particióval nem történt semmi a norton ghost ghostolása után és hiába csináltam meg a ghost telepítést nem volt jó a boot és még helyreállítólemezzel se jött helyre mert nem talált win7-t a gépen. A win7 saját partíció mentője meg két particiót is akart menteni azzal meg az volt a baj hogy miközben telepítettem szükségem volt arra hogy a régi HDDm re ne rakja rá a másik mentett particiót de ezt valahogy nem tudtam megoldani. 5 perc alatt felcuccoltam egy új win 7-t azt telepítgettem tovább, viszont élvesztem mert iszonyat gyorsasággal települtek nulláról a dolgok az új rendszeren.
-
Davzone
senior tag
-
Szipi
aktív tag
válasz
finest
üzenetére
Idézet a PH!-s Átfogó elemzés az SSD-k természetéről cikkből:
"A Windows 7/2008 R2 telepítője egy teljesen új, particionálatlan SSD-t a telepítés során jól fog beállítani, tehát emiatt nem kell aggódnunk."De ezt majd karácsony környékén élesben is kipróbálom egy Crucial Real SSD C300-on, ha megjön időben

-
Aktív témák
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs, hogy buta vagyok. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de Gorneck23-nak is ilyesféle módszere van.