Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
csimpok
aktív tag
válasz
dy_nmq
üzenetére
+1
Én torrentezem is rajta
(na jó csak átmenetileg, amíg nincs HDD). 3 év múlva már tuti valami újabbat használok, addig meg ha gáz van vele ott a garancia, szóval én sem értem hogy jön ide a fizu. Nyilván érdemes mindent ésszel használni, de azért ha valaki a temp fájlokat nem teszi ramdrive-ba, azért az nem a világvége. -
csimpok
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én se bántam meg a vásárlást, csak az zavar, hogy az NCQ miért nem működik rendesen ennél a típusnál? (4K és 4K multithreaded eredmények szinte ugyanazok)
-
csimpok
aktív tag
válasz
McLaca
üzenetére
Hát figyu elég sok külföldi oldalt olvastam ezzel kapcsolatban, és saját bőrömön is tapasztaltam pár éve, mikor a Half-Life 2 Episode One mindig lefagyott az első 5 percben, és napokig próbálkoztam mire kiderült, hogy a virtuális memória hiánya okozza (a program kb 300 megát ha foglalt az 1 GB ramból). Mellesleg másoknál is ugyanaz volt a helyzet, mint később utánaolvastam.
-
-
csimpok
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
5 év garancia van az Intelre, szóval szerintem nem kell foglalkozni a ciklusok számával

-
csimpok
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha a megbízhatóság is fontos, akkor szerintem Intel 320 vagy Kingston V+ 100 96 GB.
-
csimpok
aktív tag
válasz
Findzs
üzenetére
Már most úgy vagyok vele, hogy semmi pénzért nem váltanék vissza HDD-re... Az a pár install ami eddig volt az is brutál gyors volt (Win reinstall se volt több 7-8 percnél). Emellett csendesebb is lett a gép, plusz a ház remegése is eltűnt most hogy lelőttem a haldokló vinyót. Csakhát a 96 giga nem lesz elég

-
csimpok
aktív tag
Na pont kapóra jött az SSD, mert szerintem tönkrement a vinyóm... nem szarakodtam beépítő kerettel, csak bevágtam a gépbe....
Tehát Kingston V+ 100 96GB eredmények:
Boot:
HDD-vel (Hitachi 5K3000 2TB): Bios csippanásig 12 mp, desktop full betöltésig 35 mp
SSD-vel: Bios csippanásig 8 mp, desktop full betöltésig 22 mp.
(na jó most jut eszembe Live Messengert még nem telepítettem föl, az automatikusan indult a HDD-vel).Még nem mentem végig az SSD-hez szükséges beállításokon, minden alapon van.
-
csimpok
aktív tag
SATA kábeleket is vennem kell... Van ilyen, hogy sata2-es kábel, vagy megvehetem a legolcsóbbat is?
-
csimpok
aktív tag
Na megvettem a Kingstont, de hogy kell betenni?
Beépítő keretet nem adtak hozzá (pedig az Iponos képen rajta volt...), enélkül be lehet szerelni? Youtube-on láttam valaki kétoldalú ragasztóval oldotta meg, vagy inkább érdemes venni külön ilyen keretet? -
csimpok
aktív tag
Én elvileg holnap hozom haza a Kingston V+100 96 Gb-os SSD-t. Majd méricskélek, hogy a gyakorlatban mennyivel gyorsult a rendszer.
-
csimpok
aktív tag
válasz
Remus389
üzenetére
Hey,
Nekem most egy teljes Win 7 Ultimate X64-es Office-szal és chrome-mal (viszonylag friss install) 19 gigát foglal a rendszermeghajtón. A 32 bites nyilván ennél is kevesebbet, plusz ahogy hallottam szépen lehet csupaszítani a fölösleges dolgok (játékok, driverek) stb törlésével, hallottam 11 gigás win 7 installról is. Viszont SSD-nél mindig érdemes 20% szabad helyet hagyni (hogy meglegyen a max sebesség és ne romoljon az élettartama), úgy számolj.
Elvileg elég a 40 giga is (a 64 biztosan), azt meg te tudod hogy megéri-e a gyorsabb win betöltés (mondjuk itt már a procierő is számít), kisebb fogyasztás és csökkenő zajszint. -
csimpok
aktív tag
Olvastam arról, hogy február környékén nagy botrány volt, hogy a Vertex 2-ben a NAND-okat kicserélték olcsóbb 25 nm-es ramokra, és a sebesség drasztikusan romlott az eredeti Vertex 2-khöz képest (holott azokat is az eredeti sebességekkel - 285/275MB/s hirdették). Azóta azt is olvastam, hogy tovább módosítottak a gyártáson, és az új 25 nm-esek már nem rosszabbak a régieknél. Lehet erről valamit tudni? Pl. ez melyik verzió lehet http://compker.hu/product.php?id_product=611? Nem szeretnék zsákbamacskát venni.
-
csimpok
aktív tag
A Kingston V+ 100 96GB 33K körül még mindig best buynak számít? Vagy inkább egy kisebb, de SF1200-as modell (Vertex 2, AData S599, Corsair Force)?
-
-
csimpok
aktív tag
Szerintetek mitől lehet különbség az azonos vezérlővel rendelkező SSD-k között (pl. A-Data S599, OCZ Vertex 2, Corsair Force). SSDReview összehasonlításban is vannak nagyobb különbségek. Egyébként Vertex 2 60 GB 25 ezerért jó vételnek tűnik, jól látom?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a kérdés másik fele továbbra is érdekelne.

(na jó most jut eszembe Live Messengert még nem telepítettem föl, az automatikusan indult a HDD-vel).