Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
vhunor
őstag
Este beszereltem a Kingston 96 gigás SSD-t, megformáztam, nem kapott betűjelet. Kicsit rendet raktam a C-n, majd a Kingstonhoz kapott True Image-dzsel megpróbáltam áttükrözni az 50 gigás partíciót az SSD-re. Nem ment. A True Image az istenért nem volt hajlandó engedni, hogy csak partíciót másoljak, ő mindenáron az 1 terát akarta átrakni, és mivel csak 96 GB a célmeghajtó kapacitása, sosem engedett továbblépni. Nosza, lekaptam egy ghost15-öt, install, forrás és cél kijelölése, minden szükséges beállítása, a végén az ssd aktívvá tétele, végigfut, örülés, restart. Boot közben kékhalál. Wtf. Restart, F8, hibánál megállít, persze (számomra) értelmezhetetlen hibakód. HDD lehúz, ugyanez. SSD lehúz, mondom nekiállok újra az egésznek, erre az orig HDD partícióról is kékhalált dob boot közben. Na innen már kezdtem ideges lenni. System restore, hibásnak vélt file-ok kézzel másolgatása, ősi vudu mágia, semmi sem segített. Így hát este 11.20-kor nekiálltam Win7-et telepíteni. De azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a fenébe sérül meg a forráspartíció egy tükrözés során.
-
vhunor
őstag
Sziasztok,
ma raknám be a gépbe a frissen szerzett Kingston 96GB-os ssd-t. Érdemes egy friss telepítéssel kezdeni, vagy elég, ha áttükrözöm a mostani rendszerparíciót? Lehet sebességbeli vagy egyéb különbség a két megoldás között?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- Saros (PS5)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.