- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Laci2277
üzenetére
Kezdheted keresni a garancialevelet...OCZ Agility nálam így szart be... 1 hetes korában kezdte a szarakodást, a működő Win egyszer csak lefagyott, restart sem segített, hidegindítás, majd biosban beállítani rendszermeghajtónak, mert egyszerűen nm látta a bios az ssd-t. Második körben végül elismerte a forgalmazó, hogy hibás. Mivel már egyik gépen sem ismerte fel a bios sem az ssd-t. Meg külső USB-be is hiába tettem bele, mintha ott sem lett volna. Pedig kábelt cserélte, cseréltem tápot, frissítettem az alaplapi biost. Semmi sem segített, és ezt a hibajelenséget egyre gyakrabban produkálta.
Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest