Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
cszn
őstag
Teljes mértékben. Annyiban korlátoz a hely, hogy játékokat nem telepítek rá, amúgy bőven elég rendszernek (nekem ilyen 18 giga körül van, szóval még egy SC2 éppen elférne rajta, ha kicsit meghúzom magam
). Sebességben biztos van gyorsabb, de nehéz elképzelni, mert minden pikk-pakk megy, szinte semmire nem kell várni. A szekv. másolás tényleg lassú, de ezt is csak akkor tapasztaltam amikor a trim tesztelésére teleírtam, máskor hasonlót úgysem teszek úgyhogy lényegtelen.
Aktív témák
Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogwarts Legacy teszt
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Sebességben biztos van gyorsabb, de nehéz elképzelni, mert minden pikk-pakk megy, szinte semmire nem kell várni. A szekv. másolás tényleg lassú, de ezt is csak akkor tapasztaltam amikor a trim tesztelésére teleírtam, máskor hasonlót úgysem teszek úgyhogy lényegtelen.