Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
cszn
őstag
Teljes mértékben. Annyiban korlátoz a hely, hogy játékokat nem telepítek rá, amúgy bőven elég rendszernek (nekem ilyen 18 giga körül van, szóval még egy SC2 éppen elférne rajta, ha kicsit meghúzom magam
). Sebességben biztos van gyorsabb, de nehéz elképzelni, mert minden pikk-pakk megy, szinte semmire nem kell várni. A szekv. másolás tényleg lassú, de ezt is csak akkor tapasztaltam amikor a trim tesztelésére teleírtam, máskor hasonlót úgysem teszek úgyhogy lényegtelen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- darkFlash Shadow Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Sebességben biztos van gyorsabb, de nehéz elképzelni, mert minden pikk-pakk megy, szinte semmire nem kell várni. A szekv. másolás tényleg lassú, de ezt is csak akkor tapasztaltam amikor a trim tesztelésére teleírtam, máskor hasonlót úgysem teszek úgyhogy lényegtelen.