Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
proof88
addikt
csak azért, mert a topikban olvastam itt emberektől még régebben
és nem szidom, csak megemlítettem
De mondjuk én olyat is olvastam, hogy valaki csak winampban hallgatott zenét és akkor akadt meg a rendszer néhány mp-re...
Egyébként a raid-del kapcsolatban hasonló a véleményem, de ha valahol létrejön egy hibás szektor, az gáz lehet, ezért érdemes raid0-hoz megbízható háttértárakat szerezni... amikben jobban bízik az ember... pl nekem is voltak gond nélkül raptorok raid0-ban, de pl volt még régen 80-as maxtor és samsung egyben, 4 hónap után szétesett a tömb, mert a maxtoron lett 1 bad sector
egyébként vagy rossz helyen lett a bad sector, vagy sokat kellett a raid-vezérlőnek várnia a winyóra, miközben az hibajavítani próbált, ilyenkor a vezérlők szokták kidobni a háttértárat a tömbből.Most nekem is van 2 ssd-m raidben, de nem túl régóta és azért parázok, hogy ne essen szét.

szerk.: ja jmicronhoz annyit, hogy van olyan ssd, amiben 2 jmicron vezérlő van és az gyorsabban is működik ...
Enclave: én azt tudom, hogy Kingstonból volt 40 gigás átcímkézett, de azt nagyon elkapkodták egy idő után... az Intel volt asszem, a 64-es meg lassabb volt, mert az nem Intel...
a szekvenciális sebességeket felejtsd el, tök m1... az számít, hogy a véletlen elérési idő mennyi, olvasásban meg írásban... CrystalDiskMark meg ATTO Diskbench képeket érdemes nézegetni, van egy pár a topikban... mivel a rendszer meg a programok indulási sebességét az befolyásolja, hogy innen-onnan kis fájlokat milyen gyorsan olvas be a winyó, ezért nem számít itt a szekvenciális sebesség, ami meg van adva a gyári adatok között.Intelből van olcsóbb változat is, ha csak 1 oldalt visszaolvasol, látod.
A JMicronos ssd-k problémáját elvileg megoldja a Diskeeper nevű progi...
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Renault, Dacia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 TB Seagate SSHD 100/100
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és nem szidom, csak megemlítettem
egyébként vagy rossz helyen lett a bad sector, vagy sokat kellett a raid-vezérlőnek várnia a winyóra, miközben az hibajavítani próbált, ilyenkor a vezérlők szokták kidobni a háttértárat a tömbből.