Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Érdekes ez a RAID 0-tól való félelem. Én több mint egy éve használok RAID 0-ban két ssd-t és még egyszer sem volt vele problémám, nem volt adatvesztés és nem esett szét a tömb sem.... Intel ICH10R RAID vezérlő egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon....
A másik dolog, hogy fura, hogy mennyien (proof88, Qru) szidják a Jmicronos ssd-ket, azt nem tudom, hogy gyakorlatból teszik-e, vagy csak hallották és olvasták, pedig egyáltalán nem rosszak, én pl. sosem tapasztaltam több másodperces megtorpanásokat , és bátran lehet több szálon is futtatni programokat, nincs vele lelassulás.... ezek az én gyakorlati tapasztalataim...
Igaz, hogy nincs trim de a Diskeeper, ami egyébként is hasznos a gépben lévő hdd-k töredezettségmentesítése miatt, megoldja ezt a problémát is... 1 év használat után ugyanolyan olvasási és írási eredményeket kapok, mint az elején... és hozzáteszem, hogy nem sokan vagyunk akik 1 éve használunk aktívan ssd-t...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest