- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Érdekes ez a RAID 0-tól való félelem. Én több mint egy éve használok RAID 0-ban két ssd-t és még egyszer sem volt vele problémám, nem volt adatvesztés és nem esett szét a tömb sem.... Intel ICH10R RAID vezérlő egy gigabyte EP45-UD3R alaplapon....
A másik dolog, hogy fura, hogy mennyien (proof88, Qru) szidják a Jmicronos ssd-ket, azt nem tudom, hogy gyakorlatból teszik-e, vagy csak hallották és olvasták, pedig egyáltalán nem rosszak, én pl. sosem tapasztaltam több másodperces megtorpanásokat , és bátran lehet több szálon is futtatni programokat, nincs vele lelassulás.... ezek az én gyakorlati tapasztalataim...
Igaz, hogy nincs trim de a Diskeeper, ami egyébként is hasznos a gépben lévő hdd-k töredezettségmentesítése miatt, megoldja ezt a problémát is... 1 év használat után ugyanolyan olvasási és írási eredményeket kapok, mint az elején... és hozzáteszem, hogy nem sokan vagyunk akik 1 éve használunk aktívan ssd-t...
Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 256 GB OEM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest