Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy SSD beszerzésén szigorúan rendszer winyónak Win7 x64 Home Premium alá.
Jelenleg egy 40GB-os partíción csücsül, ahol kb. 3GB üres hely van, emiatt 64GB-os mérettől gondolkodom SSD-ben.
Nem kívánok százezreket erre költeni, így jelenleg 20...30k magasságában gondolkodom az SSD-vel kapcsolatban.
ipon-on nézelődtem, ahol láttam is két versenyzőt, melyek közül az egyiket az első hsz-ban lévő egyik tesztben ajánlgattak is: KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2BN/64GB
A másik végül is csak azért került képbe, mert meglepődve olvastam, hogy van rajta USB2 csatlakozó: A-DATA S596 64GB SATA2 SSD AS596TB-64GM-C
Az utóbbit inkább pen drive helyettesítésére gondolnám, bár ki tudja egyébként milyen lenne rendszer számára.
A fentebbi Kingston (lehet nem a legűberebb SSD a piacon, de nem is kívánok e-péniszt növeszteni vele) megbízható választás lenne a win7 alá?
Az ssd pendrive dologról szintén véleményeket várnék illetőleg ha már valaki használ így, akkor a buktatókat is szívesen veszem.
Előre is köszönöm mindenki építő jellegű hozzászólását

Aktív témák
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest