Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Elgondolkodtam egy SSD beszerzésén szigorúan rendszer winyónak Win7 x64 Home Premium alá.

Jelenleg egy 40GB-os partíción csücsül, ahol kb. 3GB üres hely van, emiatt 64GB-os mérettől gondolkodom SSD-ben.

Nem kívánok százezreket erre költeni, így jelenleg 20...30k magasságában gondolkodom az SSD-vel kapcsolatban.

ipon-on nézelődtem, ahol láttam is két versenyzőt, melyek közül az egyiket az első hsz-ban lévő egyik tesztben ajánlgattak is: KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV425-S2BN/64GB

A másik végül is csak azért került képbe, mert meglepődve olvastam, hogy van rajta USB2 csatlakozó: A-DATA S596 64GB SATA2 SSD AS596TB-64GM-C

Az utóbbit inkább pen drive helyettesítésére gondolnám, bár ki tudja egyébként milyen lenne rendszer számára.

A fentebbi Kingston (lehet nem a legűberebb SSD a piacon, de nem is kívánok e-péniszt növeszteni vele) megbízható választás lenne a win7 alá?

Az ssd pendrive dologról szintén véleményeket várnék illetőleg ha már valaki használ így, akkor a buktatókat is szívesen veszem.

Előre is köszönöm mindenki építő jellegű hozzászólását :R

Aktív témák