-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mekkora már.
Más:
Folytatódok a leváltás. Thor után Amcsi Kapitány is vált. De ő legalább férfi marad.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #45990 üzenetére
Igen rajuk. Mondjuk erre a következtetésre jutottam en is azóta hogy megírtam a HSZ-t.
-
gyuromoj
veterán
válasz spammer #45988 üzenetére
Ennek örülök, már csak abban reménykedek hogy ténylegesen el is készül. Félek hogy a gyenge bevétel miatt elkaszálják...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Dawn of the Planet of the Apes
Komolyabb hangvételű mint az előző rész, de ezt el is vártam tőle. Kicsit el is gondolkoztat a film.
Történet elég egyszerű illetve elég sok klisét ellőnek benne és kár hogy nem magyarázzák meg hogy mi lett Cézár "szüleivel".
CGI, hangok, zene hibátlan.
Eredeti nyelven szerintem nagyobbat ütött volna, de így is élveztem. Vége alapján még egy részt kellene csinálni, hogy le tudják zárni rendesen a dolgokat.8/10
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
spiky03
veterán
jaja, ezt én is olvastam ma.
én sem értem, hogy ha eddig jó volt velük a megállapodás akkor most mit kell itt szarakodni?
a "vidékieket" sajnálom akiknél csak Cc van, így lemaradnak a filmről.mi haverokkal kedden megyünk a sugárba, szerencsére itt Pesten lehet választani.
remélem több nagy filmnél nem csinálják majd ezt!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Integra
titán
válasz gyuromoj #45978 üzenetére
12 majom sorozat.. miért?? MIÉRT??????
brownus:
akinek a cc-nél van ismerőse az x sztorit fog hallgatni. akinek meg az intercomnál, ő pedig y sztorit fog meghallgatni. x nem egyenlő y-nal. sosem tudjuk meg
a megoldás: csencselés[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
nem hiszem, hogy a CC kevesebbet akar(t) fizetni, ha előre tudták, hogy cigánykodni akarnak majd, akkor nem hiszem, hogy vetítették volna a trailereket ezerrel... meg pont egy ilyen volumenű filmnél elkezdeni alkudozni a mozi részéről, hát én nem hiszem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Egy filmet keresek egy ideje, de nem sikerült megtalálnom még...
A sztori: van egy nő (asszem amcsi) és ha jól emlékszem a barátnője ajánlja neki, h utazzon el. Egy ilyen csere utazás, mármint lakáscserével. Úgy rémlik Párizsba, vagy valami francia városba megy. Viszont ellopják a személyazonosságát és rá akarnak valami gyilkosságot kenni. Egy ott élő talán doktor!? vmi fiatal csávó akit a parkban!? ismert meg, az segít neki.
Ennyire emlékszem belőle.
Megköszönném, ha tudnátok segíteni, már elég régóta keresem.Üdv!
-
gyuromoj
veterán
Laggies - Trailer
12 majom sorozat - Trailer
Tarzan menni vissza dzsungel
Dwayne Johnson búcsút int a Halálos iramban-sorozatnak?
Végleges: A majmok bolygója: Forradalom nem kerül a Cinema City hálózat mozijaiba
A Galaxis őrzői soundtrack - A filmzene, amire mindenki rákattan
Mark Ruffalo lehet Columbo?
Megvalósulhat az X-Men vs. Igazság Ligája mozi?
Bosszúállók 2 - Mi lesz Ultron terve?
Alakulnak a Universal szörnyei
A Marvel újabb változtatása: egy másik Amerika Kapitány
Sírok között - Liam Neeson magyarul is penge
A galaxis őrzői - A mellékkarakterek poszterei
Kite-előzetes: anime feldolgozás most stílusosabban
Embrace Your Demons
Pörgős Hercules
Nincs igazság
Oujia-előzetes: már megint egy tinihorror
Age of Ultron egy csomó képen isPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pali1119
tag
Amilyen jó volt a trailer, olyan semmilyen lett a film. Persze Jude Law szuper benne, de a karaktere, ahogy állandóan csak ezt az ömlengős szöveget tolja "hallja meg minden madár és állat, mert itt jön Dom Hemingway" és ahogy ezt csak nyújtja és nyújtja ...ehh, meg a csávó viselkedése... amikor részeg, akkor mindenkinek megmondja a magáét és mindenkit lehord a f@szba, amikor meg végre kijózanodik, akkor jön a "de hülye f@sz voltam és sajnálom". Aztán a történetnek az egyik pillanatban meg vége is és akkor a néző csak egy WTF-ot tud mondani. A szinkron is jó, bár elég sok káromkodás van főleg az elején, ez meglepett. Jude már egybenőtt Bucival, és rajta is hallani, hogy nem csak unottan mondta fel a szöveget.
Összességében jó nagy csalódás, sajnos.[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
bok92
addikt
InterCom:
Budapest, 2014. július 17. – A Cinema City mozihálózatot üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. nem tűzi műsorára 2014. július 17-től A majmok bolygója – Forradalomcímű 3D-s sci-fi akciófilmet. A 2011-ben bemutatott A majmok bolygója – Lázadás című sikerfilm folytatása a hétvégén került az amerikai mozikba és 33 százalékot javítva az első film eredményén, kimagaslóan magas, 73 millió dolláros nyitóhétvégét produkált. A folytatás magyarországi sikerében bízva a film hazai forgalmazója, az InterCom mindent megtett, hogy a film az amerikai bemutató után egy héttel Magyarországon is a legszélesebb közönség elé kerülhessen.
„Rettenetesen csalódottak vagyunk, és nagyon sajnáljuk azokat a magyar nézőket, akik a Cinema City hálózat valamelyik mozijában nézték volna meg A majmok bolygója – Forradalom című filmet. Az InterCom egy éve dolgozik azon, hogy a lehető legtöbb hazai mozirajongóhoz eljuthasson a nyár egyik legjobban várt alkotása.” – mondta Rajki Péter az InterCom marketing- és kommunikációs vezetője. „A mozikkal folytatott tárgyalásaink során semmivel sem szerettünk volna jobb vagy más feltételeket elérni, mint korábban bármilyen hasonló film esetén. Ennek ellenére a Cinema City mozihálózat úgy döntött, hogy a világon óriási sikerrel futó filmet nem tűzi műsorára július 17-től.”
A széleskörű, országos marketingkampány, a nemzetközi és magyarországi pozitív sajtóvisszhang, valamint a kimagasló amerikai és régiós nézettségi eredmények Magyarországon is hatalmas sikert ígérnek. A nézők most csütörtöktől (2014. július 17.) a következő 44 magyarországi moziban tekinthetik meg A majmok bolygója – Forradalom című filmet: Budapesten - Corvin, Mi Mozink Eurocenter, Mi Mozink Lurdy, Pólus, Sugár; illetve vidéken - Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred, Békéscsaba, Cegléd, Csopak kertmozi, Debrecen Apolló, Dunaújváros Dózsa, Eger Kertmozi, Eger Uránia, Eger Agria, Fehérgyarmat, Fövenyes Kertmozi, Gödöllő, Gyöngyös, Hévíz, Hódmezővásárhely, Kecskemét Malom, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kisvárda, Miskolc Uránia, Mi Mozink Tatabánya, Nagykanizsa Cinema, Nyíregyháza Krúdy, Pápa Petőfi, Révfülöp Kertmozi, Salgótarján, Sopron Elit, Sárospatak, Siófok, Szarvas, Szeged Belvárosi, Szentes, Székesfehérvár Barátság, Szombathely Savaria, Szolnok Tisza, Tata Est és Zalaegerszeg Art.
-
.LnB
titán
Ettől a sztoritól már anno is nagyon elérzékenyültem. San Francisco hihetetlen emberségről tett tanubizonyságot. Ha hazaérek adakozni fogok. Ilyenekért érdemes. És ha már van gyereked akkor egészen máshogy tekintesz ezekre a dolgokra.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet amit nagyon rég láttam, de sem a főszereplő neve sem a film címe nem ugrik be.
Röviden: A film kezdetén megerőszakolnak Angliában egy srácot majd öngyilkos lesz, a rendőrség lezárja az ügyet.
A fiúnak van egy bátyja rejtélyes múlttal (talán bérgyilkos), aki remeteségéből tér vissza Londonba kideríteni mi történt valójában.Remélem tudtok segíteni.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
k!nG
aktív tag
válasz callmeakos #45942 üzenetére
Csak en vettem eszre, hogy Aaron-Taylor Johnson, hogy kipattintotta magat a Kick-Ass ota. A 2-re is meggyurta magat, de inkabb szalkas es vekony volt es mindenki a kockakra figyelt, de most jott fel egy kis izomtomeg is a gyerekre. Patent.
Nagymenok
10/9
Nem tudom ez hogy maradt ki nalam, nagyon jo gengszterfilm.
.LnB: Csak ennyit mondok. Vagy mondjam inkabb ezt? Ez a true Green Lantern.
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
Devid_81
félisten
válasz ígyvanferi #45959 üzenetére
Az legcsunyabb, hogy itt elek az Angol foldon es ilyet is kepes vagyok rosszul irni
...
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #45957 üzenetére
Mert féltékenyek vagytok, hogy az én kedvenc szuperhősöm a legerősebb! És neki van a legjobb filmadaptációja! Irigy kutyák!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Integra
titán
-
Devid_81
félisten
Film letudva, es kello meglepetest is okozott szamomra.
Kezdjuk az elejerol, a film az elso orajaban, talan tobb is mint egy ora, az egvilagon semmirol nem szol.
Talan annyit tudunk meg belole, hogy gyonyoru tajak vannak az USA-ban, ezenkivul a Mustang egy szep es gyors auto, jah igen, vannak neki csikjai is, ami felulrol is jol mutat.
Meg talan ha belemehetek ujabb "spoilerbe" akkor annyi, hogy van elteres a Britt es az amerikai akcentus kozott, bizony
Ezt mind elenk tarja a film szinte a ketharmadaig DE mindekozben a fenykepezes, a kamerazas, az a nehany akcio jelenet es a zenei alafestes annyira elviszi magaval a nezot, hogy egyszeruen nezi, es nezni akarja.
Termeszetesen nyomokban kliseket tartalmazhat, de elnezzuk neki.
A vegere jol osszeszedi magat, az amugy egyaltalan nem meglepo befejezest is lathatunk.
Egyszeri nezesre szinte barkinek javasolhato.7/10
Halkan jegyzem meg, remelem nem veszitek sertesnek, hogy spoiler gyanus nem-spoiler elemeket tartalmaz a hozzaszolasom, amennyiben valakit zavarna, szoljatok, szerkesztes idoben javitom ha beleferek, vagy moderaltatom, de szerintem ezekkel semmit nem arultam el a filmrol.
[ Szerkesztve ]
...
-
brownus
veterán
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #45952 üzenetére
Ja gyengém a Zöld. És Hágé is ezzel szivatott a héten már
Még mindig nem láttam a WS-t :S Pedig érdekel.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Jólvanna fel ne kapd már a vizet, csak megemlítettem. És közel se rosszindulatból. Picit túlreagáltad.
Egyébként a fekete arc akit említettél az az a tag, aki a Winter Soldierben is játszott. Sam Wilson. Érdekes mit tervez a Marvel. De fontos tudni hogy ezek csak a képregényekre vonatkoznak.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #45950 üzenetére
Hagyd már azt a Zöld Lámpás dolgot. Alan Scott meleg, nem Hal Jordan. Kb annyira számít mint a Marvel meleg mutánsai.
A csaj Thor se rossz ja, nem tudom mit szeretne a Marvel?! De engem nem is érint, nekem csak a DíCí létezik„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az megvan, hogy Ushanka kapitány csoki lesz a képregényben?
Szerintem a következő az lesz, hogy IronMan-t átnevezik "rozsdássá"
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
végre újra vannak hullámok scarlett hajaban
város a film.
remélem a comic conon mutatnak majd belőle valamit.
-
Buster17
addikt
Hétvégén megyek lánnyal(!) moziba. Mit nézzünk meg?
-
pohár
félisten
na, Thor is kapott egy mellvértet
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Az utolsó kép a Hunger Gamesből van?
-
Tibiajax
nagyúr
utolsó három kép fasza
-
callmeakos
veterán
Van itt még pár kép is a filmből
All→M8
-
KisTücsök
addikt
"A Cinema City eddig is mindent megtett azért, hogy hazánkban a legmagasabb színvonalon, kép- és hangminőségben, kényelemben lehessen filmeket nézni."
És ezt hozták kibelőle? Szomorú.
"És ezután is így lesz."
...
______Hoztam egy ilyet.
______Nem vagyok nagy trailer várós, de a Hobbit teaser-je jöhetne már.
-
spiky03
veterán
válasz dokee78 #45939 üzenetére
Parancsolj.
Exkluzív: Amerika Kapitány visszatér!@(#45937) Tibiajax
Nézd meg az első részbeni ruhát meg a Bosszúállókosat, nah meg a 2. részben viselt ruhát és meglátod.
Ebben van piros csík is, meg kicsit más a dizájnja, így első ránézésre. De szerintem jobb lett így.
De biztos lesz majd olyan cikk is vagy valami ahol bemutatják a változásokat.
Pókember ruhájánál is volt ilyesmi anno.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
szépen megírták ezt a fosmaszlagot ez úgy megy, hogy leül a forgi meg a mozivez, megkérdi az egyik, hogy kell? a másik meg aszondja, hogy igen/nem. oszt csá. ezen film esetében mondjuk nem értem a cc-t, ez tényleg spécinek tűnik, de annyi baj legyen, úgyis fos a cc, hajrá euro
ui.:
big hero 6 nagyon jópofa, a referenciák is biztatóak
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Mercury Rising
Nem volt rossz. Kis srác jól játszott.
6/10
-
bok92
addikt
Na mindegy. A júliusi filmem ugrott, de ha augusztusban a Csingling és a kalóztündér is ugrik, akkor nagyon szomi leszek...
[ Szerkesztve ]
-
Pali1119
tag
Hát ja. Eltolják max. 1-2 héttel, aztán mindenki sír, merthogy nem látja azonnal...ehh
Milyen über filmek lesznek még itt júliusban, amiket azonnal nézni kéne, hogy nem fér bele az 1 hét mínusz? Hercules 24-től? Na ne vicceljeket . A Rover meg a Frank úgyis 31-től megy.(#45925) HáGé
Jaj.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
-
bok92
addikt
"Tisztelt Majmok Bolygója Rajongók!
Sajnálattal olvassuk elégedetlen kommentjeiteket, hogy a fent említett filmet az eheti műsorunkban nem találtátok. Amit fontos tudni, és amit minden fórumon, ahol erről nyilatkoztunk el is mondtuk: ez nem a magyar filmrajongók vagy a helyi nézők ellen született döntés, hanem a film forgalmazója és a cégünk közötti üzleti tárgyalás jelenlegi kimenetele. Tudjuk, hogy sok látogatónknak van véleménye a témáról, sőt sok esetben elképzelése arról, hogy milyen folyamatok zajlanak a háttérben, hogyan dől el egy film bemutatása egy adott moziban, milyen feltételeket szab a mozi, vagy az adott stúdió, esetleg forgalmazó.
Ezért fontos elmondanunk, hogy több feltételezés, ami a sajtóban napvilágot látott, vagy amit a kommentelők gondolnak, mondanak, nem állja meg a helyét, nem fedik a valóságot. A Cinema City eddig is mindent megtett azért, hogy hazánkban a legmagasabb színvonalon, kép- és hangminőségben, kényelemben lehessen filmeket nézni. És ezután is így lesz.Az említett filmmel kapcsolatban többszöri próbálkozásunk ellenére sem sikerült még megállapodást kötnünk a forgalmazóval és azon vagyunk, hogy ez sikerüljön. Ha ez időközben megtörténik, természetesen boldogan műsorra tűzzük a filmet. Amint bármilyen változás születik, ezt itt, a Facebookon jelezni fogjuk Nektek.
Köszönjük!"a szokásos bullshit...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Comic-Con 2014 - az új Godzilla is bemutatkozhat
A Fantasztikus négyes nem adaptáció lesz
Már írják a Power Rangers forgatókönyvét
Paraziták támadják meg Japánt
Gary Oldman a Batman v Superman: Dawn of Justiceról
Bemutató dátumot kapott Scorsese következő filmje
Mégis elkészül Tarantino Hateful Eight-je
Horns - Trailer és Poszter
Alakul a Dzsungel Könyve film
Rio, I Love You teaserek!
Paradise Lost-előzetes: Pablo Escobar gonosz volt és kész?
The Last Man-előzetes: fegyverrel, egyedülPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Kaptam ajándék mozijegyet CC-be, amiért adtam ma plazmát.
Oh wait, a film, ami érdekel nem is lesz CC-ben, lel.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Devid_81
félisten
Nem szeretnek ebbe nagyon belebonyoldni, ha nem gond, nem belerohanva abba, hogy mende-monda-tortenelem-vallas stb adta a filmnek a tortenetet/alap otletet.
Ez a film, ambar az akkori emberiseg sokkal tobb mindenbe hitt pl szellemvilag egyebek, atlepte azt a hatart talan mar az elejen, amit az egyszeru ember/kozonseg meg kepes emeszteni.
Egyszeruen a tobbszor fejvakaras, es mar mar-mar a film okozta nem-fizikai fajdalom mondatta velem, hogy barmennyire is nehez eset, vegig kell neznem.
Sikerult, vegigneztem utkozbeni torles nelkul, mindekozben magammal is eleg nagy harcokat vivtam ez ugyben, de sikerult, letudva.
Az emberben hagy utkozben 200 kerdest, hogy most ezt, azt miert is, hogyan is stb.
Ezekre a kerdesekre, nem valaszol a film, messze kerul minden valaszt.
Nem tudom ajanlani senkinek, semmilyen formaban nem alkalmas megnezesre.3/10
...
-
Integra
titán
válasz callmeakos #45903 üzenetére
azt tudom, hogy minden típusú kópiáért külön kell fizetni, vagyis egyszer licenszet kell fizetni szinkronizáltért, egyet az eredetiért. hogy ha feliratos, akkor nemtom, hogy harmadiknak fajtának minősül e licensz miatt, mert ugye a hang az marad eredeti.. és sokszor egyszerűen nem akarják a licenszet kifizetni.
az már burleszk, mikor a mom-ban két teremben is ugyanaz a kópia megy, lásd riddicknél, amikor 2 szinkronizált ment egymás mellett....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
-
Zjunior
veterán
Nyalják meg a golyómat akkor buzi CC....
Az ajandek kaja meg varat még magára:/[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
callmeakos
veterán
válasz Integra #45901 üzenetére
Mondjuk nem kellene várni az ilyesmire, mert kb. szökőévente 1x ha előfordul, de a vezetőségnek lehetne annyi esze, hogy meglátja ebben a piaci rést. Nyilvánvaló, hogy a CC-nek nem áll szándékában feliratos vetítéseket tartani, holott az évente több tucat felmérés állandóan bizonyítja, hogy erre bizony volna igény. Ezt kihasználva az ilyen kisebb mozik sokkal eredményesebben működhetnének, és nem kellene állandóan attól rettegniük, mikor csődölnek bele. Egyébként ebben a dologban egy kicsit turpisságot is érzek, mert nm hiszem el hogy a CC csak így fittyet hány erre a dologra. Elképzelhető hogy a szinkronstúdiók is nagyban közrejátszanak ebben. Hiszen ha nincsenek szinkronos vetítések, nekik sincs munkájuk.
All→M8
-
Integra
titán
válasz callmeakos #45899 üzenetére
gondolod, hogy ők kitudnák fizetni a kópia licenszet és közben rekord idő alatt betudnák hirdetni, hogy náluk van angol verzió? amúgy igen, a művész mozik lehetnének idegen nyelvű alternatívák blockbusterekre is.. főleg, hogy nézem a jegyeladásokat, sokszor üresek a mozijaik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar