Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Realradical #45396 üzenetére
igazi kemény arc vagy, hogy kétszer is letöltöd ugyanazt a borzalmat, meghajolok előtted
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #45396 üzenetére
ja hogy még szinkronnal is nézted?.. te szegény
-
.LnB
titán
válasz dokee78 #45395 üzenetére
Az történt, hogy átnevezted az avi, vagy mkv fájlt srt-re nem? Én már csináltam ilyet, bár én mindent eredetibe nézek Blúréjbe amúgy, még a moziba is! !
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Realradical
őstag
Transformers 4 10/7 nospoiler edition
Nem volt ez olyan vészes, mint sokan sikitozták. Nálam az első rész a jó volt. A második szódával elmegy. A harmadik katasztrófa kategória.
A negyedik részre az látszik, hogy tanultak az előző hibáikból. A harcjelenetek baromi jók, végre nem csak egy elmosódott folt látszik a harcokból, majd valamelyik Transformer összeesik, hanem jól követhető az akció.A 8-10 másodperces duzzadt ajkú, hibátlan makeup-al rendelkező hősnős képkockákat limitálták valamennyire, nem annyira erőszakosan kiütköző az eye-candy. Az idegesítő nigger-droid öccsök eltűntek ami nálam hatalmas plusz, ugyanígy eltűnt a két mini robot is, csak az egyik van benne, mint "kisebb" mellékszereplő.
Az is forradalmi újítás, hogy nem látunk semmilyen anyahajót amin egy futballpálya méretű amerikai lobogó leng, miközben mozgósít az amcsi hadsereg. Ezzel együtt a csillogó szemű, jóságos, ámde professzionális gyilkológép katonák is leszereltek.
A szereplőgárda egyértelműen jobb, mint az előző, jót tett a csere.A film nem tökéletes, egynek pl. ott van, hogy baromi hosszú. A családi teleregény részeket kivágva egy 1,5 órába belefért volna a tényleges történet, anélkül, hogy értéket vesztettünk volna. A másik negatívum, ami szerintem senkit nem ért meglepetésként, hogy a story egyszerű, mint a faék.
Összegezve azt kaptam amit vártam: a hanghatások levitték a fejemet, a CGI brutális, a dinobotnak meg sok foga volt. Nálam egy megnézést megért mostanra. Valószínű egyszer újranézem majd angolul, mert a magyar szinkron olyan amilyen minőségben szokott lenni. Legalább itt nem minden alacsony karaktert Stohlbuci szinkronizált.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
dokee78
félisten
Remélem nem Warez csupán érdekesség.
Kikölcsönztem a Transcendest,bemásolok egy feliratot,belenézek csúszik a felirat.
Bemásolok egy másikat és felülírom,indítom a filmet és a "file nem lejátszható".
Belenézek a mappába és az 1GB-os film mérete lecsökkent 7MB-ra.3x eljátszotta ezt.
Ennyire durva a film?
Beépül Depp a gépembe? . -
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #45393 üzenetére
teljesen jó, élvezetes családi film, de sorrendbe nézzétek meg, először az elsőt, aztán ezt, úgy az igazi...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mr. Erikszon
senior tag
így neveld a sárkányodat 2-ről mi a véleményetek?
-
MurdR
veterán
NON-STOP
Lehet, hogy ez a századik terroristásgyilkolósrepülögépesakcióhősös film, de nekem nagyon bejött. Mint itt korábban említette valaki, a végére már azt sem tudta ki-kivel van, na nálam is valami hasonló volt a helyzet.
Liam Neeson- öregember, nem vénember.Számomra: 7/10
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Bad Pritt
félisten
Crystal Clarke és Pip Anderson is csatlakozott a Star Wars szereplőgárdához, képet csak azért nem rakok be, mert minek.
Ami viszont érdekesebb, hogy egyre többször kerül szóba, hogy a jövő karácsonyi premier helyett Abrams 2016 május 4.-ei dátumot akar a Str Warsnak, ugye Star Wars napon Star Wars filmet.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
Snowpiercer
hd,eng
ejj, de remek kis film volt ez. imdb-re eddig is adtam, ezután is fogok, szinte sosem csalódok benne
Dramaturg, fényképezés korrekt, hangulatot nagyon adja. Hajaz a régi jó kis '80-as, '90-es évekbeli b-kategóriás -de ettől még nagyon jó- kis sci-fikre, annyi különbséggel, hogy itt nem b-kategóriás színészek játszanak és az effektek sem másodrangúak.. Az egész film egy túlélővonaton folyik az emberiség nagy részének kipusztulása után, ahol a leghátul élő pórnép fellázad és elkezdi előreverekedni magát, kocsiról kocsira, vagonról vagonra. Minden vagonban más fogadja őket, ezért már eleve nem tud unalmas lenni a film
2.15 perc, megijedtem h ez most megint hosszú lesz, de tévedtem. Nagyon jól szórakoztam és egy kicsit.. el is gondolkodtat -
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #45385 üzenetére
Viccelsz, a Holnap történt után ez Terminátor 2 szint vagy még annál is jobb.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Tammy tényleg jónak néz ki. Ilyen egy erős filmes nyitány.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
válasz dokee78 #45379 üzenetére
De van ám nekik más is:
Asylum filmekPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #45380 üzenetére
Hush-t a népnek!
-
callmeakos
veterán
A San Andreasból tényleg nem lenne jó film. Sajnos.
A Batmant viszont támogatnám. Főleg ha mondjuk az Arkham Knigtból indulnának ki. De mondjuk mellőzék az összes ismert eddigi gonoszt. Pingvint, Jokert, Bane-t stb, és még az eddiginél is sötétebb, brutálisabb filmet tennének le. Akár Batflack-el isAll→M8
-
dokee78
félisten
Snowpiercer 60%
Egyedül vagyok ha azt mondom ez a filmet felesleges volt megnézni?
Nem jött át az egész,lehet köze volt hozzá,hogy előtte láttam a The Raid 2-t,vagy csak túl sokat vártam a "Hólyukasztótól".
Miért vette ki a műfogát a nyanya? (rosszra gondolok)Más:
Az I'm Legendnek tényleg van Asylum kiadása? -
.LnB
titán
válasz devil-k #45371 üzenetére
A Frankenstein-t leszámítva én vevő lennék mindre. Az, hogy bukás e vagy nem, az nem érdekel
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
devil-k
nagyúr
Grand Theft Auto – San Andreas film? Szerintem tuti bukás lenne, a másik az, hogy nem Tarantino kenyere az ilyen jellegű film, szerintem.
A Batmant inkább Nolan-nek kellene folytatni a Robinos vonallal. Szerintem tuti siker lenne.
Mortal Kombat, inkább ne. Elég volt a régi. Miről szólhatna az új?
Flash
Frankenstein. A végén a Dracula filmek sorsára jut, amiről már a legutolsó bőrt is lehúzták.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
.LnB
titán
Jó ez a lista: [link]
5 film, aminek már rég el kellett volna készülnie[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz aizen92 #39714 üzenetére
Először is válaszolok. beállok a sorba, it seems.. A google nekem is eszembe jutott, egyrészt ezek a pasztell szerű meleg árnyalatok amik az irodájában, meg végülis az egész filmben jelen voltak a google-re emlékeztet, legalábbis a logojára. A kis telefonkáról meg az a Project Ara jutott eszembe amit egy ideje google fejlesztget.
(her)
A filmről magáról nem tudok másként nyilatkozni, tényleg csodás volt. Ezt a szót nem szoktam gyakran használni, nem része a szókincsemnek de tényleg az volt. A fényképezés tökéletes. Ahogy játszottak a város látképével, a fényekkel, a finom lens flare-rel (-el ??) egyszerűen tökéletes. Volt egy kis jelenet, ahol csak beszélgettek azthiszem és csak annyit láttunk ahogy szállnak a porszemek a narancsos napfényben. Gyönyörű. A zene szintén, nekem a kevésbé népszerű chillstep és chillout számok jutottak eszembe, ami lényegében már tiszta művészet, mintha festene az előadó a hangokkal.
A történet és az alap koncepció viszont elég érdekes és mondhatni egyedi volt. A társadalmi részébe most nem mennék bele, abba meg pláne nem hogy a főszereplő normális volt-e vagy sem. Meg úgy az egész világ ahol ezt így helyesnek gondolták normális-e. Talán a legreálisabban az exfelesége reagált rá, aki mellékesen gyönyörű (tényleg ő volt Zoe a House of Cardsból? Nem is vettem észre.. ) valószínű a mostani világ is így reagálna egy ilyen dologra. Egyébként tényleg érdekes volt egy ilyen utópisztikus világot látni ami egyszerre modern és meleg. Nem olyan szürke és fehér minimalista stílusú, hanem olyan otthonos és kellemes.
Scarlett hangját eddig nem kedveltem annyira, de itt totál megfogott,néha elképzeltem ahogy felmondja ezt a stúdióban, ahogy nevet közben és előadja..
A főszereplőt eddig nem igazán ismertem, de remekül eljátszotta a karakterét, sokat hozzáadott az egész élményhez, de ettől függetlenül nem lett a kedvenc színészem, az a szemüveg elég idegesítően állt rajta
Gondoltam hogy elég érzelmes film lesz és nem is csalódtam, de ahelyett hogy lehangolt volna, inkább olyan volt mint egy élmény. Ez egy olyan film amit újra megfogok nézni.. De nem egyedül.
9/10Galaxy Fold 4
-
Bad Pritt
félisten
válasz gyuromoj #45365 üzenetére
Jaj, de nevetek. A cikk írója végig Syngert ír és a végén Brian Syngert, szerintem direkt cserélte meg az i-t meg az y-t, ez tuti valami belsős poén. Legalábbis remélem.
Amúgy Deadpool nem is halt meg a régebbi Wolverine filmben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Runner Runner
Nem egy maradandó alkotás, de legalább meg lehetett nézni és rövid is volt.
6/10
(#45364) HáGé
Burkoltan céloztam rá, legalább valaki észrevette.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Ott a Dinobot Charge című ment, meg ennek a vége 4:15-től kb. Volt a régiből is kb egy perc, a Dinobotos rész előtt.
-
Devid_81
félisten
Szinte az elejetelol "Her" volt az eszembe ahogy neztem, volt benne egy keveske parhuzam, talan.
A sztori nem volt tul rossz, es talan nem is lenne messze attol a "valosagtol" amit okozhatna a dolog, ha jelenleg letezne.
De remeljuk ebben a formajaban nem fog letezni soha sem.
Egy par resznel meg a latvany is egesz jo volt, de persze voltak benne gyanusan alulkoltsegelt CGI-s valamik, de a filmhez elegendo volt ami benne volt.
Egyszer mindenkeppen erdemes megnezni.6.5/10
...
-
pohár
félisten
amikor begurul a sivatagba Optimus, és Hound mondja sziklamászás közben, hogy itt a vezéééér
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
Végre feltoszták a TF 4 zenéjét Youtube-ra (köszönjük, Vén Laci ), annyira nem nagy durranás, de ez szerintem rohadt jó lett, ennél a jelenetnél sikerült elkapni egy fasza retro TF 1 feelinget.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
The Raid 2: Berandal 90%
No Comment!
Kérdés a Spoiler alatt.Mi az a Zene,mikor
[SPOILER]
Kosot megtámadják,kijön a hátsó kijáraton esik a hó és kivégzik?
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
Kidus
őstag
válasz Apollyon #45341 üzenetére
Hat akkor spoiler.
Aprosagokra gondolok foleg, amik szemet szurtak.
Tegyuk fel hogy keresunk ebben az egeszben logikat vagy barmifele rendszert, annak ellenere, hogy fiksun.
Napokig tartott feltolteni ot a serverre, de mikor helyzet volt, par masodperc alatt hirtelen feltoltotte magat a netre. Aztan magyarazzuk meg, hogy de brain mapping stb, ami sokaig tartott.
Jol latjuk, hogy rendelkezesukre all a nano-k hatastalanitasara szolgalo eszkoz. Miert varjuk meg, amig valaki befut egy sotet alagutba, es ezutan pedig miert kell szitava loni az amugy "bab" embert, aki sajnalatos es megmagyarazhatatlan modon utana meghal...
Hogyan olvassa a csaj minden eletjelet, mikor kinosan ugyel ra, hogy ne befolyasolja semmifelekepp, ranezeses tavgyogyitassal?
Ha ot napokig tartott feltolteni, a lanyka hogyan toltodik ra a "rendszerre" csak ugy, elgondolasos alapon kezratetellel?
Ha tudja olvasni a hormonszintjet, a virust hogy nem szagolja ki?
Miert ugrik valaki ot meter magasra csak azert, mert van benne par bogar? Es ha olyan magasra ugrik, miert kell kocsit forgatni, hogy felcsapjon a lang a tetore? Bay is ott volt a kozelben?Ezen kivul meg lehet, hogy volt par, de ugy osszessegeben ezek voltak, amik nagyon szemet szurtak elsore.
Assuming Control
-
Integra
titán
válasz devil-k #45337 üzenetére
nagyon jó film lehetett volna pedig, rengeteg volt az alap ötletben. én is úgy vagyok vele, hogy tetszett, de az érzés, hogy bizony kimaradtak fontos dolgok belőle, illetve egyes helyeken összecsapott lett - ezt nem tudom leküzdeni. szívesen néztem végig, de több időt és kidolgozást kellett volna sok helyen a megvalósításra fordítani. ilyenkor jut eszembe, hogy hollywood csak határidőkben tud gondolkodni és az ilyen filmek áldozatául esnek, melyekből nagyon jó filmeket lehetne rittyenteni.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Apollyon
Korrektor
Mi volt a melléfogás, bakikra gondolsz? Mondjuk az tényleg béna volt amikor egy satellite antennával feltöltötte magát, azt valahogy nem dolgozták ki elég jól
De a többi simán rendben van. Viszont én nem hiszem hogy az az igazi Will aki a gépben lakozik, bár elvileg a csaj álma lenne a hint hogy de mégis...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Apollyon #45336 üzenetére
Ezért jó, hogy különbözőek vagyunk mi, emberek. Nekem abszolút nem jött be a film. Bár én moziban láttam és sajnos magyar szinkronnal, de borzasztó volt. Maga az alapötlet nem rossz, sőt van benne realitás nem is kevés, de mintha egy fenékkel több lovat akartak volna megülni. Szerintem.
- mozi bolondéria -
-
Apollyon
Korrektor
Ez a film annyira tetszett, hogy már kétszer is megnéztem a héten, eredeti nyelven persze. Depp hangját meg stílusát amúgy is bírom, ez a szerep amit kapott illett is hozzá (azért van pár olyan film ami nem), szóval ez afféle igazi Depp film .) A sztori elég klassz volt, az ilyen téma nálam toplistes, elgondolkodtató és van benne ráció is.
Az imdb értékelés egy sz..., 8/10 simán a film.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bad Pritt
félisten
Akkor vagy igazi Wes Anderson fan, ha mindenkit felismersz a képen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #45330 üzenetére
Nem mélyedtem bele a bibliatörténetbe túlságosan, úgyhogy nem tudom megítélni, pontosan mekkorát és hol torzított a rendező. Viszont azt tudom, hogy laikus Biblia-ismerőként az én értékrendemben még pont elfért ez a filmverzió. Igyekeztem elvonatkoztatni és filmként értékelni, ugyanúgy, mint egy Harry Potterrnél, mert végtére is ugyanúgy egy könyvbéli történet(ből készített képregény)t adaptál. A történet alapja pedig érintetlen maradt, Noé jól felépített karakter lett, a többi pedig számomra inkább érdekesség volt. De teljesen érthető, hogy miért nem tetszett, örülök, hogy megosztottad véleményed.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #45329 üzenetére
Noé története valóban egyszerű, ha szimplán a nyilvánvaló eseménysorozatot vesszük alapul. Ezért írtam rögtön az elején, hogy meglehetősen faék, teológiai háttérismeret nélkül. De az egész özönvíz meglehetősen hosszas felvezetés és az üdvtörténet szempontjából igencsak fontos, a második szövetség mellett nem lehet csak úgy elmenni. No pontosan ezért az a véleményem ami, mert nem színesítésről van csak szó, hanem szándékos torzításról és fontos részletek érthetetlen kihagyásáról. De ennél mélyebben ebben a topikban nem nagyon van értelme ebbe belemenni, csak felbőszítem a lakókat, úgyhogy részemről ennyi, remélem érthető a nézőpontom.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #45328 üzenetére
De a bibliai Noé története még ennél is egyszerűbb. A filmben kicsit felrázták a spirituális szálat Metúselah bevonásával, a bukott angyalokkal. Ami nekem például nagyon tetszett benne, az maga Noé, ahogy Aronofsky valóságossá tette a küldetéses ember pálfordulását, mikor átbillen a mérleg nyelve a saját maga által isteni sugallat hatására felállított morális kód szerint. Szerintem Aronofsky helyesen látta meg, hogy színesíteni kell magát a cselekményt, mert önmagában Noé küzdelme és vívódása nem elég egy filmre, bármennyire is széthúzta 2 órára. Ezért nem éreztem és nem érzem most sem provokációnak és szándékos világszintű flame-keltésnek, ahogy alakított a történeten. Talán a 300-hoz tudnám hasonlítani, ami viszont köztudottan valós eseményekről szól, de egy képregény lett adaptálva (ahogy a Noénál is) és átalakítva, hogy filmen is élvezhető és teljesértékű legyen.
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #45327 üzenetére
A tanmese részével semmi gond nem lenne, ha ezt nem egy faék egyszerűségű és üzenetű történetre húzza rá, aminek az egyszerűsége ellenére komoly jelentősége van rengeteg ember számára. Mert ez nem az az eset, hogy "előkerült egy másik korabeli dokumentum" vagy "én is ott voltam és nem úgy volt az ám", tehát szándékos torzításokról és belemagyarázásokról van szó, innentől fogva pedig egyrészt öncélúvá válik a felhasználása, másrészt alamuszi provokációvá degradálódik.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viszlát #45324 üzenetére
Hát értem. Múltkor nagyot vitáztam egy ismerőssel a Noéról, akkor megfogadtam, hogy nem vitatkozom senkivel, de mindenki véleménye érdekel, mert nagyon megosztó lett és érdekes dolgokra gondolnak az emberek. Például többekben felmerült, hogy ez nem is a múltban játszódik, hanem a jövőben, meg az sokaknak nem tetszett (főleg a vallásosoknak), hogy Aronofsky látványosan egybemosta a teremtéselméletet az evolúciós elmélettel. Szerintem szimplán csak tanmeseként kell felfogni, mondjuk annak elég nyomasztó lett...
-
Viszlát
addikt
válasz Bad Pritt #45319 üzenetére
Noah (helyenként) SPOILERES:
Aronofsky eddigi munkássága alapján kapásból nem értettem, miért nyúl egy ennyire "keresztény" sztorihoz, ráadásul egy olyanhoz, amiről túl sok mindent nincs is mesélni teológiai eszmefuttatások nélkül. Ámerikán kívül ráadásul nem is nagyon fogékony erre a közönség, őket meg az ő hozzáállása nem varázsolja el, erre kemény összegeket fel lehetett volna tenni.
Na de ha már megcsinálta, úgy ültem be rá, hogy nem foglalkozom semmivel, szimplán megnézem mit hozott ki belőle és mit akar vele mondani. Alapvetően az Isten-ember kapcsolat értelmezése és főleg a megjelenítése rettenetesen szubjektív, így tényleg igyekeztem nyitott elmével beülni rá. Eleinte nem is volt gondom, felvázolt egy világhelyzetet, ahogy ő elképzelte, a forrásként használt irodalmi mű ugye nem mond túl sokat, "megsokasodott a bűn", ami a szellemi/lelki helyzetet ábrázolja, nem a fizikait, de ugye maga az özönvíz sem fizikai problémát hivatott megoldani. Szóval ezzel semmi gond nem volt, azonban azzal már nem tudtam mit kezdeni, hogy belekevert teljesen más időszakra tehető dolgokat (bukott angyalok), ez az én szememben már túlmutat a művész egyéni értelmezésén és nagyon nem volt szimpatikus húzás.
Az a Bibliából is jól érzékelhető, hogy abban a korszakban az emberek sokkal közelebbi, élőbb kapcsolatban voltak a szellemvilággal (nem a lepedős huhogósokra gondolva), mint a mai világ materialista lakója, amit mi kuruzslásnak, bohóckodásnak esetleg varázslásnak titulálunk, az a mindennapi élet része volt. Viszont az is egyértelműen kiderül, hogy ezekkel a dolgokkal az élő Istennel szembeforduló életet élők foglalkoztak, azok akik követték, éppen ellenkezőleg az ő hatalmára hagyatkoztak, nem pedig sötét praktikákra, így az öreg mókolása mindenféle varázslással ismételten érthetetlen és megalapozatlan döntés volt. Mindenesetre amikor eljutottak végre a bárka megépítéséig és a bukott angyalok szakadár csapata segítségével állt neki, akkor kénytelen voltam még tovább lazítani a hozzáállásomon, mert teljesen nyilvánvaló volt, hogy itt semmi se szent, sőt, mintha tudatosan ferdítené egy bizonyos irányba a dolgokat a rendező.
Szóval feladtam minden elvárást és csak vártam, hogy ennek mi lesz a vége, de csak a fejvakarás maradt, mert újabb és újabb teljesen érthetetlen dolgok történtek és a fő vonal is teljesen öncélúan vett totálisan megmagyarázhatatlan irányt Noé őrült, fanatikus hitével. Szóval a végső üzenet az lett, hogy bár a Teremtő el akarta pusztítani az emberiséget (ami nem szabados értelmezése az eredeti történetnek, hanem konkrétan hazugság), de Noéban győzött a humánusság és mi vagyunk a magunk istenei, bla bla bla. Fejvakarás azért is, mert nyilván mindenki azt gondol amit akar, de miért kell ehhez egy sokak számára nagyon nagy jelentőségű hittörténetet bemocskolni ilyen módon? Számomra ez a provokáció legaljasabb és legsunyibb módja, nem csípem az ilyet.
Mint filmmel is gondjaim voltak, nagyon ritmustalan, össze-vissza volt az egész, sokszor kifejezetten lassú és unalmas, rétestészta effektus erősen bejátszott...
Tömören ennyi.
-
feka007
veterán
Talán akkor jó film lett volna, ha nem francia... Eredeti hanggal és felirattal,1,5-2-szeres sebességgel végigtekertem kb a 20. perctől (attól függően, hogy hol váltott át angolra felirat nélkül, ahol nem tudtam követni túl nagy gyorsításon), így vhogy túléltem a végéig, ha már elkezdtem. Persze ha tudom, hogy francia film, eleve le se szedem.
-
törölt tag
Brace yourselves, Noah is coming
-
aizen92
addikt
Ma néztük meg (Így neveld a Sárkányodat 2)
Nagyon jó lett. Megkockáztatom, hogy jobb mint az első! Nagyon tartalmas és fordulatos lett. 8.5/10.
Ja vicces story: tele volt kölökkel, meg párokkal a mozi, + bónusznak egy 35 év körüli szemüveges kopaszodó forma csont egyedül, forgolódott végig. Fura volt... nem azt mondom, hogy egy gyerekfilmre nem engedném be az ilyet, de azért na...Kritikához *SPOILER* bár a trailer lelőtte rég:
Az őrült anyukával teljesen egyetértek. Nagyon ijesztő volt, nem egyszerű karaktert csináltak belőle.Másik meg...
könyörgöm, miért kell ez a belemagyarázás? Frozennél is....
Miért volt itt a Kovács meleg? WTF? Ez valami megszállottság mesekarakterekbe belelátni a szexuális orientációt?
Ha valaki látta a filmet és elmagyarázza nekem ész érvekkel miért volt a kovács meleg... le a kalappal előre is.
Itt a válasz Craig revealed that the reason Gobber never got married is because he is homosexual. This makes him the only homosexual character of the franchise so far.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem tetszett első rész, eddigiek alapján ez meg még jobb lett.
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
-
nagyúr
Megnéztük a 300ise of an Empire filmet, 8/10 részünkről épp mikor a nagy elefántos fináléra felkészültünk, vége lett... hát néztük rendesen feleségemmel össze, hogy wtf. Ahogy látom a sima 300 2006-os ez meg 2014-es, egy jó hosszú 8 évnek nézük elébe... Jó film látványos! Méltó folytatása az első résznek.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
bobalazs
nagyúr
Tibiajax számára. MF kemény kritika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest