Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
egész fogyasztható lohan ha éppen nincsen szétdrogozva és nem alkoholista
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
rii
nagyúr
válasz callmeakos #30488 üzenetére
ennél van durvább ....
múltkor havercsajnál láttam .... Shortbus ..... úgy kezdődik hogy a srác lesz.pja magát ... aztán meg majd mégkettő csávóval egymást s.ggbe-szájba k.rják, közbe meg elóbégatnak valami himnuszt is ... persze egész film alatt mindenki mindenkivel mindenhol ....
azt ajtófélfa mögé bújva néztem, mint annó a resident evil-t .... ennél botrányosabb jelenetet nem igazán tudnék elképzelni filmbe
vagy mint az antichrist ... ahol meg .... nem is mondom .... még durvább jelenet van ... az már beteg ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Integra
titán
válasz callmeakos #30488 üzenetére
volt már korábban a topicban szó róla, sokaknál még sok a tabu, így természetes, hogy kicsapja a biztosítékot
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #30484 üzenetére
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
spammer
veterán
válasz legiaap #30482 üzenetére
Felejthető film volt, még a Plastik Józsinak sem tetszett annyira, pedig ő aztán epül droid A Szilícium-völgy kalózai izgalmasabb volt, persze az MS-Apple téma, de akkor is.
Lesz majd egy film Sorkintól is, az talán jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
legiaap
félisten
Na meglestem a Jobs filmet. Nagyon vártam de kicsit csalódtam benne. Végig lekötött, vártam, hogy történjen valami de semmi fordulat nem volt benne.
SPOILER!!!!!!
Nem tudom mi volt az elején mikor elővette az első ipodot. Hogy jött az a képbe. Gondoltam eljutunk odáig a film végére de nem. Aztán miért nem volt szó az iPhone-ról. Szóval kicsit fura.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dokee78
félisten
Bugos az IMDB?
Csináltam egy "Ezeket láttam" listát és 1913 db-tól nem megy feljebb. -
brownus
veterán
válasz ígyvanferi #30478 üzenetére
Moderálva
elmondom szebben is, nehogy szó érje a ház elejét:
igen!
Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
brownus
veterán
Only Lovers Left Alive - a szereplők névsora igen impozáns!
-
batai15
félisten
válasz callmeakos #30475 üzenetére
Az is érthetetlen volt hogy a sok robotot minek gyártották? Tudtommal nem volt háború.
-
Ijk
nagyúr
Ez az Elysium rettentő gyenge lett. Matt Demonnak nem kellett volna vállalni ezt a szerepet, akkor már inkább Bourne folytatás.
Az egész bugyuta, főleg a befejezés. Jó lenne egy stáb utáni 2 perces ráadás amiben bemutatják hogy fogynak ki a Kazincbarcika méretű űrállomás erőforrásai./人◕ ‿‿ ◕人\
-
pohár
félisten
válasz horush #30468 üzenetére
gondolom olyan hosszú a könyv, hogy inkább így csinálják meg, nehogy kapkodás legyen belőle csak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
Ez valami iszonyat beteg, ahogy az öreg kimondja angolul, kiráz a hideg.
-
james001
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz horush #30468 üzenetére
Valószínű nálam az is közrejátszik ebben, hogy csak az elsőre emlékszek, hiába néztem meg a trilógiát kb. tízszer, csak az első rész marad meg, a többiről alig emlékszek valamikre.
Vagy csak szimplán az első volt rám döbbentő hatással(pozitív értelemben), amíg a többi csak simán kiemelkedik a tömegből, de nem ér fel hozzá, nem tudom, de az biztos, hogy mind a 3 a mai napig alapmű.
Al Pacino <3.(#30470) james001
Bébi edísön lett a könyvhöz képest.(nem olvastam, csak hallottam )[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
-
rii
nagyúr
craig-nek az arca szerintem sem olyan játékos mint brosnan-é .... bár a csajok hiányolják brosnan sármját, de ehhez a szerephez az is kéne' és craig-nek szerintem semmi nincs ... brosnan jobban tudott némi humort is belevinni ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
HuMarc
veterán
válasz Tibiajax #30394 üzenetére
Az, ami nem olyan, mint amilyen a te gyerekkorodban volt, az egyből szar, és hogy is képzelik a mai fiatalok, hogy más divat szerint öltözködnek, mint ami akkor volt?
Rengeteg dologban nem követem a kortársaim gondolkodását/viselkedését, frászt kapok a divattól, és nem vagyok hajlandó sárga vagy piros csőnadrágot felvenni, de történetesen elég sok időt töltök gép előtt. Mert engem ez érdekel. Nyilván, aki a Fészbukkon lóg, annak a számítógép az esetek nagy részében az, mint anno a telefon volt az akkori fiatalságnak: kommunikációs eszköz. És igen, a chatelés eléggé személytelen, hisz nincsen nonverbális kommunikáció. De amikor megjelent a telefon, akkor pl. sértésnek számított valakit felhívni telefonon anélkül, hogy erről előtte ne tájékoztattad volna ezen szándékodról. És ez a 60-as, 70-es években már régen nem volt így. Jé, az, amit te úgy írsz le, hogy normális, valakinek az is abnormális volt.
Miért baj, hogy vannak olyan szavaink, amelyek pár tíz éve még nem léteztek? Ezt végképp nem értem. Na meg sok-sok ilyen szó nem is mostanában, hanem a 90-es években jött be. Pl. sms, vagy a wifi, a mobil szintén. Akkor mi olyan hihetetlenül más a mostani generációban, ami miatt ez már nagyon tré?
[ Szerkesztve ]
-
SB93
csendes tag
válasz james001 #30459 üzenetére
Nem annyira maffiás, mint karakterdráma és történelem-, társadalomlenyomat. Tanári zenei- és képvilággal.
@atesss: Bevallom, hogy 1 hete néztem meg a trilógiát, de konkrét pontokat csak egy-kettőt tudnék mondani. Az első film elején biztos megjelenik Saruman palotájában. Valamint az utolsó részben többször feltűnik Saruman halála után mint Gandalfnál, mint pedig Pippinnél.
Talán ezek a videók segíthetnek:
Aragorn masters the Palantir
Pippin and the PalantirEzeken kívül is biztos találsz még videókat...
[ Szerkesztve ]
www.balintsfuture.wordpress.com
-
atesss
addikt
Köszi
Tudsz esetleg konkrét pontot mondani, ahol megjelenik ez valamelyik filmben ?
Elsősorban a kisebb méretűekre gondolnék.
(Régen láttam már sajnos; és ugyan szivesen megnézném megint, de idő hiányában nem biztos hogy most hirtelen nekiállnék.)Amúgy közben megtaláltam az Elvarázsolt Kastély (2003)-at is, de az azért kicsit más (egy fej jelenik meg benne folyamatosan; aki beszél).
Illetve ami eszembe jutott, hogy a Harry Potter sorozatban is szerepelhet (nem rémlik egyértelműen, de talán van a filmben is). Pl. a 3. részben (Azkabani fogoly) ? -
-
james001
veterán
Keresztapát nem láttam,Eredet meg néha unalmas meg vontatott,szóval az egy 8-9/10 kb.
Amúgy nem mondtam rá hogy műalkotás,számomra egy Aliens vagy Ponyvaregény egy műalkotás.
Ja és én nem szoktam pontozni,de néha azért becsípek egy ilyen osztályozást,és igen ez a 10-es más mint egy igazán nagyobb film osztályozása.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
SB93
csendes tag
válasz james001 #30454 üzenetére
Tényleg nem rosszindulatból - ugyanis mindannyian különbözünk, így az ízléseink is - de aki az Elysiumra, mint filmre, egy műalkotásra 10-ből 8-9-eket ad, az a Keresztapára, Eredetre és a többi zseniális - valóban - műalkotásra mennyit ad?
-
james001
veterán
Elysium
Fikázza mindenki,de nekem tetszett. Igaz a District 9 jobb volt,de ez is bejött.
Nem tudom miért de nekem valamiért az Oblivion járt a fejembe mindvégig,pedig nincs sok hasonlóság a kettő között... Na mindegy szép volt jó volt,10-es skálán egy 9-es simán. Ja és az a robot szerkószerűség tök jól nézett ki,bár azt nem tudom miért csak ilyen "vékony" az egész...SPOILER
Amikor a gránát lerobbantja a fejét a csávónak,én ott leestem a székről a nevetéstől. Olyan hirtelen jött,le kellett egy percre állítanom a filmet annyira nevettemhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
atesss
addikt
Üdv !
Olyan filmet keresnék, amelyben szerepel jósgömb.
Egy ilyesmi trükk készítésén gondolkodunk, amihez elsőként "felmérném" hogy az emberek mire gondolhatnak jósgömben látható "látomás" címén. Tehát hogy mire kellene hogy hasonlítson az eszköz; illetve amit benne látnak. -
Realradical
őstag
Ink
No sikerült megnézni a filmet. A párom elhasznált egy fél csomag zsepit ami nála kb. 10/8-at jelent, nekem 10/9-re is jó volt. (nem fogyasztottam zsepit ) A látványvilággal engem már az első 5 percben megvettek.
Kategóriájában kevesen vannak az biztos. Némi Mementó keverve a Pán labirintusával és Night Watch-al. A történet eredeti, nem egy átlag hollywoodi szemét, több szálon fut, van mondanivalója és van mit megérteni, mert nem rágnak mindent a szánkba.Jó volt.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Ace owner
addikt
De reg lattam ezt a vilagok harcat, utoljara mikor lattam tetszett. :-)
Galaxy Fold 4
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #30440 üzenetére
Én azt várom, amikor ennyi remake/reboot felhozatal lesz 1 évben.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Jó ez a Thor 2 Sötét világ, tetszik annyira mint az elsőrész.
-
LOTR
addikt
válasz madgie #30300 üzenetére
szégyen és gyalázat, de én meg ezt a filmet csak a napokban láttam először, valahogy mindig elmaradt
be is írom, hogy a kereső megtaláljaV for Vendetta - V mint vérbosszú (2005)
kedvenc filmem nem lesz, de a legjobb filmek között van az teljesen biztos, és a legjobb benne, vagy inkább legkülönösebb, hogy nem is kell látnunk az arcát ahhoz, hogy átérezzük a játékát és azt mondjuk rá, hogy tényleg nagyon tud, tehát különösen ajánlott a mielőbbi megtekintése annak, akinek még elmaradt volna
One Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
válasz aizen92 #30438 üzenetére
Nem hinném hogy csak DDD-ben fog menni. Nincs is még kint a végleges moziműsor. Azt általában Szerda este teszik ki.
(#30439) geckowize
Nagyon szép a felhozatal
Azt hiszem mindennél többet fogok moziba járni jövőre, pedig ez még nem is a 2015ös felhozatal[ Szerkesztve ]
All→M8
-
aizen92
addikt
ugye csak rosszul látom hogy a Smaug pusztasága csak 3D-ben lesz megnézhető?
szerk. csak az arénaban van 2D. az is feliratos. ( ami nem gond )
remélem ez nem lesz trend. mert a 3Dtől herótom van.
(#30439) geckowize: Jackie??? az expendables 3-ban??? holy shit !!!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Pitterix
őstag
Csapó2. Még mindig az év vígjátéka nekünk. A poénok most is ütöttek, marha jókat tudtunk újra örülni.
8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
-
rt06
veterán
válasz ígyvanferi #30429 üzenetére
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
gyuromoj
veterán
Jónak tűnik.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
rt06
veterán
ha egyszer olyan baromsagot irsz, amire mast nem lehet reahgalni, ne lepodj meg (hint, az elso reszt hasonlitgatja mindenki, az pedig igenis egy battle royale gyerekeknek - a masodik reszrol senki nem irt hasonlot sem)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
k!nG
aktív tag
Sikeresen megragadtad a mondatnak azon reszet, amit jol ki tudsz forgatni.. Nem azt mondtam, hogy szar a BR hanem, hogy idegesito, hogy mindenki azzal hasonlitgatja ossze, mikozben a 2. resz mar meroben ket kulon mufaj. Btw nem lattam, de a konyvet ismerem.
F34R: Marmint a Battle Royal v. a Hunger Games?
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
bigdady
nagyúr
Decemberben jön a hobbit 2? Nem is tudtam
-
rt06
veterán
válasz zoltanz #30421 üzenetére
csak kicsit meglep, hogy ugy veled, Hugo Weaving mellett "Egyedül talán még Jack Nicholson akkora formátum, hogy negatív és pozitív személyt is el tud játszani."
ok ketten (de Nicholson is csak talan) kepesek erre, mas senkiPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
callmeakos
veterán
Kick-Ass 2
Nincs különösebb kommentárom hozzá most. Max annyi, hogy minél többször látom, annál jobb.9,5/10
All→M8
-
S e t h
nagyúr
Nem értettél meg.A fejlődést a technikára értem, a tanulók csak élnek ezzel.Ha ma lennék tanuló, akkor valószínű én is élnék vele, sőt, mivel még ma is tanulok, mert olyan vagyok mint a jó pap, időnként előmászik a zsebemből a bunkofon, ha unalmas előadót fogok ki.
Azt megint ne keverjük ide, hogy milyen rend és fegyelem van az iskolákban, egyelőre a technika volt terítéken, persze lehet összefüggést találni, hogy mivel fellazult a figyelem, ezért sokan elektronikai kütyüket is használnak órákon.
Nálunk is ment a hülyeség, volt, hogy becsöngetéskor az egyik osztálytársunk nem tudott bejönni, mert fejjel lefelé felkötöttük egy fára és hagytuk lógni, lejönni meg nem tudott.
Most telefonnal ökörködnénk, erre írtam, hogy fejlődés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
SB93
csendes tag
The Counselor - A jogász
Nem egyszerű a film. Rengeteg hibával, és érthetetlen, felesleges csavarral tűzdelve.
- Miért pont jogász? Miért kellett pont jogásznak lennie? Ráadásul ez a cím is, legalább egy kis háttérsztorit rittyenthettek volna alá...
- Ez a három ember (a jogász - nem is tudjuk az igazi nevét, nevetséges, Reiner és Westray) honnan ismeri egymást? Gimis osztálytársak voltak? Ismét semmi háttér.
- Spoiler! A jogász egy nagy, utolsó dobásért belemegy egy 20 milliós drogbizniszbe. Oké. Megvan a cucc, átmegy a határon, motorosnál a kulcs. Motorost leszedik Malkina emberei. A kábszer tehát már Malkinánál van. De tőle is lenyúlják a kartell emberei (harmadik személy lép be a buliba). Majd a kartell embere ugyanoda szállítja (Chicago), mint ahova a jogászék is vitték volna. Ebben hol a logika?
- Spoiler! Feltehetőleg a kartell emberei elkapják a jogász leendő feleségét, hogy megkínozzák...stb. De miért? A kábszert nem a kartelltől lopták! Esetleg konkurenciának vélte a kartell ezt az "egyszeri" businesst?
- Spoiler! Aztán a gyilkolászások... Reinert a kartell nyírja ki, Westrayt meg Malkina. Teljes fejetlenség. Majd az egész nagy szarkeverés után a nagy cseles Malkina összvissz Westray Bahamákon bejegyzett tőkéjével távozik, de legalább meghalt 15 ember...Plusz az egész filmben ezek a szexuális utalások, történetek, jelenetek... Nem illenek oda, vagy én nem is tudom?! Lehet, hogy még túl friss az élmény, ha kijön még egyszer meg kell néznem, mert tényleg elég ködös így.
-
pohár
félisten
akkor itt láttam... tudtam!!
arra emlékeztem, hogy valamerre már találkoztam vele, de hogy hol, azt nem... nomindegy márGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rt06
veterán
"...azzal a k**va Battle Royallal..."
lattad is amugy azt a kurva battle royale-t, vagy csak te is jl fanboy vagy es nem turod, hogy barki rosszat mondjon a filmrol?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
k!nG
aktív tag
Itt is reg voltam mar. Meg jo ket hettel ezelottrol:
The Hunger Games: Catching Fire
BUMM!! Egy jo elso resz, meg annal is jobb folytatasa. Az eleje szinte egy az egyben kiszamithato, de amikor bekerulnek a viadalra minden egesz mas lesz. Erdekes az, hogy jobban megismerjuk a karaktereket, tobb szovetseges lesz, gondolkodtato feladvanyok, stb.. A vege meg zsenialis, persze nekem csak azert, mert nem olvastam a konyveket, de nekem ennyi boven eleg. Jennifer Lawrence tovabbra is istenien alakit, Pita tovabbra is a gyros melle valo es a tobbi szereplo is hozza az elvartat.
Ja es ha eddig mindenki azzal a k**va Battle Royallal hasonlitotta ossze az vonszolja el a popojat a moziba, mert a 2. foleg a vege, mar nagyon nem Battle Royal copy lesz.
10/9
[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
atike
nagyúr
válasz S e t h #30393 üzenetére
Órán HD videót nézni tanulás helyett a fejlődés...? Én sem vagyok annyira öreg - 30-as korosztály - de próbálkoztunk volna csak meg anno ilyesmivel... Ok, nem voltak akkor még HD képességű telefonok, na de vonatkoztassunk el... Szóval valahogy minden hülyeségünk és csínytevésünk ellenére is megvolt a fegyelem és a tisztelet az órákon. Nem az volt, hogy a tanuló jobban tudta, hogy mik a jogai mint a kötelessége... Na mind1, ez végeláthatatlan eszmecsere lenne, ha ebbe belemennénk... Volt erről egy nagyon jó pár perces videó, meg akartam keresni, de sehol nem találtam... Hogy anno mik voltak amikor fiatalok voltunk - kicsit összehasonlítva a mával. NAGYON tanulságos és igaz. Na majd belinkeli valaki.
-
pohár
félisten
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest