Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Ati007
őstag
válasz
waterphone
üzenetére
félre ne érts én nem értek egyet velük de sajnos nem látom hogy törnék magukat
, egyébként ha van alternatívád akkor eszedbe se jusson fibernethez szerződni 
-
Ati007
őstag
válasz
waterphone
üzenetére
de miért kellene lépni? sajnos ahol fiber van ott nincs upc igy nincs konkurencia, én kispesten lakom és itt vagy adsl ami max 3megát bírt vagy fiberfos 10m ami néha megvan néha nincs.
ha a fiber területre betörne az upc na akkor valóban kellene lépnie de így
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
Úgy néz ki, lemaradtunk róla...

-
atessz79
csendes tag
válasz
waterphone
üzenetére
klassz
csak az engem meg mást nemvígasztal

-
gardener
senior tag
válasz
waterphone
üzenetére
Hát akinek van választási lehetősége,annak könnyű.
Ha itt is lenne lehetőség,akkor Én lennék az utánad következő.
Itt lenyúzzák az emberről a bőrt. -
mucsácsó
tag
válasz
waterphone
üzenetére
úhhh, hát ez elég gáz :S
nem egyszer társalogtam már én sem az ügyfélszolgálattal...hát bizony, van hogy az ügyfelet nézik totál hülyének, vagy pedig az ügyfélszolgálatos ember a sík hülye...volt már mindkettőre példa...
Nos hát mindegy, én azért fűzök még kis reményt ahhoz, hogy azoknak is emelnek, akik decemberben új szerződést kötöttek..bár lehet nem lenne logikus, de szerintem nem hagynak kis senkit sem....vagy mégis? Ügyfélszolgálaton már meg sem merem kérdezni ezt, ha már ilyen vészes a dolog, hogy nem is tudnak semmit az emelésről ..
De majdcsak lesz valami...
-
medve úr
csendes tag
válasz
waterphone
üzenetére
Fibernet az az a valami, amivel érdemben nem kerülhetsz be az igen népszerű ''ADSL és kábelnet sebességek emelés után a gyakorlatban - gyűjtőtéma'' című topicba

-
Jégkokó
veterán
válasz
waterphone
üzenetére
Abba biztos vagyok, hogy volt vmi a csellóval, mert az oldalak csiga tempóval töltődtek csak be.Máskor meg szokott lenni a 2.6 megabit és legalább 400 kbit feltöltés, és a többi gépen amire meg vabn osztva a net, nem volt letöltés meg ilyenek.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
waterphone
üzenetére
©2007 Fibernet Droid. Minden jog fenntartva.

-
Borisz76
nagyúr
válasz
waterphone
üzenetére

Pihent de NAGY ötlet !!! -
Kicsirics77
veterán
válasz
waterphone
üzenetére

-
Senhi
aktív tag
válasz
waterphone
üzenetére
Pontosan... ezek csak akkor csinálnak valamit ha 3-4 hónapon keresztűl jelentős bevétel kiesést tapasztalnak. És ez csak a tervezgetés elejét jelenti. A megvalósítás még egy 3-4 hónap...
Honlajukon meg azzal verik a mellüket, hogy 60 településen épitették át a hálózatot. Köszönjük
és most hova szarjak? Ez ki a francot érdekel? Ha esetleg valami tapaszatlható következménye lesz akkor talán érdemes volt. De így? Tv minősége sokaknál romlik, net nem gyorsúl... komolyan szűkséges ezzel dicsekedni?
Érdekes az is, hogy évekkel ezelött miket igérgettek: '' Digitális tv...'' LOL
majd 5 év múlva talán...ha EU követlemény lesz és szoba antennával több és jobb minőségű csatornát kapok. Akkor majd elgondolkoznak, hogy erre mit lépjenek.
Egyetlen egy dologra vagyok igazán kiváncsi: hogy mit lép az upc. Nekik elméletileg a több 10 mbites net sem akadály. Talán majd rádöbben a fibernet, hogy valamit elszúrtak. Nem kcisit... nagyon. -
Zugi
aktív tag
válasz
waterphone
üzenetére
Waterphone, én a helyedben nem gondolkodnék. Azaz gondolkodnék és emiatt hagynám ott a Fibernetet mint a huzat!

Jómagam is a Fibernetet otthagyva váltottam Externet ADSL-re.
Onnantól kezdve végre elfelejthettem a szokásos fibernetes napi rendszerességű szakadásokat, hosszabb kieséseket, örökké elérhetetlen ügyfélszolgálatot. Még a sebességi összehasonlításokban is ugyanolyan sávszél mellett sokkal jobb értékeket hoz az ADSL. Pl. nekem a 2Mb-es fibernetre a teszt 2,06 os értékeket hozott, addig a szintén 2Mb-es ADSL-nél ugyanaza tesztprogram 2,26-os értékeket szokott mutatni. Önmagában csak egy ilyen dolog akárhogy is veszem kb. 10%-os többlet.
Az árban is sokkal jobban jársz, mert ha elmondásod szerint a Fibernetnél most egy 512/128-as csomagért 6600 Ft-ot fizetsz, addig egy dupla sebességű 1Mb-es kapcsolat az Externetnél jelenleg brutto 3990 Ft!
Mindent összevetve, nekem a Fibernettel iszonyú rossz tapasztalataim voltak. Őket megelőzően is ADSL előfizető voltam, amit csak az akkor kedvezőnek tűnő Fibernet árért hagytam ott próbaképpen, de alig vártam, hogy leteljen az 1 év, és máris rohantam vissza az ADSL-hez.
Az meg csak hab a tortán, hogy az ADSL-nél ez a mától kezdődő is már a sokadik olyan sávszélemelés-duplázás, ami ingyenes. -
Csedit
aktív tag
válasz
waterphone
üzenetére
Itthon Externet ADSL netünk van , jelenleg 1Mbit. A dolgozómban Fibernet, 2Mbit. Egyikkel sincs semmi gondunk, viszont, ha most tehetnénk, a Fibernetet lemondanánk és 4Mbit Externet lenne belőle, jóval olcsóbban, csak még kb egy év visszavan a hűségnyilatkozatból....
-
aXXon
őstag
válasz
waterphone
üzenetére
Ha az embernek van otthon vezetékes telefonja, akkor egyértelmű, hogy az adsl megbízhatóbb. Ha nincs, akkor esetleg a Datanet-YoNeked! szolgáltatása, de az meg kevés helyen elérhető. Biztos alternatívát a telefonvonalnélküli adsl szolgáltatás elterjedése fog nyújtani. Na akkor kapkodhat a fibernet

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Linux Mint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, egyébként ha van alternatívád akkor eszedbe se jusson fibernethez szerződni 
klassz

és most hova szarjak? Ez ki a francot érdekel? Ha esetleg valami tapaszatlható következménye lesz akkor talán érdemes volt. De így? Tv minősége sokaknál romlik, net nem gyorsúl... komolyan szűkséges ezzel dicsekedni?