Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
tag
Van ez az (új) Facebook profil készítése
Most akkor lehet hivatalos kamu Facebook?
Vagy mi össze függés van a fő Facebookkal ami alatt csinálom?
Vagy mi értelme ennek végülis? -
Bondix
tag
Van lehetőség arra, hogy egy ismerősöm üzenetét töröljem de úgy hogy nála se legyen meg semmi amit velem beszélt?
Nem arra gondolok hogy én törlöm és nála ott lesz...
Nem arra hogy egy üzenetet bosszús lehet vonni...Egy teljes beszélgetést szeretnék ami akár több hónap is nálam és nála is.
-
Bondix
tag
A messenger ha HD képet szeretnék küldeni azt minden egyes kuldeskor be kell állítani?
Nincs egy fix beállítási lehetőség? -
Bondix
tag
Megint egy ismerősöm azzal jött h feltortek a Facebook fiókját?
Kérdezem kétfaktoros azonosítás van? Igen telefonra jön kód sms
Akkor e-mail-on keresztül azt törték fel és oda kértek elfelejtettem a jelszavam vagy valami ilyesmi. De nem lehet mert ott is ketfaktoros azonosítás be van állítva ugyan úgy telefonra.
És sehol nem lépet be azt mondja ahol mentette a jelszót vagy esetleg bejelentkezve maradt.Akkor most ilyenkor ez, hogy lehet ha sehol nincs bent és a lényeg nem az első ismerősöm már aki igy járt, és a telefon van neki mint kétfaktoros védelem akkor azt, hogy kerülik ki?
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Messengerben a Beállítások / Személyes adatok védelme....
Ott van egy ilyen lehetőség, hogy olvasási visszaigazolások megjelenitése.
Ezt ha kikapcsololom akkor nem látják ha elolvastam az okes, de én látni fogom ha ők elolvasták amit én írok vagy ez oda vissza nem lesz ha én kinyomom?[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz classic B #34757 üzenetére
Jah egyik félnek marad úgy másiknak nem.
Mind kettőnknek az van beállítva h ismerősök
Aki a fő osztó annak ismerősök is aki tovább osztja annál közös ismerős. 😂Az is egy megoldás h mindketten kitesszuk ez igaz csak így egyszerűbb lett volna azért van (is) kitalálva a jelölés.
Vagy mind ketten nyilvánosba tesszük a story és akkor mind két félnél látják az ismerősök rendesen.
De így meg az is látja aki se neki se nekem nem ismerős.😂Nagyon jó... 😂
-
Bondix
tag
Tudom nem ide tartozik de a saját topikba kb le se...., hogy írtam tehát sorry érte.
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek iOS Facebook app story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és bedobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei?Mert úgy vettem észre amit nem értek logikusan minek így van, hogy aki ki teszi és jelöli a másikat annak minden ismerőse látja de akit jelöltem és az tovább ossza az storym neki csak a közös ismerőseink látják.
Akkor mi értelme jelölni pl a párom rajta amikor ha ő mint jelölt tovább ossza de csak a közös ismerősök látják nála nálam mindenki.
Akkor ennyi erővel mind ketten külön tesszük fel és akkor mind kettőnknek látja mindenki.Vagy nyilvánosba tegyem fel és ő is azt állítsa be és akkor mind két embernel látja mindenki is.
Ezzel a baj meg az h aki nem ismerőse egyikünknek se az is látja ha ránk keres stb
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
válasz Bondix #34729 üzenetére
Erre megvan a válasz mind a két helyen minden ismerős látja nem csak a közös.
Viszont egy kérdésem lenne!
Van egy nyilvános csoport és abba megosztok egy hirdetést.
S azt a hirdetést osztom tovább más csoportba.
Utána ha a saját csoportba törlöm akkor automatikusan törlődik azokból a csoportokbol is ahova tovább osztottam ugye?
Vagy miben csoportból külön kell? Gondolom nem mivel az alap törölve van akkor logikus ahova osztottam ott nem lesz elérhető már!? -
Bondix
tag
Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek Facebook story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és be dobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei? -
Bondix
tag
Facebook van egy nyilvános csoport amit egy ismerősöm hozott létre és szeretne engem is be tenni állítani Adminnak.
Ezt hol és hogyan tudja ?Aki tudja és esetleg screenshot-al is tudja küldeni hol ez a beállítás annak köszön előre is, fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Kb 1 hónapja csinálja ezt a Facebook, hogy értesítést kapok random ismerősömről, hogy ezt/azt megosztott. Mindig más ismerős és nem csoportba való megosztás hanem csak simán Facebookon valamit megoszt. Én ilyenre tuti nem iratkoztam fel senkinél tehát mi lehet ez?
Pl.: Nagy Béla megosztotta Nagy Tamás bejegyzését.
Aztán rá kell mennem az értesítésnél, hogy Nagy Béla frissítéseivel kapcsolatos értesítések kikapcsolása.( Amit én tuti nem kapcsoltam be senkinél)
S így jön napi szinten 1-2 random ismerősömtől ilyen és én meg iratkozok le persze, hogy ugye ne jöjjön új mert nem érdekel... Vicc...
De! Nem is kapcsoltam be egy ismerősömnél se ilyet tehát nem is értem ezt minek küldi.
Most ez valami bug lehet vagy mi a fene? -
Bondix
tag
"FB nélküli Messenger használat"
Egy kérdés:
A lányomnak úgy csináltam meg hogy csináltam egy Facebook és ugye adott a messenger hozzá.
Aztan töröltem a Facebook azaz a szokásos módszerrel felfüggesztettem de nem adtam meg, hogy 7nap után automatikusan újra legyen...
Így a messengert tudja használni az osztalytarssakkal de a face még korai neki.Ebbe az esetbe maradhat így neki, vagy ez változni fog és esetleg törölni fogják csináljam meg ezt neki?
Vagy majd kiderul alapon hagyjam egyenlőre?[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Mi tudja hogy lehet face-en hirdetést normálisan osztani?
Feltettem egy hirdetést marketplace. S direkt h ne csoportba lévőt osszak mert ugye ha zárt akkor nem látja aki...Tehát a marketplace hirdetést osztottam.
De semmi látszik az a kép és vásárlás gomb.
A képre kattintva semmi nem jön be és a vásárlásra se.
Tovább lehet osztani de akkor is ugyan az van más embernel is aki ossza h képre kattint semmi és se üzenet nem lett írni rá semmi.
Ha csoportba osztom maga a hirdetést az jó marketplace-rol csak a hirfolyam egy nagy kagyvasz...
Tehát rendszer hiba ez is... -
Bondix
tag
Ingatlant szeretnék hirdetni Face-en
Úgy emlékszem régen volt h xy Ft-ot fizetek akkor jön a reklám több emberhez jut el? Tudom vannak csoportok stb
De ez a fizetet hirdetés van még vagy csak oldalaknak és sima személy ha hirdet akkor nincs?[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Ma megjelenés nálam is a messenger-be felül ahol régen a story-k voltak most az "oszd meg a gondolatod.."
Nem lehet ezt elrejteni? Mert nem igazán érdekel ki mire gondolol...😂Viccet félre téve nem lehet elrejteni kikapcsolni, hogy ne legyen ott?
-
Bondix
tag
Tudja valaki hogy van ez az Instagram és Facebook story?
Tehát ha instagram-on osztok story és azt osztom face is akkor face ha rá kattintank atdobja őket az Insta profilra! Ez részbe jó!
De másik iránybol minden nem működik ha face osztok akkor azt is lehet osztani Insta story de onan nem dob át a face profilra!
De leginkább az lenne a jó lehetőség ha pl face storyba megjelölök valakit a képen pl páromat az működik is de Insta nevet is lehetne jelölni egybe és akkor oda vissza működne a face név és az Insta név is rajta lenne a képen ugye.
Ez nem megoldható ugye vagy csak én nem tudom, hogy kell???!!!
-
Bondix
tag
Azt nem értem ha valakinek két faktoros védelme van főleg saját telefon számmal, akkor hogy törik fel a fiókot? Ráadásul úgy tudom a telefonra megy ellenőrző kód sms tehát azt meg csak ő látja nem de?
-
Bondix
tag
Hol lehet azt beallitani ha megosztok egy poszt és ne tudjon senki hozzá szólni kommentbe?..köszi
-
Bondix
tag
válasz Kekmen #32518 üzenetére
Amúgy rosszul tudod.
Ha valaki oldalára teszek ki képet bármi akkor ő határozza meg h ki láthatja nála!
A közös ismerős részt azt jól írtad nem csak a közösek látják kösziOldman2
Igen kikapcsolhato de tegyük fel neki be van kapcsolva h ha elérhető akkor azt lehessen látni
Nekem arra kéne app amikor fellép és elérhető lesz, azt nekem jelezze értesítés formájába mondjuk.[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Létezik olyan aplikácio telefonra (iPhone) ami jelez ha mondjuk egy megadott xy nevű ismerősöm elérhető?
-
Bondix
tag
Lenne egy kérdésem:
Párom szülinapja van.
Én kitettem egy képet a párom oldalára és megjeloltem rajta de!Ő viszont nem szeretne teljesen nyilvánosan az egész oldalat ami van rajta de csak egy posztot nem enged változtatni külön.
Tehát ugye a lehetőség a mindenki földgömb ez nem játszik logikusan
-Van az ismerős akkor az az ő és én közös ismerős ugye? Aki nem közös az nem látja. Ezt jól gondolom?
- Van az ismerősők ismerősei ott gondolom akkor látja nálam is nála is mindenki!?Viszont akkor jön a másik kérdés ha valamelyikünk ki tesz egy képet és az van neki h csak ismerősei látják de közbe meg jelöl engem es nekem is az van h csak ismerős akkor az megint változik arra h közös ismerős csak vagy az azt jelenti h az ő ismerősei mindenki es az enyém mindenki?
-
Bondix
tag
Azt szeretném megtudni hogy pl párommal instagram story kép az instagram névvel megy a Facebook story Facebook névvel.
Ha be van állítva h automatikusan ossza meg az instagram story Facebookra vagy ha Facebook teszem akkor instagramra.
Ez tetszik is.
De ugye akkor mindig törölni kell az egyikről.
Vagy ha kiveszem a megosztas akkor külön teszem Insta Insta névvel face pedig face névvel.DE! Az nem oldható meg h ol Instagram megosztom ami automatikusan ossza face de rajta legyen az instagram név is es a Facebook név is!?
Vagy fordítva...
Remélem érthető voltam 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest