- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Ezt a blokkolót én is le fogom tölteni, mert hitvány ahogy ez a platform működik. Csomószor látok olyan videókat, hogy Cristiano Ronaldo vagy Elon Musk interjú ki van ragadva, AI-val alárakott hanggal, ahol elmondák, hogy milyen üzletük van, bizniszben utaztak, aztán említik, hogy van egy nyóc' karú rabló app, ami gazdaggá tesz embereket
Megszámolni nem tudom, hogy hányszor reportoltam, de mindig előjön, mi több még visszaír a facebook, hogy nem ütközik semmilyen irányelvi problémával a jelentett videó, szóval kussoljak. A filléres legók is nagyon nehezen tűntek el, röhej az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megszámolni nem tudom, hogy hányszor reportoltam, de mindig előjön, mi több még visszaír a facebook, hogy nem ütközik semmilyen irányelvi problémával a jelentett videó, szóval kussoljak. A filléres legók is nagyon nehezen tűntek el, röhej az egész.
krizmo_