Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
Fruityloops
üzenetére
Ez a fiókot törölné nem a profilt.
-
fradi81
veterán
válasz
Fruityloops
üzenetére
Előbb azt kéne megoldaniuk hogy törölhető legyen az új profil ha már nem kell
-
fradi81
veterán
Hali
Van egy problémás idős ember akinek vissza kéne állítanom valamilyik fb fiókját. Láttam az emailjei közt egy francia nyelvű emailt, Security@facebookmail.com-ról jött, oda személyi igazolvány képet is kellett küldeni, ez valós email lehet, alkalmas a fiók visszaszerzésre? Vagy van erre külön link? Köszi. -
fradi81
veterán
Az megoldható valahogy hogy fb/messenger a böngészőben is olyan gyorsan frissüljön mint az applikációban? Van hogy csak percekkel később történnek meg a dolgok.
-
fradi81
veterán
Úgy látom tavaly még volt olyan opció hogy facebook csoportot ki lehetett rakni a teló főképernyőjére. Ezt már nem lehet megoldani valahogy az applikációval?
-
fradi81
veterán
Hali
Facebook másodlagos profilt hogy lehet törölni?
'A bal oldalon kattints az Adatvédelem, majd A Facebook-adataid lehetőségre."
Egy a gond, nincs ilyen hogy "A Facebook-adataid". -
fradi81
veterán
'neked javasoltak' eltüntetésére van megoldás?
-
fradi81
veterán
Ingyen elvihető kiskutyákat hogyan kell hirdetni hogy ne törölje a face?
-
fradi81
veterán
Csoportot törölni csak úgy lehet ha egyesével kitörlök minden tagot? Egyszerűbb módja nincs?
-
fradi81
veterán
Nálatok is vacakol a fb?
Nem töltődtek be dolgok, de lehet csak pár perc kiesés volt, már jó
-
fradi81
veterán
Facebook csoportban nem nagyon megy a posztolás/hozzászólás úgy nézem.
-
fradi81
veterán
Milyen nem túl kókány megoldás van ha van arra, hogy csoport tagokat helyezzek el térképen?
-
fradi81
veterán
Idővonalon van egy esemény, most épp "született" és van ott egy kis óra ikon, hozzáadva: Dátum, nap, idő. Ez hogy lehet 1998? Vagy ez nem azt az időpontot jelöli amikor facebookra bejegyezte azt az életeseményt?
-
fradi81
veterán
Hello
Hogy létezik az hogy egy zárt facebook csoportba úgy kerül be egy tag, hogy egy admin/modi sem vette be? (Tag nem vehet be senkit)Ez a tag fb appban telón listázódik csak ki, számítógép böngészőben nem.
-
fradi81
veterán
hali
böngészőben ha face van nyitva épp és rámír valaki, csak akkor írja ki nála hogy látta, ha belekattintok a chat ablakába?
-
fradi81
veterán
Hali
ha ráírtam valakire messengeren aki nem az ismerősöm, megoldható hogy ne jelenjen meg többet a listában?
-
fradi81
veterán
A napokban figyeltem hogy elég sok 'Ajánlott bejegyzés' van facen, ráadásul elég átverős szagú weboldalakkal. Eddig is voltak rajta ilyenek csak nem vettem észre?
-
fradi81
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
helo
Amikor valamit kiraksz a faladra azt is be lehet állítani ki lássa. Katt a nevedre fent, Adatmódosítás alatti 3 pöttyre-és ott idővonal beállításai.
-
fradi81
veterán
csináltam egy fb accountot, amikor bejelölnék rajta egy ismerőst ezt írja ki: "Sajnáljuk, ezt a kérést jelenleg nem tudjuk feldolgozni. Kérjük, próbáld meg újra."
Ennek mi lehet az oka? -
fradi81
veterán
Milyen hátrányai lehetnek ha egy oldalon regisztráció helyett a facebookkal jelentkezek be?
-
fradi81
veterán
Hello
ezt találtam
[link] -
fradi81
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
A képen nem te vagy hanem csak te is szerepelsz. pl egy osztályképet miért ne rakhatna fel valaki csak azért mert te nem adsz rá engedélyt?
nem trollkodok, de amit elmondtál az alapján nincs igazad. A helyzet az hogy mindenki azt rak ki amit akar nem tudsz mit tenni azon kívül hogy szólsz neki. -
fradi81
veterán
Akkor én is leírom, nálam nemtom megy-e, mert nem vagyok belépve

-
fradi81
veterán
Egyébként a chat akkor van nyitva alapból, ha nagyobb monitorod van/nincs kisebb méretre állítva a böngésző ablaka.
-
fradi81
veterán
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Ilyen ez a facebook, funkciók jönnek, mennek, és nem mindenkinél egyszerre.
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam az a percről percre nincs is, pár napja regisztráltam de sose volt, mondjuk nem is hiányzik. De ez egy újítás ha jól sejtem és idővel mindenkinek ott lesz. Mindenesetre nálam 22"-es monitoron a sidebar mellett még van egy ugyanolyan széles fehér rész, oda el fog férni. De egy klikkel el lehet rejteni.
-
fradi81
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mit takar ki? Nálam minden látszik és még így is van egy csomó fehér terület, ha 4:3-as monitorod van akkor nem szóltam.
-
fradi81
veterán
válasz
Balázs0916
üzenetére
A chatben nem csak az online emberkék vannak úgy nézem, tehát ez normálisnak nevezhető szerintem, nálam is vannak mobilos emberkék. de online csak 2, akinél zöld kör van.
-
fradi81
veterán
válasz
Balázs0916
üzenetére
hello
a cahtben ott van melletted a zöld karika? -
fradi81
veterán
válasz
lajosulrich
üzenetére
Akkor tudod mi a dolgod
Írtam be pár hozzászólást, persze ezeket törlik, csak a birka naív hozzászólásokat hagyják meg. -
fradi81
veterán
Napi jó cselekedet, jelentsétek ezt a lapot fb-n: ncore.hu adathalász kft.
-
fradi81
veterán
van egy ismerős, a citromailjére szinte másodpercenként mennek valami facebookos levelek, fiúk lányok klubjától jön, minden hozzászólás ott van, ez csak akkor lehetséges ha facebookon felvette ismerősei közé ezt a valamit?
-
fradi81
veterán
hello
ha beírok pl. egy új munkahelyet az adatlapba, milyen beállítástól függ hogy kinél jelenik ez meg valami értesítés formájában? Mert egy ismerős észrevette, viszont volt itt egy facebookos account amin nem jelezte ki sehogy se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam alapból nyitva.
Írtam be pár hozzászólást, persze ezeket törlik, csak a birka naív hozzászólásokat hagyják meg.