Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Beállítások... és ott? Oldal-szerepek? Jól fordítottam? Nekem magyarul van, és én is csak magyarul tudok, sajnálom... Nem találok ilyent.
-
goom
senior tag
Sziasztok! Vagy egy kis egyesületünk; évekkel ezelőtt készítettem hozzá egy oldalt a FB-on. Sajnos most kiderült, hogy csak én (admin) tudok az oldalon megosztani szöveget, képet, stb. Pedig fontos lenne, hogy az egyesületi tagok (sőt, mások is) megtehessék ugyanezt. Elég sokat keresgéltem a beállításoknál, de nem találtam meg. Kérek szépen segítséget!
-
NGA
addikt
Kis segítséget kérek.
Bent vagyok egy csomó adásvételi csoportban. Azonban nem jelenik meg neked a "Mit szeretnél eladni?" kérdés, és nem tudok feladni hirdetést.
Ha feladok a marketplace-n, akkor eddig tudtam olyat, hogy jelentesse meg máshol is. Most ez sincs.
Amit eddig próbáltam:
Edge, Chrome, Safari, Firefox
IOS/Android APP
2 db PC/1 IPAD/1 droidos telefon.
Mindent frissítettem.Mi lehet ez?
Már jelentettem kb 10x a facebooknak. -
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam a Facebooktól egy e-mailt, benne helyreállítási kóddal, hogy kérvényeztem jelszó visszaállítást.
Én nem kértem, miért kaphattam ilyen üzenetet?
Mit kell tenni ilyen esetben? -
szabiace
csendes tag
válasz
Nordik
üzenetére
Én úgy gondolom, ha szerver oldali gond lenne, a hiba mindenkinél jelentkezne. A családban van egy SE2020 iOS 15 és minden gond nélkül működik. Több ismerősömnél is megy rendesen akik még nem frissítettek oprendszert. Appstoreban is érkeznek lassan az egycsillagos értékelések ilyen problémára hivatkozva, hátha kezdenek vele valamit.
-
Redneck
nagyúr
Nektek is megváltozott a smiley gomb Androidos Messengerben? Ha elkezdek írni valamit, nem a jelek vannak az elküldés gomb mellett, hanem keresés.
-
Nordik
addikt
Nálam is iOS 16.1 és i12. Random mikor küld értesítést. Szinten frissítettem most az appot.
Szerintem az ilyen problemak inkább szerver oldali gondok és nem az app hibája.

-
szabiace
csendes tag
Nem oldotta meg a messenger mostani frissítése (386) sem az értesítés problémát.
-
Tybor66
tag
válasz
Norbi887
üzenetére
A Windows-os Messenger App nálam is rakoncátlankodik, de már régebb óta nem csak az utolsó frissítéstől.
Én sem kapom meg az értesítéseket vagy később jelez. Ha érkezik értesítés, rákattintok, megnyílik az alkalmazás, de pár másodpercet várni kell, mire a köldő és a küldött tartalom megjelenik.
Ma délután jeleztem is vissza. Talán javítanak valamit a dolgon. -
Norbi887
aktív tag
válasz
szabiace
üzenetére
Hali!
Sajnos azóta sem, kipróbáltam egy iPhone 7 alatt is (iOS 15.7.1) bejelentkeztem, és ott is ugyanez van.
Szóval vagy maga a legutóbbi Messenger App frissítés lett bugos, vagy tényleg nem tudom.
Azt viszont észre vettem, hogyha valaki speciel Videót (rendesen videót) küld nekem, arról kapom az értesítést azonnal. A sima üzenetek, reakciókròl viszont egyáltalán semmi, amíg meg nem nyitom, és nézem meg manuálisan. Nagyon zavaró.
Külön észrevétel még, hogy a natív Windows-os Messenger App (Microsoft Store-bòl tölthető) sem akar működni egyáltalán pár napja, a "Kezdés..."-nèl elakad, karikázik...
Szóval itt szerintem még az is lehet, hogy szerveroldali gebasz van, ami persze kitudja mikorra lesz helyrerakva.Ha valaki más is tapasztalja a fentieket, légyszi jelezzètek a Meta-nak az appon belül a Beállításoknàl, hátha hamarabb megoldják így a dolgot esetlegesen.
-
bzoli71
csendes tag
Sziasztok
Egy privát oldalt szeretnék átalakítani üzleti oldallá, ez régebben nem volt gond, volt egy link ahol ezt végig lehet csinálni, de az nem működik már... ezt a lehetőséget a face kivezette, vagy csak nem találom a lehetőséget?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban (talán 2-3 napja) feltűnt, hogy nagyon gyakran, vagy egyáltalán nem kapok Messenger értesítéseket. Egész egyszerűen nem jelennek meg, ha valaki írt nekem, nagyon zavaró.
Ha megnyitom az appot, rögtön befrissül az összes üzenet, mintha addig net nélkül működne és azért nem megy normálisan.Más tapasztalt már hasonlót? Messenger app legfrisebb, iOS 16.1, iPhone 11 Pro
-
zeus_2k14
senior tag
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom letiltani idegenek számára, hogy láthassák a követőim számát és azt hogy ki követnek engem?
Olyat találtam hogy Nyilvános bejegyzések, de ott minden Nyilvános-on van jelenleg, de semmit sem enged átállítani, ezt az üzenetet kapom: "Valami nem működik. Valószínűleg olyan technikai probléma van, amelynek a kijavításán már dolgozunk." -
movax
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ilyen a FB-app. Én hiába pipálom be, hogy oldalakat a külső böngészőben nyisson meg, kétnaponta magától visszaállítja a defaultra, vagyis a FB-appban nyitja meg az oldalakat.
-
IntelKiller7
nagyúr
Ha a beallitasokban nincs bepipalva, hogy a videok hanggal egyutt induljanak el, akkor, ha nincs nemitva a telefon miert indul hanggal?
Vagy ez a ketto kizarja egymast?
-
rushty
őstag
A videók elindulását hogy lehet blokkolni?
Elvileg nem kéne elindulnia, never autoplay videos van, meg hang is ki van kapcsolva. Mégis hanggal elindul.Egyelőre működik az autoplay off, de ugyanezekkel a beállításokkal volt előtte és elindult.
FB app
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Be szeretnék lépni pár csoportba. Viszont van 3-4 ismerősöm benne, ahova be szeretnék, viszont privát a csoport. Ha jelentkezem a csoportba, látni fogják, hogy jelentkezni szeretnék a csoportba, amit én viszont nem szeretnék, hogy lássák, hogy én jelentkezek ( az nem gond, ha látnak a tagok között , csak a jelentkezést, hogy frissen lépek be, azt ne lássák )
Úgymond egy hobbi üzleti csoportok amúgy , ne lássák, hogy valamit tervezek..

-
winhate
őstag
Gratulalok FB
"A beérkezett adat ellenőrzése után jelentkezünk az általad megadott e-mail-címen. A fiókod biztonságának megőrzése érdekében most ki kell jelentkeztetnünk a Facebookról. "
Remek
Sehogy sem tudok mar belepni.
Koszonom -
ledgeri
nagyúr
válasz
zorzy4
üzenetére
Jó látni, hogy működik a 2fa
(bár lehet, hogy félreolvasott esemény)
Amt megpróbálhattok, hogy emailcímet is változtattok, legalább csak ennek (attól függően, hogy melyik email szolgáltatónál vagytok, ezt email alias-szal meg tudjátok oldani), emellett át lehet írni a bejelentkezési nevet is egy újra... csak így talán vesznek a korábban megosztott profil-linkek, de ezzel elvész minden accounthoz kötött opciójuk (az egész előtt legyen az emailcím megjelenítése nem publikus!). -
zorzy4
addikt
Na még egy olyan gondunk van, hogy a feleségem visszaszerzett fiókját, folyamatosan ostromolják. Nyilván a kétlépcsős miatt nem tudják feltörni, de azért bosszantó naponta 2-4x jelszót válltoztatni.
-
rjg
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Leírnád pontosan mit csináltál, illetve hol és kinek tudtad igazolni magad a személyivel? Én még mindig szívok vele és nem találok ilyen lehetőséget, csak a lentieket.
"Más módszerre van szükséged a hitelesítéshez?
A kódgenerátor ellenőrzésének módja
1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást a telefonon.
2. Koppints a Továbbiak pontra.
3. Görgess le, és koppints a Beállítások és adatvédelem alatti Kódgenerátor pontra.Jóváhagyás másik eszközről
Ellenőrizd az értesítéseidet egy másik böngészőben vagy telefonon, ahol be vagy jelentkezve." -
crok
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyomd hosszan azt az értesítést és meglátod mi generálta. Tippre egy böngésző, amiben engedélyezted az oldalnak (a Reddit-nek) az értesítéseket. Tiltsd le.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kevés az info, mégis hol jelennek meg ezek az üzenetek?
-
Nagyon nem idevaló a téma, de nagy nagy meglepetésemre nincs reddit topik, de még hasonló topik sem, de nekem reddittel kapcsolatos kérdésem lenne.
Előrebocsátom, hogy nagyon amatőr vagyok a kérdésben, még facebook regisztrációm sincs, szóval nincs tapasztalatom párhuzamos megoldásokkal sem.
Szóval a problémám az, hogy bár tudatosan és határozottan távol tartom magamat az ilyen "közösségi média" felületektől, valamiért a tabletemen (szerencsére csak a tableten, más mobil eszközön nem) az utóbbi időben megjelennek egy bizonyos reddit felhasználó közzétett üzenetei
Szándékosan sosem nyomtam rá semmilyen reddit üzenetre sem, az persze előfordulhat, véletlenül valami link oda mutatott, amire rányomtam, de ilyenre sem emlékszem.
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehet ezektől az üzenetektől megszabadulni?
Előre is köszönöm, hogy ha valaki szájbarágósan elmondja a teendőket
-
zorzy4
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Feleségemnek, az új típúsú személyi, nekem meg most először volt értelme az adókártyának.
Természeten kétlépcsős azonosító bekapcsolva.
Amúgy ránézésre semmit nem csináltak a fiókunkal. Kicsit nem értem, hogy akkor minek?! Gyanítom, hogy csak valami algoritmus töri fel, aztán elteszik, későbbi használatra. -
ledgeri
nagyúr
Én most ceremonikusan be akartam kapcsolni a TOTP-t FB-n. (Igaz ProtonVPN-en keresztül, norvégiából belépve.)
Ahogy rákattoltam, hogy 2fa-bekapcs, egyből letiltotta a fiókot, mint korábban. (5 perccel a sikeres jelszócsere után) Mondom de jó léphetek be emailbe, vagy jöhet egy újabb SMS, de nem
elég volt beírni a születési dáumomat
, ami nagyon gagyi 1*, utána mikor újból belépve megcsináltam az egyeztetést, akkor láttam, hogy a biztonsági kódok kimentése OPCIÓ, alapból nem triggerelt lehetőség, ami nagyon gagyi 2*, aztán az egésszel végezvén eszembe jutott, hogy volt ott még egy gomb, akkor lépjünk már vissza...
Újból a 2fa részbe lépvén újból, ugyanúgy akasztott meg, aztán ugyanúgy elég volt a születésnapom, mint nagy titok.. de ugyanolyan szintűnek volt kezelve mint a mostmár megjelenő TOTP kód... Csodálatos! Nem hogy az SMS vagy jelszó szintjére van ledobva az appos belépés, hanem a születésnap tényének tudtára.
Most már em csodálkozom a dolgokon. -
Krystal_s
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Érdekes a sors. 1 órája kiléptetett az Insta asztali böngészőből, aztán mobilon alkalmazásból is. Sehol nem enged belépni.
"Probléma volt az Instagramba való bejelentkeztetéskor. Kérjük, próbáld meg hamarosan újból."
vagy nem tudott kapcsolódni, vagy a névhez nem tartozik fiók, vagy hiba kérjük várj pár percet kamu szövegekkel nem enged be.
Lehet nekem bármilyen biztonsági kulcsom, jelszóm, akármi, most egyiket sem lehet használni. 🤬 Ez egy undorító cég, ami magyarázat nélkül bármit megtehet. -
ledgeri
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Akkor emlékeidből kérnék legalább egy szót, ami eléggé szűkítően szerepel abban a kommentben, mert most nics kedvem végig görgetni az öröm vagy boldogság vagy siker szinonimáit, azokat bármilyen módon leíró szavakat, hogy megtudjam miért kell cáfolni egy subjektív időintervallumot tartalmazó szubjektív meglátást... úgy hogy tudod is, hogy ki lenne a hozzászólás szerzője, mert biztosan meglévő privát beszélgetés a meglátásom biztos cáfolata!
-
ledgeri
nagyúr
-
válasz
kisselandras
üzenetére
Üdv,
Majd később újra elérhető lesz, valószínűleg sokat ténykedtél, vagy gyanús lettél valamiért. -
ledgeri
nagyúr
válasz
kisselandras
üzenetére
És ha "nem értesz egyet"?
#31527 zorzy4 Ismerős, ilyesmi?
-
zorzy4
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Ugyanúgy vietnámból átállították a jelszót a nuis vírus segítségével. De a feleségem nagyon kitartó, (valamiért mellettem is
) addig mutogatta a kamerának a személyiét amíg elfogadták. Én még csak fotót küldtem róla, de az nem volt jó. Holnap megpróbálom a munkahely gépen egy jó kamerával, mer a laptop gyenge kamerája nem jó az enyémhez. Csillogóbb sajnos. -
Üdv! Mivel az Insta is Meta, rákérdezek itt. Instagram mióta engedi ki az olyan jellegű, már-már erotikus tartalmakat, amiket korábban nem?! Tehát pl. semmi mellbimbó kitakarás, amire korábban rá voltak feszülve, hogy mindenképp legyen cenzúrázva.
Komolyan kérdem, hogy miért enyhült ez, miközben a közösségi elveikre hivatkoznak sokszor. -
ledgeri
nagyúr
válasz
zorzy4
üzenetére
Az miben volt másabb állapotban mikor történt az incidens? Hogyan sikerült belépni? Mit mond az aktivitás-history?
Az ő szemszögéből látszik-e a tied? (leggyorsabb a privát üziket átnézni, mert az URL-t, és nevet tudnak változtatni, de az üzenetezés a két konrét account közt történt) -
válasz
ledgeri
üzenetére
Nem, mert azt meg kell venni

Megnéztem most pl. Bitwardent is, nem ír olyat, hogy ha beállítom a Yubit, akkor az van a többi felett... persze itt nincs SMS alternatíva, csak email kód, meg authenticator app stb. Amelyik be lett kapcsolva és elérhető, azzal beenged. Ez a helyzet a Facebookkal is. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Akkor továbbra sem érted a kettő közötti különbséget és annak lényegét. Nézz utána, rendesen, és utána várlak, akár privátban!
#31502 csako Ha tényleg FB rendszer szintjén az SMS egyenértékű az TOTP-vel, akkor meg a TOTP használata nem igazán ér sokat, pontosabban nem engedi a fb, hogy érjen annyit amennyit -jó implementációja esetén- érhetne.
Akad valaki itt hardvare kulcsos? Mert ha az is vissza van fokozva SMS-re (lényegében), akkor az egész gagyi.#31505 zorzy4 Ha a te nevedre gondolsz, mint adat, persze, mert az TE vagy, ha a te mailcímedre (hasonlók), ami esetleg még csatolva van (törléskérelem után is) egy fiókhoz, akkor én azt passzolom... egy fiókot csináltam, egyszer... pl a mailcímed biztos nem járt hasonlóképp, mint a FB?
-
Nordik
addikt
Mitől lehet az ha valakit a Messenger éjjel-nappal elérhetőnek mutat? És mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- World of Warships
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak úgymond egy üzleti csoport, amibe bele szeretnék vágni idővel, és nem szeretném, hogy kapjanak róla értesítőt, ha belépek.. az más téma, hogy ha végig nézik a tagok listáját, de úgy sem

(bár lehet, hogy félreolvasott esemény)
Most már em csodálkozom a dolgokon.
csak történetet osztom meg