Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Majd törölve lesznek idővel, nincs semmi trükk, csak még nem jutottak el hozzájuk...
-
Fruityloops
tag
Tudjátok mit nem értek srácok? Több ismerősömnek is van két három face fiókja, és nem tiltja őket a face, holott csak egynek szabadna lennie, ők hogy csinálják?
Arról már nem is beszélve, hogy ott van kismillió troll, vagy cikkek alatt kommentelnek ál profilokkal rengetegen, ott is találtam egy userhez legalább két fiókot, ráismertem a stílusára stb. írásai közben.Nem értem.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nagyon szívesen!

Nem fogod látni a történetei a jövőben, szóval, igen az összes eltűnik.
-
totron
addikt
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Az egyiket már el is árulta neked, zsúfoltság várhat, ami nem is. Nem engedte nekem sem ~másfél tucatnyi csoport minden mozzanatról való értesítéseinek beállítását, téged is mértékletességre int. A kettő között a különbség annyi, hogy te idővel, szakaszolva-beosztva folytathatod a visszakövetést, a csoporti mókában viszont van egy önkényes limit. Addig testreszabható csak a felhasználás, amíg rá nem eszmélsz, hogy dehogy. A többség persze úgyis birkaüzemmódban halad, úgy nem tűnik fel.
Új emberek egyszerre való, csoportos bejelölésénél is szab korlátot, ott mégjobban figyel erre, hiszen sokan a szarjaik terítésére építenek kapcsolati hálót. Egypár korlátozást nekik kell megköszönni. Ezen belül is mégnagyobb fokú szankció/korlátozás sújtja a jelölést, ha ismeretleneket szeretnél magadévá tenni habzsi-dőzsi üzemmódban. Nálad meglévő emberekről van szó, de a fentiek a háttere szerintem.Szerk.: nem gondolom, hogy büntetés várna.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Tavaly év elején a 900 ismerősöm közül ki vettem olyan 700-nak a követését. Mai nap eldöntöttem, hogy vissza követem őket. Gépen kezdtem el követgetni, majd egy idő után ki írta, hogy " Használd óvatosan a feliratkozásokat! " ( a hírfolyamba hirtelen zsúfoltá válhat. ) --> ez után gépen nem is engedett több embert be követni. Megnyitottam telefonon az alkalmazást, na , ott engedte. Lehet ebből nekem valami bajom, akár valami profil tiltás? Vagy ez miért volt? Tehát azért, mert hogy hirtelen követtem vissza az ismerőseim, ő ki írta és nem engedett, majd én pedig ki játszottam és alkalmazásba vissza követtem. Mi várhat rám?

Nem értem..
Köszönöm.

-
totron
addikt
Csoportba belépve ajánl a rendszer kapcsolódó tematikus csoportokat, nyilván a résztvevők csoportlistáiból. Jól mutatnak ezek az ajánlások, szépen csokorba szedi a tutit vagy a látszólag tutit, ki kell próbálni ugye. A baj az, hogy egyetlenegyszer jelenik meg ilyen ajánlásbokréta, többé nem. Nálatok hogy van? Így ha később, nyugodt környezetben mazsolázgatna az ember, hát azt nem tud, hiába érdekli.
-
qqzs
őstag
Az elmult honapokban hetente tunt el es jott vissza a group ikon az android appbol de mar egy ideje nem latszik. Regen talan menubol is lehetett allitani mi legyen ott a shortcut sorban de azt se talalom
-
ToBeY
nagyúr
Hello
FB marketplace-n írtam egy hirdetésre, és most ott maradt az üres üzenet/hirdetés messengergbe ha belépek egyből azt látom.
Ezt hogyan lehetne kitörölni?Csak windwos alatt látszik,telón nem. [kép] -
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Üdv,
Bizos, ami biztos:
Hogyan tudok egy történetet némítani... -
Üdv mindenki!
Ha a követést leállítom egy ismerősnél, akkor a történeteket sem fogom látni? Az lenne a cél, hogy bár maradunk ismerősök, semmilyen tartalmat ne lássak, amit megoszt, ne is tudjak róla.Köszi a segítséget előre is!
-
lacuska74
tag
Az idővonalamon néha megjelenik valakinek a története.
Ezt ki lehet valahol kapcsolni?
Nem akarom,hogy úgy tűnjön megnéztem a történetét. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Kb 1 hónapos az új fiókom. Mikor készítettem véletlenül elállítottam a születési dátumomat. Akkor azt javasoltátok, hogy várjak pár napot és utána biztosan megtudom változtatni. Nos ezt most megpróbáltam de még mindíg nem lehet. Esetleg ötlet valakinek?
-
totron
addikt
válasz
Mauzes
üzenetére
Ez olyankor üdvös legjobban, mikor idétlen fogalmazással vegyes helyesírási hibás hirdetési főszövegen alapul a kiragadott string (kifejezés) és ahhoz társítja a hasonló hirdetéseket, de amire valamikor rákattintottál, nem többször, nem jobban, mint a többire, de persze hogy azt jegyzi meg. Nekem nem sikerült kikapcsolni. Az elkoptatás a kulcs itt is, használd a rendszert, nézegess hirdetéseket (akard, hogy ne engedjen el a rendszer
) és kipörög az, amit most utálsz. Régebben volt itt 2 tipp desktopra vonatkozóan, kimondottan Facebookhoz való böngészőkiegészítők képében, a legutóbbi, Nagy Skinváltás korszakából, nevekre nem emlékszem természetesen. Ott lehetett alakítani kinézetet és ilyen finomsággal szűrni, mint amire neked most szükséged van. Persze ezekkel is a helyiértéket szűröd, azt nem tudod neki megmondani, hogy az algoritmusa máshogy működjön, tehát reklámblokkolóként használod, így az elkövetkezendő hirdetési ajánlásokat sem látod, ezért jobb megoldás szerintem a kipörgetés. Az időleges alkalmazása sem megoldás, mert hirdetési fronton az utolsót tolja a képbe, nem felejt. Az örökbecsű mondat megint igaz: ki van ez találva. -
Mauzes
addikt
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudom "reset-elni" a Marketplace-en az algoritmus alapján automatikusan megjelenített hirdetési kategóriákat? Pl ha desktopon használod, akkor a Marketplace-re kattintva a főoldal egy "today's picks" nevű gyűjtés, ahol az algoritmus által beválogatott hirdetések vannak. Vagy ha mobilon görgeted a news feed-et, akkor ugyenezen kategóriá(k)ból jelennek meg random hirdetések.
Na de hogy a fenébe lehet ezt visszaállítani vagy legalább blokkolni egyes kategóriákat? Azért, mert néhány hónapja (!) még autós hirdetéseket néztem, az nem jelenti, hogy továbbra is ezeket akarom látni - márpedig totálisan ezzel van tele az automatikus ajánlás.
-
-
qqzs
őstag
Tegnap estétől frissítés utan elindulas utan kilep az app. Ma reggel mar ki is jelentkeztetett. Telefon restart utan is.
-
mzso
veterán
Helló!
Használja valaki a Windows normál asztali Messenger-t?
Mostanában folyton frissül, de nem látok változást. Ti láttok valamit a verziószámon kívül? Például üzenetet törölni még mindig nem lehet benne. Meg még mindig nem tud villogással vagy hanggal jelezni ha írnak.
Még nem tart ott ahol a régi Windows-os messenger amit vagy 10 éve kinyírtak... -
-
gaben1000
tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi a választ, bár nem igazán értem, mire gondolsz.

Én még nem csináltam semmit, csak érdeklődöm, hogy mi történne akkor, ha törlöm a beszélgetést, magát a beszélgetést, tehát nem csak simán x-et nyomok rá.
Igazából tiltani nem akarom, tehát ha úgy van tudjon írni, viszont nem akarom látni a beszélgetésünket, meg ott az emberek fülnél, hogy mikor elérhető.
Most üzenetek figyelmen kívül hagyásán van, de ez nem jó, mert az emberek fülnél ugyanúgy látom mikor elérhető, meg ott felül a kis körben bedobja a profilképet, mikor elérhető.
Tehát letiltani nem akarom, ha úgy van tudjon írni, de úgy akarom, hogy mintha soha nem is beszéltünk volna, sehol se lássak belőle semmit. Azt akartam megtudni, hogy erre jó e, ha törlöm a beszélgetésünket? -
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Mostmár ilyen 2-3 naponta kapok az engedélykérések közé üzenetet általában külföldi embertől spam jelleggel benne egy linkkel. Hiába tiltom rá pár napra mástól jön. Az utóbbi 2 hónapban már vagy 10 ilyet tiltottam. Másnál is van ilyen? Tuti nem kattintottam semmire, mert általában csak a messengert használom, ott is csak 1-2 közeli ismerőssel való csevegésre.
-
gaben1000
tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ha messengerben törlök egy üzenetet, akkor pontosan mi történik?
Gondolom nálam eltűnik a beszélgetés, de a másiknál megmarad és írni is tud nekem?
De a lényeg, hogy nálam az emberek közül is törli a személyt, tehát nem láthatom mikor elérhető, olyan mintha soha nem is beszéltünk volna?
Természetesen a beszélgetésen belüli üzenet törlésére gondolok, nem archiválásra. -
-
válasz
dethroner
üzenetére
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de annyi eszed lehetett volna, hogy face-ről, jött - ment emberekkel nem jó ötlet üzletelni!
Mi van, ha olyan cuccot veszel, ami nem működik és ez csak akkor derül ki, amikor ki akarod próbálni, írsz neki, de le se sz@r?
Neki az volt a lényeg, hogy eladja, hogy az neked jó lesz-e, őt már nem érdekelte!
Menj be a rendőrségre, mond el mi történt...
-
-
dethroner
veterán
válasz
totron
üzenetére
Á, ne gondold. Nekem olyan kéne, amiben a csövek tömítőgyűrűvel vannak berakva és a csövek között egy rögzítő csavar tartja össze. Mutatok képet, hogy láthatóbb legyen.

Ott van a körben a kérdéses terület.
Amit kaptam az eladótól abban pedig a két csövet menetesen kell behajtani és hollanderrel rögzíteni. Itt van róla kép
Az enyém alá nem mászok be hogy leolvassam a számát, de amit vettem, annak az azonosítója 9626294530. Azt gondolnám, hogy ez alapján lehet tudni a bekötést. De nem, mert a legtöbb helyen erre a számra valóban ilyen menetes bekötésűt talál, de vannak olyan alkatrészek, amire ez a számsor van préselve, mégis olyan bekötése van, mint annak most az én autóm alatt van
Őrület ez, sajnos csak akkor lehet egyértelműen megmondani hogy jó-e, ha személyesen látod. Sajna azzal nem voltunk tisztában hogy többféle bekötés van, azt gondolná az ember hogy ugyanabban az évben készült autók ugyanolyan kormányművel jönnek ki a gyárból. Feltételezve persze, hogy az övé is valóban ugyanabban az évben készült és ugyanúgy ráncfelvarrás utáni volt, ahogy állította.
A lényegen nem változtat, azt mondta nem gond, nézze meg a szerelő, és ha nem jó, visszaveszi. De mivel nem tudom használni, számomra lényegtelen hogy működik-e vagy sem, nekem nem jó. Fel kéne jelenteni, de nem tudom a lakcímét, csak a telefonszámát, meg a face profilját. Meg kérdés, hogy ez minek minősül? -
totron
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Az alkatrész típus-
és gyártási számát kisajtolni az eladóból máskor, előre. A kérdés itt az, hogy a megfelelő infók birtokában a szerelő nyilatkozhatott volna-e a távolból érdemileg, tehát tarthattad volna-e ezt a szálat is saját kézben. Mert így bizony kiengedted a kezeid közül. Alapból azt kell feltételezni egy ismeretlen eladóról, hogy suhanc jellemű, vagyis ha pénzénél van, minden érdeke megszűnik további körülményes maszatolgatásokra. Mert az ő szemében nem más az ilyen utólagos igény, emberséget, empátiát ne várj, az egy szűk réteg hobbija és tulajdonsága. mindegy mit mond. A szövegkép mindig legyen árulkodó. Az, hogy te vágysz valamire vagy hiányt szenvedsz belőle az csak a te preferenciád, ne hagyd, hogy elhomályosítson. Minél több információ begyűjtése, hogy minél több elemét tudd kontrollálni, átlátni az adás-vételnek! -
Fuvaros
senior tag
Sziasztok talán 2 napja eltünt a facebookból nálam a fordítás lehetőségének felajánlása. ez mitől lehet?
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
A profilomon van par csoport, ami a fooldalon szokott megjelenni, azonban tegnap mind a csoportok menu eltunt a fooldalrol, mind csak like-olt oldalak bejegyzesei (nem csatlakozott csoport) jelennek meg.
Semmit nem allitgattam.Valami otlet, mi lehet a gond?
-
Sziasztok!
Eladó ingatlan kategóriában számítógépről nem tudok feladni hirdetést marketplacen. Android facebook alkalmazásból engedi, viszont nem lehet beírni 7 számjegyű összegnél nagyobbat, tehát 10 millió fölötti összeget. Azonban látom néhány hirdetőnek még is sikerült, ezt hogy lehetne megoldani?
Másik kérdés, ha eladó ingatlan adatait szeretném megadni, akkor nincs rá mód, csak kiadó ingatlan esetén vannak opciók erre. Ennyire gagyi ez az egész vagy én bénázok? -
classic B
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Sajnálatos dolog, de nem tudsz mit tenni. A facebooknak meg semmi köze hozzá. Ez nem egy klasszikus marketplace, mint az ebay, amazon, emag stb, ahol van customer service. A facebooknak amúgy is kritikán aluli a supportja, gyakorlatilag nincs is. Hirdesd meg, hátha megveszi valaki.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Facebook csoportban vettem egy használt alkatrészt az autómhoz. Azzal a feltétellel, hogy megnézetem a szerelőmmel, és ha ő azt mondja nem lesz jó, akkor visszaveszi az eladó. Péntek este volt az üzlet, a következő hétfőn voltam a szerelőmnél, aki megnézte és mondta hogy nem az autómhoz való, nem tudja felrakni. Ezután egyből hívtam az eladót, aki mondta nem érzi jól magát, pár nap múlva majd jelentkezik. Mai napig nem hívott, ezért én kezdtem, hívtam, több számról is, de mindet letiltotta, kimegy rögtön foglaltba. Írtam neki messengeren, olvasta, de azóta ott is letiltott.
Kérdésem hogy mit tudok tenni, van valami, hogy visszakaphassam a pénzem? -
classic B
senior tag
Az engedélykérést nem lehet megakadályozni, ez egy szűrő tulajdonképpen. Lehet azért kapsz ismeretlenektől ilyen témájú üzenetet, mert tagja vagy valamilyen csoportnak, ahol megtalálnak ezek az emberek. Ha nem, akkor arra tudok még gondolni, hogy valami alkalmazás/játék van összekapcsolva olyan oldallal, ami elvezeti hozzád az embereket.
Nézd meg itt és itt van-e valami gyanús, azon felül, amit krizmo linkelt eggyel feljebb. -
Üdv,
Itt érdemes tenni egy próbát:
Adatvédelmi beállítások és eszközök -> Hogyan érkeznek meg az üzenetküldési engedélykéréseid? -> Mások -> A Facebookon más emberektől érkező kérések ide kerüljenek...Nem rossz, hogy betették ezt a funkciót, mert korábban nem volt erre lehetőség.
-
-
Cs1csó
titán
Erről a "Truman Show" vége jut az eszembe:
SPOILER SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!!!
Amikor vége a Show-nak akkor a fanatikus Truman Show nézők is átkapcsolnak egy másik csatornára és az élet megy tovább.
Ez történne itt is, mindenki keresne másik platformot és menne az élet tovább.
-
classic B
senior tag
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Nemrég cseréltem a telefonomat egy újra (Motorola Edge Plus) azóta panaszkodnak videó hívásnál, hogy akadozik a hangom, nem értenek. Több ember is jelezte. Ilyenkor telefont váltok a régire. Van bármi ötlete valakinek mitől lehet ez? Wifi jó, Messengert újra telepítettem. Sima hívásnál nem panaszkodnak.
-
Márton
nagyúr
Ugyanez a gondom pár hete!
Ha jön egy üzi, elolvasom pc-n, kkor a telón nem tűnik el az értesítés, a led továbbra is jelzi, hogy új üzenet, holott már rég válaszoltam is rá..
Elvileg nem állítottam, frissítettem semmit, egyszercsak feltűnt és bosszant.
Mondhatnánk, hogy Messenger hiba/beállítás, de sajna a Viber detto ugyanezt teszi.
Valamit az androidban lehetne állítani ezzel kapcsolatban? Pedig nem turkáltam ott sem..
És ugye évekig jó volt..köszi ha van tipp!
-
válasz
nesh_019
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt nálam korábbaan csomószor eljátszotta az app, heteken, talán hónapokon át.
A Lite-tal és a Messengerrel, böngészős belépéssel nem volt bajom.
Küldtem nekik minden kidobás után hibabejelentőt, de semmi válasz. Aztán egyszer csak abbamaradt a kidobálás. -
Zuckerberg a Facebook és az Instagram leállításával fenyeget Európában
Hahaha.... Na persze.
-
modflow
veterán
Kb. egy hete azt csinálja a telefonon a messenger, hogy az üzenetek kb. 10-15 perces késéssel jelennek csak meg.
Miért lehet ez?
Hogy lehet a hibát megoldani? -
nesh_019
senior tag
Sziasztok
Ezt miért csinálja nálam a Facebook alkalmazás telefonon? Böngészek a facebook alkalmazáson és mindig random kilépeget. Nagyon idegesitő.
Lejárt a munkamenet stb...
Ezt hogyan lehet kikapcsolni hogy ne lépjen ki?
HELP
-
Krystal_s
addikt
válasz
ph2012
üzenetére
A Beállítások és adatvédelem - Beállítások - Alkalmazások és webhelyek lapon nem látsz gyanús alkalmazást?
Találkoztam ilyen esettel, amikor egy böngészőkiegészítő (Instához) hozzáfért a FB fiókhoz, a felhasználó nevében hozzáadta a TikTok-ot és azon keresztül pár percenként ilyen ázsiai oldalakt lájkolt és követett be.
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Windows 10-es messenger appban van valami mód hogy az értesítési hangot megváltoztassuk? Arra gondolnék hogy ugyanazt a hangot játsza le mintha bögészőben facebookon belül kapok üzenetet. Beállításoknál ugye nem lehet semmit állítani ilyen téren, csak a windowsos értesítési hangot játsza le és annyi.
-
Nordik
őstag
Megtudom azt csinálni ha feltöltök egy képet amit ugye kitesz az idovonalamra is, hogy magáról az idovonalrol elrejtem, de a kép megmarad a feltoltesek között?
Regen mintha lett volna erre opció, hogy elrejtés az idovonalrol vagy valami ilyesmi, de most nem találom.
-
ph2012
senior tag
Olyan problémám van, hogy a Facebookra ismeretlen követések állítódnak be. Nem én akarom követni ezeket az oldalakat. Eddig nem volt ilyen problémám. Ilyen oldalak követése állítódik be: [link] Nagyon bonyolult jelszót adok meg és mégis valami miatt arab nyelvű és kínai nyelvű oldalak követése állítódik be, aminek a követését nem győzöm leállítani.
Budapesten van olyan szervíz ahol ilyen víruskeresést végeznek és meg tudnák nézni mi lehet a gond? Köszi -
Cs1csó
titán
válasz
tusi74
üzenetére
A Facebook-on (valós név, arc) nem politizálok, és nem is panaszkodom, itt a PH!-n sem viszem túlzásba mert itt meg a profilomat nem akarom kockáztatni. Ezért van Disqus profilom is ott aztán ami a csövön kifér, persze pont emiatt egyre kevesebb helyen lehet már anonim módon kommentelni, konkrétan 2 oldal is van ahol az egyiknél megszüntették a Disqus lehetőséget a másiknál pedig fizetőssé tették a hozzászólási rendszert.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszönöm a választ
.
Igen, első körben, mikor a fiamnak csináltuk a Messengeres felhasználót, kb. 8-9 éves volt, ezen beszélgetett a barátaival. Tudtam volna csalni az életkorral normál FB fiókhoz (akkor nem kellett bizonygatni a korát), de semmi szüksége nem volt rá, így nem is erőlködtem. Maga az oktatás nincs nekik online módon, csak információcserére van használva (jelen esetben a pótlásokat kérik el a gyerekek egymástól). Bennem is felmerült alternatívaként pl. a Discord, de nem tudom, mennyire lenne vevő rá az egész osztály és az ofő. Lehet, hogy rákérdezek erre a megoldásra, hátha benne lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Tesla topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és kipörög az, amit most utálsz. Régebben volt itt 2 tipp desktopra vonatkozóan, kimondottan Facebookhoz való böngészőkiegészítők képében, a legutóbbi, Nagy Skinváltás korszakából, nevekre nem emlékszem természetesen. Ott lehetett alakítani kinézetet és ilyen finomsággal szűrni, mint amire neked most szükséged van. Persze ezekkel is a helyiértéket szűröd, azt nem tudod neki megmondani, hogy az algoritmusa máshogy működjön, tehát reklámblokkolóként használod, így az elkövetkezendő hirdetési ajánlásokat sem látod, ezért jobb megoldás szerintem a kipörgetés. Az időleges alkalmazása sem megoldás, mert hirdetési fronton az utolsót tolja a képbe, nem felejt. Az örökbecsű mondat megint igaz: ki van ez találva.
Köszönöm!