Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HoTaZo
üzenetére
Én ezt a caprinét használom jó ideje hibamentesen kb ugyan az mint a messenger csak a hibák nélkül.Ha hiszed ha nem én már kipróbáltam egy nagycsomó messenger helyettesítő programot de mind hibádzott valahol és a végén megtaláltam ezt itt minden klappol a gyári meg egy fos.
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
HoTaZo
üzenetére
Nekem is szólt már ismerős, hogy messengerben nincs profilképem, (aggódva írt rám, hogy miért töröltem),
de közben más meg látja. Van olyan ismerősöm, akinél meg én nem látok képet, miközben van neki és a profilján én is látom, csak messengerben nem. Ez is tipikus FB bug lehet, amikre nincs magyarázat. -
classic B
senior tag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Nem egyedi eset, annyi biztos. Ismerősömnél is volt ilyen 1-2 évvel ezelőtt. A konkrét megoldást nem tudom, de ha beéred ötlettel: Messenger gyorsítótár törlése, esetleg az app újratelepítése. De megnézném azért előtte, hogy webes felületen és/vagy asztali alkalmazásban is rosszul jelenik-e meg.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ezt sajnos nem tudom és nem akarok túlságosan alusisakosnak sem hangzani.
krizmo_