Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Igaz nálam mostani, de kb 3 hete semmilyen értesítést se kapok semmiről, pedig mostanában több csoportképen is meg lettem jelölve, és a hirfolyamomra is posztoltak. Az FB ilyen, el kell fogadni
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Ezekről a kommentekről semmit nem találtam ott, 19 hete kerültek oda, visszanézni pedig csak 7 hétig tudom az értesítéseket.
Azt még valahol elnézem az FB-nek, hogy ha pl. egy hír alatti kommentemre ír valaki említés nélkül, akkor arról nem jön semmi, de a saját posztjaimnál is akkor ugyanez van?
Elég gáz... -
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Az értesítéseket megnézted? Be van állítva, hogy kérsz ezekről?
Mostanában már nekem se küld szinte semmiről. -
válasz
jencsikdani
üzenetére
Társkereső szolgáltatást a jelenlegi Facebook-fiókodból érheted el az Android vagy iPhone rendszerre készült alkalmazásban.
De még itt sem mindenki számára elérhető.
Nem sértetted meg korábban a közösségi irányelveket? -
NeoPampalini
senior tag
A fácsénak nem kellene jeleznie, ha valaki a nyilvános posztjaim alá kommentel, még úgy is, hogy nem jelöl meg név szerint?
Most tök véletlenül bukott ki, hogy úgy 19 hete magamra haragítottam pár "önjelölt orvostanhallgatót", akik a kovid kapcsán értekeztek, és gyalázatos kommenteket hagytak itt-ott. Kigyomláltam őket, de egyáltalán nem rémlik, hogy ezekről jött volna értesítés, és hát nem 1-2 kommentről beszélünk, hanem vagy egy tucatnyiról.
Az értesítések menüben meg csak 7 hétre tudom visszanézni, utána megáll, mint a szög, így még csak ellenőrizni sem tudom, hogy jött-e üzenet ezekről.
-
válasz
jencsikdani
üzenetére
Üdv,
Mobilon próbáltad?
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Esetleg valaki közületek használja a Facebook datinget? pár éve láttam hogy elérhető már Magyarországon is, viszont nekem azóta sincsen rá lehetőségem hogy használjam, a menüben nincsen benne. Igen elmúltam 18 éves. Igen megvan adva a Facebooknak a helymeghatározás engedély. Valami tipp mit próbáljak meg még?
-
repvez
addikt
nem tudom mi ez az uj modi, de random ismerösök hozzászolásairol kapom az értesitéseket, amik sehogyan nem kötzödnek hozzám.
Egyedül anynit a kapcsolat, hoyg az ismerösöm, de mégcsak nem is olyanok akikkel valamilyen formában interakciom lett volna.
Tehát a kutya nem kiváncsi rá, hogy kinek mit ir, és errül pláne nem akarok értesitést kapni.
Bezzek olyan dolgokrol meg nem küld amirol szeretnék, meg ,hogy az uzenofalon idörendbe jelenjenek meg az uzenetek . -
nagysandor79
aktív tag
olyan kérdésem van, hogy a Marketplace-n ha keresek valamit akkor csak azokat a hirdetéseket dobja fel a keresés amelyik csoportokhoz csatlakoztam?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Be lehet azt valahogy állítani Facebook-n,hogy a bekövetett oldalak friss postokat mutassa a news feedben,ne pedig az öt napos híreket?!
Mert eléggé zavaró pl F1 oldalnál,hogy még egy hét után is az időmérőről hozza híreket legfelül -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Édesapámnak csináltunk egy FB fiókot.
Nyilván még elég üres. Viszont a hírfolyam tele van "ajánlott bejegyzés"-ekkel.
Random videók, képek. Ezeket hogy lehet eltüntetni? Nem kíváncsi ezekre, elég idegesítő, hogy ilyen nem kívánt videókkal, képekkel stb van tele az egész fala. -
Messenger litében miért nincs csoportos beszélgetésben hang hívásra vagy videó hívásra lehetőség?
-
rushty
őstag
A kit ismerhetek mindig eltavolitom, de újra előjön. App
-
repvez
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez nálam is elöfordul, amikor weben akarok messengeren irni valakinek egy hosszabb szoveget, ami egy sornál hosszabb.
Meg ma volt egy darabig, olyan, hogy megnyitottam a facet és az elso helyen az fogadott, hoyg egy pipa volt alá meg irva, hogy mára ennyi volt végigértél a postoknak és alatta meg pár napos postokat mutatott csak hiába frissitettem nem változott semmi sem.
Meg azt sem értem, hogy hova tunt az az opcio, hogy lehetett állitani, hogy idörendi sorrendbe mutassa a postokat, mert most valami összevisszaság van, a pár perces posztoktol a több naposakig össze vissza.
-
classic B
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Helló. Nálam is ilyen a webes Messengerben. Ez is csak egy bug a millió közül... Szóval majd megjavul előbb-utóbb.
#30576 m.dew: Megértem, hogy kellemetlen számodra, de azért kibírható, ha nem látod a zöld pöttyöt, nem?
A lényeg, hogy megkapja mindenki az üzenetet. Majd megjavul ez is. -
m.dew
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi! Nálam még mindig nem, és azt sem, hogy ki mikor volt elérhető (morbid, de tök olyan, mintha halott emberek lennének az ismerőseim, napok óta senkit sem láttam fent. Ha írunk egymásnak, azt megkapjuk, de akkor is inaktívnak látszanak). Minden eszközön ez van. Van egy másik fiókom (a munkahelyi kontaktoknak), ott nincs ilyen problémám. Lehet, hogy más-más szerveren vannak, és szerverhiba? Ez mondjuk azért lenne furcsa, mert sehol sem találok ehhez hasonló problémára panaszt. De ha esetleg ez van, én nem fogom tudni megoldani

-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Lenne egy problémám a face-el.
Több hete (lehet hónapja), olyan jelenséggel kell együtt élnem hogy akárhol, akármilyen poszt alá elkezdek írni, pár írott karakter után a kép lentebb ugrik és úgy kell írnom. A hozzászólást tudom folytatni, de nem látom hogy konkrétan mit írok. Rettentő idegesítő.
Bíztam benne hogy valami frissítéssel megoldják, de nagyon nem akar változni... -
Van valakinek problémája a Messenger értesítésekkel androidon? Pár napja csak akkor kapok értesítést, ha megnyitom az appot.
Szolgáltatás hiba, vagy a készülékem tehet róla? -
m.dew
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
De eddig legalább láttam, hogy ki mikor volt/van elérhető (még ha nem is pontosan). De most csak azt látom, hogy kb szombat óta senki sem (volt) aktív, még az sem, akivel éppen beszélek. (Kíváncsi lennék, hogy ezt más is tapasztalja-e, vagy csak az én kiváltságom? ) A beállításokhoz nem nyúltam, szóval az nem lehet az oka.
-
m.dew
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy napok óta bármelyik eszközömön lépek be, a Messengeren nem látom, ki mikor elérhető (még azt sem jelzi, hogy aktív, akivel éppen beszélek). Azt sem mutatja, ki hány perce/órája volt fent, és azt sem, aki éppen aktívan használja. Ez minden kontaktomnál így van, és baromi idegesítő. Átnéztem mindenféle beállítást, próbáltam több eszközön, de nem működik sehol. (Volt már ilyen régebben is, de az magától megoldódott max 1 napon belül). Tudna valaki segíteni? Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
guftabi96
üzenetére

#30559 classic B Háát... nem oen source és nem támogatja a google és apple dolgokt mondván "az ő boltjukban vagyunk, jobb a békesség"... Nem fúú de jó érvek...
#30560 Nordik több telót, vagy TOTP-s cuccot is hozzá lehet adni egy accounthoz.. Az a lényeg, hogy amikor beállítod, akkor legyen ott a kettő.
-
válasz
Nordik
üzenetére
És ezért vannak a kinyomtatható/letölthető recovery kódok, hogy ha semmi más nincs, akkor azért mégis van valami, amit beírva beenged. Persze az a legjobb, ha mindig van egy eszköz, ami ismert, ahol beenged már a kétfaktoros nélkül, vagy mindig be van jelentkezve, mert oda jön értesítés, amiben el lehet fogadni a bejelentkezést.
-
Nordik
addikt
Meg mindig nagyon hektikusan működik a ketfaktoros SMS hitelesítés? Érdemes egyáltalán használni? Egyre többször olvasom, hogy emiatt kizarodnak a fiókból.
A hitelesítő alkalmazás se a legjobb mert bármi történik a telefonnal és nem tudod elérni az appot akkor az is kuka.
-
guftabi96
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Időről-időre nekiálltam és törölgettem egyesével, amíg meg nem untam.
Összeadva nem tudom hány óra lehetett, mire mindent kitöröltem. Nevetséges, hogy nincs gyorsabb módja.
Egy ideje van opció, hogy egyszerre 50 bejegyzést törölhetsz, csak éppen nagyon nem működik:
-ha kijelölök 50-et, akkor szimplán hibát dob. (de még akár 20-nál is)
-kevesebbnél nem ír hibát, de nem törlődnek a bejegyzések, max egy részük.
Próbálkoztam különböző bővítményekkel, de azok sem igazán működtek nálam.Illetve amikor ennyire régre mész vissza, akkor nálam iszonyat módon belassul az egész oldal.
Szóval maradjunk annyiban, hogy egy kínszenvedés volt az egész, de most ki lett teljesen gyomlálva.
Maradt kb 5 bejegyzés a facebookon eltöltött 12 évemre
-
chungee
addikt
Estét!
Windows, nálatok is ilyen
Androidon viszont jó -
FattyDove
őstag
RIP
-
ph2012
senior tag
Beléptem több nyilvános csoportba, de nem találom a kilépés lehetőségét. Csak ezeket a lehetőségeket látom: [link] . Hol kell kilépni?
-
repvez
addikt
másnak is volt már olyan, hogy olyan embereknek az adatlapjai jönnek értesitésben, hogy ismerősnek jelölhetem öket vagy ismerösnek jelölt és igazoljam vissza akik már az ismeröseim ?
Mert az egy dolog, hogy azokat könnyen ki lehet szurni, akik profilkép nélkül és egyetlen közös ismerös nélkül csak névazonossággal akar igy bejelölni, de itt olyanok vannak akikrol tudom, hogy ismeröseim vagy legalább is azok voltak és most megint kérik ,hogy jelöljem vissza öket és sok a közös ismerös is.
Tehát már vagy sok közös ismeröst is átvertek egy álprofillal vagy csinált egy másik profilt is , de vannak köztuk olyanok akik nem tudják hogy kell, tehát kizárt, hogy maguktol csinálnának mégegyet.ugyhogy nem tudom, hogy miért vannak ezek
-
classic B
senior tag
Megjelent nálam oldalt egy "Professzionális irányítópult" nevezetű menü, ami egyenesen az adatlapomra visz. Hát ez valami elképesztő.
-
chungee
addikt
Napot!
Hol tudom beállítani hogy akiket követem azok ne legyenek publikusak

-
rushty
őstag
A navi sávot hogy lehet lehuzni fentről?
-
válasz
sajog159
üzenetére
Tök véletlenül ismerős a helyzet, amit írsz, bár nem feltétlenül ugyanaz. Nemrég írtam a feleségem elveszett jelszaváról. Miközben próbáltuk a fiókot visszaszerezni, egy rossz pillanatban regisztrált egy új fiókot az emailcímével (nevezzük a@a.com-nak). Mivel azt az emailcímet a régi fiókjához akartam rendelni, ezért az új regisztrációban felvettem egy új címet, b@b.com-ot, a régit töröltem, és az a@a.com-ot bevittem a régi regisztrációba, mint belépési emailcímet.
Na most, jelenleg ha a gépen megnyitom a Facebook oldalt, mindkét accountot felkínálja, és az a@a.com címmel mindkét oldalra be tudok lépni, dacára annak, hogy az új regisztrációból már rég töröltem.Szóval fogadni mernék, hogy egyszer te is csináltál egy másik accountot ugyanarra az emailcímre, csak már nem emlékszel rá.

A kérdés, hogy amit az egyik belépéssel kiteszel az üzenőfaladra, látszik-e a másikon is?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sajog159
üzenetére
A facebook profilod linkjére gondoltam, amikor rákattolsz a nevedre, képedre belépés után: facebok.com/akármiis. Hogy ez ugyanaz-e mint a ha másképp lépsz be...
Megosztás alatt bármilyen posztolásra, közhírré tételre gondoltam, hogy másikkal belépve ugyanúgy tudod-e szerkeszteni, törölni stb.
Ha tényleg ugyanazt a profilt nyitja a kettő jelszó, akkor valami nem oké!
Azért kell utánajárnod, hogy az egyik a facebook irányából is szűnjön meg, mert ha jön még 1-2 breach, hack, miegymás, akkor alap, szinte alap hogy mindenki jelszócserét ajánl... Na most vagy viszed mind a kettő jelszavadat tovább, és párhuzamosan kezelgeted, ha valami hasonló jön, vagy most a facebookkal valamelyest törölteted az egyiket, és csak egyre kell figyelni, vagy -ami nem ajánlott- kitörlöd az egyiket, el is felejted, aztán 1-2 év múlva meg volt account nincs account... Na jó ez talán túlzás, de érted, hogy jobb ha most van rendezve!
Azért is értetlenkedtünk/tem, mert pont az lenne az értelme a jelszónak, hogy ez az egyszem kulcs a bejutáshoz... Ha kettő akad abból csak baj van! ÉS Ez az első alkalom amikor értesültem, hogy két jelszó nyit bármilyen fiókot, nem hogy egy facebookosat....
-
sajog159
aktív tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia LEDGERI,
Messze nem minden értem, amit írsz, de igyekszem magam „amatőr” szinten megválaszolni.
- ami ugyanaz:
o ULR facebook.com egyforma
o a username is egforma, az én e-mail címem
- ami különbözik:
o jelszavak nem egyformák
Természetesem ugyanazt az oldalt nyitnak ki.
Ha megosztom - gondolom valamely megjegyzést meg kell osztani - (itt a massangerre/adott embernek küldtem el), az illető csak 1x kapja meg. Erre gondolód itt: „Próbáld ki, hogy az egyiken megosztva valamit, az látszik-e mint ha a másik osztotta volna meg.”Nem is tudom, talán az egész vihar egy pohár vízben és az egyiket nyugodtan törölhetem. Feltehetően nincs két facebook fiókom. Ha hülyeséget csinálok, legyen az én bajom.
Üdv,
-
nfsu17
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
Magától helyrejött.
Nem piszkáltam semmit, most azóta nincs értesítés.De van egy új gondom.
Pár ember (több) követését anno leállítottam. Ez működik is, azóta sem látom a posztjaikat.
Viszont párat újra aktívvá tennék.Na most a Hogyan tudok a Facebookon újra kapcsolatba lépni olyan személlyel, oldallal vagy csoporttal, akinek vagy amelynek a követését leállítottam? oldal alapán meg is találtam a Kattints az Újra aktívvá tétel gombra menüpontot, de ezen az oldalon 3db embert mutat, mikor ennél sokkal többet állítottam le.
Ez a 3 is le van állítva, ez igaz, de 100%-ra tudom, hogy még vannak.
Természetesen az "összes" menüpont aktív a listázásnál.
Ha XY oldalára rámegyek (aki most tiltva van), nem látok semmi olyat ott, ami alapján látnám, hogy ott újra aktívvá tegyem. -
Az mitől lehet, hogy én 716 ismerőst látok a profilomban, ha egy ismerős nézi browserben, akkor neki 714-et mutat, de ha ugyanez az ismerős mobil appban nézi, akkor ő is 716-ot lát. First world problem, tudom, csak érdekel.
-
ph2012
senior tag
Ilyen oldalak követése állítódik be és nem én állítom be ezeket. [link] Miért történik ez? Hol tudom beállítani, hogy semmiyen követések ne legyenek beállítva?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sajog159
üzenetére
Akkor előről kezdve írd le, hogy mi az ugyanaz, és mi a különböző, nézd meg, hogy mi az egyik, mi a másik URL-je! Próbáld ki, hogy az egyiken megosztva valamit, az látszik-e mint ha a másik osztotta volna meg. Nézd meg, hogy ha különböző az URL akkor az egyikkel való belépés után, adott munkamenetben megnyitva a másik url-jét másik fülön mit mond a rendszer!
HA bizos, hogy a kettő FACEBOOK FIÓK egy és ugyanaz, akkor az Óriási probléma!
Ha te törlöd az egyik belépési módot, akkor a másik marad abban a fázisában amit hogyha törölsz akkor szépen elfelejtesz, és biztonsági próblémát jelent számodra!
Ha a kettő fiók különböző, akkor passzolom a magyarázatot, majd megleled, de ha az első áll, és semmilyen jelszó vagy email csere nem vonja össze a kettőt, és sehol sem tudod törölni a lyukat akkor kell írnod a facebooknak!#30520 alec.cs Ha jön egy jelszóhelyreállítási email, és meg tudod nyitni és jelszót kér, akkor nem a régi jelszót kéri, hanem azt az újjat amit te abban a pillanatban megakarsz adni, korábbit lecserélendő. (hacsak nem ezt is valami "azt gondolta a költő" szellemiségű honfitársunk fordította, és akkor kérné a 2fa kódot jelszó nevű mezővel...)
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Gond van a Facebook jelszó emlékeztetőjével!
Adott egy tablet (Huawei androidos), s ott a Facebook működik a régebben beállított Felhasználó névvel és jelszóval. A Window-os gépen használva a Facebook működött addig, míg ki nem lett jelentkeztetve! Ismételt bejelentkezés alkalmával már a bejelentkezéskor azt írja ki, hogy már 10 hónapja a jelszava megváltozott. Így ott nem lehet használni!
Persze a jelszó nem lett megjegyezve!Na most, ha az elfelejtett jelszóra kattintok, akkor mindig a jelszót kéri. Valahogy mindig azt kéri, hogy adjuk meg a jelszót! De pont az a gond, hogy el van felejtve!!!
Ha meg az van megadva, amire azt gondoljuk, hogy tudjuk, akkor arra azt írja ki, hogy az már 10 hónapja meg lett változtatva.Egyébként a Facebook fióknál meg lett adva a telefonszám, az e-mail cím, s még a kétfaktoros ellenőrzés is.
A tablet működik, lehet használni Facebookra, csak az a félelem, hogy ki ne lépjen véletlenül. Egyébkén az adott tablet már cserére szorul, mert lassú.
A kérdés a következő:
1.) Hogy lehet új jelszót beállítani úgy, hogy a már megadott e-mail címre, vagy telefonszámra jöjjön segítség a beállításához? -
ledgeri
nagyúr
válasz
sajog159
üzenetére
Ha te törlöd a jelszavad a managerben attól még az a jelszó nyitja a fiókod..
Én inkább átnézném az engedélyezett belépési helyeket, módokat, korlátoznám amit lehet, leváltanám az aktuális jelszót, és akkor megnézném, hogy ott-e még a lyuk, és ha igen, akkor írnék, mert az a lyuk az lyuk.
-
sajog159
aktív tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Hü-ha!
Használom egy jelszómanagert és abban ez a 2 külön-kölön szerepel. Különböző jelszavakkal. Igaz, ugyan azt nyitják ki. A USURNAME azonos és a ID is, csak jelszavakban térnek el.
Akkor az egyiket ki lehet törölni? Gondolom, mindegy melyiket.
(hogy ne legyek létezhetetlen) -
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
Van e különbség facbook.com és hu-hu.facebook.com között?
Nálam valamiért a kettőre különböző jelszó van. -
Mennyi időnként szükséges ahhoz bejelentkezni a facebookra, hogy ne inaktiválódjon/törlődjön a fiók?
Köszönöm szépen!

-
ph2012
senior tag
Létezik olyan beállítás, hogy az összes követés leállítása? Egyenként ki lehet kapcsolni, de egyszerre az összeset nem lehet? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét elérhető Steamen a Counter-Strike: Global Offensive
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Okos Playstation 4 Slim 1TB + 50 játék Gold Hen 12.52 PS4 GoldHen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég gáz...

Szolgáltatás hiba, vagy a készülékem tehet róla?

Remélem, azért így vasárnap este mással is el tudtátok magatokat foglalni.