Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
Ezért is mondogatják az emberkék: Ha tudod töröld a sütiket, gyakran, vagy kilépéskor.
Ha tudod, használj facebookra, google-re külön böngészőt, böngésző profilt incognitó/privát módot.
Ha tudod, használj tartalomblokkolót (pl ublock origin), mert azok a facebook-like gomb követés ellen tudnak valamennyire tenni.Ha nem is globális paranoia végett, de normális böngészési élmény végett ajánlott a fentieknek utánajárni.
-
Nordik
őstag
Történt egy olyan, hogy az egyik ismerősöm profilja eltűnt, nem tudtam rákeresni mint amikor le lettem tiltva.
Majd pár óra múlva mintha mi se történt volna. Tiltásnál ha jól tudom újra ismerős jelölést kellene küldeni. Mi történhetett? Vagy ha feloldja időben akkor nem törli az ismerőst?
-
KubanitoS
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nekem is van egy pizsamás hirdetés több képpel, az egyiken kb egy fiatal csaj segge van lefényképezve a pizsamában és az 50+ os kujonok meg írkálnak alá, hogy milyen jól néz ki. És ezt hetente többször beadja.
-
tepenzed
őstag
Mikor lett ilyen rohadt elcseszett a Facebook ajánló algoritmusa?
Megnézek imdb-n egy sorozatot, erre a következő hetekben az egész üzenőfalamon idióta random bejegyzéseket látok a sorozatról és színészeiről,de tele spammelve az egész falamat.
Most konkrétan 5 olyan sorozatot bámulok rajta napi szinten, amik rohadtul nem érdekelnek.
A kedvencem, hogy mostanában patkány szeretők nyilvános csoportjának bejegyzéseivel pakol pluszban tele, csak mert rákerestem a rágcsálóírtás témakörre, erre most házi patkányokat kell nézegetnem.
Komolyan mondom úgy szánalmas az egész oldal ahogy van. Direkt egy hete végigkattingattam egy listát, minden reklám érdeklődési listából kivéve magam, de ezek nem is reklámok, szóval abszolút nem tudok mit kezdeni vele.
Érdekes módon, amire gyakran keresek és tényleg érdekel, azokról bezzeg semmi..
-
zorzy4
addikt
Szia Nekem immár 3.x törték, fel. Legutóbb 5 perc volt visszaszerezni. Semmi nagy csodát nem nem csináltam, csak addig próbálkoztam különböző gépeken, míg engedett kódokat küldeni a saját telefonszámora, és emailmere. A végén most fell kellett töltenem személyit, és úgy visszaengedett. Ha legközelebb feltörik leírom pontosan. Addig is az összes gépet amin használtad, egy offline víruskereséssel nézd át.
-
Sty01
tag
Nem tudom valaki tud-e segíteni? Nemrég feltörték a facebook fiókomat.
Valaki ismeretlen helyről lépett be és ismeretlen e-mail cipómét adott meg és még a jelszavamat is módosította. Nagy nehezen a google fiókkal sikerült belépnem a telefonomon ott látom hogy honnan és milyen címről lépet be de nem tudom törölni mert kéri a jelszavamat, amit persze én nem tudok mert az a valaki módosította. Kértem elfelejtett jelszót amit ő is megkap de hiába írom be a kapott kódot azt írja hogy túl sok sikertelen próbálkozás. Nem találtam semmi elérhetőséget a facebooknak hogy segítséget tudjak kérni. Találtam feltört fiókról szóló leírást segítséget de azokat is hiába csinálom meg mert minden módosításhoz kéri a jelszót. Valaki tud ez ügyben segíteni vagy valami facebook elérhetőséget azt megköszönném -
WhiteWalker
nagyúr
Miért nem küld ez a t*tves Facebook értesítőt csoport bejegyzésről???
Apróhirdetés oldalán bosszantó ,mert így sokszor lemaradok valamiről amit megvennék.

Minden engedélyezve van neki.
Bezzeg a h@lye live videókról tud küldeni , amit követek
-
mexel
veterán
Facebookon kizárták a nickem mert módosítottam valamit. Az az indokuk hogy biztos más használja fiókom. Most végre megvan az emeil pass-om, be tudok lépni hogy küldjenek kódot, mert csak ezzel az egy módszerrel lehet visszajutni, de hiába nyomom hogy kérek kódot soha nem jön meg napok óta. Ilyenkor mi van. Tulajdonképpen sehogy sem lehet visszajutni így? Nem is küledenek ez csak valami kamu lehetőség?
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Régi eseménynél, ha jeleztem a részvételt és végül törölték az eseményt akkor az miért látszik a "korábbi események"-nél? Ezt van mód onnan eltávolítani?
-
classic B
senior tag
válasz
okoska5995
üzenetére
Nálam is így van.
-
movax
őstag
válasz
okoska5995
üzenetére
Nálam is így van, beragadnak, nem tudtam semmit tenni ellene.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Facebookon az egyik poszt alatt volt egy olyan hozzászólás, ahol nem jelent meg semmi (fehér volt a hozzászólási rész) csak alul egy Giphy felirat. Kaphatott ettől vírust a telefonom?
-
Taci
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
És az hogyan derülhet ki? Válasszon más nevet és profilképet?
Amúgy már ezt a másodikat csak Messengerre használja, létrehozta, aztán deaktiválta is a profilt (leírás alapján), hogy csak a Messenger maradjon.Amúgy az zavar a legjobban, hogy semmi hasznosat nem ír ki. Miért nem engedi be? Mit csináljon (már azon kívül, amit ír, és nem működik)? Várnia kell? Meddig? Stb. Nagyon nem felhasználóbarát.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Sógornőmet valamiért "kidobta" a Fb, nem engedi belépni, folyamatosan ez a hibaüzenet fogadja:
Végigkattintgattunk már mindent, volt jelszóvisszaállítás, az én profilomon keresztüli segítség a Fb által javasolt módon, de semmi. Próbáltunk igazolványos fotót küldeni, de azt pl. el sem engedte küldeni - valószínűleg azért, mert nincs letiltva. A profil él, elérhető, de bejelentkezni nem lehet rá.
A fura még, hogy Messenger.com-on simán beengedi, de onnan pl. a beállításokhoz (ami ugye facebook.com-ot nyitna) megint nem. Arra gondoltam, cseréljünk emailt (freemail.hu-s van még, régi profil), és állítsunk be kétfaktoros hitelesítést, csak hát ugye ahhoz el kéne jutni a beállításokhoz, ami meg így megintcsak nem megy.
Néha be tud jelentkezni iOS-es Messengerből, de néha oda sem engedi. Egyedül csak a böngészős messenger.com ami fix, hogy oda be lehet lépni.
Elfogytak az ötleteim, nem tudom, mi baja. Nem posztolt már rég, a keresztfiamról küld csak fotókat a közösbe, és azon beszélgetünk, ennyire van használva. Nem oszt meg tartalmakat, videókat, semmit.
Csinált ideiglenes profilt, hogy tudjunk beszélni, de jó lenne a régit "visszakapni".
Mi lehet a megoldás erre?
Minden segítségnek örülök.Köszönöm.
-
movax
őstag
-
toto0569
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Az jó,most fognak...Egy falu polgármesteréről a képviselőiről és alpolgármesteréről van szó...Van valaki aki álnéven valótlanságokat írogat és az oldal adminja meg is jelenteti az oldalán.A feljelentés megtörtént,egy nagyon jó ügyvéd intézi az ügyet.Nem lesz olcsó mulatság ,de 11 ember fejenként 3milla kártérítést követel majd. Hallottam a telefonbeszélgetést amiben az ügyvéd felsorolta a paragrafusokat amire lehet hivatkozni a feljelentésben.
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ki lehet e deríteni valakiről aki álnevet használ és folyamatosan egy csoportban )aminek az adminja semmit nem tesz a visszatartásért) valótlanokat állít hivatalos személyekről.
Valahogy kilehet ezt deríteni?
A rendőrség tud ellene tenni?
A facebookon hiába jelentik a csoportot és az álnév mögé rejtőzőt,semmi érdemleges nem történik.
Közben a falu előtti lejáratás folytatódik minden héten... -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Norbi887
üzenetére
Valami mindig sz.r ezzel az izével.

Nekem mobilon (Android) teljesen jó minden, értesítések is jönnek, ahogy kell.
Desktop-on, böngészőből meg most hetek óta az van, hogy a "fő" FB tab-on csak a chat-ről kapok értesítést, egy külön Messenger tab-on meg mindenről.
Hiába zárom be a tab-okat, törlöm a cookie-kat, nem segít.
-
Norbi887
aktív tag
iPhone-on valakinél történt változás az értesítésekkel kapcsolatban a napokban?
Lassan eltelt 2 hét, amióta nem jönnek értesítések az üzenetekről/marketplace értesítésekről detto, update még nem jött azóta, ugyanolyan sz@r.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zorzy4
üzenetére
Most hogy? Ha ugyanúgy, bármi log?
Javaslat továbbra is: más felhasználói név! (itt még mindig arra gondolok, hogy legyen más az a rövid név amive be lehet lépni, és a profil URL-jeként megjelenik)
Szakiktől én is kérdem: előbbi zárójelest vissza lehet vonatni? ...legalább belépési lehetőségek közül eltávolítani? -
zorzy4
addikt
Közben fiók vissza hozzám! Ha a kétlépcsős azonosításon az új jelszó/email-on kívül valakinek van ötlete, hogy védjem meg, szívesen fogadom!
-
goom
senior tag
válasz
busman
üzenetére
Nem tökéletes, nem hosszútávú, de valamelyest megoldás, ha a hirdetés jobb felső sarkában kiválasztod a törlését. Én mindig "már megvettem" variációt választok (ami pedig sokszor egy ökörség). Aztán ezt tolom legalább 6-7-8 hirdetésnél. Akkor egy ideig békén hga (most is pont így állok). De aztán ha úgy tetszik neki, kezdi újra...
Ewan... -
válasz
csakdzsó
üzenetére
A Facebook nem magyar, ezt sokszor sokan elfelejtik, és a jogi szabályozás is ehhez igazodik...
Kérhetik, hogy bizonyítsd te vagy az, aki használja a fiókot, ez miattad/érted is van... ez mindig is így volt, elfogadtad a felhasználási feltételeket, amikor regisztráltál, nem utólag kell meglepődni... Ezt a szálat itt le lehet zárni...
-
csakdzsó
tag
Kösz srácok a segítséget.Megpróbálom más gépről,egyébként a szóváltás miatti kitiltást emlegeti.Tehát panasz utáni bünti.........mint az oviban.
Az én véleményem az,hogy büntetlen előéletű adófizető állampolgárok utáni szó szerinti kémkedés a bűncselekmény,tehát amikor egy "nemhatóság" lenyomoz,na az a baj.
Vagyis mr Cukorhegy hiteti el az emberekkel,mit szabad nekik és mit nem.Még a személyit és a telefonszámot is követeli....öcsém
-
-
csakdzsó
tag
válasz
classic B
üzenetére
Egy ismerősömmel kaptam össze és fb-n közöltem vele a róla alkotott véleményem.Aztán kitiltott,törölték a fiókom.
De újat nem enged,ezért kérdem ezeket,hisz bárki ülhet a monitorom előtt,nem lehet újat csinálni a régi miatt.De miből állapítja meg,hogy én akarok újat?
Mert ha lehetséges,megkerülném.
Fiktívet sem enged. -
csakdzsó
tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Szia Neo.
Amiket felsoroltál,azon kívül olyan lehet még,hogy IP cím,a windows7 adatai és tűzfala,a számítógépem(pl alaplap) azonosítója(ha van ilyen?).
És ha van ilyen,akkor hogy lehet átverni ezeket?
-
csakdzsó
tag
Sziasztok.
A Facebook mi alapján ismeri fel az otthoni asztali gépem a regisztráció folyamán?Se rendes de még fiktív fiókot sem enged regelni.Hogy ismer fel?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
ha androidon kiválasztok egy képet/küldés/messenger, akkor a messenger app választó listában felül lesz 2db "legutóbbi" (ez rendben is van), majd az összes többi javasoltakon belül olyanok akiket évek óta vagy egyáltalán nem vagy nem is akartam beszélni soha.
Pont egy fordított sorrendet hoz létre.Elég idegesítő. Van erre valami megoldás, kilehet ezt valahogy törölni? Vagy ez direkt ilyen hogy erőltesse az új kapcsolatokat?
-
zorzy4
addikt
A facebookon van állítólag help support. De melyik lehet a valódi?
-
busman
veterán
Van valamilyen alkalmazás, vagy böngésző amiben nem találok reklámokat? Rohadtul idegesítő,hogy szinte minden második post reklám.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. Van lehetőség arra hogy ne lássam androidon felül a képet valakinek? (az üzenetek felett)
-
rjg
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Én belépni nem tudok, mert be van kapcsolva a 2FA. Jelszót tudom cserélni, de ne csak az egyedileg generált kóddal tudnék belépni, amit nem kapok meg. Azt írtad, valahová feltöltötted az igazolványokat. Én nem találtam ilyen linket. Nekem az appban és a weboldalon is hibás a link, nem töltődik be a felület.
-
moma
őstag
Sziasztok.Nektek mi a bevált megoldás facebook eventek synceléséhez google calendarba?
Korábban néha sikerült, de aztán megszűnt működni.
Most próbáltam épp ezt a leírást, eredmény semmi. Van valami ami hosszútávon megbízhatóan működik? -
-
zorzy4
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Csak az enyém. Annak csak a jelszó lett módosítva, és a kétlépcsős lett bekapcsolva. Minden a hálózaton akkor fent lévő gép újra lett húzva. Gondlom akkor a megmaradt email lesz a bűnös?! Csak igazából az a kérdés, most hogy mindig az ő emailjára irányít, vissza lehet e szerezni? Első törésnél, nem volt kétlépcsős, még is értesített a face, hogy megváltoztatták, most meg egy muk se, pedig sms kód után lehet csak idegen gépről belépni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zorzy4
üzenetére
Régiről, korábbi eset után lett módosítva a használt email cím? Ugyanígy a belépési felhasználó név?
Korábban hány gép, és eszköz volt azon a hálózaton amelyiken akár egy pillanatig is volt a fertőzött? Azok hogyan voltak kezelve?(PC-től okosórán, tv-n, wifi-s kamerán át lámpáig bármi számíthat)
Melyik fiók ment a korábbi 2-ből?
-
classic B
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Nem könnyű visszaszerezni egy feltört fiókot, facebook esetén különösen igaz, mivel egy ***** az egész.
A topikot át kéne olvasni, mert emlékeim szerint több hasonló eset volt, hátha lesz közte olyan, ami segít neked. Utolsó esetben új fiókot kell regisztrálni, körültekintően beállítani minden biztonságra vonatkozó részt. -
zorzy4
addikt
válasz
classic B
üzenetére
Szia! Hogy érted, user error? Korábban feltörték valóban egy víruson keresztül. De a gép ek újra lettek telepítve, a fiókot visszaszereztük az igazolvány szkennelős módszerrel. Utána természetesen jelszó változtatás és kétlépcsős azonosítás. Most reggel megpróbáltam belépni, írja hogy régi jelszót adtam meg. És akárhogy adom meg a fiókhoz tartozó email, telefonszámot, mindig az ismeretlen címre akar küldeni.Vagy lépjek be azonosított eszközről, de egyiket se fogadja el.
-
classic B
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Bocs, de ez user error lesz. Oké, hogy a facebook kétlépcsőse is egy f0s, de jelen esetben a felhasználó is hibás. Nálam semmi 2FA nincs bekapcsolva, mégsem törtek fel sehol.
Egyébként konkrétabban is leírhatnád az esetet. Milyen mail címmel voltál regisztrálva? A 2FA hogyan volt beállítva? -
zorzy4
addikt
Sziasztok! Újra itt, újra feltörve a fiókom! Csak most az az érdekes, hogy a kétlépcsős, azonosítás, be volt kapcsolva, de semmilyen értesítést nem kaptam róla, csak megváltoztatták a jelszavam meg az emailt. És most a korábbival ellentétben, mindenáron az ismeretlen email címmel akar azonosítani. Szóval segítségeteket kérem!
-
LÁZ
addikt
hali, ma töröltem egy marketes chatet, a kreált csoportból nem léptem ki, csak töröltem a chatet, persze az ember profilját külön nem néztem meg, viszont írnék neki.
Tehát, miképp lehet visszaállítani, vagy vmi tempből megnézni a dolgot.
ps. a facebookal letöltettem az elmúlt 3 nap üzeneteit, de ott ez a market chat nem látszott, több, másik igen, de amit kerestem, nem.
windóz biztos vhol logolja...gondolom én

ps. böngésző chrome
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Marketplace-en indult csoportos beszélgetést át lehet helyezni sima csoportos beszélgetésbe? Úgy értem, hogy bent van Marketplace néven a sima chatek között és ha rákattintok, tovább megy és akkor jelzi a csoport nevét, magát a chatet. Ezt szeretném áttenni sima csoportos beszélgetésbe. Lehetséges ez? -
Yeffy
veterán
udvozletem,
nem tudom, h masnal is elkezdte-e csinalni, de nalam par napja (gondolom egy frissitesnek hala) a droidos Fb app minden egyes alkalommal, amikor menyitom, kb 3 mp-en belul feldobja az amugy atugorhato javaslatot, h mentsem el a belepesi adataimat, igy legkozelebb nem kell jelszot beutnom. no nem, mintha eddig kellett volna, viszont ez valami irdatlan modon idegesito (es most finoman fejeztem ki magam).
ki lehet ezt valahogy loni? probaltam keresegelni beallitasokban, de nem talaltam.
-
Redneck
nagyúr
Nem tudjátok, androidos Messengerben ez az új elrendezés már fixen marad? Mert tök jó, hogy nem lehet emojikat rakni szövegírás közben, csak nem értem mi értelme.
-
Üdv,
1. A hírfolyamból kattints az Oldalak pontra a bal oldali menüben. Lehet, hogy előbb rá kell kattintanod a Továbbiak elemre.
2. Nyisd meg az oldaladat, és kattints a Beállítások pontra a bal oldali menüben.
3. Válaszd az Oldal szerepkörei lehetőséget.
4. Az Új szerepkör kiosztása az oldalhoz területen írj be egy nevet vagy e-mail-címet a mezőbe, és válaszd ki a kívánt személyt a megjelenő listáról.
5. Kattints a Szerkesztő pontra, majd válassz ki egy szerepkört a legördülő menüből.
6. Kattints a Hozzáadás gombra, és a megerősítéshez add meg a jelszavadat.Bővebben:
A Facebook-oldaladhoz tartozó szerepkörök kezelése
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest