Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Most látom van Messenger alkalmazás frissítés - nekem ugyan nem volt bajom de akinek volt esetleg a frissítés megoldotta a fiók pop-up gondot?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gondoltam már én is rá, de amikor a kukik engedélyt kaptak és ez fogadott, akkor lepattantam
Egyrészt kifolyik a szemem a telefonon, másrészt megint megkérdezem:
A relefonszámmal be kellene tudjak lépni, vagy azzal kellene fb fiókot regisztrálni, vagy bármivel regisztrálni és utána össze lehet vonni a kettőt?
Valaki végigcsinálta mostanában ezt a herce-hurcát? -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Lehet, mert még használom, de úgy tűnik ez most az utolsó lehetőségem, ha meg akarom tartani...
Akkor kell nyissak egy fiókot? Ha jól emlékszem volt már itt arról szó, hogy egyből inaktiválni kell, vagy valami hasonló.
Ha nyitok egy fiókot, akkor hogy kötöm össze a telefonszámra nyitott messengerrel? -
gyulaszu
senior tag
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Akkor már meg sem kérdezem. Van ugye oldal egy kis ABC-nek amit létrehoztam.
Most bármikor belépek, és bármikor ki/be lépek egy-egy beszélgetésből, mindig feldobja. Valami brutál kényelmetlen eltüntetni, és szinte megállás nélkül lehet ezt egész nap csinálni.
Nagyon remélem hogy javítják, mert komolyan mondom, így használhatatlan ez a szar....
-
válasz
razorka777
üzenetére
Üdv,
Sokaknak van ezzel gondja, vélhetően bug.
Közvetlen előtted is erről kérdezett valaki. -
razorka777
veterán
Üdv!
Tesóm messengere megbolondult, amint belép ezt dobálja fel és nem lehet eltüntetni.
Adattörlés, újratelepítés megvolt, nem segített.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Hali,
Valamit elállítottam a Messengeren, és azóta bármikor elindítom pontosan négyszer feljön a fiók kiválasztása pop-up menü, idegesítő - S21 Ultra. Valamit ötlet esetleg

-
classic B
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Nem tudom mennyire opció ez a te esetedben, de elvileg van lehetőség névtelenül (vagy anonim módon) posztolni. Az egyik csoportban láttam ilyet. Arra találták ki, hogy a szégyenlősebbek is merjenek bejegyzést írni. Az adminokon kívül más nem látja a nevet. A fiókomat jegeltem 1-2 napja, nem tudok képernyőképet mutatni.
-
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Privát csoportbna szeretnék posztolni úgy, hogy az ismerőseim, akik szintén tagjai a csoportnak, ne láthassák. Miként lehet ezt a legegyszerűbben megtenni? Ha írok egy bejegyzést, akkor a csoport tagjai látják alapból, azon nem tudok akkor, ott állítani. Ha letiltok valakit, az gondolom semmiképp nem fogja látni. De létezik más, kevésbé drasztikus megoldás?
-
Messenger Lite teljesen jól működik, ha nagyon idegesítő a fiókváltásos probléma, érdemes átváltani rá, de valószínűleg csak átmeneti bugról van szó, és hamarosan helyreáll.
-
csodavas
tag
-
csodavas
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, többször is. Play árúházban kb az első 20 hsz az erről szól most. Szóval nem egyedüli probléma, de most egyelőre csak a lite használható. Legalábbis nálam.
-
Dracula
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam igen és nem segített - visszajött.
Üdv
-
-
csodavas
tag
-
törölt tag
Sziasztok!
A hitelesítőn és az SMS-en kívül van még valamilyen két faktoros azonosítási lehetőség? Például, hogy a tabletemen engedélyezem a bejelentkezést?
-
Krystal_s
addikt
"Operával és Safarival is"
Arra gondolsz, amikor görgetés közben egy idő után elkezdenek ugrálni, eltűnni a posztok és új jelenik meg összevissza? Lassan 1 hónapja csinálja és nagyon zavaró, használhatatlan.
Én is úgy tudtam, hogy csak Firefoxon csinálja. Opera GX-en néztem, ott jónak tűnt, de lehet azon is előjönne egy idő után.
Jó tudni, ha más böngészőkkel is ilyen.
Már az értesítések sem működnek pár éve. Nálam az Insta oldalaknál egyik pillanatról a másikra eltűnt a Kereső sáv. Nem tudom mi lehet, de a sok fejlesztés az agyukra ment és egyre bugosabb minden. -
Dracula
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy pár napja (talán egy frissítés után) a Messenger főablak állandóan felhozza a "Fiók kiválasztása" úgy, hogy egyébként be vagyok jelentkezve?
Ott a pipa is a nevem mellett...
Köszi!
Üdv!
Dr. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Nektek is olyan a aPC-s facebook, hogy gorget lefele magatol, folyamatosan?
-
ledgeri
nagyúr
Az egyik egy, csak az addott account szerver, és a te eszközöd által ismert alap számsor (Seed [mag]) /reges QR-kód vagy számsor 1* közölve) alapján szabvány [szóval appok, jelszókezelők által ismert] algoritmusból helyben (és szerveren) generált idő-érzékeny számsor összevetése, csak Te általad a szerver felé küldve, csak kettőtök által ismerve,
míg a másik egy a szerver által 1-2-3-x távközlési szlgáltatón, majd a te telefonszámodra vezeték nélküli hálózaton megérkező kód, amit neked vissza kell küldeni a szervernek.
Az egyik 1 alkalmas adatcseréből ered, és utána te jelztel vissza, a másik adott pl belépési alkalomkor is sokból és sok helyen támadható, és a szerver csak azt várja, hogy visszaérkezzen. Ha valaki más küldi, akkor a szerót nem fogja érdekelni. + az SMS kb képeslap, nincsen semmi kódolva... csak alapból a kutyát nem érdekli a naponkénti párbillió, vagy mennyi.
Oké picit széthúztam a szélsőségeket, de érzed, hogy a háttérben mennyire más!
Nem annyira, de annyira vészes, de ha picit utánannézel akkor vonzóbb lesz a TOTP... elég idővel, de ajánlott átálni...
-
crok
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
"Ha az SMS alternatívája a TOTP-nek, akkor az már rendszer-logikai szinten rossz." -- akkor jelezd a Facebook felé ha gondolod, azt írtam le amit a rendszer nekem feldobott mint lehetőség, de megnézheted magad is. Mellesleg rögtön fejből a Google fiók 2FA is mehet kód vagy értesítés helyett egy sima SMS-el, Microsoft fiók szintén.
-
ledgeri
nagyúr
Ha az SMS alternatívája a TOTP-nek, akkor az már rendszer-logikai szinten rossz.
#30946 timelord1987
Jövőre gondolva:
-A számsort/QR-kódot -amit 2fa kezdetén látsz- lehet másolni másra, másba
-A biztonsági kódok, ja, mentendőek!
-Akit ismersz, mehet a körüzi, arra az esetre hátha ennek az eseménynek kapcsán nem kerül ebbe a bajba! -
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha be volt állítva két faktoros belépés (ami ezek szerint volt mert azt mondod hitelesítő alkalmazás volt használva) és volt megadva hitelesített telefonszám akkor lehet SMS-t kérni. Ha van másik olyan készülék amin be vagy lépve akkor arra is mehet értesítésben jóváhagyási kérelem.. további lehetőségként azt adja meg a rendszer, hogy "ha egyik lehetőség sem működik, igazolnod kell a személyazonosságodat a bejelentkezéshez" ami a helyes emailcím + jelszó után az email újbóli megadását és személyazonosító okmány feltöltését jelenti. (Privát böngészőablakban végignéztem neked. Más lehetőségről nem tudok és nem is ír egyebeket mint lehetőség.).
-
törölt tag
Sziasztok!
Elromlott a telefonom, amin a hitelesítő volt a két faktoros azonosításhoz. Van más lehetőség, hogy a hitelesítő app nélkül lépjek be? Mondjuk SMS-ben kérni kódot vagy e-mailben?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Laslow
üzenetére
Marha jó, mert így - mivel a "legutóbbiak" opció eltűnik, nem választható - kilométereket kell görgetnem egy válasz komment megtekintéséért*.
Mindegy, max. megint szüneteltetem a kommentelést pár hónapig, épp elég volt. 
* asztali böngészőből nálam EGYÁLTALÁN nem ugrik kommentre a fészbuk [se FF, se Vivaldi, se Opera, se Chromium, ez már biztos valami hiba a Mátrixban, mert ez Win7-tel meg Linux Mint-en is megvol/van]. Telefonon jó, de ott meg utálok gépelni.
-
Laslow
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nem tudom.
Én néha változtatom őket, de néha meg valóban magától változik nálam is. -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Laslow
üzenetére
Az mitől van vajon, hogy a fácsén random módon, egy-egy poszt alatt a kommentek sorba rendezésénél a "legutóbbiak" eltűnik, és "legrégebbi", meg "releváns" lesz belőle?
Tök idegesítő, pont most kapcsolták át nálam. 
Eddig azt hittem, csak egyes oldalaknál nem lehet "legutóbbira" szűrni, de most "lebukott cukibácsi", hogy mégsem.
-
Laslow
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a terv. És nem is jöttem volna el onnan, ha árultak volna kisméretű készülékeket. De ha már így alakult és van egy iPhone 13 Minim, pár évig ezt fogom használni.
-
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Amikor iPhone-on Facebookról megnyitok egy weboldalt, majd arról egy Youtube videót, elfordítom fekvőbe a telefont, és megnézem a videót. Amikor vége, bal fent X, visszatérek a Facebookba, ám a Facebook alkalmazás fekvőben marad ahelyett, hogy visszaállna portré módba. Nem is tudom utána visszaállítani, mindig ki kell lőni a Facebook alkalmazást, és újra elindítani. Megőrülök tőle.
Tudtok erre esetleg megoldást? -
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Sok olyan embert próbálsz meg bejelölni, akikkel nincs közös ismerősöd, ill. sok jelölésed van még függőben?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Mostanaban eleg surun kapom ezt az uzenetet, ha valakit beakarok jelolni ismerosnek, mitol lehet ez? Elotte nem volt ra jellemzo!
“Nem lehet a jelölést elküldeni.
Lehetséges, hogy ezt az embert nem ismered. Olyan embereket jelölj ismerősnek, akiket szemelyesen ismersz, hogy láthasd a frissítéseiket a Facebookon.,, -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Van olyan lehetőség, hogy csak úgy lehessen jelszót változtatni, hogy sms-ben kapok megerősitő kódot?
-
válasz
minimumgame
üzenetére
Üdv,
Mindenki a saját profilja alatt használja a céges oldalt, máshogy nem lehet.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Van egy céges facebook oldalunk, amit szeretnénk külön, a személyes profilunk nélkül használni, főleg messenger céljából. Tehát azt szeretnénk megoldani, hogy belépni egy céges, közös telefonra, ahonnan visszaírunk ügyfeleknek, de ne kelljen a személyes profilba lépni hozzá (ugye személyes okokból, ne legyünk egymás profiljába). Megoldható ez valamilyen módon? -
meroly
veterán
Sziasztok!
Feltört facebook fiók visszaállításával kapcsolatban tudnátok segíteni?
Anyu telefonjára ment egy vírus és telefonszám alapján léptek be, azóta már az e-mail cím sem aktív.Ami érdekes, hogy a "régi" e-mail címre nem kapott értesítést a változtatásról.
A user fent van, képet cserélt, posztol, stb.
Fb felé jelezve.Köszi előre is
-
-
buci30
addikt
Volt egy instagram fiókom nem tudtam belépni
Csináltam egy másikat de közbe a régibe is sikerült bejutni
A kérdés, hogy össze lehet vinni a kettőt?Másik kérdésem messengere van olyan app iOS-ra ami jelzi ha egy ismerősöm elérhető?
Köszi előre is
-
törölt tag
Miért van az, hogy instagramon nem tudok fiókot létrehozni az ellenőrző kód után "sajnáljuk hiba történt". Majd kiderül, hogy a regg ment, de instant tiltották (??).
A másik kérdés, ha a fb és az insta ugyan az a mail, külön külön regg. Az bármit is átnyom fb-re? van kapcsolat? vagy amíg nem kapcsolsz össze valamit addig nincs hatása pl nem fog fb-n megjelenni abból bármi is. (?)
-
bghistvan
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi
-
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Annó letiltottam valakit, azt hogyan tudom visszaállítani ismerősnek?
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok?
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudnám androidon a Facebook történetek menüben az újabban felugró reklám videókat ignorálni?
Kerestem az opciókat, de nem találtam eddig. Köszönöm előre is
-
Micsoda újítás megint, hogy csoportban nem lehet a felhasználó nevére nyomni ...
-
moma
őstag
válasz
forum_user
üzenetére
Ez mit jelent?
senkinél? -
moma
őstag
Azt veszem észre mostanában, hogy hiába állítom be egy posztnál, hogy kérek értesítést a hozzászólásokról, még sem történik meg. Ti is tapasztaltatok ilyet? van valami trükk erre?
Most kezdem azt csinálni, hogy ami fontos azt nyitva hagyom egy tabon, hogy ne felejtsem elé, de így elég béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt hittem, cssk a tiltás levétele a kérdés.