Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32270 üzenetére
Na ez az... hogy nem gyanús tevékenység az, hogy én világ életemben magyarországról használtam, majd hirtelen kimegyek pakisztánba és egyből jelszócsere, email csere, telefonszám csere, minden előzmény törlése...
Új életet kezdtem, vagy mifene?
#32270: Pc-n néztem. Semmi, de tényleg semmi lehetőségem nincs már. Mindenen végigmentem. Már az is eltűnt hogy "próbálkozok más módszerre", illetve hogy "nem férek hozzá az e-mailhez". Eddig legalább az megvolt (pedig nem telt le a 24 óra) de akkor is hiába mentem rá, azt írta hogy ezen a gépen még nem volt bejelentkezés, így nem lehet mit tenni. És ezt megpróbáltam pc-n, telefonon is..
Olyat is írt a facebook, hogy e-mail csere után lesz egy speciális link, amivel visszaállíthatom a régi e-mail címemre. Na hát ez sincs... -
Inhouse
őstag
válasz
mephi666 #32266 üzenetére
Tehát, ha valaki akarja lenyúlja simán, de ha vissza akarjuk szerezni, akkor már megy a vegzálás, hogy személyi, meg kép, meg...miért nem előtte, a tolvajtól kérik? És egyébként mire jó a fényképes igazolvány? Ha mondjuk nincs is képem fenn a face-en, vagy honnan tudják, hogy melyik vagyok én? Valaki ránéz és megpróbál felismerni? Mi alapján tudnak azonosítani? Elég a név egyezés? Szerintem nekem még telefonszámom sincs az adatok között, csak emailcím...
Én ezt nem értem. -
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32264 üzenetére
gondolom neked sem törték fel a levelezésed...
Na mindegy, minden kiskapu bezárult, már nem élnek olyan opciók amiket te is írtál, valszeg módosított a biztonsági szabályokat is. Feleségem kiírt az üzenőfalamra hogy feltörtek, de azt is törölte.
Mit tudok tenni még? Írjak a facebooknak hogy töröljék? De hova tudok írni ? -
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32262 üzenetére
Ez a módszer szerintem már nemigen működik...
Most visszanéztem a levelezésem, és úgy kezdődött, hogy érkezett 2 db jelszó-beállítási kód, ezt nyilván ő igénylete a facebook felületén, és a Gmail fiókomra érkezett. Majd rá egy-két perce meg is változott a jelszó.
Amiből arra következtethetnék hogy a Gmailembe belépett, de ez kizárt, mert itt él a 2FA, minden belépésnél kéri a mobilos autentikációt. Illetve a levelem se volt olvasott állapotban (persze ez önmagában nem jelent semmit) -
-
tonermagus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Spórolós topik
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest