Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz mephi666 #32274 üzenetére
A konkrét esettől/bővítménytől eltekintve a lényeg, hogy ha vmilyen módon megszerzik a munkamenet cookiekat, akkor minden további nélkül be tudnak lépni, hiába van bonyolult jelszó, MFA, belépési figyelmeztetés, bármi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tonermagus
aktív tag
válasz mephi666 #32270 üzenetére
Na ez az... hogy nem gyanús tevékenység az, hogy én világ életemben magyarországról használtam, majd hirtelen kimegyek pakisztánba és egyből jelszócsere, email csere, telefonszám csere, minden előzmény törlése...
Új életet kezdtem, vagy mifene?
#32270: Pc-n néztem. Semmi, de tényleg semmi lehetőségem nincs már. Mindenen végigmentem. Már az is eltűnt hogy "próbálkozok más módszerre", illetve hogy "nem férek hozzá az e-mailhez". Eddig legalább az megvolt (pedig nem telt le a 24 óra) de akkor is hiába mentem rá, azt írta hogy ezen a gépen még nem volt bejelentkezés, így nem lehet mit tenni. És ezt megpróbáltam pc-n, telefonon is..
Olyat is írt a facebook, hogy e-mail csere után lesz egy speciális link, amivel visszaállíthatom a régi e-mail címemre. Na hát ez sincs...[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
válasz mephi666 #32266 üzenetére
Tehát, ha valaki akarja lenyúlja simán, de ha vissza akarjuk szerezni, akkor már megy a vegzálás, hogy személyi, meg kép, meg...miért nem előtte, a tolvajtól kérik? És egyébként mire jó a fényképes igazolvány? Ha mondjuk nincs is képem fenn a face-en, vagy honnan tudják, hogy melyik vagyok én? Valaki ránéz és megpróbál felismerni? Mi alapján tudnak azonosítani? Elég a név egyezés? Szerintem nekem még telefonszámom sincs az adatok között, csak emailcím...
Én ezt nem értem.Üdv Inhouse
-
-
tonermagus
aktív tag
válasz mephi666 #32264 üzenetére
gondolom neked sem törték fel a levelezésed...
Na mindegy, minden kiskapu bezárult, már nem élnek olyan opciók amiket te is írtál, valszeg módosított a biztonsági szabályokat is. Feleségem kiírt az üzenőfalamra hogy feltörtek, de azt is törölte.
Mit tudok tenni még? Írjak a facebooknak hogy töröljék? De hova tudok írni ?[ Szerkesztve ]
-
tonermagus
aktív tag
válasz mephi666 #32262 üzenetére
Ez a módszer szerintem már nemigen működik...
Most visszanéztem a levelezésem, és úgy kezdődött, hogy érkezett 2 db jelszó-beállítási kód, ezt nyilván ő igénylete a facebook felületén, és a Gmail fiókomra érkezett. Majd rá egy-két perce meg is változott a jelszó.
Amiből arra következtethetnék hogy a Gmailembe belépett, de ez kizárt, mert itt él a 2FA, minden belépésnél kéri a mobilos autentikációt. Illetve a levelem se volt olvasott állapotban (persze ez önmagában nem jelent semmit) -
MODERÁTOR
-
tonermagus
aktív tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz mephi666 #32212 üzenetére
Uhh szép sztori! Újabb érv akkor a 2fa mellett. és újabb az email alias-ososdi mellett is.
Egyebet meg nem tudok hozzáfűzni, pedig örólnék ha lenne valami konstruktív dolgom// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #32141 üzenetére
na kész, jóváhagyták hogy én vagyok én kikapcsoltam a 2FA-hoz beállított alkalmazást és beállítottam inkább sms kódot... tevékenységnaplóban semmi nem látszódik, hogy mit üzérkedett volna a tolvaj
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest