- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
milyen gyakran szoktak ezek fb-nál a feltöltött igazolványokra reagálni? lassan lejár a 48 óra és visszatekerve a hozzászólásokat úgy látom, hogy október 25-27 között 2 nap alatt lepörögtek ilyen "profil visszaszerzések" és ebben is volt hétvége...
meg nincs ezeknek valami élő chat supportjuk, akikkel lehetne váltani pár szót, hogy egyáltalán megkapták-e a képe(ke)t? ...elég bóvli, hogy nem tudok belépni -> igazolom magam -> küldök személyiről képet -> kb 48 órán belül válaszolnak... de erről semmi automatikus üzenet a megadott emailre, amiben megerősítik, hogy megkapták az adatokat (esetleg adnak egy ticket számot, hogy min kezelik az ügyet)...ehhez képest a ms support istenes volt: amikor pl nem működött a fű alól vett oem win key, akkor is a leghülyébb időpontokban segítettek az indián lányok és készségesen aktiválgatták nekem

ui: ja hétvégén fotót töltöttem fel nekik, de visszaolvasva azt láttam hogy webkamerával lőtt képet könnyebben elfogadták... most toltam nekik egyet munkahelyi laptopról, hátha erre jobban mozdulnak
(lassan nyithatnak rólam egy fotóalbumot, majdcsak be tudnak már azonosítani, hogy én vagyok én)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Könyvajánló
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg nincs ezeknek valami élő chat supportjuk, akikkel lehetne váltani pár szót, hogy egyáltalán megkapták-e a képe(ke)t? ...elég bóvli, hogy nem tudok belépni -> igazolom magam -> küldök személyiről képet -> kb 48 órán belül válaszolnak... de erről semmi automatikus üzenet a megadott emailre, amiben megerősítik, hogy megkapták az adatokat (esetleg adnak egy ticket számot, hogy min kezelik az ügyet)
krizmo_