Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Pc-n hogyan tudom kikapcsolni hogy ne legyen a profilképem alatt az a zöld pöty

-
DGery
aktív tag
Ez is egy opció lehetne, de ez sok más egyéb problémával jár...
Azért köszi -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Messenger kérdésem lenne, visszaolvasva nem találtam releváns választ.Telefonos messenger appban felül felajánl folyamatosan személyket, akiknek írhatnék, stb.
Namost sokszor olyan embereket, akikkel pl évekkel ezelőtt beszéltem marketplace vétel / eladás kapcsán, stb.Próbáltam azt, hogy töröltem az adott személlyel a beszélgetést, de akkor is folyamatosan felhozza az illetőt.
Van valami megoldás, amivel ezeket az illetőket innen ki lehet szűrni, vagy törölni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Pl.: A fehér alatt lévő személyt folyamatosan hozza. Kb 4 éve beszéltünk egy marketplace érdeklődés kapcsán...
-
juve600
nagyúr
Messenger jó nálatok ? csak akkor kapom meg az értesítéseket ha megnyitom , minden engedély,stb meg van adva

-
farena
tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Egy héttel korábban még simán, minden gond nélkül tudtam költözni egyik telóról a másikra. Az az én telefonom volt. Most a lányom költözött volna, de neki már nem sikerült.
En úgy tudtam hogy aki még telefonszámmal regisztrált az később is tudja úgy használni. Nem szükséges a Facebook fiókot létrehozni.
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez a lehetőség van, csak ismerősökre tudod korlátozni a láthatóságot:
Adatvédelmi beállítások-> Korlátozod azon bejegyzéseid láthatóságát, amelyeket ismerőseid ismerőseivel is megosztottál, vagy nyilvánosak?- >Régebbi bejegyzések korlátozása -
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van egy gomb amire ha kattolsz, akkor minden korábbi globálisan "bárki láthatja" osztott dolgot visszamenőlegesen "ismerősök ismerősei" szintre hoz... Reméltem van-e "minden legyen provát" féle is... valahol eldugottabban.
-
-
ledgeri
nagyúr
Van mód globális fiók "privatizálásra"..? Egy kattos "legyen minden privát/csak én lássam" -féle cuccra gondolok, mint ahogy publicról lehet eggyel visszább venni...
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megpróbálom, de hasonló próbálkozásom nekem is volt: lementett asztali nézetet tettem könyvjelzőbe, de nálam ilyenkor is átvált. Csak kb minden tizedikre marad úgy. Nem lehet ezt valahogy tiltani?

Annyira idegesítő ez az m.facebook...

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én a helyedben megpróbálnék visszaemlékezni, hogy a hangüzenet idején milyen beszélgetés zajlott, és arra rákeresni.

-
farena
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Messengerre telefonszámmal regisztráltam, nincs Facebook fiókom. Telefont cseréltem. Az adatokat klónoztam a két telefon között. Mindkét készülék andriodos.
A régi telefonon kérek új jelszót, az új telefonon betudok jelentkezni. Mégsem látom a chatjeimet.
Mi lehet a probléma? -
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan tudom megakadályozni a tableten, hogy a facebook váltson mobil nézetre? (m.facebook.com)Böngésző: Opera,
Android 9,
Asztali nézet bekapcsolva.10-ből 9x automatikusan mobil nézetre vált magától, néha megmarad az asztali. Hogyan lehet a mobil nézetet végleg tiltani?
-
IntelKiller7
nagyúr
Messengerben valahogy rátudok keresni a hangüzenetekre? Vagy van olyan addon/app amivel ki lehet kistáztatni ezeket?
1 régi hangüzit keresek, de a jó isten tudja már mikor küldték. Azóta pedig beszélgettünk 5000 oldalnyit. :
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
classic B
üzenetére
"a facebook keresője és szűrője sosem volt túl jó, és akkor még finoman fogalmaztam"
Igen, de ez a funkció eonokkal ezelőtt (1-2 éve) normálisan működött.

Jóóóó, értem én, nálunk a cégnél is az van, hogy kapunk a fejlesztő cégtől egy patch-et valamelyik app-ra, és több baj származik belőle, mint haszon, de na.

-
Sziasztok!
Facebook elfelejtett jelszóra a kód beírása után ez a válasz jön napok óta:
Ez pedig a legújabb:

Ezt az emailben küldött linkre kattintás után írja ki.
Legutóbb 24 órán belül csak 1x próbálkozunk, mégis ezt írja.
Van vmi tapasztalat, hogy ez megszűnik magától, vagy tenni kell valamit?Esetleg tudtok vmi emailcímet, ahol támogatást lehet kérni?
-
classic B
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Csak tippelni tudok (ugyanis én már nem használom telefonon az appot), de ez akkor jön elő, ha a névjegyzéket is "feltöltöd" az alkalmazásba.
Viszont simán lehet, hogy kivették ezt az opciót azóta.#30463 ledgeri: tuti valami facebook f@szság, ami ellen nem tudsz tenni...
#30464 NeoPampalini: a facebook keresője és szűrője sosem volt túl jó, és akkor még finoman fogalmaztam...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
valaki?
-
NeoPampalini
senior tag
Marketplace-en működik valakinek a "Távolság: a legközelebbi elsőként" funkció?
(Asztali gép + böngésző, de mobilon FB app-ból is olyan, mint alább.)Ha ezt választom, lejön 1-2 hirdetés, aztán a harmadiknál csak villog végtelenül (és nem dobja be a "keresésen kívül eső találatokat" vagy hogy is hívják), függetlenül attól, hogy 1 vagy 500 km-es körzetet állítok be...

Az "Ajánlott" pedig, bár releváns találatokat ad, de nem közeliek, és a fene fog pár apróságért Pest megyéből az ország nyugati határához autókázni.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
guftabi96
üzenetére
Mikor kezdted? Csak mert én most állnék neki hasonlónak... De a fő dolog amiért jöttem:
Bárkinek aki segíteni tud:
Ha kérek data-dump-ot (adatlekérést), és összeáll a cucc, megjön az email, hogy már csak egy kattintás, akkor kicsap a FB és letiltja a fiókot.
2 böngészőben is megtörténik. Fullos sms-es email-es, új jelszómegadásos procedúra után enged vissza csak, de amint ugyanoda megyek újból elkezdi.Lehet tenni ellene valamit, ami nem jár még több adat megadásával?
-
válasz
classic B
üzenetére
Ez azért nem teljesen így van, attól, hogy valaki nem találkozott a bejegyzésével, még nem jelenti azt, hogy nem érdekli, ha keveset posztol nagy valószínűséggel kevesekhez fog eljutni a kiírása az algoritmus miatt. Ha nincs sok ismerős, akkor mindenképpen megköszönném, de én ilyen kedves teremtés vagyok, nem muszáj így tennie mindenkinek.
-
válasz
classic B
üzenetére
Igen, ez is jogos!
Szerintem kombinált megoldást fogok alkalmazni, teszek ki egy megköszönő bejegyzést a közösbe, a számomra fontosabb embereknek meg írok messengeren, nem az idővonalon. Így az, akinek nem köszöntem meg személyesen, nem fogja látni az idővonalon, hogy neki nincs megköszönve személyesen. 
-
classic B
senior tag
válasz
liszi70
üzenetére
Persze ha írok egy sima bejegyzést, akkor azt mindenki láthatja aki akarja, de nem biztos, hogy megnézik, ha nem tudják, hogy rájuk is vonatkozik egy általános bejegyzés.
Akihez nem jut el, nem nézi meg, azt nem is feltétlenül érdekli, hogy megköszönöd-e... Ebből kiindulva elég lehet egy bejegyzés, ha rövidre akarod zárni az ügyet.

Szerk.: "előnye", hogy plusz jókívánságokat is gyűjthetsz.
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszönöm nektek! Nem ma volt, csak eddig töketlenkedtem a témával. Különben csak azért írtam az egészet, hogy kiprovokáljak még néhány extra megköszöntést! 
"Az üzenőfalon a jókívánságok alatt szoktam megköszönni."
És ők azt látni fogják egyenként, tehát kapnak róla valamilyen értesítést, vagy csak akkor látják, ha ellátogatnak az idővonalamra, ahová írtak?
-
Sziasztok!
Nem vagyok jó facebook-ból, valójában csak a messengert használom belőle. Születésnapomra rengetegen írtak az idővonalamra. Hogy tudom úgy megköszönni, hogy mindenki lássa, aki írt? Le lehet ezt tudni egyben, vagy mindenkinek külön kell írni? Persze ha írok egy sima bejegyzést, akkor azt mindenki láthatja aki akarja, de nem biztos, hogy megnézik, ha nem tudják, hogy rájuk is vonatkozik egy általános bejegyzés. Hogy szokás ezt csinálni? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
18 már rég elmúltam csak lehet nincs beirva az évszám,appot használok.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem kitalálható.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Társkereső szolgáltatást a jelenlegi Facebook-fiókodból érheted el az Android vagy iPhone rendszerre készült alkalmazásban. Tehát, nem meglepő.
-
-
Hogy van az,hogy van két facebook fiókom az egyikben van facebook társkereső a másikban meg nincsen?Azért van két fiókom mert anno ami az eredeti ami volt azt tiltották és sok idő múlva oldották fel most azt törölni is akarom.
-
nfsu17
veterán
Helloka!
Egyik napról a másikra egyik ismerősöm ha ír hsz-t másvkinek az oldalára, arról én mindig kapok értesítést a 'harang' menüpont alá. Ahova a likeokat is kapom.
De csak egy embertől. Mármint tőle.
Ez mi a franc?
Tehát egy nap hozzászól tíz helyre, én kapok tíz értesítést.
De a tag régóta ismerősöm, pár hete kezdte ezt. -
Miért nem tudom törölni vagy letölteni képeket/albumokat facebookról?
A facebookomról szeretnék letölteni képeket a fényképek részből és mappánként rámentem a letöltésre írja is,hogy majd kapok értesítést mikor tölthetem le de tegnap nyomtam rá értesítés azóta sincsen,illetve szeretnék albumokat törölni erre feldobja,hogy a törlés nem sikerült.Most akkor mi van,hogyan tudok törölni meg letölteni facebookról? -
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Rokonomnak vettem ajándékba egy Lenovo TAB M10 Plus-ot és a Facebook Messenger-ben nem tudja használni az avatar-okat, telefonon pedig működik neki. Alkalmazás újratelepítése megvolt, adatok törlése is, de továbbra se jelenik meg. Előre is köszönöm a segítséget! -
venom8888
őstag
jah koszi
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
re_mod
üzenetére
Erre én is régóta keresek megoldást. Tudomásom szerint nincs. Még az a trükk sem működik, hogy valamilyen eszközön visszakeresni időpont szerint, amikor kedvelve lett és ott visszavonni, mert ott nem mutatja.
Van pár oldal, ami már nagyon nem tetszik és zavar az a kép, amit most megjelenít. Ezek a már nem létező oldalak talán fél éve kezdtek megjelenni a Kedvelt oldalak között, korábban nem mutatta. -
re_mod
tag
Üdv.
A kedvelt oldalak alatt megjellennek már nem létező inaktív oldalak amiket nem szeretnék ha ott lennének. Van-e bármi módja annak hogy ezeket ki tudjam törölni?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Irni szeretnek egy facebook csoportba, de nem szeretnem hogy az ismeroseim lassak mit kerdezek, erre van valami lehetoseg?
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Üdv,
Ezekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
-
repvez
addikt
tudja valaki, hogy hogyan lehet gyorsan megtalálni vagy megosztani azokat a bejegyzéseket amit valaki más osztott meg.
ugy értem, hogy ha egy ismerösöm megöszt egy xy videoját és én nem az ismerösömét hanem az eredeti xy bejegyzését akarom megosztani , hogy ne az ismerösöm neve szerepeljen mint megoszto utána?
mert most ha rámegyek xy nevére akkor csak a hirfolyamába jutok , de ha sokat postol akkor nem találom meg, hogy mikor volt a keresett video feltöltve nála és sokáig is tart ha mindent egyenként kell végigporgetni.
vagy hogy lehet a linket ami arra a videora mutat kinyerni, hogy meg lehessen osztani más forumokon is nem csak a facén? -
raskolnikoff
őstag
Hali, valaki mentsen meg ettől az automatikus szarságtól please:
"Szerintem ez tetszeni fog a csoportnak"Mit kell tennem hogy soha ne írja be magától?
-
válasz
gippazoid
üzenetére
Üdv,
Tegnap sokáig böngésztem a beállításokat de nem találtam, hol lehetne letiltani azt, hogy az ismerősök értesüljenek a profilkép váltásomról.
Azt te nem tudod beállítani, hogy ki miről kap értesítést, csak a saját dolgaidat tudod.Másik kérdés: ha valakit letiltok, hogy a megosztásai ne kerüljenek be az én hírfolyamomba, arról az illető értesül, vagy nem tud róla?
Nem. -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Tegnap sokáig böngésztem a beállításokat de nem találtam, hol lehetne letiltani azt, hogy az ismerősök értesüljenek a profilkép váltásomról.
Másik kérdés: ha valakit letiltok, hogy a megosztásai ne kerüljenek be az én hírfolyamomba, arról az illető értesül, vagy nem tud róla?Köszi!
-
válasz
forum_user
üzenetére
Akkor nem nagyon tudsz mit tenni, sosem volt túl acélos.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
forum_user
üzenetére
Szerintem semmit, ebben a topikban sokszor előjött ez a kérdés.
Én teszek rá magasról, ráírok, akire akarok, aztán úgyis válaszol...
Akinek ez fontos, menjen ICQ-ra. 
-
forum_user
tag
Sziasztok!
Elérhető állapot be van kapcsolva és mégis senki sincs fenn zölden jelezve és engem se lát senki mikor elérhető vagyok. Mit lehetne tenni?
-
guftabi96
addikt

Az ember a saját falát sem takaríthatja
Sok-sok évvel ezelőtt (10+), amikor még külső weboldalakon is voltak like gombok, akkor ha azokat használtad lényegében egy bejegyzést hozott létre a facebookodon.
Ezeket (is) gyomlálom mostanában, de nem tudok haladni, mert nem engedi
Pedig már elég jól állok vele, lassan 2010-ig visszamenően teljesen üres a falam.
Ezekről van szó, ha még emlékeztek rá ennyi év távlatából:
-
-
classic B
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Az ismerős (akinek oda lett adva a készülék) jelentkezzen ki a készülékről: Beállítások és adatvédelem | Facebook
Más ötletem nincs. -
Üdv! Szeretnék segítséget kérni a következő ügyben: ismerősömnek szeretnék online segíteni. Odaadta a készülékét egy tagnak, aki belépett a Facebook és/vagy Messenger fiókjába ezen a telefonon. Na most kapja az üzeneteit Messengeren, de a Facebook alkalmazásban nincs ott a tag. Töröltük az összes adatot a Messengernél, így újra be kellett lépnie, de ugyanúgy ott a felesleges fiók. Ugyanezt megcsináltuk Facebook-nál, de ugyanúgy ott van a Messengerben. Azt én se tudom, hogy lehet valaki ilyen orbitális barom, hogy kiadja a telefont a kezéből ilyenre, de a dolog megtörtént. Mi a fenét lehetne csinálni? Köszönöm!
-
ph2012
senior tag
Van olyan beállítás a Facebookon, hogy az összes követést ki tudjam kapcsolni és ne legyenek követéseim? Az utóbbi hónapban kínai nyelvű, indiai nyelvű, arab nyelvű követések állítódnak be az én akaratom ellenére. Hiába állítok be nagyon bonyolult jelszót. Ilyen oldalak követése állítódik be: [link] .
-
válasz
basaharc502
üzenetére
Üdv,
Sehogy, valószínűleg A/B tesztelnek, de, az is lehet, hogy idővel mindenki megkapja ezt a felületet. -
válasz
basaharc502
üzenetére
Szia! A többin még nem frissült a face, majd idővel azokon is átkerül bal alulra.
-
basaharc502
aktív tag
Üdv! Gépen a Facebook felső sávja a bal oldalra került. Hogyne lehet ezt visszarakni az eredeti helyére? Egy profilban van ez, a többiben ok, tehát nem chrome beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meglátszik hova is ment a pénz...