Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Igen , csak eddig ilyet nem láttam.

-
student
őstag
hali a messenger és whatsapp felhasználók tudnak egymás között üzenni és telózni?
-
kidnou
őstag
-
juve600
nagyúr
Üdv,
ismerős küzd az alábbi dologgal :
I
Bejelentkezett helyek
- itt szerepelnek gyanús bejelentkezés,olyan helyek ahol soha nem járt,
megváltoztatta a jelszavát,két lépcsős bejelentkezés,stb de még mindig előjönnek a gyanús helyek
-mit lehet még tenni ?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez a geolokációs mizéria a poszthoz kapcsolódik, nem a fényképhez, azért mutat mást...

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most nézem a régi képeimet, és mindenhova odatette, hogy hol készültek, feltételezem nem lehet kikapcsolni, viszont érdekes, hogy visszamenőleg is megcsinálja.
-
Zsolti1977
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a gyerek online angol órája Messengeren van tartva. Videó hívás közben a laptopot újraindítja, a tablet pedig folyamatosan megszakad a videó hívás közben. A laptop tuti jó, mert másik gépen is ezt csinálja.
-
Üdv! Ha letiltok valakit FB-on, akkor a Messengerrel mi lesz? Tehát az addigi üzenetek láthatóak maradnak, de tovább nem tud írni az illető?! Köszönöm!
-
movax
őstag
Mitől lehet, hogy nyilvános FB-posztoknál hiányzik az Embed-opció? Egyszerűen hiányzik a menüből, ami a poszt jobb felső sarkában levő három pötty alatt van. Linux Mint és Chrome a környezet. Windows10-es gépen megvan az opció ugyanannál a posztnál.
-
WhiteWalker
nagyúr
Kérdésem az lenne , ha feltöltök egy képet , most mutatja melyik helyen városban lett feltöltve ... Ez ki lehet kapcsolni? Eddig nem volt ilyen , vagy én nem tudok róla...
Lehet valamelyik frissítés hozta ...( Hétvégi kirándulás után megálltunk egy fövárosi pihenő helyen , és itt raktam fel pár képet , az adott helyet bejelölve , alatt pedig kisbetűvel ott volt , hogy "Budapest" , hívott az úton egy ismerősöm , és kérdezte , hogy már itt vagytok a fövárosba? Én meg meglepve kérdezem , honnan tudja , azt mondja látta a képeket Facebookon.)
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Be lehet úgy állítani a chatet, hogy csak azokat lássam, akiknek elérhetővé tettem magam? Kikapcsoltam a chatet, elvileg csak néhányan látnak, de attól én még nem vagyok arra kíváncsi, hogy jelenleg (az általam kiválasztott embereket kivéve) ki elérhető... -
Indiant
addikt
Sziasztok!
Tegnap telón meglepődtem, hogy az insta kiléptetett. (találtam itt egy postot is amit nem én postoltam)
Ma pedig arra lettem figyelmes, hogy a facebook értesít 3x hogy be van kapcsolva az sms értesítés és ez pénzbe kerülhet. Én nem adtam meg számot, de volt a fiókomban több külföldi szám is. Néztem a belépéseket, de nem láttam idegen belépést. A számokat töröltem.
Mi ilyenkor a teendő? -
plman
tag
válasz
inteltunder
üzenetére
A legfrissebb firefoxon (100.0) ugyanez van, mobilon viszont jónak tűnik.
-
NeoPampalini
senior tag
Szerintem kábé annyira megy vele, mintha megadnád neki a bankszámlaszámodat (semmire).
Vagy nem értem a kérdést. Nekiáll vegzálni a marketplace kontaktjaidat, erre gondolsz?
Átnevezi Kulibalira (nekem tényleg írt egyszer valami ilyen nevű), aztán ontja a "felnőtt tartalom megtekintésére" felhívó messenger üzeneteit.
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mit ér valaki egy feltört facebook fiókkal ami eleve fake fiók volt és nulla érdemleges tartalom volt rajta?
Elért a "vég". nem enged be a facebook, mert azt írja rossz a jelszó. A jelszó jó, mert keepasban el van tárolva.Tehát valaki feltörte a fiókot. Kérdés mire megy vele?
Uis kettő fiókom van, van egy "valós" fiók, ami a nevemre szól és van egy kamu fake fiók kamu fotóval kamu adatokkal és nulla érdemleges tartalommal mert csakis a marketplace hirdetések miatt használom.Ha valaki ezt ellopja (már ellopta...) mire megy vele? MIt kezd vele?
Fake fiók. -
ledgeri
nagyúr
válasz
allfilled
üzenetére
Ha jól van implementálva a 2fa akkor sehogysem kéne tudnod bejutni.
Ha viszont végigviszik nem videós azonosítással, vagy "küldjön selfit adott kóddal"-nélkül, akkor simán meg lehet kerülni az egészet, és így nem ér sokat, egy "betörtek és elvitték mindenünket" szituáció mellett. -
allfilled
csendes tag
A Facebook esetében két opció van:
1. Tudod használni a Kódgenerátort (in app megoldás)
2. Google Authenticatort használsz (3rd party megoldás)Én a Kódgenerátort használtam, amit csak mobilappon keresztül lehet elérni. Itt nem volt tartalékkód megadva sehol sem. :/
-
allfilled
csendes tag
Sziasztok!
Az a helyzet állt fent, hogy sikeresen kizártam magam a profilomból, amin nem kevés vállalkozáskezelő fiókot menedzseltem. Megosztom, hátha van ötletetek:- Mobil és laptop eszközöket cseréltem. Az adatokat átadtam egyik készülékről a másikra, minden szépen fel is került a helyére, azonban nem loginolt be.
- Laptopon sikerült bejelentkeznem a Facebook fiókomba, azonban mobilon nem. Ekkor már a korábbi eszközök adatai törlésre kerültek. A mobil login-hoz 2FA kód hitelesítés szükséges, amit viszont csak mobil-on keresztül érek el.
- Jelszócsere miatt a laptopomon is újra be kellett jelentkezni. 2FA kódot kért, amit nem tudtam itt sem megadni.
- SMS be volt állítva, azonban nem ajánlja fel a rendszer ezt a lehetőséget.
- Vállalkozáskezelő supportnak írtam, nem tudnak segíteni.
- Profilom linkje már nem elérhető, így családtag sem tud segíteni a helyreállításban.Idáig jutok el: https://prnt.sc/0uloZAQb5FLn
Az ID verifikációt is próbáltam, ez lett a vége: https://prnt.sc/5jrh3d7S9d2Z
Van esetleg tippetek, hogy:
A - Hogy tudom a 2FA-t kikapcsolni login nélkül?
B - Hogy tudok 2FA kódot generálni, hogy loginoljak?Köszi előre is!

-
megint én
őstag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Szia!
Igen, végignyálaztam, valóban kivették ezt a funkciót, és már csak csoportokban lehet sajnos.
Köszi!
-
NeoPampalini
senior tag
-
megint én
őstag
-
-
-
Bocsi, már nem volt szerkeszthető... -
megint én
őstag
Emberek, kivették a Facebookból a szavazás lehetőséget?
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Csak akkor tudod visszaállítani, ha elrejtetted az idővonaladról, törlés esetén ez nem lehetséges.
-
rayoliviero
veterán
Az idővonalamról törölt fotó visszaállítására van lehetőség? A törölt borítéképemet szintén szeretném visszaállítani a like-okkal és hozzászólásokkal együtt? Mi lehet ennek a módja?
-
szpal17
őstag
Jó kis story az is akkor
Nekem sikerült visszaszerezni a fiókot. Nagy mázli, hogy a másodlagos email-t hozzá tudtam csapni a fiókhoz és nem vette észre (a már ismert mobilról). Az összes hozzászólásához érkező válaszról kaptam értesítést a másodlagos email-re. (franciául persze)
Letelt a 48 óra, biztonsági kód kiküldése, beírtam, egyből jelszó változtatás. Aztán hozzáadtam egy teló számot, megerősítettem a másodlagos email-t és kizártam az elsődleges feltört email-t. Ja és a 60 napon belüli vissza névváltoztatáshoz még személyit is fel kellett tölteni...jó móka volt
-
válasz
szpal17
üzenetére
Ő se tudja, mert neki is két napot várnia kell az utolsó próbálkozástól.
Nálunk szimplán megszűnt a regisztrált emailcím, a feleségem meg tojt rá, egész addig, míg a rendszer egyszercsak kiléptette mindenhonnan, és nem tudott belépni, mert a jelszót is elfelejtette.
Ezt azzal tetézte, hogy ahelyett, hogy megpróbálta volna visszaszerezni a fiókot, a böngészőben új fiókot regisztrált, ezzel törölte a régi fiók nyomait a böngészőből.
Egyetlen lehetőség maradt, a telefonján a Messenger bejelentkezve maradt, oda kellett üzenetben elküldeni egy linket, ahol már engedte, hogy megadjunk egy új emailcímet.
Gyönyörű példája ez a történet az önsorsrontásnak.
-
Másnál sem megy weben a FB?! (PC, Chrome)
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, pár napja minden Messenger üzenet értesítés idézőjelek között jelenik meg, előtte nem láttam ilyet és zavaró. Mi ennek az oka, hogy lehet kikapcsolni?
-
Andy975
csendes tag
Sziasztok!
Valami oknál fogva délután óta nem töltődnek be a hírfolyam tartalmai a Facebookon. Sem nekem, sem pedig a párom fiókjában. Futtatam CCleanert, eltávolítottam a Chrome-ot, majd újratelepítettem, de semmi változás.
Valamint egy olyan dolog is lenne, hogy másnál is előfordult-e, hogy a Messenger, az Értesítések és a Menü átkerültek a baloldalra egy függőleges sávba, a Profil pedig alulra baloldalt?
-
szpal17
őstag
Sziasztok,
Egyik rokonnak feltörték a freemail címét és a facebookját is. Ugyanaz volt a jelszó természetesen, nem volt kétfaktoros azonosítás...minden amit el lehet követni, hogy ellopják azt megtette.
A másodlagos email címre elsőnek egy teljesen ismeretlen email cím jelent meg, amit sikerült visszaváltoztatni egy új gmail címre, mert a telefonján valahogy még azonosította, hogy jéé ezen tényleg volt használva a fészbuk ezzel az azonosítóval. (facebook identify vagy mi volt)Biztonsági kód kérésnél meg is érkezik a fészbuktól a külföldi nyelven íródott biztonsági kód (átállította a tolvaj franciára a fiókot, nevet változtatott, stb.), de beíráskor hibára fut az oldal. Majd ha ismét kérek kódot, akkor azt írja lassítsak, vagy korlátozzák a hozzáférést.
Lehetséges, hogy a sok próbálkozás miatt valami 24-48 órás zárat kapott a fiók biztonsági része. Youtube-on írnak sok ilyet, valakinek 3 hetet kellett várni mire, megváltozott a biztonsági azonosító és jó lett.
Valaki hallott ilyenről?Köszi
-
Üdv! FB bejegyzést lehet átdátumozni? Pl. kiposztoltam szerdán, de keddre tenném át?!
-
D.Va
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Na jó de ez nem igazi megoldás
Attól nem tűnik el és minden egyes belépésnél, oldal frissítésnél, stb..., ugyan úgy ott van...
Egyébként egy B* G* ez a facebook. Eddig a születésnap mellett mindig ott volt egy "X" amivel el tudtam az aznapi "születésnapot" tüntetni, és akkor aznap már nem láttam többet egyszer sem, eltűnt teljesen, de most már ez az opció sincs meg tehát nem lehet vele mit kezdeni, ott van és kész, akár akarom akár nem...
-
D.Va
őstag
Üdv! A PC-s facebook weboldalra belépve el lehet valahogy takarítani ezt a retkes születésnapos F-ságot valahogy? Egszerűen irritál hogy minden nap látom mikor belépek hogy xy-nak születésnapja van. Ráadásul ez vonzza a legjobban a szemet mert egy külön részt kapott a funkció legfelül a menük alatt közvetlen...

-
Zin
őstag
Telefonrol hogyan lehet beallitani hogy az ujabb ismerosoket ne lássa más?
Volt hogy valakinek ezt néztem kiket vette fel,de most nem jelzi nincs az a lehetoseg neki.Ő álíthatta direkt igy be? -
akyyy
senior tag
Múltkor rengeteg videót dobott fel nekem a hírfolyam, most meg az ilyen idióta oldalakat ajánlja.
De néha kb úgy néz ki, hogy 1 értelmes bejegyzés, utána hirdetés meg ilyen ajánlások.
És vannak oldalak amiket valamiért soha ki sem rak pedig nincs szűrve.Ezeket nem lehet valahogy kikapcsolni? Van Social Fixer a chromhoz, hátha csak nem tudom beállítani ezekre.
(Asztali verzióra gondolok) -
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Makacs egy jószág, ezért nincs is nálam telepítve a FB, böngészőből használom.
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
A telefon beállításaiban a fiókoknál próbáltad törölni?
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Hmm... A telefonon lévő Facebook appot, illetve annak adatait is próbáltad törölni? Ha a telefon csak annyit enged, akkor a próbálkozás idejére esetleg letiltani.
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Facebook weboldalon a Beállítások -> Biztonság és bejelentkezés -> Bejelentkezett helyek részben mindegyiknél menjetek rá a három pöttyre és Kijelentkezés, hátha akkor jó lesz.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Tegnap este véletlen a telefonomon hozzáadtam a párom Messenger fiókját a Messenger alkalmazásban.
Azóta nem tudom eltávolítani
Be vagyok jelentkezve, alatta a párom fiókja, amivel nem (ugyebár csak eggyel lehet egyszerre)
A fiókok kezelése menüpontban hosszan nyomva az inaktív fiókot, megjelenik a kuka, amivel elvileg törölni lehetne a telefonról...
De gyakorlatilag a kukára nyomáskor a fenti szöveg jelenik meg :/
Nincs a telefonomon bejelentkezve a FB-ra, az asztalin is kijelentkeztettük addig míg próbáltam törölni. Volt hogy én is kijelentkeztem a FB-ról... semmi eredmény...
Próbáltam hogy a telefonról töröltem a Messenger-t, majd újra telepítettem. Minden visszatért erre az állapotra
Van valami megoldás???

-
-
-
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
FB oldalt hogy lehet törölni? Egyik "tutorial" által se működik, mert vagy a menü vagy semmi nem látszik.
Jelenleg az adott oldal beállításaiban a kezelő emberkének a FB-re sikerült átállítani a teljes jogosultságot vagyis mindent pipáltam, az oldalból el is tűnt az illető cucca és most van kezelés gomb de törlés nuku.
-
Üdv! Járt már úgy valaki, hogy ez a sor, ahová az üzenet gépelhető eltűnt?! PC, böngésző, Messenger üzenetek a Facebook-on keresztül. Köszönöm!
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Hirdetek egy kiado lakást, ujra meg szeretnem hirdetni hogy fentre keruljon,de nem latok ra opciot.
-
válasz
jencsikdani
üzenetére
Ha így lenne biztos tudnál róla, mert jelezték volna. Akkor csak nem elérhető számodra, nem mindenkinek az.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nagyon szívesen!
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Üdv,
Kell.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Kell a face a messengerhez, vagy megy nélküle is? -
Üdv! Azt a Facebook alól indítható focis játékot keresem, ahol időre kellett kapura lőni, amiben pontszámos táblákat kellett átrúgni, amelyek a kapu különböző részein voltak elhelyezve. 3 rontás után buktad a játékot. Ujjpöccintéssel kellett elrúgni a labdát, amit utána még lehetett irányítani. Valaki vágja esetleg, hogy mi a játék neve? Sajnos akárhogy kerestem az alkalmazáson belül, nem találom. Köszönöm!
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Értesítések beállításai -> Hozzászólások -> Ezek a bejegyzéseidhez fűzött hozzászólásokra és a hozzászólásaidhoz fűzött válaszokra vonatkozó értesítések. Hogyan kéred az ilyen értesítéseket?
Ez alatt be van pipálva, hogy kérsz értesítést? Előfordult már olyan, hogy elmásztak a beállítások, ezért nem árt olykor ránézni. Ez általában akkor jellemző, ha jön valamilyen újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A legtöbb legalább a megyében, de a kezemben lévő telefonra azt írja, hogy Budapest, miközben 100+ km-re van a főváros tőlem...
Lehet valamelyik frissítés hozta ...

Vagy nem értem a kérdést. Nekiáll vegzálni a marketplace kontaktjaidat, erre gondolsz?

Egyetlen lehetőség maradt, a telefonján a Messenger bejelentkezve maradt, oda kellett üzenetben elküldeni egy linket, ahol már engedte, hogy megadjunk egy új emailcímet.