- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #8982 üzenetére
Igazán köszönöm ezt a kis bemutatót, ezt beírtam az Excel-be, végigcsináltam és nekem is ezek az eredmények jöttek ki, tehát jól tudok másolni.
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.
a SZUMHATÖBB függvényt nem találtam, maradtam én is a SZORZATÖSSZEG-nél, legalább erre emlékeztem én is még egy kicsit...
Szerk.: a szűrőtartománynál nem kell a második sort (az üreset is kijelölnöm), ugye? Út látom csak a termék és a méret szó kell, nekem legalábbis működik így is?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest