Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szintén Excel VBA. Van olyan beállítás, amivel egy funkció "látja" a sub-ban definiált paramétereket? Hogy ne kelljen átadni, ha már egyszer definiálva, és meghatározva lett funkción kívül.
Vagy hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen átadni olyan adatokat, mint pl. kiválasztott tartomány, aktív munkalap, stb.?
Bocs, ha amatőr kérdések, de hétfőn kezdtem a VBA-t
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.
Fferi50