Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szintén Excel VBA. Van olyan beállítás, amivel egy funkció "látja" a sub-ban definiált paramétereket? Hogy ne kelljen átadni, ha már egyszer definiálva, és meghatározva lett funkción kívül.
Vagy hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen átadni olyan adatokat, mint pl. kiválasztott tartomány, aktív munkalap, stb.?
Bocs, ha amatőr kérdések, de hétfőn kezdtem a VBA-t
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD FX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.
Fferi50