- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ada Wong
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam (verzió: 2108).
Van egy táblázatom, ami intézmények neveit, személy neveket (egy intézményhez több személy tartozik), egyéb adatokat és létszámokat tartalmaznak, ebből készítettem egy segédtáblát, melynek A oszlopa tartalmazza az intézmények neveit (többször is ugyanazt), a B, C és D oszlopban létszámok vannak mellette. A létszámok naponta változnak és ennek megfelelően kellene kiállítanom szállítóleveleket az intézményeknek.
Ahonnan az adatokat a szállítólevelekre képletezném, az ez a segédtáblázat lenne, viszont nem feltétlen szeretnék naponta adatösszesítést használni (ráadásul ha szabin vagyok és más helyettesít, nem fogom tudni elmagyarázni, hogyan kell ezt megoldani), de nem ismerem a makrózás titkait, egyebekről nem is beszélveHogyan tudnám "automatizálni", hogy egy intézménynév mellé összeszummázza nekem az összes intézményhez tartozó létszámot?
Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni, rengeteg melót spórolna meg nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest