- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
sziasztok.
nem nagyon találtam a problémámra megoldást, de lehet rosszul kerestem, ezért inkább megkérdezem.
lenne egy telemakrózott táblázat több lappal. a makrók miatt nem lehet több embernek használni egyszerre, pedig nagyon kéne.
arra gondoltam, hogy nem lehetne-e valahogy szétválasztani a táblázatot kettő fájlba: az egyikben csak a makrók lennének xlsm formában, és ez csak az adatok megjelenítésére szolgálna igazából, az összes komplett munkalapot adatokkal formázásokkal stb. egy másik, makrómentes, és így közösen is használható táblából linkelné?
képletekkel vagy adatforrásokkal csak az adatokat tudom linkelni, szöveg formában, a speciális cellákat (hyperlink, színezések stb.) azt nem.
tehát lenne egy controller vagy master tábla amiben a makrók futnak, a megjelenítendő adatokat pedig egy slave táblából linkelné csak megjelenítési céllal. és módosítás, új sor, stb. esetén a makró a slave táblába dolgozna.már elkezdtem átírni az egész szart adatbázis alapúra, de egyszerűbb lenne, ha excelben meg lehetne oldani. nem kéne komplett gui-t meg mindent megírni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50