- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
sziasztok.
nem nagyon találtam a problémámra megoldást, de lehet rosszul kerestem, ezért inkább megkérdezem.
lenne egy telemakrózott táblázat több lappal. a makrók miatt nem lehet több embernek használni egyszerre, pedig nagyon kéne.
arra gondoltam, hogy nem lehetne-e valahogy szétválasztani a táblázatot kettő fájlba: az egyikben csak a makrók lennének xlsm formában, és ez csak az adatok megjelenítésére szolgálna igazából, az összes komplett munkalapot adatokkal formázásokkal stb. egy másik, makrómentes, és így közösen is használható táblából linkelné?
képletekkel vagy adatforrásokkal csak az adatokat tudom linkelni, szöveg formában, a speciális cellákat (hyperlink, színezések stb.) azt nem.
tehát lenne egy controller vagy master tábla amiben a makrók futnak, a megjelenítendő adatokat pedig egy slave táblából linkelné csak megjelenítési céllal. és módosítás, új sor, stb. esetén a makró a slave táblába dolgozna.már elkezdtem átírni az egész szart adatbázis alapúra, de egyszerűbb lenne, ha excelben meg lehetne oldani. nem kéne komplett gui-t meg mindent megírni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Open Broadcaster Software OBS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50