Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
Próbálnám csökkkenten a 31Mb-os fájlméretemet aminek a mérete úgy gondolom nem indokolt és shift+ctrl+nyíl megoldásokkal töröltem("Összes törlés") mindent, mindegyik lapról, de nem csökkent semmit...sőt nőt 4Mb-tal.
Ellenőriztem ctrl+end kombinációval is a formázott cellákat, oszlopokat és egyetlen munkafüzetnél bármit csinálok még mindig a 1046xxx sorhoz ugrik. Oszlopt szerint jó, csak a sorban ugrik a legvégére.
Mi lehet még ott amiért leugrik a végére?Olvastam, hogy *.xlsb formátumba is érdemes lementeni, , mert jobban tömörít. Kipróbálva most 4,5Mb lett a fájl méret.
Milyen hátrányokkal jár ez az *.xlsb formátum?Formátumtól független én rendbe raknám azt a munkafüzetet ahol végére ugrik ctrl+end kombinációval, mert nem normális dolog.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50