Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
Szia!
Az előző hozzászóló megoldása mellett javaslom nézd át a képleteidet és az egész oszlopra (A:A stb.) hivatkozókat cseréld ki konkrét tartományokra, amelyek még lefedik az igényeidet (Pl. A2:A50000).
Ha maradnak a teljes oszlop hivatkozások, hamarosan ismét hasonló problémával szembesülhetsz.
Természetesen az egész sorokra is ez vonatkozik (bár az ritkábban fordul elő).
Üdv. -
Lasersailing
senior tag
Szia,
Én épp most futottam bele hasonlóba: 9.5 Mb-ból tudtam 1.1 Mb-ot csinálni:
CTRL+END-del lementem a legutolsó sorra --> CTRL+Balra --> CTRL + SHIFT + Fel --> SHIFT +LE --> SHIFT + SPACE --> jobb klikk delete, majd mentés.Magyarán kitörlöm a látszólag üres, nem használt sorokat. Ezekben lehetnek pl. formázások, amik növelik a file méretét
(Értelemszerűen a fenti csak akkor szabad csinálni, ha így nem törölsz ki nem üres sort, nálam az A oszlopban is biztosan van adat, ha másik oszlopban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Stargate
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50