- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Először a vkeres. Igen az utolsó sorban levő számok alapján adta meg az oszlop sorszámát, a H oszlop is segéd volt, ami a képlet másolás miatt kellett, az első képletnél még a 8. volt a segédsor, az utolsónál a 2. Igen, ha beírtam a szokásos "hamis"-t a képletbe, akkor "hiányzik" lett a vége, de mivel működött, nem foglalkoztam vele. Pont az a gondom, hogy kitalálok valamit, aztán még valamit, s a végére kijön egy elég összevissza képlet. S egyszer eljutok odáig, hogy ha bele kell módosítani, már nem tudok mert nem értem, nem tudom mit miért írtam bele.
A képlet viszont OK, köszönöm, remélem tudom alkalmazni az eredeti táblázatban, mert a csatolt csak egy egyszerűsített verzió.Kipróbáltam, sajna nem megy. Kevés volt az egyszerűsített tábla.
Két kérdés még:
Gondolom nem gond, hogy nem A1:H1 hanem pl A20:A50?
Akkor is megtalálja, hogy hányadik oszlop, ha azok képlet alapján töltődnek?
Hogy érthetőbb legyek, az előző táblázatban A1:G7-ben végig képletek vannak, s csak bizonyos feltételek teljesülésekor kerül a cellákba valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest