Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Szia!
Hétvégén sajnos nem volt időm foglalkozni a próbával, s csak most jutottam el idáig.
Nagy-nagy köszönet, szokás szerint minden tökéletes.
Azért arra szeretnék egy kis időt szánni, hogy feltérképezzem, hogy hogyan működik, mit jelentenek a beállítások.#54611jjohn
Igen, ezt írtam én is.
Köszi Neked is!
Szerintem, ha egy cellában van, akkor a bal5, jobb5 használatával a C1, B1 behelyettesíthető. Kíváncsiságból ki fogom próbálni. -
dm1970
aktív tag
Szia!
Köszi!
Nem sok időm volt tesztelni, de nem tudtam belőle kihozni azt amit szerettem volna. Ránézésre, a legnagyobb gond az, hogy az én táblázatomban a kezdő és a vég időpont 1 cellában van. Próbáltam az általam használt képletből behelyettesíteni az elsőidőpárt B1-nek a másodikat C1-bek, de nem megy, és nem látom át a képletedet (mondjuk az enyémet se nagyon
)#54607Mutt
Neked is köszi!
A kép alapján tökéletes, de sajna 2016 Office van, s ahogy elnézem, ebben ezek közül csak a maradék függvény található meg.dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, ötletre lenne szükségem, egyszerűen nem sikerül megoldást találnom. Több éve használok egy képletet, ami egy cellába beírt időpár alapján kiszámolja a tényleges munkaidőt a munkaközi szüneteket kiveszi belőle. Sajnos van benne hiba, s amikor ritkán beleszaladok vagy eszembe jut, megpróbálom a javítást, de nem jutok előrébb. A szabály, ha a munkaidő max 6 óra nincs szünet, ha meghaladja a 6 órát de max 9, akkor 20 perc a szünet, 9 óra felett 20+25. Tehát a két időpárt kivonom egymásból, eredmény =<6 nincs mínusz, 6<,<=9 -20, minden más esetben -45 perc.
Készítettem egy mintatáblázatot:
A végén látszanak a hibák, azt nem tudja kezelni a képletem, ha éjszakai 9 órát meg nem haladó munkavégzés van.
Bemásolom a képletet is, de lehet egyszerűbb egy új megközelítésből elindulni, már én sem mindig látom át, mit miért írtam bele. Jó lenne, ha a képlet, másolható lenne mindkét irányba.
=HA(BAL(B1;2)<BAL(JOBB(B1;5);2);((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))*1-(BAL(B1;2))*60-(BAL(JOBB(B1;8);2))*1-HA(ABS(((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))-BAL(B1;2)*60+(BAL(JOBB(B1;8);2)))/60)>9,34;45;HA(ABS(((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))-BAL(B1;2)*60+(BAL(JOBB(B1;8);2)))/60)<=6;0;20)))/60;((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))*1-(BAL(B1;2))*60-(BAL(JOBB(B1;8);2))*1-HA(ABS(((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))-BAL(B1;2)*60+(BAL(JOBB(B1;8);2)))/60)>9;45;HA(ABS(((BAL(JOBB(B1;5);2))*60+(JOBB(B1;2))-BAL(B1;2)*60+(BAL(JOBB(B1;8);2)))/60)<6;0;20)))/60+24)Köszi dm!
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De miért nem lép tovább a ha függvény a hamis ágra?
Közben rájöttem. Ez is érték hibára fut:=+SZÖVEG.KERES("zö";A6)>0
És így nincs igaz-hamis ág.
Az lenne a megoldás, hogy ha nincs a cellában a keresett szövegrész, akkor lépjen a hamis ágra. -
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Honnan tudja a képlet,
Igen ez a kérdés, de ennél a példánál sem tudom megfejteni, hogy miért áll le:
A képlet:=+HA(BAL(A6;1)="k";"kék";HA(JOBB(A6;3)="tét";"betét";HA(SZÖVEG.KERES("zö";A6)>0;"zöld";HA(JOBB(A6;2)="ll";"toll";""))))
Tehát az elsőknél el tudja dönteni, amint bekerül a "szöveg.keres" már nem megy tovább. Pedig ha jól értelmezem a képletem, ha tartalmaz a cella zö-t, akkor írja be "zöld", ha nem, akkor jönni kellene a következő "ha"-nak. Vagy nem jól gondolom?
Szerintem egyszerű a válasz, de én nem jövök rá.
Ha nem jön megoldás, akkor hétfőn elküldöm a tényleges táblámat.#52963Fire/SOUL/CD
Szerintem a fenti példából jobban látszik, hogy mit szeretnék. A Te megoldásod erre nem jó.KÖSZI
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, a példa alapján teljesen érthető is a kérdésed, de 5-10 közötti változót használnék.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ismét egy szösszenet, amire nem találom a megoldást.
Fferi50 publikációja alapján megalkottam ezt:=ha(SZÖVEG.KERES("alma";a1)>0;"kg";"")
Tökéletesen működik, de ha lefelé másoláskor nincs alma szó az a oszlop valamelyik cellájába, akkor #ÉRTÉK hibát ír. A cél, hogy a képletet belevarázsoljak több "HA" függvényt. Vagyis, ha nincs alma a cellában, akkor nézze meg, hogy van-e körte, s ha igen írja be "kg"-t, ha ez sincs akkor van-e ivólé, ha igen akkor írja be hogy "db" stb.
A beírandó nem is lényeg, csak az, hogyha az elsőt nem találja, "keressen" tovább.Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
"Applicaton.CutCopyMode=False"
Beillesztéskor még a szünetet is betette az = elé-után, így nem szúrtam ki.
Csak kimásoltam a hsz-edböl, de nem néztem mit másolok.
Javítottam, s így már tökéletes.
Egy kolléga ötletére viszont kihagytam az időzítést. Betettem egy felugróablakot, s ha végeztem a SAP-ban azt leokézva továbbfut a script.
Ha lenne megoldás a SAP beillesztésre akkor lenne a tökéletes, de egyelőre így is élhető.Köszönöm a segítséget!
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A szüneteltetés tökéletesen megy, de amikor tovább fut, a kijelölés visszavételnél hibára fut. Gondolom az lehet a baj, hogy közben átlépek a SAP felületre, s nyomok egy beillesztést. Próbáltam a várakoztatás után a windows() paranccsal aktiválni a munkafüzetet, s a sheets-l kiválasztani a munkalapot, de ugyan ott így is hibára fut. -
dm1970
aktív tag
Szia!
Köszi a gyors infót!
Próbálgattam én is ezzel a V78-l, de ahogy írod nem megy. Majdnem megörültem, mert ez alapján rátaláltam erre: [link] ahol a V93 is beillesztés, de azzal sem megy. A focus a beviteli mezőn, az nem azt jelenti, hogy az a cella, ahová be szeretnék illeszteni az kisárgul és villog a kurzor az elején? Mert ez meg van, s még sem megy.
A vágólap változás, amiatt gond, hogy egy makró összedobál bizonyos adatokat egy mlapra, azt a vlapra másolja, majd az SAP-ban elindít egy tranzakciót és be kellene illeszteni a vlap adatait. Tehát minden futtatáskor más adatokat kellene beilleszteni.
Akkor marad az, hogy a tranzakció megnyitás után én nyomom a CTRL-V.
Így működik.
Csak ekkor meg az a baj, hogy az excellben ott marad a kijelölés. Az meg gondolom nem megoldható, hogy késleltessem a makró futását. -
dm1970
aktív tag
Szia!
Azért Neked címzem, mert SAP-makró kombóban Te segítettél. Persze ha másnak is van ötlete megköszönöm.
Sokat, sokáig keresgéltem, s arra jutottam, hogy hogy nincs megoldás, de hátha.
Egy excelben kijelölt részt szeretnék beilleszteni az SAP-ba. Ez a CTRL-C, majd a megfelelő részre álva az SAPban CTRL-V-vel tökéletesen működik. Meg lehet-e csinálni ugyan ezt makróval, tehát egy scriptbe be írni, hogy a vágólap tartalmát illessze be az SAP-ba. Felvettem a folyamatot rögzítővel, de nem a billentyűkombinációt veszi fel, hanem egyesével, hogy melyik sorba, oszlopba milyen tartalmat illeszt. Ez azért nem jó, mert a vágólap tartalma folyamatosan változik. Tehát a lényeg a CTRL+V-nek van-e megfelelője az SAP-ban.K dm
-
dm1970
aktív tag
Szia!
Köszi Neked is a segítséget!
Nem a script futtatása közben kell(ene) a felugró ablakokban OK-ézni, hanem a VBS fájl futtatása addig nem indul el, amíg nem OK-zom egy SCRIPT megkísérel hozzáférni a SAPGUI-hoz... ablakot. De ezt hiába lehetne megoldani, sajnos az lesz a gond, hogy biztonsági okokból maga a rendszer nem enged makróval fájlt futtatni. Hozzárendeltem egy gombhoz az mm02-t és a minta makrót is. Mindkettő egyből leáll ugyanazzal a hibaüzenettel: nem érhető el vagy le van tiltva a makró a munkafüzetben. Több makró is fut a fájlban, azokkal nincs gond, ebből gondolom a tiltást.Fferi50
A fenti a Shell parancsra is igaz.Köszi még egyszer mindkettőtöknek!
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Van egy megnyitott excel táblám, amiben ha berögzítettem minden adatot hozzányitok egy SAP excel táblát ellenőrzés végett. Ezt a táblát úgy kapom, hogy a SAP folyamatot felvettem script-l, s ugye így lett egy vbs fájlom, amit futtatva belép a SAP-ba, s végig viszi a folyamatot. Arra már rátaláltam, hogy ezt a vbs-t egy alap excel táblán egy gombhoz rendelt makróval megnyitom, de nekem nem megnyitni kellene, hanem futtatni a fájlt + még a SAP felugró ablakát le OK-zni. Plusz progik felrakására nincs lehetőség. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ismét itt, természetesen kérdéssel.
Van egy vbs fájl, amit ha elindítok fájlkezelőből belép egy felületre és végzi a dolgát, de előbb még egy felugró ablakon kell egy OK-t nyomni. Kérdésem, hogy meglehet ezt makróba írni, hogy egy gombhoz hozzárendelve végigfusson a folyamat?Köszi dm!
-
dm1970
aktív tag
Üdv a Fórumtársaknak!
Boldog új évet!
Két dologban kérnék egy kis segítséget, emlékeim szerint az elsőre egyszer már rájöttem egy egyszerűbb megoldásra, mint a képletben történő hivatkozások cseréje.
Van egy mappában 2 fájl, az egyik sablonból létrehozva, benne hivatkozásokkal a másikra (segéd.xlsx).
Hogy lehetne a legegyszerűbben megoldani azt, hogy a sablonból megnyitott fájlt új mappába mentve az abban a mappában szereplő segéd.xlsx fájlra hivatkozzanak a képletek.
A másik, amivel nem boldogulok az a nézet beállítás. Az egyik munkalapfülön 30+ oszlopot használok, aminek általában a középső oszlopaiban dolgozom. Ezeket kijelölve, a kijelölt rész nagyításával csak azt látom, amiben dolgozni szeretnék. Be tudom azt valahogy állítani, hogy pl. az A1 cellába ugrás után a vízszintes gördítősávot teljesen jobbra húzva az általam előzőleg kijelölt cellákat lássam? Lehet így nem túl egyértelmű. Kijelölöm a AU-BU oszlopokat, majd a kijelölt rész nagyításával kapok egy százalékot. Azt szeretném, hogy pl. egy CTRL+Home után a vízszintes gördülősávot jobbra húzva a monitor jobb oldalán a BU oszlop legyen.Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a gond, hogy ez egy éves összesítő táblázat, s ahogy keletkeznek, változnak a fájlok, úgy szeretném látni az adatok, tehát a ki-be kapcsolás sem jó. Úgy néz ki marad a régi "megoldás", létrehozni minden fájlt minden évkezdéskor, amire hivatkozok. Soknak nem sok, de ezt próbáltam kiküszöbölni.
Köszi a segítséget.
-
dm1970
aktív tag
Így már próbáltam, de nem megy.
=+HAHIBA(FKERES(A1;'C:\Users\dm1970\Desktop\[próba2.xlsx]Munka1'!$A$1:$B$3;2;HAMIS) ," ")
Az alapképletbe beleírva a HAHIBÁT, enter után feldob egy ablakot, ahol meg tudom mutatni, hol a fájl. Ezt mégse gombra kattintással át lehet ugrani, de a fájl újranyitásakor a frissít után csatolások szerkesztését dobja. -
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Nem akar összejönni, egyszerűen nem tudom alkalmazni a hahibát.
Van egy ilyen képletem:
=+FKERES(A1;'C:\Users\dm1970\Desktop\[próba2.xlsx]Munka1'!$A$1:$B$3;2;HAMIS)
Hová kell tenni azt a hahibát?
Mondjuk azt nem írtam az elsőben, hogy fkerest használok, lehet ez a gond. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Először is boldog új évet Mindenkinek.
Másodszor a kérdésem. Van egy gyűjtő táblázat, amit elkészítek év elején, s ami folyamatosan frissül(ne) különböző mappák különböző fájlaiból. A gondom az, hogy vannak olyan fájlokra utaló csatolások is benne, amelyek még nem léteznek. Meg lehet azt valahogy oldani képlettel, hogyha még nincs ilyen fájl, akkor pl. hagyja üresen az arra hivatkozó cellát? Ugyan ez a kérdésem abban az esetben is, ha már van fájl, de még nincs létrehozva benne olyan munkalap amire hivatkozok.
Köszönöm dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Ismét Köszi!
Megnéztem, de valami miatt nem is megy (rt error 438, ha B-E közül valamibe beleírok, A hiányzik lesz), s mint írtam is makrózni amúgy sem szeretnék. Mivel nem értem, nem ismerem, ha bármibe bele kellene nyúlni, már csak Rátok szorítkozhatnék, ezért hanyagolnám, bár lehet bele kellene már tanulni.
Ha nem gond, valamelyik nap elküldeném privátban, az eredeti táblámat, s ha látod, meg fogod érteni, mit szeretnék, mert lehet a példa táblám sem volt tökéletes.Még egyszer köszi!
-
dm1970
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi!
Jól gondolom, hogy a rendezést (ezt a részt nem ismerem, nem használtam még), mindig el kell végezni? Mert akkor ez így sajnos nem jó.
Éreztem, hogy nem voltam egyértelmű.
Nem a sorba rendezésre van szükségem, hanem a számokra, amik alapján sorba rendezném.
Van egy nagy táblázatom, ami képlettel szedi össze az adatokat, hogy ki, mikor mit csinált. Ebben lehetnek üres, még kitöltetlen sorok is, amikbe, ha teljesülnek bizonyos feltételek, majd bekerülnek adatok. S azért szeretném az A oszlopba a megfelelő "sorszámokat", hogy majd egy másik munkalapon egy fkeres függvénnyel sorba kigyűjtsem azokat.
Talán így érthetőbb lett. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Még egy utolsó(?)
segítséget szeretnék kérni.
A csatolt képen a B1:E24 közötti adatok alapján szeretném sorszámozni a sorokat az A oszlopba. Amit kapni szeretnék, ha az A oszlopot emelkedő sorrendbe rendezem, az a kép jobb oldalán látható, de az eredeti táblázatban több fajta gyümölcs is szerepel. Tehát gyümölcsönként kellene sorszámozni 1-től, úgy hogy napok szerint növekedjen a sorszám, de a napokon belül, ha többen is szüretelnek abc sorrendet kellene nézni, s előfordulhat az is, hogy valaki egy nap kétszer is jön, ebben az esetben a korábbi kezdési időpont a kisebb sorszámú.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Ha csak makrós megoldás van, akkor tárgytalan a dolog, ennyire nem akarok belefolyni.Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Nagy, nagy köszönet. A névkezelő volt a megoldás. Ott találtam két hivatkozást, azok törlésével megoldódott a gondom.
Hogy pontosan mi történt, az autmentés vagy én kavartam be valamit nem tudom.
Természetesen csak 2 csatolt fájlra hivatkozok, a hivatkozások száma sok egy kicsit.Neked is Köszi Capella
-
dm1970
aktív tag
Köszi a tippeket. Majd jelentkezem.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Capella
üzenetére
Ez a része meg volt, az a gond, hogy kb 2000 hivatkozás van. Valahogy nem lehet kiszűrni a rosszakat? Ha végignézek minden hivatkozást egyessével, hogyan veszem ézre, melyikkel van a gond? A legjobb az, hogy a módosításkor nem használtam utalásokat egyik munkafüzetre se. Valami képlet másoláskor keveredhetett bele a hiba.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ismételten jól jönne egy kis segítség. Bővítgettem az egyik munkafüzetemet. Sajnos, mint ahogy általában szoktam, nem mentettem el az alap állapotot. A hiba az, hogy megnyitáskor feldobja, hogy nem frissíthető csatolások vannak. Ha rányomok a csatolások szerkesztésére, felhoz két fájlt, mindkettő után A betű, és OK szerepel. Ha előtte megnyitom a fájlokat, akkor is ugyan ez a helyzet, csak az OK helyett fájl megnyitva szerepel. Valahogy meg kellene találnom, hogy mit nem tud frissíteni. Van erre valami megoldás? Vagy valami ötlet, hogy merre induljak el?
Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Kicsit elhúzódott a hosszú hétvége.
Köszi, így már tökéletes, az igazzal próbálkoztam én is, több variációban, de mivel teljesen sötét, hogy mi mit miért csinál a képletben, nem jutottam előrébb.
Viszont hogy el ne feledkezzek a CSE-ről, a Mutt féle képletnél maradtam.Mutt
Köszi Neked is, mivel a 3. volt a legrövidebb
, először azzal próbálkoztam, s mivel ment a többit nem teszteltem. -
dm1970
aktív tag
Először a vkeres. Igen az utolsó sorban levő számok alapján adta meg az oszlop sorszámát, a H oszlop is segéd volt, ami a képlet másolás miatt kellett, az első képletnél még a 8. volt a segédsor, az utolsónál a 2. Igen, ha beírtam a szokásos "hamis"-t a képletbe, akkor "hiányzik" lett a vége, de mivel működött, nem foglalkoztam vele. Pont az a gondom, hogy kitalálok valamit, aztán még valamit, s a végére kijön egy elég összevissza képlet. S egyszer eljutok odáig, hogy ha bele kell módosítani, már nem tudok mert nem értem, nem tudom mit miért írtam bele.

A képlet viszont OK, köszönöm, remélem tudom alkalmazni az eredeti táblázatban, mert a csatolt csak egy egyszerűsített verzió.Kipróbáltam, sajna nem megy. Kevés volt az egyszerűsített tábla.
Két kérdés még:
Gondolom nem gond, hogy nem A1:H1 hanem pl A20:A50?
Akkor is megtalálja, hogy hányadik oszlop, ha azok képlet alapján töltődnek?
Hogy érthetőbb legyek, az előző táblázatban A1:G7-ben végig képletek vannak, s csak bizonyos feltételek teljesülésekor kerül a cellákba valami. -
dm1970
aktív tag
Üdv Uraim!
Valamikor régen sikerült megszülnöm egy képletet, ami így néz ki:
VKERES(H1;A1:$G$8;H1), amely másolva van I1-I7-ig.
Mint látszik a táblázaton, annyit csinál, hogy megadja, melyik sor hányadik oszlopába került szám. Most próbálom újra megfejteni a működését, mert felmerült egy olyan gondom, hogy nem csak szám kerülne a sorba, viszont ebben az esetben "hiányzik" hibát ad. Természetesen minden sorba csak egyszer kerülne valami. Miért csak akkor működik a képlet, ha számot
írok be? Valami okosság, hogy hogyan oldjam meg?
A B C D E F G H I
Köszi dm
-
dm1970
aktív tag
-
dm1970
aktív tag
Szia!
Köszi, de ez így számomra egy kicsit értelmezhetetlen.
Konkretizálom a kérdésem. Van egy ilyen képletem az első oszlopban:
=+SZUM('C:\Dokumentumok\Elszámolás\2018\01\[Órák201801.xlsx]nyomtatható'!$E$7:$AI$7)/8,
a másodikban ez szerepelne:
=+SZUM('C:\Dokumentumok\Elszámolás\2018\02\[Órák201802.xlsx]nyomtatható'!$E$7:$AI$7)/8,
hogy az elérési utat, s a fájl nevet ne kelljen minden hónapban átírnom, ezért szeretnék egy segédsort megadni, ami alapján a képletet jobbra másolva, rendre változik az elérési út és a használandó fájl neve is.Az Fferi50 köszi Neked is által említett indirekt függvényre közben én is rátaláltam, de mivel a lekérdezendő fájlok megnyitása is szükséges, így az sajnos nem járható út.
Valószínűleg a keresgélés ideje alatt, már kézzel átírogattam volna a dolgokat, de hajt a tudásvágy
, hátha van rá megoldás. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Keresgéltem, de nem találtam megoldást, nem is biztos, hogy van.
Olyanra van lehetőség, hogy egy függvénynél, ha másik fájlra hivatkozunk, a fájl nevét egy cellában adjuk meg?
Ha nem voltam érthető:
=SZUM('C:\Dokumentumok\[xxx.xlsx]Munka1'!$E$7:$AI$7) helyett
=SZUM('C:\Dokumentumok\[A1]Munka1'!$E$7:$AI$7), tehát az A1 cellában szerepelne az xxx.xlsx, de ha yyy.xlsx kerülne az A1-be, akkor az abban levő adatokat szummázná.Köszi dm
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Alkoholista nevelde
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Csak ekkor meg az a baj, hogy az excellben ott marad a kijelölés. Az meg gondolom nem megoldható, hogy késleltessem a makró futását.
segítséget szeretnék kérni.
, először azzal próbálkoztam, s mivel ment a többit nem teszteltem.