- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy hálózaton való munka közben az excel szeret kifagyni. Ilyenkor nem tudok vele semmit sem csinálni, se kilépni, se semmit. Várni kell amíg életre kel. A fájlokat egy hálózati meghajtóról nyitom meg és azon is dolgozok folyamatosan. A hiba jelentkezésekor minden más hálózatos dolog működik. Megy az internet, tudok fájlokat megnyitni a hálózati meghajtóról, stb.
Egyszer régen elkezdtem én már utána járni a hibának, akkor olyanokat olvastam, hogy az alapértelmezett nyomtatót át kell állítani mondjuk egy Adobe PDF -re vagy bármire, csak ne a hálózati nyomtató legyen kiválasztva. Ezt most beállítottam, megnézzük segít e.
Találkoztatok már ezzel a problémával? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50