- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a következő problémára:
Legördülő listát szeretnék létrehozni egy oszlop rekordjaiban, de úgy, hogy ha már kiválasztottam egy értéket, akkor azt ne lehessen már választani az alatta levő sorokban. Természetesen ha törlök valamit az oszlopbol, akkor azt újra ki lehet osztani máshoz.
Példa:
Van 5 laptopom és 10 dolgozóm. 1 laptop csak 1 embernél lehet egyszerre. Ha a laptop1-et kiosztom xy-nak, akkor másnak már ne tudjam kiválasztani a listából a laptop1 -et. Ha xy elhagyja a céget és törlöm a neve mellől a laptop1 -et, akkor azt ki tudom osztani másnak.
Találtam a neten egy megoldást: [link], de ez nekem nem működik úgy ahogy kellene. Lehet, hogy kiindulási alapnak jó.
Remélem érthető ahogy elmakogtam.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Előre is köszi!
Fferi50