- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Pakliman
üzenetére
Hálás köszönetem, tökéletesen működik!

Alapul vettem az általad készített táblázatot, beillesztettem az általam szerkesztett jelenlétit, bemásoltam a névsort, a kódban az A1 helyére megadtam a cellát, ahova illeszteni kell a neveket, és az adott cellát meg is formáztam a kívánt stílusúra, és jöhetett is a nyomtatás (nyomtatási terület megadásával természetesen), ami szépen le is zajlott.
Így gyakorlatilag csak az adott hónap jelenlétijét kell bemásolnom, és mehet is, 100 évnyi munkától mentettél meg, köszönöm még egyszer.
Tervezem egyébként, hogy belekóstolok a makrókészítésbe, mert előbb-utóbb szükségem lesz rá, nem kuncsoroghatok mindig ide segítségért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Autós topik
- Robotporszívók
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50