- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musuz
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.A következő a szitu: a munka1 lapon létrehoztam 1 táblát 19 oszloppal,az oszlopok első soraiban a nevekkel, (pl
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.A oszlop B oszlop C oszlop
szöveg szöveg [Bahrain]-ez itt a legördülő lista,és alatta szeretném látni az adatokat
aero f wing 1
r wing 1
stb. stb. 48/52
stb.és itt van a tábla (19 oszlop/24 sor)
bahrein I australia I malaysia I stb
1 I 2 I 3 I stb.
1 I 1 I 1 I stb.Remélem nagyjából érthető.Eddig az FKERES függvénnyel próbálkoztam de csak egy oszlop adatait sikerült megjeleníteni,de már olyan sokat próbáltam,hogy már azt se tudom megismételni.Légyszi aki tud segítsen. Köszönöm.
Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Energiaital topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.
Fferi50