- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musuz
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.A következő a szitu: a munka1 lapon létrehoztam 1 táblát 19 oszloppal,az oszlopok első soraiban a nevekkel, (pl
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.A oszlop B oszlop C oszlop
szöveg szöveg [Bahrain]-ez itt a legördülő lista,és alatta szeretném látni az adatokat
aero f wing 1
r wing 1
stb. stb. 48/52
stb.és itt van a tábla (19 oszlop/24 sor)
bahrein I australia I malaysia I stb
1 I 2 I 3 I stb.
1 I 1 I 1 I stb.Remélem nagyjából érthető.Eddig az FKERES függvénnyel próbálkoztam de csak egy oszlop adatait sikerült megjeleníteni,de már olyan sokat próbáltam,hogy már azt se tudom megismételni.Légyszi aki tud segítsen. Köszönöm.
Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Modding és elektronikai kérdések
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Amazfit GTR Mini okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.
Fferi50