- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musuz
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.A következő a szitu: a munka1 lapon létrehoztam 1 táblát 19 oszloppal,az oszlopok első soraiban a nevekkel, (plahrein,Australia,Malaysia,stb).Az alatta levő 23 sorban szavak és számok vannak.Egy üres cellában létrehoztam a pályanevek legördülő listáját,és azt szeretném elérni,hogy ha kiválasztok egy nevet,akkor a lista cellája alatt lévő 23 sorban megjelenjenek az adatok,persze a választott pályanévnek megfelelően.
A oszlop B oszlop C oszlop
szöveg szöveg [Bahrain]-ez itt a legördülő lista,és alatta szeretném látni az adatokat
aero f wing 1
r wing 1
stb. stb. 48/52
stb.és itt van a tábla (19 oszlop/24 sor)
bahrein I australia I malaysia I stb
1 I 2 I 3 I stb.
1 I 1 I 1 I stb.Remélem nagyjából érthető.Eddig az FKERES függvénnyel próbálkoztam de csak egy oszlop adatait sikerült megjeleníteni,de már olyan sokat próbáltam,hogy már azt se tudom megismételni.Légyszi aki tud segítsen. Köszönöm.
Laci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest