- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgumis
tag
Sziasztok!
Van olyan lehetősèg, hogy egy dokumentum oldalainak szàmàt függvènnyel megjelenítsük. Mondjuk ha èlőfejben szerepel azt egy cellàbban is megjelenjen. -
slashing
senior tag
sziasztok
ismét kellene egy kis macro segítsége, arra lenne szükségem hogy pl. ha A5:A1000 tarmományban belekattintok akkor írjon ki egy üzenetet és mikor leokézom az üzenetet akkor a szomszédos cella legyen az aktív cella pl. kattintok A5-re megjelenik a szöveg pl. Hello World leokézom és átugrik B5-re.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
#02644736 #22994 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy a számolási beállítások applikáció (Excel program) szinten vannak és nem munkafüzetre specifikálva.
Vagyis, ha valamelyik használó akár kézzel akár makróból átállítja kézire és úgy lép ki belőle, akkor az marad a beállítás, amíg valaki vissza nem állítja.Üdv.
-
törölt tag
-
-
Fferi50
Topikgazda
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem most olyan probléma lépett fel a munkahelyemen egy anyagnyilvántartás excel táblázatnál, hogy nem számolnak a képletek automatikusan mikor viszek be értéket. Ez mitől lehet, más számolós fájlok működnek rendesen. Excel 2013 van (eredeti)
Valaki tudna segíteni, mi lehet a baj? -
JanoXP
aktív tag
válasz
Fferi50 #22979 üzenetére
Szia! Bocsi! 2010-es verzió...
Nekem nem az a bajom, hogy nem visz át adatot, hanem az adat helyét kvázi elfelejti és mindig a legutoljára felvitt adatot teszi be oda is, ahova korábban egy másik adatot vittem át... A szerkesztősorban is folyton a legutóbbi adat külső táblázatára mutat, ha meg rámegyek a cellára, ütök egy entert, akkor újra bekéri, de útvonallal együtt. Viszont innentől ez lesz az útvonala a többinek is. Ha oda is ütök egy entert, akkor oda is bekéri az új útvonalat, viszont az előzőt meg erre az újra megint átírja...
-
Sziasztok!
Arra lenne szuksegem hogy a "jelenleti" excelbe gombnyomasra megnyissak egy masik excelt.
Az excel egy bizonyos mappaba (c:/jelen/) van viszont a nevet a W5 cella tartalmabol kene kiolvasnia (kiterjesztes .xls nelkul).
Ha ez megvan akkor egy olyat is csinalhatna hogy a megnyitott excelbe letrehoz egy uj lapot es abba belemasolja a "jelenleti" excel A1:G29 tartalmat majd lementi es bezarja a megnyitott excelt.Elore is koszonom
-
Delila_1
veterán
válasz
tgumis #22980 üzenetére
Kiteszed a vigyorit, nem zárod be a testreszabás ablakot.
A kitett ikonon jobb klikk.
Nevet adhatsz, ahol az & jel utáni karakterrel billentyűzetről is meghívhatod a hozzá rendelt makrót (nem ajánlom, mert esetleg felülírsz vele az Excel által használt billentyűkombinációt).Megváltoztathatod a gombképet. Makrót, vagy hivatkozást rendelhetsz hozzá. Meghatározhatod, hogy képet, szöveget, vagy mindkettőt meg akarod-e jeleníteni. Gombképet másolhatsz hozzá más ikonról. A Csoportkezdet az eszköztáron külön csoportba helyezi az ikont.
Még mindig megnyitott a Testreszabás ablak. Egy menüpontra klikkelve (bal gombbal) lenyílik a menü, és oda húzhatod a vigyori fejet, amit kedved szerint módosíthatsz a fent leírtak szerint.
Almenüt a Testreszabás Parancsok fülön az Új menü gombbal húzhatsz fel a kiválasztott menübe.
Ez az ikonos-gombos rész jobb, mint a későbbi verziókban. Azokban csak a fejlesztők által megrajzolt – nagyon szép, de a makró funkcióját nem tükröző – rajzokat rendelhetsz a kitett gombokhoz. Az is jó, hogy almenüket hozhatsz létre könnyedén.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
JanoXP #22978 üzenetére
Szia!
Nem írtad, melyik excel verzióról van szó. Általában a beállításokban van egy olyan, hogy automatikus csatolás frissítés vagy vmi ilyesmi, ezt engedélyezd.
Másrészt az adatok -menüben van frissítés menüpont, ha arra kattintasz akkor frissülnek a hivatkozások.
Arra viszont számíthatsz, ha sok ilyen "külső" adat van, az bizony igénybevesz egy kis időt, míg frissül.
Ezért célszerű a számítást manuálisra állítani és a kívánt alkalmakkor F9 gombbal újraszámoltatni.Üdv.
-
JanoXP
aktív tag
Sziasztok! Egy nagy segítség kellene egy profitól:
adott egy excel táblázat, amely egy összesítő adatokat tartalmazó tábla (pl. egy házépítés komplett). Van emellett több olyan excel file, amelyben egyes munkanemek (pl. tető, falak, burkolás, stb) saját költség adatai vannak több fülön.
Hogyan lehet ezekből a háttértáblákból az adatot átvinni a fő összesítő táblázatba úgy, hogy azok frissüljenek, ha a háttértáblákban változik az érték?
Beírtam az elérési utat, tábla, fül, cella, sikeresen át is viszi. De ha csinálok egy másik behivatkozást egy újabb sorba az összesítő táblában, ahová egy másik excel file-ból viszek át másik adatot, akkor az előző értékét úgy hagyja, ahogy korábban volt, de a szerkesztő sorban az elérési utat átírja a második behivatkozás nevére és nem frissíti, ha az változik, akkor sem...Mi lehet a gond?
-
bobsys
veterán
Van fuggveny a kovetkezore?
A1 - Yes
B1 - No
C3 - Yes vagy No attol fuggoen, hogyha A1 es B1 is no akkor No ha barmelyik a kettoz kozul Yes akkor pedig Yes legyen a C3 erteke -
bobsys
veterán
.
-
vikcsi
senior tag
válasz
nimmy001 #17427 üzenetére
Sziasztok!
Egy hibajelenség megoldására kérnék egy kis segítséget. Munkára használt számítógép esetén az excel ilyen hibát dob ki: "Az Excel olvashatatlan tartalmat talált..." stb. XML hibát ír, kérhetjük a javítást vagy nem, ha továbbmegyünk, akkor meg eltüntet minden formázást, diagramot... Korábban nem volt ilyen, most azokkal is ezt csinálja, amik korábban jól jelentek meg.
Nekem is a fenti a hiba oka. Sajnos aki írta, már egy éve tette, win frissítéssel megoldotta, mint egy későbbi hsz-ben látszódik. De nekem nem volt win frissítés és mégis ezt dobta.
Valakinek ötlet??Köszi előre is
-
.OM.
aktív tag
-
slashing
senior tag
válasz
d@minator #22965 üzenetére
én így szoktam összefűz függvény ebből a legalsót szoktam alkalmazni...
=U3& " = "&U4
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Ebben kérek segítséget:
Csináltam egy képletet az egyik cellában melynek eredménye másodpercben (pl.1140) van. Egy másik cellában perc és másodperccé =SZÖVEG(U3/24/60/60;"pp:mm") alakítottam (19:00).
Hogyan lehet megcsinálni egy cellában? Tehát az eredeti képlet és a fenti dőlt betűs képlet azaz a számítás és az átalakítás mp-ből óra perccé egy cellában legyenek. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
slashing #22962 üzenetére
Szia!
Hogy egyikünknek se legyen egyből igaza:
=ÉS(MIN($A2:$D2)=A2;A2<>"")Ezt kell az A-D oszlopra ráhúzni. Mert a legkisebbet keressük a 4 oszlopban - már ha jól értettem.
Ha így írod be a képletet, akkor minden oszlopban saját magára nézve is fogja a cella értelmezni.
Üdv.
-
Mahatma89
tag
Üdv!
Egy ideje próbálkozom megformázni egy táblát feltételes formázással, de eddig nem sikerült elérnem a kívánt eredményt.
Az A oszlopban aktuális sorában szereplő értékeket kellene összehasonlítani ugyanazon sor többi oszlopában levőekkel, és ha valamelyik kisebb akkor azt pl. színezze be.
Tehát a képen látható táblázatának csak a B24 -es mezője.
Egy adott sorra sikerült megoldani, de annak formátumát sehogy nem sikerült úgy átmásolni, hogy alkalmazkodjon a sor számához bárhogy állítgattam a feltételben a hivatkozásokat.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
kacsaesokos #22954 üzenetére
Szia!
A cserélendő adatok "F" oszlopán végigmész, megkeresed a "nagy" táblában az értékét. Ha megtaláltad az egész sort copyzod, ha nem akkor a végéhez hozzáadod.
Kb. így nézhet ki:Sub cserelo()
Dim sh1 As Worksheet, sh2 As Worksheet, vanszam As Range, cl As Range
Set sh1 = Munka1
Set sh2 = Munka2
For Each cl In sh2.UsedRange.Columns("F").Cells
If cl.Value <> "" And cl.Row <> 1 Then
Set vanszam = sh1.Columns("F").Find(what:=cl.Value, LookIn:=xlValues, lookat:=xlWhole)
If vanszam Is Nothing Then Set vanszam = sh1.Columns("F").Rows.End(xlUp).Offset(1, 0)
cl.EntireRow.Copy sh1.Cells(vanszam.Row, 1)
End If
Next
End SubÜdv.
-
.OM.
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi logikai útvesztőmre keresek megoldást:
Adott egy adatbázis, ahol soronként résztvevők vannak, melletük a beiratkozásuk és kiiratkozásuk dátuma és kétszer két oszlopban összefüggő hiányzások dátumai.
A kérdés csupán annyi lenne, hogy egy év adott hónapjaiban hány napot nem voltak hiányzók.
Csatoltam példát, segít megérteni a problémám.
Szóval HA függvénnyel és relációval gondoltam megoldani, de nekem kb 20 soros lett a függyvény és dög lassú tőle a táblázat. Mivel ez nem egy extra speciális probléma, biztos vagyok benne, hogy őrült egyszerű a megoldás csak nem ismerem az excel-t eléggé.
Nézegettem google-n meg küldölni oldalakon, de nem találtam ilyen date range-ek közötti hónapon belüli eltérések féle felvetést.
Ha lehet függvény megoldás érdekelne, de VBA saját függvény is jöhet, ha az a kézenfekvőbb.
Köszi előre is,
.om. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
Bobrooney #22949 üzenetére
Szia!
Ha a modulok azon értékeit, amelyeket más modulok is használnak, Public változóként definiálod, akkor azokat modulnév.változónév formában el tudod érni máshonnan is.
Ha a modulok nem osztálymodulok (nem class), akkor Global változóként is definiálhatod a közös változókat és akkor minden macera nélkül eléred mindenhonnan.Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
kacsaesokos #22948 üzenetére
Szia!
"leltári szám ami alapján lehetne talán szűrni?"
Igen jó lenne, ha valami egyedi azonosítót tudnál adni a munkához, mert egyébként mi alapján fogod "kitalálni", hogy melyik sorokat kell kicserélni.
Gondolom, nem egész sorokat kell cserélni, csak a megváltozott adatokat..., esetleg új sort hozzáadni.Egy kis méretű mintát a teljes illetve a becserélendő táblából azért tehetnél fel, hogy világosan láthassuk, mit szeretnél.
Üdv.
-
Bobrooney
senior tag
Makrókban, minden főbb tevékenységet külön modulba raktam, ezek között vannak közös adatok, amelyekből a többi modulnak csak az értékére van szükség. Mit javasoltok erre, csináljak 1 "Main" modult ami struktúrálisan hívja be a modulokat, és ennek az adatait használja?
Vagy get-eljem be mindegyik modulba a Main adatait? -
kacsaesokos
tag
Hali
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy táblázat, több 100e soros, ebbe a táblázatba kellene időközönként pár 10e sort kicserélni, másik táblázat adataiból, soraiból, a kérdés az lenne, hogy tudnám ezt végrehajtani, ezek különböző eszközök egyébként, leltári szám ami alapján lehetne talán szűrni? sajnos nem nagyon jutottam előbbre. Excel 2010-et használok.
-
Delila_1
veterán
válasz
rubint #22945 üzenetére
Úgy látom, 2003-asnál magasabb verziót használsz. Ha nem, akkor a Rendezes makrót át kell alakítanod.
Az első makróban a Range("C3:K17") rész helyére írd a valós területet.Sub A_oszlopba()
Dim ertek As Range
For Each ertek In Range("C3:K17")
If ertek > "" And Not IsNumeric(ertek) Then
Range("A" & Application.WorksheetFunction.CountA(Columns(1)) + 1) = ertek
End If
Next
Rendezes
End Sub
Sub Rendezes()
Dim usor As Long
usor = Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Row
ActiveWorkbook.Worksheets("Munka1").Sort.SortFields.Add Key:=Range("A2:A" & usor) _
, SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlAscending, DataOption:=xlSortNormal
With ActiveWorkbook.Worksheets("Munka1").Sort
.SetRange Range("A1:A" & usor)
.Header = xlYes
.MatchCase = False
.Orientation = xlTopToBottom
.SortMethod = xlPinYin
.Apply
End With
End Sub -
Fferi50
Topikgazda
válasz
rubint #22945 üzenetére
Szia!
Nem írtad, milyen excel verziót használsz. De mindegyikben működik a következő:
-összemásolod az összes oszlop adatát egy oszlopba egymás alá.
-adatok - speciális szűrő/irányított szűrő - egyedi értékek - máshova másol.
- az eredményt rendezed és a számokat, egyéb jeleket tartalmazó cellákat törlöd.Ez még kézzel sem hosszú, annyi cellára sem, amennyit írtál.
Ha automatizálni szeretnéd, akkor egyszer makró rögzítés, majd a megfelelő részeket átírod.Üdv.
-
rubint
csendes tag
Sziasztok!
Fél napja próbálok megoldani egy problémát, sajnos nem sok sikerrel.
Tudtok rá megoldást?
A következőről van szó:
Adott range-ben (pl. C3 : K17) szereplő egyedi, szöveg típusú adatokból szeretnék növekvő sorrendbe rendezett listát generálni automatikusan egy külön oszlopba (pl. A3-tól lefelé). Az összes többi adatot (blank, számok, dátum, etc.) valamint a duplikációkat figyelmen kívül hagynám. A végeredmény elképzeléseim szerint úgy nézne ki, ahogy a képen. Van erre mód az Excel-ben? (kb. 10000 cellás vizsgálatra keresek megoldást.)
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1 #22942 üzenetére
Nem abban vannak, mert tudod nem ment valami a múltkor, amikor átállítottuk táblázattá. Ami érdekes, hogy 1-7 hónapot mutat csak a pivot (hiába törlöm és indítok egy teljesen újat), úgy, hogy vannak már 8. havi adatok is. Sőt, még érdekesebb, hogy a 7. hónapban ha a táblázatban összesítem az oszlopot, akkor "X" az eredmény, a Pivotban pedig "Y", azaz egy másik érték.
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Van egy működő Pivotom. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy milyen adattartományból dolgozik? Az a gyanú, hogy mivel a forrást folyamatosan bővítem (lefelé), így ő onnan már nem szed adatokat. Köszönöm!
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
tgumis #22932 üzenetére
Szia!
Menjünk sorba:
" irányított beillesztésre létrehozott makró ne mindig oda illesszen be ahol a makró rögzítésekor tette"
Ehhez látni kellene a makrót.
Billentyűkombináció megváltoztatása: Fejlesztőeszközök - Makrók - ráállsz a makróra és utána egyebek.
Ikon elhelyezése: Excel 2010-ben.
Beállítások - Menüszalag testreszabása - a választható parancsok helye - makrók. Utána a jobb oldalon létrehozol egy saját menüpontot és ide hozzáadhatod a makródat.Üdv.
-
tgumis
tag
Tud valaki segíteni, hogy irányított beillesztésre létrehozott makró ne mindig oda illesszen be ahol a makró rögzítésekor tette?
Illetve hogy tudom megváltoztatni a makróhoz rendelt billentyűkombinációt?
na és még egy hogyan tudok az eszköztáron a makróm futtatását indító ikont elhelyezni? -
Vasinger!
nagyúr
2010-es Excelnél meg lehet azt csinálni valahogy, hogy ne egy ablakban legyen megnyitva minden dokumentum, hanem "ketté lehessen szedni" mint 2013-as officeban?
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem...
FKERES-sel létrehozok egy listát , de ebben a listában nem tudok keresni Ctrl+F-el....
megoldható valahogy, hogy abban a listában tudjak keresni?Köszi!
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Bobrooney #22916 üzenetére
Szia!
Nem kötelező a második paraméter használata, de vedd figyelembe az alábbiakat:
A második paraméter azt határozza meg, hogy melyik nap a hét kezdőnapja. Ha elhagyod, akkor a vasárnapot tekinti a hét kezdőnapjának. Ha a hétfőt tekinted kezdőnapnak (mint Mo-n általában), akkor a második paraméter értéke 2.Üdv.
-
Bobrooney
senior tag
A HÉT.SZÁMA fv használható második paraméter nélkül?
Vagy ezt hogy tudom úgy megcsinálni, hogy manuális javítás nélkül jól működjön a többi évre is? -
Fferi50
Topikgazda
-
Delila_1
veterán
válasz
greenface #22910 üzenetére
Mint kiderült, nem is volt jó a kód. Az Exceledben a bővítményeknél jelöld be a két, Analyzis kezdetűt, hogy a VB szerkesztő megismerje az egyes utasításokat.
Sub Erteket_Beilleszt()
Dim FN As String
Const utvonal = "C:\Adatok\Alkönyvtár\"
Application.DisplayAlerts = False
ChDir utvonal
FN = Dir(utvonal & "*.xlsx", vbNormal)
Do
If FN <> "." And FN <> ".." Then
Workbooks.Open Filename:=utvonal & FN
Muvelet FN
ActiveWorkbook.Save
ActiveWindow.Close
End If
FN = Dir()
Loop Until FN = ""
Application.DisplayAlerts = True
End SubEzt kell indítanod, az egyes fájlok behívása után elindítja a Muvelet makrót, ami az értékek beillesztését végzi.
Sub Muvelet(FN)
Dim cella As Range
For Each cella In Sheets("material").Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18")
cella = cella.Value
Next
For Each cella In Sheets("layout-volume").Range("A5, D5, A8, A10, C10, A12, C14")
cella = cella.Value
Next
Sheets("Munka1").Delete
End Sub -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy számsorozat pl.A2:A10 tartományban. Beírok mondjuk B1-be egy számot, és kiszeretném íratni az A2:A10 tartományból a B1-be írt számhoz legközelebb esőt (alatta is és felette esőt is külön-külön cellába pl. C1-be az alatta lévő legközelebb esőt, D1-be a fölötte levő legközelebb esőt).
Ezt hogyan lehetne megoldani? Remélem érthetően fogalmaztam meg, hogy mit szeretnék. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1 #22905 üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben az esetben a
"Sheets("material").Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18") = _
Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18").Value"sajnos nem működik, mindig az első cella értékét fogja a többinek is beírni.
Ez a trükk csak folyamatos tartománynál működik.
Itt sajnos végig kell gyalogolni a cellákon.Üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
greenface #22902 üzenetére
2007-től működik, alatta az FN = Dir(utvonal & "*.xlsx", vbNormal) sorban az xlsx helyett írj xls-t.
A Const utvonal = "C:\Adatok\Alkönyvtár\" sorba a saját útvonaladat vidd be.
Az indító fájlodban Alt+F11-re bejön a VB szerkesztő. Bal oldalon kiválasztva a füzetedet Insert menü, Module. Jobb oldalon kapsz egy üres lapot, oda kell bemásolnod a lenti makrót.
A füzetből az Alt+F8-ra megejelő ablakban kiválasztod, és futtatod a makrót.
A füzetet makróbarátként kell mentened (2007-estől felfelé, alatta sima mentés kell).Sub Erteket_Beilleszt()
Dim FN As String
Const utvonal = "C:\Adatok\Alkönyvtár\"
Application.DisplayAlerts = False
ChDir utvonal
FN = Dir(utvonal & "*.xlsx", vbNormal)
Do
If FN <> "." And FN <> ".." Then
Workbooks.Open Filename:=utvonal & FN
Sheets("material").Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18") = _
Range("A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18").Value
Sheets("layout-volume").Range("A5, D5, A8, A10, C10, A12, C14") = _
Range("A5, D5, A8, A10, C10, A12, C14").Value
Sheets("Munka1").Delete
ActiveWorkbook.Save
ActiveWindow.Close
End If
FN = Dir()
Loop Until FN = ""
Application.DisplayAlerts = True
End Sub -
Sasos
senior tag
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
greenface #22901 üzenetére
Szia!
Miután az activeworkbook munkalapjain megy végig, a makrónak az adott munkafüzet egy moduljában kellene lenni.
Viszont megoldható az is, hogy egy külön munkafüzetbe teszed, akkor viszont ki kell egészíteni egy olyan résszel, ami megnyitja egyenként a fájlokat, utána ezzel a makróval elvégzi a módosítást, majd visszazárja/elmenti a fájlokat.Ha emlékeim nem csalnak, volt már itt ilyenről szó. (fájlok listázása mappából).
Ha mégsem találnád, írj és segítek.
Üdv.
-
greenface
aktív tag
válasz
Delila_1 #22898 üzenetére
A mappanév tetszőleges, majd oda pakolom a fájlokat.
Minden munkafüzetben 3 lap van, ezek nevei:
- material
- layout-volume
- munka1A ’material’ és a ’layout volume’ lapokon vannak függvények ill. hivatkozások , amik az adatokat a ’munka1’ lapról veszik.
Először tehát azt kell megoldani, hogy csak értékek legyen az első két lapon, utána törölni a ’munka1’-et.A következő cellákban kell a hivatkozásokat értékre cserélni:
’material’: A5, A7, D10, A12, A14, B14, D14, A16, B16, C16, A18, B18
’layout-volume’: A5, D5, A8, A10, C10, A12, C14,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest