- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
greenface
aktív tag
(#22870) Bobrooney, (#22875) Fferi50,
köszi, kipróbálom.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
adamssss #22889 üzenetére
Jó lett volna, ha megírod, melyik verziót használod, mert eltér a feltételes formázás a régebbi és az újabb verziókban.
Vegyük, hogy a Terv az A, a Tényleges a B oszlop, címsorod van, és az utolsó kitöltött oszlopod az M. Kijelölöd az A2:M valahány sort. Eddig egyforma minden verzióban. Akkor is A-tól kezdve jelölsz, ha a Terv nem az A oszlopban van, csak akkor a hivatkozás változik a képletben.
2007-es verzió előtt Formátum | Feltételes formázás. 1. feltétel | A képlet értéke. Kapsz egy hosszú rovatot, ahova beírod: =$A2>$B2. Az egyenlőségjelet HA szóként kell értelmezni. A Formátum | Mintázatban kiválasztod a háttérszínt. Visszaértél a Formázási feltételekhez, ahol a Hozzáadás gombbal hasonló módon megadod a 2. feltételt, itt =$B>$A, másik szín.
Ügyelj a $ jelekre!
2007-től:
Kezdőlap | Stílusok | Feltételes formázás | Új szabály | A formázandó cellák kijelölése képlettel.
Az értékek formázása, ha ez a képlet igaz rovatba beírod a fenti első képletet, majd megadod a formátumot, OK. A 2. feltételt ugyanígy adhatod meg.A formátumot mindegyik verzióban pl. a formátumfestő ecsettel tudod másolni a többi sorra.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
adamssss #22889 üzenetére
Szia!
Feltételes formázás. Excel verziótól függően tudod megadni, képlettel.
Általában ki kell jelölnöd a két oszlopot. Utána két szabály két különböző képlettel:
1. ha tervcella>ténycella kitöltés piros
2. ha tervcella<ténycella kitöltés zöld
Ha ebben a formában írod a képletet =A1>B1 akkor minden sorban a megfelelő 2 cellát hasonlítja össze.Üdv.
-
Sziasztok!
Adott két oszlop. Terv, és tényleges. Mind a kettőben számok vannak. Ha a terv a nagyobb akkor pirosra kéne, hogy színezzen, ha a tényleges akkor zöldre, az adott sort.
Erre valami megoldás?Köszi
-
-
tgumis
tag
Sziasztok
Segítséget kérnék ismét adott egy táblázat:
ami mondjuk úgy 400 soros
hogyan tudom azt megoldani hogy automatice szétdarabolja a következő formátumra kvázi 15 ével rárakja a következő táblázat formátumot lássam nyomtatás után a papíron.Szóval felviszem az adatokat egy táblázatba és vagy feldarabolja automatikusan vagy a olyan megoldás hogy 15 össével külön lapra nyomtassa de legyen úgymond fejrész és lábléc.
De a második képen látható formátumban legyen ha kinyomtatom ez nagyon fontos. -
Delila_1
veterán
Fferi válaszán felbuzdulva a personalomba tettem egy rövid makrót, ami a szerkesztőlécet ki-bekapcsolja.
Ikont, és/vagy gyorsbillentyűt rendelhetsz hozzá. A 2003-as verzióban még saját rajzzal is el tudod látni az ikont.Sub Szerkesztolec()
If Application.DisplayFormulaBar = True Then
Application.DisplayFormulaBar = False
Else
Application.DisplayFormulaBar = True
End If
End SubA personal szóra rákeresve több hsz-t találsz, amik leírják, mit kell tenned.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok hogyan lehetne megoldani, azt hogy adott egy x hét, és ez melyik hónapban van?
Ha 2 hónapban is benne van akkor a korábbi érdekelne. Nem sikerült még rájönnöm sajna.
Ha osztom a hetet 4-el és matematika szabályai alapján kerekítem az sanszos h nem jó minden esetre.Köszi előre is!
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
greenface #22869 üzenetére
Szia!
Próbáld ki a következőt:
Sub kepletszun()
Dim sh As Worksheet
For Each sh In ActiveWorkbook.Worksheets
if sh.name<>"törölni kell" then
sh.UsedRange.Value = sh.UsedRange.Value
endif
Next
application.displayalerts=false
sheets("törölni kell").delete
application.displayalerts=true
End SubHa csak képletek és értékek vannak, akkor menni fog. Ha kimutatás is van a munkalapokon, akkor viszont a kimutatásnál hibával leáll. (Természetesen lehet a hibát kezelni, de most csak gyorsan ezt dobtam fel, ha szükséges, szívesen átírom arra is.)
Üdv.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
botond187 #22864 üzenetére
Minden fejlesztés alapja az alapos átgondolás. Nem lehet "csak most hirtelen ezt gondoltam ki" alapból kiindulni.
Második lépés a feladat pontos megfogalmazása, és csak ezt követheti a végrehajtás, jelen esetben a program megírása.Mikor az első kettővel megvagy, tedd ki a füzetet egy elérhető helyre, hogy a programozónak ne kelljen külön az adatok kreálásával bajlódnia, hiszen Te ismered az adataidat.
-
greenface
aktív tag
sziasztok,
adott sok excel file, ahol (több munkalapon is), sok cellában függvénnyel számított adatok szerepelnek.
Ezeket kellene nekem úgy átalakítani, hogy a függvények helyett a számított értékek, mint értékek legyenek.Kérdés, hogyan lehetne automatizálni a fájlonként (+munkalaponkénti)
kijelölés - másolás - értékként beillesztés - mentés
eljárást?
Továbbá, a fájlokban egyik munkalapot (amire hivatkoznak a függvények) fixen törölni kéne.
A munkalapnak ua. a neve minden fájlban.előre is köszi.
-
Fferi50
Topikgazda
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
botond187 #22861 üzenetére
Szia!
Amit írtam, azt ugyanabba a makróba kell beleírni, csak külön-külön sorokba, hiszen más-más a feltétel, vagyis a vizsgálat szempontja.
Ha csak egyet szeretnél, akkor az első találatot beírod a helyére és kilépsz az adott ciklusból. Majd a következő vizsgálatnál is hasonlóképpen. Ezzel a legelső találat kerül bele mindig a B oszlop cellájába. Ha mást szeretnél, akkor a találatokat is meg kell vizsgálni...,vagy előre eldöntöd, hogy hanyadik találatig menjen és akkor a találatokat kell számolni, amíg el nem érsz a kívánt értékig.Üdv.
-
botond187
csendes tag
válasz
Fferi50 #22859 üzenetére
Igen, csak gondoltam egybe megírni egyszerűbb, bár most így belegondolva, lehet jobb külön-külön, és akkor akárhányat is betehetek.
Viszont lenne még egy olyan kérdés, hogy azt be lehet állítani, hogy a találatok közül csak 1-et tegyen be feltételenként?
Tehát a T és U oszlopban levő értékhez talál mondjuk 5 feltételt ami megfelel, de ebből csak 1-et emeljen ki, majd nézze meg a következő 2 oszlopot, ebből is válasszon ki 1 értéket (ha több lenne), és így tovább. -
moma
őstag
Vajon a 2003-ban azt a pop up-ot(a táblázat fölött megjelenő szöveg ablak) ki lehet kapcsolni, amit akkor dob fel, amikor sok szöveges cellát választok ki(és ebben is megjeleníti a teljes szöveget a cellában)?
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
botond187 #22856 üzenetére
Szia!
Van az a feltételvizsgálat, ahol a T és U oszlophoz hasonlít a makró és ha benne van, akkor beteszi az értéket a B oszlopba.
Na ezt másold le annyiszor, ahányszor 2 oszloppal bővíted jobbra a feltételrendszert, majd cseréld ki benne a T és az U értékét /vagy oszlopszámát (most nem emlékszem végülis melyiket írta Delila és lusta voltam visszanézni, bocsi) a következő két oszlopra, ha benne van akkor fűzd hozzá az értéket a B oszlop meglevő értékéhez azzal az elválasztójellel (vessző,stb.) amivel el akarod választani egymástól.Üdv.
-
Bazsee71
őstag
válasz
botond187 #22856 üzenetére
Sziasztok!
Frissítettem 2013-as verzióra, és akadt egy kis problémám.
Wordben mikor körlevelet készítek, és meg akarom nyitni az Excel adatbázisom DDE-n keresztül, akkor a következő hibaüzenetet kapom:
"A Word a feladat végrehajtásához nem tudott DDE kapcsolatot létesíteni a következővel: Microsoft Excel."
(Közben pedig megnyitja az Excel dokumentumot, aztán be is zárja.)Excelben az ignorálás kikapcsolva, fél napja a netet böngészem de még semmi, viszont a formázás miatt kell a DDE, 100 db dokumentumot kéne legenerálnom.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Balázs -
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #22854 üzenetére
Úgy értem, hogy egymásba nem kell hogy passzoljon.
S oszlopot nézze alapul mindig.
Nézze meg, hogy a T és az U oszlop közé esik-e, ha igen, tegye be a B oszlopba. (amit már megcsináltál)
Ezután nézze meg, hogy V és W oszlopot (más értékekkel), és ha igen, tegye be a B oszlopba a másik mellé ha van ilyen. És így tovább még 3x így.Meg lehetne ezt úgy is csinálni, hogy 5x leírni, ezért gondoltam, hogy betenni egymás mellé, így egyből kiolvasná.
-
botond187
csendes tag
-
Delila_1
veterán
Próbáld meg ezt:
Sub Kitoltes()
Dim usor As Long, usor1, oszlop
usor = Columns(1).SpecialCells(xlLastCell).Row
For oszlop = 2 To 11
If Cells(usor, oszlop) = "" Then
usor1 = Cells(Rows.Count, oszlop).End(xlUp).Row
Cells(Rows.Count, oszlop).End(xlUp).Select
Selection.AutoFill Destination:=Range(Cells(usor1, oszlop), _
Cells(usor, oszlop)), Type:=xlFillDefault
End If
Next
End Sub -
gyu84
tag
Üdv!
Makróval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni:
A tábla "A" oszlopában egy névsor van, ami folyamatosan bővül, a "B-S" oszlopokban pedig FKERES képletek.
Arra kellene egy makró, hogy megkeresse a "B-S" tartomány utolsó sorát, és kitöltse vele az "A" oszlop utolsó soráig.
Egyelőre itt tartok:Range("B" & Rows.Count).End(xlUp).Select
Range(Selection, Selection.End(xlToRight)).Select
Selection.FillDownViszont nem működik
A kijelölést megcsinálja, viszont a kitöltést már nem.
Próbáltam Selection.AutoFill Destination:=fillRange -t de az sem működött.
Ebben kérnék segítségek, hogy hogyan lehetne ezt működésre bírni.Köszönöm előre is.
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Olyan függvény, macro létezik ami egy adott szóra keresne rá és az alatta lévő értéket adná vissza?
- az "A" oszlopban a "Termék" szó (többször is előfordul) alatti értékeket kellene kiírnia (pl: a "G" oszlopba).
Mindig változik a munkalap tartalma ill. neve is.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Sasos
senior tag
válasz
#02644736 #22837 üzenetére
Ilyennel találkoztam már, de azon a gépen nem jogtiszta, aktivátorral aktivált MS Office volt. Félve kérdezem meg... Ez a példány jogtiszta?
Szerk: Az említtet gép esetén az xlsx-re kattintás után elindult az Excel, majd közölte, hogy nem sikerült érvényesíteni a példányt. Ha előbb indították az Excel-t, és onnan nyitották a fájlt akkor hiba nélkül dolgozott.
-
botond187
csendes tag
válasz
Delila_1 #22796 üzenetére
Szia,
Amit csináltál táblázatot nekem, azzal a táblázattal kapcsolatba lenne még egy olyan kiegészítés, hogy ezt ki lehetne egészíteni még további -tól -ig altáblákkal?
Az a baj, hogy valamelyiknél nem lenne semmi, valamelyiknél 1, valamelyiknél akár 4-5 kiegészítés is lenne.
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, egy olyan problémába ütköztünk, hogy az excel nem nyitja meg a filet asztalon/intézőben/bárhonnan dupla kattra, csak betölt egy üres excel ablakot. Így csak az excelen belül tudjuk kinyitni a fileokat, ami sok esetben bosszúságot okoz, ötlet?
köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy van egy diagramom, és van öt pont (piros számok), amikhez az értéket ki szeretném kerestetni. Tudja valaki, hogy hogyan lehetséges?
-
-
moma
őstag
Sziasztok,
az miért van, hogy van amikor nem megnöveli a cella magasságát automatikusan, úgy hogy beférjen a teljes szöveg, hanem kicsúszik fölül egy sor és alul a többi szöveg a cellából(tehát csak egy része látszik a szövegnek ami a cellába van). Lehet ezt valahogy orvosolni? én nem találtam semmit(azontúl, hogy kézzel megnövelem).
Most épp 2003-ast használok, de újabbnál is volt hasonló. A szöveg elhelyezése pedig: sortöréssel több sorba.Köszi!
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Vladek83 #22826 üzenetére
Szia!
A listboxhoz kapcsolódó adatokat oszlopokba kellene rendezned (kvázi "rekordokat" kellene képezned).
Ezt vagy az adott munkalap átalakításával, vagy az adatok új területre másolásával érheted el.
Vagyis lenne egy terület/vagy munkalap, ahol az első sor a fejléc:
Tételszám, termék, stb.
A többi sorba pedig az eredeti munkalapon (munkafüzetben) alatta szereplő adatok kerülnek.Üdv.
-
Gabcsika
tag
válasz
Delila_1 #22825 üzenetére
Köszönöm, én ezt így oldottam meg, hogy
=HA(ÖSSZ.MUNKANAP(D8;E8)>0;ÖSSZ.MUNKANAP(D8;E8);"-")
de ezzel csak a napok száma van meg, ami oké és kell is.
Viszont, ha az E8 cella (ami második dátum) értéke már a múltban van (a mindenkori naphoz képest), akkor írjon ki egy "-" jelet, egyébként meg lépjen érvénybe a fenti összefüggés.Ezt szeretném elérni, de a sok IF-be belehülyülődtem :S
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Egy kicsit elakadtam...
Van egy Userform-om, amin többek közt van egy listbox. Nos ez a listbox ( öt oszlopos lenne ) venné az adatokat egy munkafüzetből.
Úgy, hogy kikeresné az adatokat:első oszlopba:
- az "A" oszlopból a "Tétel szám" alatti értékmásodik oszlopba:
- az "A" oszlopból a "Termék" alatti értékés így tovább....
Megj.: az "A" oszlopban többször is előfordulhat a "Tétel szám" , "Termék".
Ötleteket előre is köszönöm!
-
Gabcsika
tag
Halihó!
Egyik cellában egy dátum van, mellette egy másik (időben előrefelé haladva). Egy harmadikban az kéne, hogy megvizsgálja, a két dátum között mennyi munkanap van és kiírja, de ha ezek közül bármelyik dátum a múltban van, akkor írjon ki egy "-" jelet.
Köszi!
-
Delila_1
veterán
válasz
botond187 #22819 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a kérdésed. Szövegben 233-at írsz, a képen 283 szerepel.
"K oszlop azon sorába írja be a 233-at, ahol az M,N,O,P,Q,R,S,T,U bármely oszlop bármely sorában szerepel szám."
Valószínű, hogy nem bármely-, hanem az azonos sorban szereplő számok esetén kell valamit a K oszlopba írni.
Erre a képlet a K1 cellában =HA(DARAB(M1:U1)>0;283;""). Ezt másolhatod a többi sorba,
-
Delila_1
veterán
válasz
detroitrw #22818 üzenetére
Bemásolod a makrót a füzetedbe, és egy gombhoz rendeled.
Sub Vagolapra()
Dim valaszt As Integer, FN As String
Application.FileDialog(msoFileDialogOpen).AllowMultiSelect = False
valaszt = Application.FileDialog(msoFileDialogOpen).Show
If valaszt <> 0 Then
FN = Application.FileDialog( _
msoFileDialogOpen).SelectedItems(1)
Workbooks.Open Filename:=FN
Range("A1:D2000").Copy
Else
MsgBox "Nem választottál fájlt!", vbOKOnly + vbInformation
Exit Sub
End If
End Sub -
botond187
csendes tag
Sziasztok,
Olyan képletet keresek, amivel egy oszlop azon sorába kéne beírnia egy fix számot, amelyik utána levő oszlopok soraiban szerepel egy szám. Az utána levő oszlopok számát én adnám meg, mert valahol 1 valahol 10 oszlopból is kéne keresnie.
Minden oszlopnak van egy fix száma.Pl:
K oszlop azon sorába írja be a 233-at, ahol az M,N,O,P,Q,R,S,T,U bármely oszlop bármely sorában szerepel szám.
Ha nem szerepel szám, ne írjon semmit, hagyja üressen a cellát.Egy kép a jobb átláthatóság kedvéért:
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni, hogy egy gomb megnyomásával megtudjak nyitni egy (általam tallózott) excel fájlt s a megnyitott fájl A1
2000 celláját másolja a vágólapra?
Előre is köszönöm!
-
Delila_1
veterán
válasz
Soma01 #22816 üzenetére
Az Irányított beillesztés, Képletet a megoldás.
Alapértelmezettként nem lehet beállítani, de tehetsz egy makrót a personalba, amit gyorsbillentyű hozzáadásával könnyen alkalmazhatsz. A makró:
Sub Keplet_beillesztes()
Selection.PasteSpecial Paste:=xlFormulas
Application.CutCopyMode = False
End SubA personal szóra keress rá itt a fórumon, több helyen találsz leírást róla.
Gyorsbillentyűt rendelhetsz hozzá, ha Alt+F8-cal behívod a makrókat, kiválasztod a fentit. Az Egyebek gomb megnyomása után megadhatod, Célszerű olyan betűt rendelni hozzá, ami az Excelben alapból nem használatos, itt pl. K lehet.
Másik módszer a makró gyors eléréséhez, hogy ikont teszel ki hozzá. Ezt másképp tudod megtenni a 2007-es előtti-, és utáni verzióknál.
-
Soma01
veterán
Létezik olyan gyorsbillentyű beillesztéshez, melynek hatására egyből "célformátummal egyező formátum" módon történik meg a beillesztés? Vagy lehet ezt vhol beállítani, hogy ez legyen az alapértelmezett mód?
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #22813 üzenetére
nem ad hibát legalábbis akármivel teszteltem eddig nem adott azért kell bele a darab2 oda mert nem mindig van feltöltve végig a teljes tartomány van mikor csak néhány cellában van adat így megszámolja hány olyan cella van ami megfelel a minimum felettinek is és a maxium alattinak is és ezek egyenlőek-e annyival mint amennyi cellában adat van ha egyenlőek akkor Pipa ha nem akkor X...
-
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #22811 üzenetére
hehe pont a héten csináltam egy hol.van alapján eltolás függvénnyel dolgozó táblázatot pont egy diagramm miatt ami mellesleg egy indirekt függvény váltott le
Nem semmi ezeket egybeágyazni a névkezelőben
én most ennek a képletnek örülök mint majom a .... pedig így visszagondolva tök egyszerű de mire kigondoltam hogy miként lehetne
=HA(DARAB2(O19:AH19)=0;"";HA(ÉS(DARABTELI(O19:AH19;"<="&N19)=DARAB2(O19:AH19);DARABTELI(O19:AH19;">="&M19)=DARAB2(O19:AH19));"ü";"û"))
M19 a minimum érték N19 a maximum érték, O-tól Ah-ig adatok AI-ban a képlet ami ellenőrzi hogy benne van-e az adott intervallumban az összes szám és ha igen akkor Ü-betű windings betűtípussal ami pipa lesz a másik ű meg X ha van benne hibás.
-
cadgers
aktív tag
Grafikonban data range-nek B oszlopot akarom beállítani, viszont a sornak a száma egy bizonyos cella értéke lenne, ezt hogy tudom beállítani?
Pl. C2 cella értéke 13
Data range-ben a B13-ban lévő értéket mutassa grafikonon
Ráadásul ehhez még hozzá jönne az, hogy ÉS a C2-ben lévő érték -1, meg a C2-ben lévő -2 -t is
-
mdk01
addikt
Azt a lehetőséget milyen címszó alatt keressem ahol meglehet azt adni hogy ha mondjuk a cella értéke nagyobb mint három akkor színezze be pirosra a szöveg, meg ilyenek.
Köszönöm előre is. -
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Excelben kéne grafikon csinálnom, amiben heti leosztásban vannak különböző értékek. Olyat szeretnék, hogy a táblázatban az eheti, meg az előző 2 heti értékek jelenjenek meg, az aktuális hét pedig az a dátum lenne, amit egy külön cellában megadok (napban), ilyet meg lehet oldani? Ha igen, hogyan?
-
tgumis
tag
Sziasztok!
A segítsègetek rèvèn kèszűl a kajàs tàblàzatom, de ismèt előjött egy újabb probléma. Szóval mi a megoldàs arra, hogy ugyanezen a tàblàzatnàl amikor bepötyögtem az értékesített adagszàmaokat akkor kilistàzza alà külön a receptúràt kiszabatott össz kiadott mennyisèget.
Valahogy úgy, hogy ha értékesítésre került 3 hotdog akkor kiírja a program mondjuk az A32 cellàba, hogy 90132(mondjuk ez a kódja) aztàn a B32 hotdog C32-be az értékesített adagot D32-be az értékesített értéket. Ezt még még tudnám oldani de itt jön a csavar hogy azokat a kajàkat ahol 0 az értékesített adag ne listàzza ki. Illetve mindegyik étel utàn listàzza alà az összetevőket.C33 anyagkòd D33 anyag neve E33 kiszabat F33 kiszabat mértèkegysége G33=C32*E33(kiadàs oszlop adatai ) H33 alapmértékegység. Aztán még egy csavar ha kész egy étel akkor hagyjon egy sort üresen és jöhet a köétkező. Ha nem èrthető akkor rakok fel pèldàt.
Eløre is köszi -
Acornka
újonc
Sziasztok!
Lehetséges makróval megoldani azt, hogy egy könyvtárban lévő összes fájlt felolvassa egymás után ? Egy olyan megoldást sikerült kiszenvednem amiben bekéri a fájl nevét, majd elvégzi rajta a feladatát és ismét előjön az input ablak, ezt szeretném automatizálni, hogy ne kelljen begépelni.
Előre is kösz.
-
slashing
senior tag
válasz
Delila_1 #22801 üzenetére
jelen példámnál(szerencsére) nincsen olyan mint neked a Teri akinél nincs adat viszont Emilnél meg van. Nálam ha Terinél nincs adat akkor már Emilnél sem lesz meg Idánál sem lesz és így tovább. Ezért elég hülyén nézett ki a diagram amin maximum 20 értéket jelenítek meg de ha csak kettőhöz volt érték akkor volt 18db 0-ás érték is. A dinamikus tartománnyal meg a diagrammon is csak annyi fog megjelenni ahány tényleges értékem van az üres string-et kapott cellákat nem fogja megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest