Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Eljutottam valahová, remélem nem zsákutcába.
Készítettem egy listát képletekkel, ami egy másik lapon megadott "Kezdő dátum" alapján a következő 11 (összesen 12) hónapot kiírja.
Ezenkívül kiírattam, hogy hány napos az adott hónap, ezt a "hónap.utolsó.nap" képlettel oldottam meg. Ez azért kellett, hogy "OFSZET" képletet tudjak használni.Az OFSZET-tel pedig csoportokra osztottam a dátumokat, így az adott hónap napjainak a száma alapján minden dátum a maga kis hónapjához tartozik.
Itt egy kép róla:
Már csak az a kérdés, hogy az általam létrehozott dinamikus táblázatokat hogy tudnám felhasználni az előzőleg belinkelt formához hasonlóan?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50