- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy kérdésem lenne a táblázatommal kapcsolatban. Feltöltenék róla képet, hogy ne kelljen levadászni ismét a datáról

Látható itt egy Cserélt alkatrészek blokk, ez nem minden esetben kerül kitöltésre, de van, amikor igen. Szeretném úgy megcsinálni, mint a Leírás fül alatt lévőket, azaz legördülő listásra )de ha nem megy, akkor nem
). Szóval úgy gondoltam, hogy a Kódok fülre beírnám ezeket, és az Adatok - Érvényesítés alatt majd szépen csinálok neki egy listát. De ezt buktam, mivel hibát kapok, hogy nem használhatok lista kritériumként más munkalapra történő hivatkozást.Így szerettem volna megoldani: =HA(B77>"-";'kódok'!B72:B81), és az elgondolásom szerint ha a B77-ben szerepelne valamilyen betűjelzés, és nem kihúzás akkor válogathatnék a listából. Olyat persze lehetne, gondolom én, hogy minden fülre bemásolom ezt az alkatrész jegyzéket, de az jóval több lenne időben

Valami okosságot tudnátok még erre mondani? Köszönöm sokadjára is

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50