- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy kérdésem lenne a táblázatommal kapcsolatban. Feltöltenék róla képet, hogy ne kelljen levadászni ismét a datáról

Látható itt egy Cserélt alkatrészek blokk, ez nem minden esetben kerül kitöltésre, de van, amikor igen. Szeretném úgy megcsinálni, mint a Leírás fül alatt lévőket, azaz legördülő listásra )de ha nem megy, akkor nem
). Szóval úgy gondoltam, hogy a Kódok fülre beírnám ezeket, és az Adatok - Érvényesítés alatt majd szépen csinálok neki egy listát. De ezt buktam, mivel hibát kapok, hogy nem használhatok lista kritériumként más munkalapra történő hivatkozást.Így szerettem volna megoldani: =HA(B77>"-";'kódok'!B72:B81), és az elgondolásom szerint ha a B77-ben szerepelne valamilyen betűjelzés, és nem kihúzás akkor válogathatnék a listából. Olyat persze lehetne, gondolom én, hogy minden fülre bemásolom ezt az alkatrész jegyzéket, de az jóval több lenne időben

Valami okosságot tudnátok még erre mondani? Köszönöm sokadjára is

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- VR topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50