Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy kérdésem lenne a táblázatommal kapcsolatban. Feltöltenék róla képet, hogy ne kelljen levadászni ismét a datáról

Látható itt egy Cserélt alkatrészek blokk, ez nem minden esetben kerül kitöltésre, de van, amikor igen. Szeretném úgy megcsinálni, mint a Leírás fül alatt lévőket, azaz legördülő listásra )de ha nem megy, akkor nem
). Szóval úgy gondoltam, hogy a Kódok fülre beírnám ezeket, és az Adatok - Érvényesítés alatt majd szépen csinálok neki egy listát. De ezt buktam, mivel hibát kapok, hogy nem használhatok lista kritériumként más munkalapra történő hivatkozást.Így szerettem volna megoldani: =HA(B77>"-";'kódok'!B72:B81), és az elgondolásom szerint ha a B77-ben szerepelne valamilyen betűjelzés, és nem kihúzás akkor válogathatnék a listából. Olyat persze lehetne, gondolom én, hogy minden fülre bemásolom ezt az alkatrész jegyzéket, de az jóval több lenne időben

Valami okosságot tudnátok még erre mondani? Köszönöm sokadjára is

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Netfone
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50