- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Fehér Mancs #12199 üzenetére
Ez az igazi!
Magyar Excelben
{=SZUM((A47:EQ47)*(MARADÉK(OSZLOP(A47:EQ47);3)=0))} -
Mackósajt
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van egy Excel file, amiben nem működik a sorozatok saroklehúzásos továbbvitele. Ha egy számsort (mondjuk 1,2,3) kijelölök, és továbbhúzom, akkor minden cellába az első kijelölt cella értékét teszi (a már beírt értékeket is fölülírja vele). Ebben a file-ban nem jelenik az "automatikus kitöltési lehetőségek" gomb sem amikor próbálunk így folytatni egy sorozatot.
Ez egy többek által, több gépről használt file, amiben eredetileg jól működött ez a funkció, aztán egyszer csak már nem, és ugyanaz a jelenség Office 2003 és Office 2007 alatt is. Filespecifikus probléma, más, akár ugyanakkor nyitva lévő file-okban működik.
Lehetséges, hogy valaki egy rossz kattintással elállította, de nem tudunk rájönni hogyan lehet visszaállítani.Hol lehet ezt beállítani? (Nekem Office 2007 van a gépemen, úgyhogy ahhoz való megoldás lenne a legjobb, de bárminek örülnék.)
-
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy adatbázis amit excelben kellene rögzíten.
Egy oszlop felelne meg egy kérdésnek, de igen nehézkes kitölteni, mert ha beviszek egy adatot, akkor a következő sorba ugrik a és nem a következő oszlopba. Ezt esetleg be lehet valahogyan állítani? -
föccer
nagyúr
válasz
bozsozso #12187 üzenetére
Akkor egy olyan listát kell összeállítanod. ami az év összes dátumát tartalmazza a kezdő dátumtól a záró dátumig Kb 178 évet tudsz felvenni.
Csak győzd kikeresni az adott dátumot. Vagy a másik lehetőség, hogy ezen módszer után egy összefűz függvénnyel összerakod a teljes szöveget egy dátummá egy másik cellába.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
bozsozso #12183 üzenetére
A legegyszerűbb, ha írsz egy listát, amiben a hónapok szerepelnek, egyet amiben az évek, és egyet amiben a napok.. Majd kijelölöd a kívánt cellát (mondjuk az évekét), majd adatok menü->érvényesítés pontban a legördülőből kiválasztod a listát, és megadod a céltartományt, hogy honnan vegye az értékeket. (jelen esetben az évszámok listáját). Ugyan ezt elvégzed a másik két cellával is, és utána legördíthető menüből választhatod ki a szükséges adatokat és a cella azt az értéket fogja felvenni, ami ki van választva.
A másik kérdésedre sajnos nem tudom a választ
üdv, föccer
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam. Elég sok mindent sikerült már excel-ben megcsinálni, de ezzel nem tudok boldogulni.
Van kb. 300 nevem, és minden napra az adott hónapban ki-be lépési logolás. (egy napra egy névhez több is lehet)
Ki kellene számolnom, hogy melyik nap mennyit voltak bent (Adott napon első belépés és utolsó kilépés), és a hónap végén mennyit voltak összesen bent.
Valami hasonlóra lenne szükségem. (Ezt kézzel csináltam
, teljesen mind1 milyen elrendezésben a Q oszlop a lényeg)
Előre is köszönöm.
CM -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Excelben tudok olyat csinálni,hogy egy "dátumválasztó" legyen egy cellában? Mindig az adott hónapot lássam alapból, de tudjak választani másik hónapot esetleg évet is. Kiválasztva a dátumot a cella értéke ez lenne.
Formátuma teljes hosszúságú: 2011.november 29.más: makróban mivel tudom lekérdezni, hogy melyik cellán állok és annak mi az értéke?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
össze kellene adnom pár számot Excellel... (2003)
A 'C' oszloptól egészen az 'ES' oszlopig van a táblázatom és minden harmadik oszlopban lévő érdekelne engem...
Úgy próbáltam hogy =SZUM(C47;F47;....) viszont ez ~50 adatot jelent amire az Excel azt dobja hogy túl sok argumentumkb 30-nál van a határ...
Valaki tudna nekem ebben segíteni?!Köszi
-
bvdub
csendes tag
válasz
föccer #12166 üzenetére
Rendben, azért köszönöm
Egy másik kérdés: meg lehet azt csinálni, hogy egyszerre két keresés + csere fusson le egy kijelölt táblázatban? Úgy értem, hogy pl: egy oszlopban a 2-es számokat 4-esre akarom cserélni, a 4-eseket pedig 2-esre (érthető módon, ha először a 2-es számot 4-esre változtatom akkor már nem tudom kiválogatni, hogy melyek voltak azok, amik eredetileg is 4-esek voltak).
Remélem nem volt túl nyakatekert a megfogalmazás
-
föccer
nagyúr
válasz
superecneB #12172 üzenetére
Dupla klikk az adott oszlop fejlécén, ahol ez az oszlop és a rákövetkező oszlop határa van. Ezzel engedélyezed az oszlopok automatikus méretezését.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
dellfanboy #12171 üzenetére
Én ezt mindig így csináltam, hogy fel veszek egy külön adatsort, ami 2 értékkel van jelen. Az x pontjai a diagram két szélén az y értékek pedig a beállítani kívánt vonal értéke. Ezután meg kell adni a x tengely tulajdonságainál, hogy a skála nem automatikus méretezés legyen, hanem az előre beállított érték. Ezután a frissen megadott vonalat olyanra formázod, hogy az úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd.
üdv, föccer
-
dellfanboy
őstag
Szeretnék Előre definiált vonalat és sávot felvenni egy diagramhoz. Neten megtaláltam hogy a
Diagrameszközök felirat, alatta pedig három új fül, a Tervezés, az Elrendezés és a Formátum.2. Az Elrendezés lap Elemzés csoportjában tegye a következők egyikét:
* Kattintson a Vonalak menügombra, majd válassza ki a kívánt vonaltípust.
találom meg amit keresek, viszont állandóan inaktív a vonalak fül. mitől lehet? hogy kell aktívvá tennem?
excel 2003-ban volt egy tök jó diagram típus oszlop vonallal, azt viszont a 2007-ben nem találom.
(Nem trendvonalról beszélek!) -
Delila_1
veterán
válasz
superecneB #12169 üzenetére
A szerkesztőlécen beállsz a szövegbe, és Alt+Enterrel töröd a sort. Miért nem működik ez?
-
Delila_1
veterán
válasz
superecneB #12167 üzenetére
A cellaformázás Igazítás fülén jelöld be a Sortöréssel több sorba opciót.
Úgy is beállíthatod, hogy a szövegben Alt+Entert adsz, ahol törni akarod a szöveget. -
superecneB
őstag
Üdv!
Hogyan is lehet azt beállítani, hogy a nyomtatási területen kívül eső szöveget tördelje úgy, hogy beférjen az előre beállított lap méretére? Tehát írok egy oszlopba egy hosszabb szöveget és most ami kilóg a szaggatott vonalról, azt simán csak levágja.
-
bvdub
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy xls adatbázissal dolgoztam openofficeban, elmentettem miután végeztem, most viszont nem tudom megnyitni, csak egy üres szövegdokumentumot nyit meg helyette, pedig az adatok (a fájl mérete alapján) ha minden igaz nem vesztek el. Próbáltam excel viewerrel megnyitni, ott azt írja sérült a fájl. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy tudnám kinyerni belőle az adatokat? Elég sok munkám van benne :S
Előre is köszönöm!
-
@Töki15
tag
Sziasztok!
Huu , nem is tudom , hogy kezdjem picit bajban vagyok...
Egy nagyon kedves ismerősöm az egyetemen kikapott pár nagyon jó házifeladatot...,amiből már csak egy van, de ahoz
sajnos lövésem sincs. Éjfélig le kell adni a megoldást, ebben szeretném a segítségeteket kérni, sem Neki sem nekem nem megy az excel.A feladatlapot beszkennelték
, így egy picit könnyebb lesz.
A segítségeket előre is köszönöm.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #12159 üzenetére
Analyzis ToolPak. Érdemes ennek a VBA-s változatát is bejelölni.
A #11102-es-re kellet volna irányítanom a linket, eltévesztettem.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #12157 üzenetére
Igen, csak elő kell csalni a bővítményekkel.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
zoli1962 #12155 üzenetére
Még egyszerűbb a RANDBETWEEN függvénnyel, ami azonos a 2010-es VÉLETLEN.KÖZÖTT függvénnyel.
Itt találsz egy kis leírást -
zoli1962
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #12154 üzenetére
Köszi ezzel is tanultam.
-
-
zoli1962
csendes tag
válasz
Delila_1 #12146 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget ! Még túráztam rajta egy kicsit mert ha tizedes jegyet vettem le a cellaformázásba,attól még valójában nem lett egész szám a cella tartalma,de a csonk függvény megismerése után minden rendbe jött. A 2010 excel amim nekem nincs az már alapból elkényeztet a véletlen.között függvénnyel.
-
paatrick
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #12151 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
válasz
paatrick #12150 üzenetére
# Jobb egér a képen/Makró hozzárendelése
# Makró helye lenyíló -> Ebben a munkafüzetben és katt az Újat gombon
# a megjelenő ablakban a megjelenő kódblokk közé másold be az alábbi kódot.Range("B1").Value = Range("B1").Value + 1
Ha ezt megcsináltad, akkor a teljes kódnak így kell kinéznie
Sub Kép1_Kattintás()
Range("B1").Value = Range("B1").Value + 1
End Sub -
paatrick
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném megcsinálni, hogy beillesztek egy képet/alakzatot az A1 cellába, és ha rákattintok akkor a B1 cella értékét növelje meg 1-el (abban a cellában csak szám). Mi erre a legegyszerűbb mód? (nagyon kezdő vagyok még, szóval ha lehet szájbarágósan
)
Előre is köszönöm.
-
válasz
lajszer #12148 üzenetére
Ha úgy érted, hogy annak a számolótáblának weben is ugyanúgy kellene működni(be lehessen vinni adatokat stb), az "felejtős". Azért az macskaköröm, mert vannak olyan progik, amelyek képesek HTML kódot előállítani, de azok általában nem szoktak illeszkedni a webfejlesztő elképzelésébe jobb azt magadnak megírni.
Azt, hogy ezt milyen módon oldod meg, az rajtad múlik, lehet PHP-vel, Flsah Action Scriptel, vagy legegyszerűbben javascript-el... -
lajszer
tag
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálok egy kalkulátor-táblázatot excelbe (pl. beírod éves bruttód és kiszámolja nettód) akkor azt miként tudom egy honlapba beilleszteni. Kb. úgy mint egy flash-programot? Sajna honlapszerkesztéshez nem értek annyira, örülnék, ha el tudná valaki magyarázni.
-
Gordiann
őstag
ÜDV!
2007-es Excel-ben hogy lehet diagram-on az értékeket "kézzel megfogva" feljebb - lejjebb húzni? A régebbi excel-ben simán lehetett, de ennél nem tudom hogy kell...
Köszönöm
-
zoli1962
csendes tag
Sziasztok !
Segítsetek!
A problémám a következő.Véletlen szám generálással előállítok számokat.Majd feltételes formázással meg akarom színezni őket,de úgy hogy bizonyos számokat színezzen meg. Tehát jelen esetben a 0,3,6,9,12,15,18,21,24,27,30,33,36 számokat.
Excel 2007 -m van. Próbálkozatm vele de nem sikerült ilyesfajta szűkítést csinálnom. -
Delila_1
veterán
válasz
Sickboy25 #12139 üzenetére
Lehet, hogy itt-ott nem dátum formátumú az adatod.
Állítsd a teljes oszlopot dátum formátumra, és egyenként enterezd le, de úgy, hogy F2-t nyomsz a cellán, majd Enter. A teljes oszlopon F2-Enter, F2-Enter.Az a cella (G2) is dátum formátumú legyen, ahova a kiválasztott dátumot írod.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Delila_1 #12138 üzenetére
valamit nagyon nem jól csinálok, mert nem akarja a kijelölt tartományból kiszűrni a dátum szerinti adatokat, csak egyet... össze vissza vannak a dátumok egymás alatt.
nem tudom mi lehet a hiba... Tudnál segíteni?
A kivonat tartományba egy mezőnév hiányzik.... ezt a hibát dobja ki.
-
Delila_1
veterán
válasz
Sickboy25 #12131 üzenetére
Irányított (speciális) szűrőt alkalmazz.
Vegyük, hogy az adataid az A:E tartományban vannak. Az A oszlop tartalmazza a dátumot, az oszlop címe Kelt.
A G1 cella legyen Kelt, G2-be írd a keresendő dátumot, a példa szerinti 2011.09.11-et.
A szűrés párbeszéd doboza ilyen legyen:Más helyre másolja
Listatartomány: $A:$E
Szűrőtartomány: $G1:$G2
Hova másolja: $I$1:$M>1
Csak az egyedi rekordok megjelenítéseKépet akartam beszúrni, de a 15 KB-os, jpg kiterjesztésű képet nem megfelelőnek minősíti a fórummotor. Kiírja, hogy max 1920×1200 px, 1Mb, GIF/JPG/PNG képet tud csak fogadni.
-
-
csdm
senior tag
Hogyan lehetne megoldani a következő problémát?
Vannak külön-külön cellákban nevek(vezeték és keresztnév szóközzel elválasztva), kizárólag függvény segítségével hogyan lehet csak a keresztneveket kiíratni másik cellába? Jól másolható függvény kéne. -
Sickboy25
addikt
sziasztok
lenne egy szerszámkölcsönzési táblázat, sorszámokkal, nevekkel, kezdő és befejező dátumokkal!
két feladatom lenne vele:
1. készítenem kellene egy kimutatást, hogy egyes szerszámokat hány alkalommal bérelték
2. meg kell adni mondjuk a 2010.09.11.- én történt kölcsönzések összes adatát egy külön táblázatbanEzekben tudnátok segíteni?
-
mArZsi
tag
válasz
bozsozso #12123 üzenetére
Legegyszerűbb, ha megvan az összes sor, fogod, beírod az elsőnek, hogy "1." és lehúzod
Sorszámozósnak nem tudok jobbat, mint ami írtál.Valaki segítsen már ki ebben, legyen olyan szíves: (#12048)
Első része az érdekes! Mi a xarért a hivatkozás behívási képletét írja a cellába, miért nem maga a hivatkozott cella tartalmát?!?! -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Van valami képlet arra, hogy ha sorszámozni szeretnék?Azt szeretném pl.: hogy az A3-as cellától lefelé 1-től elkezdve sorszámozza a sorokat.
Eddig ezt használtam, de ha a 3-as sor elé beszúrok egy sort akkor borul az egész, tehát kényelmetlen
sor(A3)-2
Ha lenne jobb megoldás az jó lenne.
-
Delila_1
veterán
válasz
Dre_Powell #12121 üzenetére
-
Delila_1
veterán
válasz
Dre_Powell #12119 üzenetére
=ha(k2<11;14300;k2*1300)
-
Dre_Powell
tag
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérném a segítségeteket:
M oszlop K oszlop szorzatait (k*1300) tartalmazza.
L oszlopban szeretném, ha ugyanezek az eredmények megjelennének, annyi kitétellel, hogy a 14300-tól kisebb összeg helyett automatikusan 14300 jelenjen meg.
Nem feltétlenül kell az M oszlopra épülnie a dolognak, mehetne a K oszlop alapján is, tehát, ha K oszlopban 11 alatti szám található, akkor írna 14300-t, ha feletti csak simán szorzás. Bár van egy olyan érzésem nincs különbség, abban hogy melyik oszlopot használnám..
Köszönöm!
Üdv.
-
-
Delila_1
veterán
=HA(HIBÁS(FKERES(A526;$A$1:$B$10;2;HAMIS));"";FKERES(A526;$A$1:$B$10;2;HAMIS))
Ez a függvény hibás FKERES esetén – nem találja a keresett értéket – üres stringet ("") ad eredményül, látszólag üres lesz a cella. Találatkor kiírja a keresett értékhez tartozó B cella tartalmát.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #12114 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, működik szépen.
Szerencsére nincs 2 azonos nevű illető.
Még egy kiegészítést kérnék
Mit írjak be, hogy ne #HIÁNYZIK legyen a B oszlopban, ha még nincs kitöltve az A oszlop?
Megoldottam amatőr módon, felül betettem egy plusz sort, ahol szóköz a név és a cím is és ekkor látszólag üres a még nem kitöltött cella, ha az A oszlopba bemásolom a szóközt lefelé, de gondolom van erre is megoldás.
Simán meg tudnám oldani a HA függvénnyel, de nem tudom, ezzel kombinálható-e. -
Egy fontos dologra ki kell térni, amit általában nem tudnak/elfelejtenek stb a versenyzők, nevezetesen azt, hogy az FKERES (és még számos más függvény) az első előfordulásig fut.
Ez lefordítva annyit jelent, hogy ha pl a cégnél több azonos nevű dolgozó van (pl Kovács János, ami gyakori név), akkor az FKERES (a megadott tartományban) az első találatkor (az első Kovács János-nál) le fog állni minden esetben, az összes Kovács János-nak ugyanaz lesz a címe. -
Kiegészítés:
Gondolom az FKERES lesz az én függvényem, de sosem volt tiszta hogy pontosan hogy kell használni.
Egyszer megoldottam már, de ha kérhetem, konkrétan írjátok le hogy mit írjak be pl. a B526-ba, hogy automatikusan az A526-hoz tartozó cím jelenjen meg ott.
Az A oszlopban vannak a nevek, az első csoport az első 10 sorban, aztán ismétlődik.
A B oszlopban van a cím, az első 10-hez kitöltöm, aztán utána a függvény oldaná meg.
Remélem érthetően sikerült leírnom.köszönöm
-
Amiben a segítségeteket kérem az a következő.
Havi befizetéseket tartalmazó táblázat, minden hónapban egymás alá bekerül a 10 név, de nem ugyanabban a sorrendben.
Első oszlopban tehát váltakozik 10 név, második oszlop tartalmazza a nevekhez tartozó lakcímet.
Hogy lehet megcsinálni (pl. az első tizes blokkra hivatkozva), hogy automatikusan beírja a 2. oszlopba a nevekhez tartozó címet?
Gondoltam egy új fül a nevekkel, címekkel (vagy az első tízre hivatkozás) és egy "ha" függvény megoldás lehet, de pl. 35 névnél (de 10-nél is) ez picit hosszú lenne beírni, meg gondolom van egyszerűbb megoldás is.
Köszönöm. -
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #12104 üzenetére
köszi, így lehet jó lesz..., de mára lemerültem, majd holnap megpróbálom...
-
bugizozi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #12106 üzenetére
ne is akard megtudni, én se nagyon értem, de meg kell csinálni
Köszi -
válasz
bugizozi #12105 üzenetére
Pontosan nem tudom miért van szükséged ciklusra (ami automatikusan makró-t jelent), de a SZÁM függvénnyel megvizsgálható, hogy egy adott cella számot avagy nem azt tartalmaz.
=SZÁM(A1) - IGAZ értéket ad vissza, ha a vizsgált cellában szám található, minden más esetben HAMIS értékkel tér vissza.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Kérdés: Hogyan lehet megállapítani hogy egy cellában betűk vagy számok vannak?
Konkrétan: van egy oszlop amiben változnak az adatok, az első x cellában szám van, utána viszont nevek. Nekem kellene egy olyan do-while ciklus ami addig fut amíg számok vannak a cellában
Köszi!
-
válasz
Sickboy25 #12103 üzenetére
Hát így konkrétan nem tudom, hogy mit csesztél el, ha egyáltalán elcsesztél, mert közel sem biztos. A hivatkozásokat lehet kezelni, konfigolni, ehhez a Adat fül/Kapcsolatok csoport/Hivatkozások-ra kell kattintani. (Ez csak akkor aktív, ha a munkafüzetben valóban vannak hivatkozások (külső/belső))
Ott be lehet állítani, hogy honnan és mit frissítsen az adott munkafüzet és azt is, hogy azt automatikusan tegye-e.
Először nézd meg ezt, hátha ez megoldja a problémát.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #12101 üzenetére
szia
hasonló problémám van, mint a kollegának!
Létrehoztam egy excel fájlt, ami nincs feltöltve adatokkal, viszont minden hónapban töltöm a megfelelő adatokkal, adott hónapra! Tehát F12-vel mentem másként, de a baj az, hogy van egy lapon grafikonos elemzés állandóan az "üres" elnevezésű fájl útvonalára mutat és nem tudom módisítani az adatokat, csak, ha az "üres" fájl nyitva van és csak ott!
Mit csesztem el?
-
Geryson
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #12101 üzenetére
Mekkora ötlet, hát ez eszembe sem jutott! Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest