Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
Epic-nél hogy van ez a Ubi dolog, ha megveszem akkor Uplay-be is berakja v csak Epic? Far Cry Primal / Watch Dogs 2 ennyiért nagyon tetszik.
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz vorosmarti #127552 üzenetére
értem, akkor szokásosan uplay-ből indul, csak itt az epic a "steam"
(#127554) vorosmarti: már bármit kinézek az epic-ből. a kérdés már csak, hogy melyik legyen a teszt alany, WD1 nagyon szar volt, állítólag a 2 már menőség, az FC részek meg mind ugyanazok, de már 4-5 éve nem toltam és jöhetne egy új map ?
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Hát érdekes, mert megvettem a Far Cry Primal-t (kellett linkelni az uplay acc-ot), és engedi telepíteni a uplay kliensből. Ezek szerint tévedtem...
@ayo: Nekem nagyon bejönnek az ubi open-world játékai, de a WD2-t nagyon hamar eluntam. Szerintem nagyon egyéniségfüggő...
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz vorosmarti #127555 üzenetére
köszi, akkor full menőség, sztem megveszem mindkettőt és akkor ennyi volt az epic szüzességem, a sok menő ingyen játék mellé lesz most két másik 10-ért.
-
echterion
nagyúr
Mi a nyavaja ez a 2-step verification a rockstar social belépésnél? Már vagy fél éve nem léptem be, erre most nem tudok belépni, mert egy ilyen van az account-omon. Ezt minden account-hoz hozzáadták alapból? Ha igen, akkor hogy a nyavajába tudok belépni? Mert nyilván nem tudom, milyen számot adtak hozzá...
-
nagyúr
válasz vorosmarti #127558 üzenetére
Akkor viszont nem olyan, mint a Steam, hanem ez az uplay accountra tevős módszerrel működik.
Főleg ha uplay-ben le tudod tölteni utána epic nélkül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
vorosmarti
senior tag
válasz FollowTheORI #127561 üzenetére
Igen, félreérthető voltam. Kulcsot nem is kaptam, egyből regisztrálta uplay-re. Mindenesetre nagyszerű megoldás
-
csuvicsuva
addikt
MrTwisternek: Legutóbb tavaly fizettem elő egy három hónapos csomagra (márciustól májusig). Tegnap kíváncsiságból rámentem a Manage my subscriptionre, és átállítottam egy hónaposra, ezzel el is indítottam az előfizetést. Mondom hohó, várjunk még egy kicsit. Cancel my plan, megkérdezi, hogy nem akarok-e inkább csak kihagyni egy hónapot, nem, cancel és utána dobta fel a lehetőséget Ha maradsz, kapsz $3 kedvezményt. Mondom oké. Most ki is fizettem, tényleg annyit vont le. Most kíváncsiságból le akartam mondani, hátha megint bedobja, de nem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #127563 üzenetére
Hoppá, ha második fiókon le akarom mondani, ott is felajánlja. Akkor bent maradok, lemondtam a fő fiókról és onnan töröltem a paypal fiókot, ahogy warcat ajánlotta.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #127564 üzenetére
Újabb fejlemény. Fő fiókra lemondás után kaptam emailben egy -$3 kupont, szeptember 6-ig érvényes. Szerintem aki ki akarja használni ezt az akciót, mondja le az előfizetését, hátha szintén megkapja.
-
l.skywalker
félisten
Elindult az Xbox GamePass Ultimate előfizetés az MS Store-ban. Estei E3 után elképzelhető, hogy élesedik a PC-s könyvtár is. Első hónara 300 forint: [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cskamacska
addikt
Bár könnyen lehet hogy ma mindenki valami vízparton áztatja magát, de mégis csak rég volt valami értelmes hírcsokor errefelé.
GamesRadar - Destiny 2 Steam version confirmed as Bungie completes its Activision/Battle.net breakup
Destiny 2 szeptember 17-én F2P játékként Steamre költözik, 35 euró az új Shadowkeep kiegészítő, de ingyen lesz az alapjáték és az első éves kiegészítései, ill a Forsaken kiegészítő, mikrotranzakciók, és természetesen a karakter átmozgatható lesz. Maga a Battle.net változat nem sokkal később megszűnik.
Eurogamer - It's true: Divinity studio Larian is making Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3 - Announcement Teaser
Készül a Larian Studios közreműködésével a Bauldurs Gate 3 PC-re(várhatóan Steamre), és Google Stadia felhőbe. Megjelenés Soon™ Jelenlegi helyzetben igen jó helyre került a folytatás, Bioware már nem biztos hogy egy épkézláb játékot ki tudna adni.
Eurogamer - Big layoffs at embattled Payday studio Starbreeze
60 alkalmazottjától megválik a Starbreeze Studios. Raid World Wae II, majd az Overkill’s The Walking Dead csúnya buktája után nem meglepő, gyengécske Payday klónok nem hozták a számokat.
444.hu - Gigantikus buborék nőhetett az esport-őrület köré
->
Kotaku - Shady Numbers And Bad Business: Inside The Esports BubbleRengeteg pénz ömlik az e-sportba, de tényleges hasznot nem sokat termel. Befektetők és tanácsadóik szépen azt hitték, hogy pár éven belül lenyomja a valós tömegsportokat, aztán nem teszi. A lufi még fújódik, de lesz még asszonynak sírása. És mivel a mai befektetők egyébként minden mással is így vannak, get rich or die tryin alapon öntenek pénzt random dolgokba, esélyes hogy mi is megérezzük a szelét.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Executioner
aktív tag
Cyberpunk 2077 Előrendelhető az Alzán:
PC 14 690 Ft ez később lehet hogy drágább lesz.
PS4 /Xbox One 19 190 Ft
Az ONLINEFIZETEK kuponnal ingyenes a házhoz szállítás.
Kiszivárgott kép az alapkiadásról!?:
Exec
-
l.skywalker
félisten
Xbox GamePass PC kínálata várhatóan ez lesz induláskor:
ABZU
ACA NEOGEO METAL SLUG X
Antiquia Lost
ARK: Survival Evolved
Astroneer
Battle Chasers: Nightwar
Battle Chef Brigade Deluxe
Battlefleet Gothic: Armada
Bomber Crew
Bridge Constructor Portal
Broforce
Brothers: a Tale of Two Sons
Book of Demons
Clustertruck
Crackdown 3
Crosscode
Die for Valhalla!
Disneyland Adventures
Everspace
Fez
Football Manager 2019
Full Metal Furies
Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10
Gears of War 4
Guacamelee 2
Halo: Spartan Assault
Halo: Spartan Strike
Halo Wars: Definitive Edition
Halo Wars 2: Standard Edition
Hatoful Boyfriend
Hellblade: Senua's Sacrifice
Hello Neighbor
Hollow Knight
Hotline Miami
Imperator: Rome
Into The Breach
Lichtspeer: Double Speer Edition
Forza Horizon 4
MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE
Momodora: Reverie Under the Moonlight
Metro Exodus
Mindzone
Moonlighter
MudRunner
Mutant Year Zero: Road to Eden
Neon Chrome
Old Man's Journey
Operencia: The Stolen Sun
Opus Mangum
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
Orwell: Keeping an Eye on You
Oxenfree
Pony Island (Daniel Mullins Games)
ReCore
Rise of Nations: Extended Edition
Rise of the Tomb Raider
Rush: A Disney-Pixar Adventure
Ruiner
Samorost 3
Sea of Thieves: Anniversary Edition
Shenmue I & II
Silence - The Whispered World 2
Sinner for Windows 10
Slay The Spire
Shoot n Merge 2048
Smoke and Sacrifice
Snake Pass
State of Decay 2
Stealth Inc 2
SteamWorld Dig 2
Sunset Overdrive
Super Lucky's Tale
SUPERHOT - Windows 10
Supermarket Shriek
Surviving Mars - First Colony Edition
Riverbond
Tacoma
Titan Quest Anniversary Edition
The Banner Saga
The Banner Saga 2
The Banner Saga 3
The Flame In The Flood
The Gardens Between
The Last Door: Season 2 Collector's Edition
The Messenger
The Stillness of the Wind
The Surge
The Turing Test
Thimbleweed Park
Thumper
Tyranny Gold Edition
Valkyria Chronicles
Vampyr
Void Bastards
Wandersong
Wargroove
Wasteland 2: Director's Cut
West Of Loathing
Wolfenstein II: The New Colossus
We Happy Few
Wizard of Legend
Zoo Tycoon: Ultimate Animal CollectionNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
i2k
őstag
https://www.chrono.gg/?=Vampyr - "Vampyr" - 19,99 dollár = ~5710 Ft.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, Forua Horizon-t venni hogy érdemes? PCn játszanám, de az MS Storeban talán egy picit elmentek otthonról. Jelenleg még megy az akciós gamepassal. Lehet úgy, hogy valami akciós xbox1 darabot aktiválok az MS fiókban és azzal játszom PCn?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
l.skywalker
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #127572 üzenetére
Ezt az ultimate-et vajon hozzáadja meglévő előfizuhoz? Aug. 22-ig van még pass-om.
-
MrTwister
őstag
válasz l.skywalker #127572 üzenetére
Köszi a tippet, most 300 Ft-ért meghosszabbodott az áprilisi szintén 300Ft-os Xbox GamePass-om egészen Aug. 10-ig! ÉS mivel Ultimate-ra konvertálódott lett Xbox GamePass PC-m, már települ is a Metro Exodus!
echterion: Azt írta nekem, hogy max. 36 hónapra bővíti, így akkor neked kitolja szeptemberig.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
ayo
veterán
ahogy nézem idén bőven elleszek az epic / xbox game pass-szel... nagyon komolyak a most bejelentett játékok és ugyebár ez folyamatosan bővülni fog
-
cyberkind
félisten
Cyberpunk 2077 jövő tavasszal jön!
-
cskamacska
addikt
Nana! Csak a PS5 megjelenéséig, mert utána mind a 3 darab drága nyitó címének nyúzásán kívül nem marad másra időd, a Switch is megy a PC ház alá támasztéknak, amibe pedig muskátlikat ültettek.
más
Steamon 3 euró a Tooth and Tail, de Monaco tulajoknak van 2,7 eurós csomag is belőle.
Illetve épp megjelent a Hell Let Loose világháborgós fél-valósághű csapatban rohangálós FPS, ez GMG-n az E3 kóddal most 18.74 font, ami kb 21 euróra jön ki, és jó 30% megtakarítást jelent. Mivel Early Access a játék, így ez inkább drágább lesz egy jó darabig nem olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #127580 üzenetére
Elkelt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #127581 üzenetére
És már fel lehet iratkozni a Versus bétára: [link]
-
Lord255
csendes tag
epicstores -os wildlands total megerte az 5eurot.
miutan fixalta az epic a uplay -es linkelest, sikerult is felrakni, hat a gameplay az epic.nope
-
Crytek
nagyúr
Ubi game passa: Uplay +
100+ game és folyton növekedik. A legújabb játékokkal 14.99$/hó
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
A teljes illúzióját elveszik annak, hogy tulajdonolhatod az általad kifizetett játékot -- helyette megfizettetik veled a szolgáltatást, hogy játszhass... a bérleményeddel... ameddig előfizeted a szolgáltatást.
Szép új világ.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
warcat
veterán
Nyilván ezt érzik most az új aranyláznak a "live service" beomlása után.
Már nincs kinek eladni játékot olyan darabszámban (mindenki veszi,akit meg lehet győzni róla/egyáltalán még érdekel az egész), amivel a negyedéves jelentésekben további növekedést lehetne kimutatni úgy, hogy a részvényesek ne rottyantsanak oda és hagyják ott őket egyből mint a szifiliszes fürdősk*vát.The show must go on, akkor is ha padlógázzal rohanunk a szakadékba, mert túl édesek a tízmillió dolláros vezetői bónuszok.
Itt is egymást ölik meg, mint a 'game as a live service' modellnél.
Nyilván egy rakás alkalommal csak sima átverés vagy annak érződő produkció lett belőle, mivel nem voltak képesek elfogadható ütemben és minőségben tartalmat szállítani.De még ha össze is jön, egyszerűen nincs annyi egy óra a hétben, hogy kb max egy, esetleg kettő ilyen módon működő játéknál többet követni tudnál munka,tanulás,család stb mellett és akkor az új játékok már jobb, ha nem érdekelnek.
Ezt persze ők is látták előre,de egyik sem hajlandó engedni, a "majd nekem sikerül és mindenki más hasal el vele" alapon.
Itt is ugyanezt látom, az égvilágon már mindenki a havi fixet szeretné beszedni.A probléma ezzel az, hogy a te személyes döntésedet kihagyva magukra szeretnék íratni a jövedelmed egy komoly részét, mert már mindenhol a markukat tartják.
Most hagyjuk a csóró magyarokat, de hány dollárnál/eurónál csap valaki az asztalra, amikor meglátja,hogy mennyit mart le a googledisneyhulunetflixamazonspotifymicrosoftubisofteahbogo a hó elején, miközben fizeti a diákhitel,kocsi, telefon részleteit valamint a lakásbérlést, mert a birtoklás már lassan egy távoli álom(se).
Mindegy is igazából, hogy 50-120-200 a lelki határ, a lényeg,hogy van, és masszívan rohannak ezek a wannabe szolgáltatók efelé - fejjel előre.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Csapoati
nagyúr
Az egyszer kijátszós játékokhoz jó ez.
warcat: Nem önkéntes az előfizetés? Az írásodból úgy jön le, mint ha kötelező lenne folyamatosan előfizetni.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
echterion
nagyúr
Jah, csak győzd fizetni az előfizetéseket. Mert itt nem egy lesz, hanem minden nagynál egy, így kelleni fog minimum 3-4 aktív előfizu, ha a gyerekek játszani akarnak, esetleg te is és nem ugyanazzal az eggyel akarjátok tolni...szép új világ. Remélem, mielőbb dugába dől ez az egész rettenet.
-
Dilikutya
félisten
A vásárlás mint opció megmarad neked. Mármint az a vásárlás, ami eddig volt. De lényegében azt is birtokoltad, kivéve a digitális példány eladását. De amit megvettél, az nálad marad - normális kliensben, nem a Desura meg egyéb alternatív saját marhaságot használókra. Gamesession-ben sem bíznék meg, de az legalább ingyenes.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ayo
veterán
válasz Dilikutya #127596 üzenetére
ja. nem kötelező, venni tudsz és gondolom idővel itt is lesz family share ahogy a többi szolgáltatónál. egy mk11-et megveszek, mert az pörög, de az ilyen egyszer végigviszem dolgokat meg kipörgettem egy lazább hónapban. csomó steam játékom van amihez soha se nyúltam vissza ending után.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Ráadásul a legtöbb előfizetéses cucc ad kedvezményt a szolgáltatáson belül elérhető tartalmakra. GamePass-nál ez 20% játékokra, 10% DLC-kre
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #127595 üzenetére
Egy évben előfizetsz kétszer a Uplay+-ra, az 30 dollár, és ennyi időbe azért elég sok játékidő belefér. Mennyi is egy új játék? 50-60 dollár... S akkor ugyanezt az EA-nél stb. stb. Ez még egyszer mondom, azoknak jó, akik nem játszanak egy játékkal hónapokig, csak végigviszik a kampány módon, multiznak egy kicsit vele, aztán irány a következő. Akinek kell egy játék sokáig, meg továbbra is megveheti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dilikutya
félisten
Nekem így sem éri meg, az EA Access sem érte meg. Végül csak megvettem a Battlefield 1-et 5€-ért, miközben az volt az egyetlen, amit Access-ben végigvittem. Még a Hardline-ba kezdtem bele, de félbemaradt. Jobban megéri 1-1 játék 5€-ért, mert van amivel nem végzek 1 hónap alatt sem. Többnyire akkor van kedvem játszani, amikor dolgozok, mire hazaérek, vagy fáradt vagyok, vagy túl jó idő van beülni, vagy nincs kedvem, vagy haza se érek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest