Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Akkor nem lesz Half-Life 3?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
A megfejtés Mikey Madison lett volna, mert róla még a büdös életben nem hallottam.
-
csuvicsuva
addikt
Megjöttek a Golden Globe jelölések, keressétek a kakukktojást. Segítek: nem Cynthia Erivo az.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Az elátkozott gyermek színdarabban Noma Dumezweni játszotta, úgyhogy az már megvolt.
Sirius Black adná magát.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Sajnálom, pedig nagy kedvencem volt a stúdió úgy, hogy az ős klasszikusaikkal nem is játszottam (valahogy akkoriban féltem a nagyon hosszú, nagyon összetett cRPG-ktől, ma meg már nem merem őket elkezdeni kábé ugyanez miatt), a KOTOR-nál szálltam be, és azt is tudtam, hogy a régi arcok már régen leléptek. Az Inquisition DLC-i máig váratnak magukra, mert jóval az első napos alapjáték befejezése után szereztem be őket, utolsó az Andromeda volt, az Anthem már meg sem mozgatott...
Majd EA Playben biztosan kipróbálom egyszer, de lehet, hogy a 10 órás trial is elég lesz, ha lesz belőle egyáltalán. Bár gondolom valamilyen formában kapcsolódik a történet a kopasz elfes DLC sztorijához, úgyhogy azért azt csak illene megnézni előtte.
-
csuvicsuva
addikt
Rajta van a dobozon, hogy 4K és az is, hogy 120 (Fps). Azt szerintem senki nem mondta, hogy ezt egyszerre tudni fogja.
Tud 4K-t? Tud. Tud 120 (Fps-t)? Tud.
[ Szerkesztve ]
-
-
csuvicsuva
addikt
Alienek sokáig az 1979-ben született 45 évesek.
Nem, ez nem vicc, ez hivatalos."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz VoltanIgor #148285 üzenetére
El ne felejtsük majd megnézni, hogy az akció után mennyire fog csökkenni az alapára.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Ne is mondd, pedig alapvetően kerülöm a social media felületeket, de ha teszem azt egy filmben hallok egy dalt, vagy az előadóról eszembe jut egy régi klasszikus, akkor megyek meghallgatni és onnantól azt veszem észre, hogy elröppent nem kevés idő. Ez még a jobbik eset, mert közben zenét hallgattam, a rosszabbik, amit te mondasz, hogy észre veszel valami hülyeséget és utána azokat nézed órákig. Volt egy időszak, amikor képes voltam konkrétan órákat elcseszni twitteren, s bár jól szórakoztam, az egésznek az égvilágon nem volt semmi értelme. TikTokot FB-ot szándékosan kerülöm, ha mobilról van szó, akkor inkább ott játszok mostanában, de azt is kicsit jobban kordában kéne tartani.
-
csuvicsuva
addikt
Egyébként abszolút igazad van, azért is mondom mindig, hogy megöregedtem, rengeteget felejtek, főleg rövid távon. Persze nincs feltétlenül összefüggés a kettő között, csak így egyszerűbb kifejezni. Ugye meséltem neked anyut és az Alzheimer-kórt, pedig rá aztán nem lehetett mondani, hogy ne tudta volna lefoglalni magát, csak aztán jöttek a családi problémák és ez lett a vége.
ADHD az talán még annyira nem jellemző, egyszerre nem játszom például két olyan játékkal, amelynek mondjuk története is van, tehát valamennyire teljes figyelmet kíván. Ha valami nem akaródzik berántani, akkor addig azt parkolópályára állítom, amíg a másikat le nem tudom.
#148153 i2k: te legalább elkezdted, nekem még az is ritkán megy. Mondjuk mostanában pótoltam egy csomó mindent, de valamiről eszembe jutottak a Kocka filmek, úgyhogy most például azokat újrázom. Mentségemre szóljon, hogy hiába láttam bizonyos filmeket többször is, a memóriám nekem sem a régi, úgyhogy a nagy részüket el is felejtem az évek alatt.
-
csuvicsuva
addikt
Nem is az a baj, hogy ne lenne miből válogatni, sőt, mire eldönteném, hogy melyiknek kezdjek neki, addigra elmegy a kedvem az egésztől. Ha viszont néha-néha valami beszippant, akkor nincs megállás. Legutóbb ilyen a TLoU két része volt egymás után, de az is a második rész újra megjelenésének környékén volt.
Tudod, mint a filmeknél, amikor ezt sem láttam, azt sem láttam, aztán inkább megnézel valami régi kedvencet ötvennyolcadszorra.
-
csuvicsuva
addikt
https://prohardver.hu/tag/crytek.html
Ebből a szempontból lenne érdekes. Egyszer visszaengedték, pár nap múlva megint elhordta a PH összes munkatársát mindennek, aztán hónapokig csinálta az új fiókokat, de nyilvánvalóan egyik sem tartott két napnál tovább. Nekem is megfordult a fejemben, hogy ő lehet az, de szerintem az illetékesek már léptek volna, vagy kapott egy utolsó-utolsó utáni-utáni esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Hajaj, hogy én hány hónapot szívtam 9 éve a friss Skylake-kel, mire kijött egy BIOS frissítés, amely után nem fagyott le, indult újra fél-egy óra után.
Természetesen Linux alatt az ég világon semmi baja nem volt, de Linux alatt nem tudtam Fifázni.
-
csuvicsuva
addikt
Tegnap aktiváltam egy 30 napos ingyenes Amazon Prime-ot és a GOG kétszer dobta fel a captchát, mert annyi játékot aktiváltam be igen rövid idő alatt.
Hamarosan megy a ninjába a LEGO LotR, a LEGO Hobbit és a Shadow of Mordor, ha valaki(ke)t érdekel.
#147599 Golden9: most így hirtelen nem néztem utána, hogy ez milyen kimutatás, de az EA mit keres felül?
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #147563 üzenetére
Látod, mégis mindig megtörténik. Kell, kell, kell.
Aki korán kel, az meg előrendel.
Azon röhögök, hogy a 103 ezer forintos jubileumi DualSense Edge kontroller elfogyott előrendelésben, a 33 ezer forintos sima pedig nem. Arra még talán be is neveznék, de majd lesz az olcsóbb is.
Szerk: de, közben az is elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz VoltanIgor #147520 üzenetére
Mindig ez van, ugyanez van mindig.
Rendeljük elő mindenhol is, aztán amikor készlethiány lép fel, az a fölös gép mindjárt nem bolti áron megy majd az apróra.🤷
-
-
csuvicsuva
addikt
Mi a pék töke van itt? Becsengettek, aztán mindenki összeveszik mindenkivel?
-
csuvicsuva
addikt
Szinte sejtettem, hogy becsapós lesz az a benchmark, bár az én régi Skylake procimon és a 6650 XT-n lehet, hogy vígan futkározna.
Ezek után viszont már nem ér annyit a dolog, hogy refunddal kipróbáljam. Főleg, hogy ha rossz esetben 2 óra alatt el sem jutnék addig a részig, vagy úgy egyáltalán a konkrét játék elindításáig.
-
csuvicsuva
addikt
És pontosan ők a "célközönség", ezt kéne az emberek fejébe vésni. Az, hogy minket taszít, az csak egy dolog. Engem annyira nem érdekel a Wukong, de esküszöm, hogy a benchmark után megfordult a fejemben, hogy refunddal kipróbálom, tényleg olyan jól fut-e? De mivel nem akarom feleslegesen lövöldözni a refundokat (eddigi pályafutásom alatt volt vagy kettő), majd egyszer kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Valld be, hogy te is megijedtél, amikor megláttad a transzformát.
Hogy ünnepelnek egy olimpiai bajnok algériai "nőt" a szülővárosában?
https://twitter.com/lucarne_dz/status/1824564343091896491 Mára inkább ki is kapcsolom az internetet...
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Persze. Közben megtaláltam az "embert", akit annyiszor emlegetsz (lila haj).
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Persze, hogy félünk. Az volt számomra mindig is a legszörnyűbb, hogy legendás sci-fi írók korukat gusztustalanul megelőzve, olyan társadalom kritikával fűszerezett utópiákat álmodtak meg, hoztak létre, és vetettek papírra, hogy néha még most is hihetetlennek tűnnek.
Erre mit csinál az ember? Szépen elkezdi lemásolni, mert csak a technológia érdekli, a mögötte lévő erkölcsi dolgok, ne adj Isten a gépek lázadása az már nem. Utóbbi alatt nem kell feltétlenül a Terminátort érteni, de ha így haladunk, szerintem Ítélet napja hamarabb lesz, mint mondjuk Alapítvány.
-
csuvicsuva
addikt
Arra gondoltam, hogy én itt szenvedtem, de azt nagyon látványosan, talán maross volt, aki meg is unta pár nap után.
Nekem ugye le is fagyasztotta a gépet minden indításnál shader compile közben a főmenüben.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Én is meglepődtem a hirtelen képkocka esésen, de emlékszel még, hogy anno mennyit szenvedtem a TLoU-val, aztán szerencsére volt annyi eszem, hogy félre rakjam egy időre, így legalább egymás után tudtam játszani mindkét részt.
Nekem a Hellblade magasan az utóbbi évek egyik legjobb (játék)élménye volt, meg alapjáraton sem vagyok túl kiegyensúlyozott lelkileg, úgyhogy sajnos nagyon könnyű engem nyomasztani. Például amikor anno megnéztem a Sinistert, egész éjszaka forgolódtam, más pedig lehet, hogy simán elrágcsál közben két adag popcornt.
Valószínűleg hasonló okból sem ugrottam még mindig neki egy Dark Soulsnak vagy valamelyik lightosabb soulslike(lite)nak. Ha a nyomasztó hangulat, atmoszféra mellé beesik még egy jó adag frusztráció is, akkor aztán teljesen végem.
Úgy tudnám jellemezni, mint Ron Harry Pottert Jóslástan órán: szenvedni fogsz, de közben valahogy mégis örülsz majd neki.
-
csuvicsuva
addikt
Ne viccelj. Már a felbontásból asszociálnom kellett volna.
Az enyém saját volt, nem tudom, hogy mennyire mérvadó manapság egy benchmark, mindenesetre meglepődtem. Mégis csak egy lassan 9 éves processzorról beszélünk.
A Hellblade II-t is szépen be tudtam lőni, viszont ott meg néhány rövid átvezetőnél pár másodpercre átmegy diavetítésbe, amit nem tudtam hova rakni. Egyelőre nem is folytattam, mert már az elejétől olyan szinten nyomaszt, hogy az nem igaz.
-
csuvicsuva
addikt
Nem létezik, hogy ezen a gépen ez így fog futni.
-
csuvicsuva
addikt
Elnézést a nem korlátlan mobilnetesektől.
Emberünk apja közben megmutatta a születési anyakönyvet, amely szerint nő és amelyet elvileg 2018-ban állítottak ki.
#genderbender
Megmondtam: nem néztem az esti úszódöntőt, Milák egyből meg is nyerte.
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145999 üzenetére
Voltam törlés, zárás előtt.
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145998 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
Basszus, egy valamit felejtettem el, de nagyon. Talán még a londoni olimpián kattantam rá a női röplabdára, hogy ne legyek túl szexista, úgy fogalmazok, hogy látványos sport.
Meg is nézem, hogy hol járnak, ki és mikor játszik, mert azt tényleg élmény nézni.
-
csuvicsuva
addikt
Nem nézek én már sehova, pofámat is befogom inkább.
Közben Hámori Luca már le lett rasszista náci véglényezve és őt kellett volna kizárni az olimpiáról. Inkább nem is linkelem. Az i betűs oldalon megtaláljátok.Pontozással kapott ki.
Eddig az egész olimpiából csak a 200 pille döntőt és a vele szimultán zajló férfi kard csapat döntőt néztem, mindkettő ezüst lett, úgyhogy babonából Milák ma esti döntőjét inkább kihagyom.
Szerencsére kézilabdát és vízilabdát már évtizedek óta nem nézek, mert nem bírtam idegekkel, de valahogy előzetesen sem érdekelt már annyira az egész. Ha bárki nyer és lemaradtam róla, örülök, ha bárki "veszít" és láttam, akkor meg úgyis agyvérzést kapok. Öreg vagyok én már ehhez.
-
csuvicsuva
addikt
Algéria mindenkit beperel, vigyázzatok, hogy ezentúl hol és mit mondtok.
A Nemzetközi Bokszszövetség pedig orosz irányítású. Persze nyilván az amatőr boksz elvileg már elég régóta a korrupciók, visszaélések, csalások melegágya, de kell még bármit hozzáfűzni?
-
csuvicsuva
addikt
válasz gyimger #145947 üzenetére
A baloldali Liu Shaolin Sarolta?
Amire nagyon kíváncsi lennék, hogy az olimpia előtt bárki nyújtott-e be óvást, nehezményezte-e a dolgot, vagy inkább megvárták az első brutális pofont?
Ugyanis ez a két sportoló, mint tudjuk, nem most jelent meg a semmiből.
-
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #145935 üzenetére
Kiegészítésként, ha korábban nem volt róla szó:
"A történtek mögött az áll, hogy Helifet – aki a 2022-es vb-n súlycsoportjában ezüstérmes lett – a tavalyi világbajnokság előtt a tornát szervező Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) kizárta, mondván, hogy az elvégzett nemi teszt eredménye, nem hozott megfelelő eredményt, s a tesztoszteron szintje is túl magas, vagyis biológiailag férfi, ezért nem szerepelhet a női vébén.
Az olimpiai ökölvívótornát viszont már Tokióban sem az IBA szervezte, hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ami azt is jelenti, hogy Helif az olimpián a NOB szabályai alapján a női versenyben indulhat.""Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/hamori-luca-valahogyan-be-lett-bizonyitva-hogy-lany
Kommentárt én nem fűzök hozzá, azt meghagyom nektek.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Mindeközben az ol(gbtq)impián. Algériai férfi ütötte az olasz nőt, női ökölvívásban! Carini azért állt ki, mert harcos, de nyilván feladta a meccset, és még elnézést is kért érte. Van egy tajvani férfi is a mezőnyben.
Elég volt!!!
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #145893 üzenetére
Igen, jönnek, még Xboxra is.
Szemezgettem vele, mivel egyrészt kimaradt, másrészt az ára is baráti, de tudjuk, hogy az olcsó lesz majd még olcsóbb. Ha tudnám, hogy azonnal nekiülök, akkor menne a zsákba.
-
csuvicsuva
addikt
Persze, az "költői" túlzás volt, amit kiemelsz az viszont valós probléma, és sajnos már nem is kell szélsőségesnek lenni hozzá és sajnos legtöbbször pont azokon csattan, akiken nem kéne. Továbbra is társadalmi, ideológiai témának tartom ezt az egészet, de mindketten tisztában vagyunk vele, hogy a
megkerülhetelen, abból meg úgyis csak a szarvihar jön megint.politika Mondhatnám azt is, hogy Áldás, Békesség.🙏
Ha esetleg téged törölnek megint, akkor én itt és most kijelentem, hogy önként szolidaritást vállalok veled.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Crus és TBT.
Mint írtam, mindkét oldalon vannak szélsőségek, de ebben a kérdésben gyimgernek adok igazat. Inkvizíció biztosan nem lesz. Még nem merültem bele jobban, de Ferenc Pápa nyilván nem fogja szent háborúra szólítani híveit.A kereszténység jó ideje a provokáció céltáblája. Jó, Közép- és Dél-Amerikában (Mexikó, Argentina teszem azt) uralkodhat némi lincshangulat, de ott sem - vagy csak elvétve - fognak bosszút állni Isten nevében.
Ami a nem vallási részt illeti, na igen. Az már sajnos egyre inkább visszafordíthatatlan. De tényleg ne is beszéljünk róla, mert csak magunkat húzzuk fel, aktivistának pedig gondolom egyikőtök sem készül.
-
csuvicsuva
addikt
Az alsó részhez nem tudok érdemben hozzá szólni, maximum annyit, hogy csinik a lányok.
Amúgy itt a topik, ahonnan a képet hoztam.
https://www.reddit.com/r/clevercomebacks/comments/199jatz/a_neverending_battle/ "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #145073 üzenetére
Látod arra meg már végképp nem emlékszem, hogy a 80-as években melyik filmet hogyan vetítették moziban (szinkron/felirat). Bár akkor még tényleg kisgyerek voltam, Újpesten laktunk és többnyire a Landler Művelődési Házba vittek minket apámék (ahova ha nem jött meg az aktuálisan meghirdetett premier, akkor szinte mindig A sárkány közbelép volt vetítve ), azt sem tudom, hogy ott volt-e csúszás bemutatóban a konrét mozikhoz képest, sőt már arra sem, hogy a klasszikus Star Wars trilógiát nagyvásznon láttam-e először? Alkotmány, vagy Fény mozi az már majdhogynem luxusnak számított.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz VoltanIgor #145071 üzenetére
Nem mondod? Pedig nem vagyok annyira fiatal, de ez számomra teljesen új infó, hogy nem mutatták be moziban. Akkor kizárásos alapon nem is ott láttam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #145060 üzenetére
Most ránéztem a képekre, nyilván azért látszik rajta a kora, de ma már az is nagy szó, ha egy játékot egy az egyben ültetnek át. Bőven megérdemelt volna egy remake-et, de így talán még jobban át fog jönni a feeling.
A jó kis nyolcvanas évek klasszikusai, főleg a Carpenter összes. A régi szép idők.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Dilikutya #145048 üzenetére
És látod, szó szerint ez a nap híre, nem egy új játék megjelenési dátuma. Vagy csak én öregszem.
Nekem nagyon jó emlékeim vannak a játékról, úgy emlékszem rendesen hozta a film atmoszféráját.
-
csuvicsuva
addikt
Én is inkább a csalódottak táborát képviselem, de mindkét filmnél, főleg a Prometheusnál sokat árnyal a borzalmas forgatókönyvön a nagy betűs atmoszféra. Amiatt bármikor újra tudnám nézni őket.
-
csuvicsuva
addikt
Akkor ezek szerint rosszul emlékeztem és mégis csak 3D-ben forgatták.
Természetesen van különbség játék és film között, mert utóbbinál már megszokta az agyunk a 24/25 képkockát. Az Avatar 2-t ugyanígy néztem volna, ha lett volna lehetőségem elmenni és meg akartam volna nézni a borzasztóan semmilyen első után.
Talán itt is volt korábban téma, mert nem értettem, hogy miért nem a HFR verziót adták ki, de írták, hogy azért, mert arra csak az UHD BD adathordozó képes.
Engem sem zavar a 30 FPS, mondhatni azon szocializálódtam, leginkább gyors mozgásoknál feltűnő.
Az alsóra: ne tudd meg, hányan kérdezték meg Xbox topikban csak az idén, hogy most vettek 120Hz-es tévét, akkor minden játék 120 FPS-sel fog futni?
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
A hobbit trilógiát HFR+3D-ben néztem, s bár csak konvertált volt, az elején amikor a kamera körbe járta a bányát, majdnem beleokádtam a büdös nagy sötétségbe.
Utána gyorsan hozzászoktam, de én is hasonló vagyok. Reggel olvastam, hogy a Hellblade II-ben nem kikapcsolható a chromatic aberration (Xboxon ugye nem is lehet állítani semmit), mondom akkor ebből PC lesz, de külön kapcsoló állítólag ott sincs hozzá. Bár lehet, hogy ez az egyetlen játék, ahol még hozzá is tesz a nyomasztáshoz.
-
csuvicsuva
addikt
Mindegyik bezárt stúdió Zenimax volt, úgyhogy elképzelhető, hogy belső döntés volt, amire a Microsoft rábólintott, hogy ha így érzitek jónak, ám legyen.
Természetesen nem mosdatni akarom őket.
-
csuvicsuva
addikt
Opensubtitles oldalon láttam, hogy egyik mellé oda volt írva, hogy theatrical subs.
Shin Godzilla baromira tetszett, erre is kíváncsi vagyok. Az amerikai újrázást is szerettem, Gareth Edwards nagyon jó atmoszférát teremtett (Az Alkotót még ő sem tudta megmenteni), de a folytatások már nagyon elmentek tipikus hollywoodi blockbuster irányba.
-
csuvicsuva
addikt
Egy kis virágbolt:
Kint van a Gojira -1.0 UHD, angol felirat is lett, amely elvileg nem hivatalos, de ha jól látom, a mozis fordítás az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest