Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Van még akinek nincs meg a Prey?
-
sto1911
veterán
válasz Dilikutya #140808 üzenetére
Nem gagyibb, mint a 80-as evek nagy sztarjainak filmjei, amiket istenitenek (koztuk en is, mert olyan, mint a V8, nem lesz tobb). (Es valoszinuleg nagyjabol egyidosek is lehetunk).
Viszont mondj nehany peldat, neked melyik tetszik, melyik nem gagyi? Illetve mi a gagyi ebben?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Anonymusxx #140593 üzenetére
Nyugi, a D4 is az, csak nincs ráírva
-
sto1911
veterán
Olcsó Minecraftot vennék PC-re, de nem igazán láttam most akciót rá. GP nem játszik, szürke boltból is venném, ha megbízható(bb).
-
sto1911
veterán
Milyen mount tool van a Daemon Toolson kivul, ami tud CD audio-t is mountolni (bin es cue fajljaim vannak)? A multkor kiprobaltam parat, de egy se tudta. A Daemon meg elfajult az arany idok utan.
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #140361 üzenetére
Na, veled is csak sűrűbben vagyunk
-
sto1911
veterán
[link] ebbe kellene még két ember, nekem a Doom kellene belőle.
-
sto1911
veterán
Érdemes (?) belépni egy Facebook csoportba, ahol mindenféle érdekes interjúkról és munkahelyekről van szó, hogy finoman fejezzem ki magam. Esküszöm a munkavállalók fejében nagyobb a baj, mint a legrosszabb munkaadóéban, ezért tehetnek meg kb. bármit bizonyos szektorokban.
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #139803 üzenetére
Lesújtott az átkom!
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #139749 üzenetére
Csak 3310-esnek volt álcázva a lopós kütyü.
-
sto1911
veterán
Ez nem annyira réteg téma, mint egy fos apppal való szívás, csak mondom.
Mióta munkámban Macet és iPhonet használok, azóta még jobban utálom az egész apple ökoszisztémát. Ha tovább szeretnék nyúlni a böngészés-youtube-outlook témákon, azt érzem, hogy falakba ütközök. Szándékosan akadályoz az egész rendszer. Mindent több kattintás, nyögvenyelős megcsinálni mint Windowson, és akkor is szarabb megoldást tud. Rengeteg alapvető dolgot nem is tud, vegyek hozzá 3rd party appot 15$-ért. Anyád. Ja, meg még annyit, hogy végig azt érzem csak azért vannak máshogyan megoldva dolgok mint winen, hogy különbözzön tőle, az mindegy, hogy fényévekkel szarabb megoldást találtak ki...
Egyedül max a hardver vagyis inkább a ház meg az akku ami jó benne (M1 Air van), de ahhoz meg nem kell milliót kicsengetni, ugyanazt lehozod egy 100k-s Android tablettel.
Szóval egy katasztrófa, ha ilyesmi házzal és akkuval lesz wines gép, azonnal lépek vissza rá.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Na, ez mar jobban kedvemre valo off, mint a TLOU technikai fkodas
-
sto1911
veterán
En megmondtam, hogy itt abba kellene hagyni a last lofasz temat, hat mi lett belole
-
sto1911
veterán
válasz Mr.Csizmás #138967 üzenetére
Kivéve, amikor inkább nem.
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #138945 üzenetére
Csak egy hsz volt törölve, a többi elérhető.
-
sto1911
veterán
Látom ki lett törölve egy játékról szóló hasznos információkat tartalmazó hsz, akkor echterionnak mégsincs igaza, nem lehet itt bármi játékos hsz. Mondjuk más ház, amiben semmilyen játékos infó nincs meg maradt.
Vagy egyenlőek közt is vannak egyenlőbbek, az még rosszabb.
Úgyhogy lehet továbbra is könyörögni a pénzemért.
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #138931 üzenetére
+ többiek: Jó, hát akkor 10 percenként beírok valami játékos kérdést, hisz elfér. Ja, a best buy topikban meg Crysis gépigény kezdődik, gondolom nehéz lenne megkérdezni a topikjában, hisz biztosan ott senkinek nem volt hozzá szerencséje...
Erről az egy szarról szól már 3 napja a topik, nem többről, ja meg arról, hogy a sok ... előrendelő megint megszívta. Megint.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Srácok, nincs ennek a szarnak saját topikja?
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #138719 üzenetére
AMD VGA-d van? Miota ilyenek meg hasonlok miatt otthagytam az AMD-t, 0 gondom van a geppel.
-
sto1911
veterán
válasz Ferke[HUN] #138673 üzenetére
HDD-nel kb. barmi jobb, en annak idejen a Diablo 3-at inkabb pendrivera raktam, mint HDD-re, meg az is eg es fold volt
-
sto1911
veterán
válasz Anonymusxx #138392 üzenetére
Egy youtuber, akinek jo meglatasai vannak.
-
sto1911
veterán
válasz Mr.Csizmás #138293 üzenetére
Rá kellett keresnem mi ez, és csak annyit tudok mondani: jujj
-
sto1911
veterán
válasz cyberkind #138275 üzenetére
A képen az van, hogy mivel fekete lett, túléli a becsapódást
De mindegy is, az elv számít. Most néhány perces szereplő élsz lecserélve, aztán mellékszereplők, a főhős, majd Jézus, a végén meg még Cartman is.
@csuvicsuva: persze, nem is vettem magamra
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #138076 üzenetére
Androidra meg ingyenes is
-
sto1911
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
sto1911
veterán
Aki nálam jobban ért hozzá meg tudná mondani, hogy EU I Am Bread cserélhető illetve aktiválható-e US Popup Dungeon-nal?
-
sto1911
veterán
instant-gaming.com oldallal van valakinek tapasztalata? Egy másfél dolláros tételt vennék, szóval nem a pénz bebukása izgat, hanem hogy más bajom származhat-e belőle.
-
sto1911
veterán
válasz PunkZoli #137480 üzenetére
Koszi!
Vegul emiatt beertem a R* launcheres MP3-al, amihez bundle kulcsot csereltem. Viszont a kapott MP3 kodot nem ette meg a launcher, irtam a supportnak, elkuldtem a kapott kulcsot, es kozvetlenul aktivaltak az accountomra.
Nem irtak miert nem mukodott, valoszinuleg lejarhatott a kulcs, ami az Ukran Humble Bundlebol szarmazott.
-
sto1911
veterán
Steames Max Payne 3-hoz is kell a Rockstar Launcher?
-
sto1911
veterán
válasz SenorGrande #137462 üzenetére
Van kb. ezer szoftver, ami megoldja egyébként.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Azert egy OS ala a legszarabb SSD is millioszor jobb, mint egy barmilyen HDD, en 2012-ben vettem az elso SSD-met, es eletem legjobb vasara volt, 128GB 10x forint. Ha a tobb teras arak elfogadhatoak lennenek, meg a letolteseim is arra tennem (nem a sebesseg miatt, hanem mert kussban van).
-
sto1911
veterán
XBox 360-on is van game pass? Ha igen, lehet korhatarossa tenni a GP fiokot?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #136829 üzenetére
Meselj, mi baja volt?
"Azt a kínlódást, ami steamen van" - semmilyen kinlodas nincs steamen.
-
sto1911
veterán
válasz l.skywalker #136819 üzenetére
Azert is irtam, hogy biztos jo ember, csak ennel egyszerubbet, mint egy online vasarlas (foleg steamen), el se tudok kepzelni.
Es o hiaba okositana ki konzol fronton, anelkul meg lehet elni kenyelmesen, de online vasarlas nelkul egyre nehezebb, es annal csak komplexebb dolgok vannak a neten.Persze lehet oreg vagy mittudomen, de attol fuggetlenul h.u.l.y.e.s.e.g. amit irt
"Én meg az vagyok aki játszik. Azon amin épp kedve van." - lelki tarsak vagyunk mi, csak nekem elesebb a nyelvem
Es akkor off az offban, sok ember annyira analfabeta, hogy a ghnqubiuec.com nevu (szo szerint!!!!) oldalrol kepes megrendelni a Nike cipot tized aron, aztan megy a csodalkozas, hogy semmit nem kap csereben. Na, ok pl. meg tudjak rendelni, naluk mashol keresendo a hiba
-
sto1911
veterán
válasz Mr.Csizmás #136814 üzenetére
Ez szerintem is gaz, amennyiben tenyleg igy van. Nekem remegett a kezem az elorendelesen, de vegul is amitol tartottam, ugy is lett. Hangos, relative hamar merul, alacsony az fps, stb. Ugyhogy en egyaltalan nem bantam meg, hogy nincs. Mondjuk switchem sincs
Mas kerdes, hogy itt a steam konyvtaradnak a 80%-a a kezedben jatszhato, nem kell tobbszor megvenned ugyanazt, stb.
-
sto1911
veterán
válasz l.skywalker #136812 üzenetére
Biztos jo ember, de attol meg baromsagokat beszel.
Nem tud kosarba rakni es fizetni egy termekert? Gondolom sehol mashol nem tud online boltolni? Egy boritekot azert meg tud cimezni es fel tud adni?
Nem hiaba volt/van konzol vs pc kulonbseg, pont az ilyen emberek miatt.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
válasz csuvicsuva #136262 üzenetére
Azt meg tudja valaki mondani melyiket lehet aktiválni Ukrajnában és Magyarországon? Vagy ennél nincs ilyen megkötés?
-
sto1911
veterán
Metro Exodus alap (Steam) es Control alap (Steam vagy Epic) erdekelne esetleg valakit?
-
sto1911
veterán
Az Epic kupon respawnol, vagy nagyon meg kell gondolni mire lovi el az ember?
@ZsZso: koszi, lassuk akkor a kinalatot!
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Mivel sikerult itt megkapnom a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (Origin) kodot, viszont a joaras akcioba beszalltam igy aki szeretne, az viheti az enyemet.
A Football Manager 2021 (Epic) szinten viheto.
-
sto1911
veterán
Amazon prime ingyen játéka többek közt a SW Squadrons, be tudjuk húzni?
-
-
sto1911
veterán
Ezt a Nioh-t 10 perce játszom, de már 5x baxta fel az agyam. Hiába mentette el a beállításokat, csak 4. alkalommal sikerült neki azokkal elindulni.
Irányítás borzalmas, amikor megláttam, hogy a bal sticket lenyomva kell A-t nyomni a futáshoz, akkor letöröltemValami hasonló játékot tudtok ajánlani, ahol az első fél órában nem kapok agybajt?
Monster Hunter, Dark Souls, Darksiders címeken túl vagyok már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok