Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112337) ayo válasza tomsolo (#112334) üzenetére


ayo
addikt

A női főszereplőért ajánlom az új szellemirtókat és a többi olyan filmet, játékot, amiben azt gondolták, hogy az újításhoz elég a karakter nemét megváltoztatni esetleg mellé egy kutyát berakni, mert az cuki :D
Ott a Darksiders 3, engem pl. tökre nem mozgat, hogy most más nő a karakter, jobban zavar, hogy a DS eleve gyenge harcrendszerének fő fegyvere azaz ostor szarság lesz, amit videón se tudtam 2 percnél tovább nézni annyira idétlen volt.

Szerintem továbbra se a karakter neme fogja megadni a játék érdekességét, hanem maga a játékmenet. Story ebben a részben nincs, megreformálták az egész stílust egy sandbox jellegű dologgal, ami a stílus kedvelőinek tökéletes, az már megint más, hogy mindezt a lehető legrosszabb kommunikációval sikerült kiadni a kezükből és most ott tart, ahol tart a dolog.

A Hitman új rendszere jobb mint a régiek, de tény hogy még mindig lehetne belerakni anyagot, viszont ez az új rész is már olyan, hogy baromi sok időt igényel, hogy kiismerd az AI scripteket, ami ugye ezeknek a játékoknak a lelkük; az első 30 órában kezdtem csak érezni ezeket, ami nagyjából 1-2 teljes játék idő egy átlagos AAA címnél.
Bonyolítani lehetne, de hozzá kéne szokni ezekhez is és ahogy a példa mutatja, az emberek nagy részének nincs kedve. 5-10 éven belül lehetne megint csavarni ezeket, de ahhoz azt kéne, hogy ez a rendszer már mindenki kisujjában legyen. Na most ha itt vergődés lesz a kiadók miatt, akkor szerintem megint egy reboot reboot lesz, ami ki tudja hol fog landolni, EA porrá gyalázza a feledésig vagy Ubisoft legyárt egy open world Hitmant, ahol 5 fajta küldetést beszoroznak 10-el és kész a kampány? Passz.

A fejlesztések stb. meg tény hogy nem izgalmas, viszont az hogy külön mobil app is van hozzá, ami jelzi a heti kontenteket már igen. Mondjuk valahol para, hogy 1 játékhoz annyi kontent jön, hogy bőven 1 évig le tud foglalni. Ha ez a vonal népszerű lenne, akkor semmivel se tudnék komolyabban játszani, de ahogy a példa is mutatja nem biztos hogy elterjed ez a modell.

(#112336) arty: tippre nekem is ez volt az első, hogy már akkor se volt minden ok. Stílusilag viszonylag kevesen vannak fanok, akik szeretik, akik meg nyomnák, azoknak akció meg story kell és nem ilyen hülyeség, ahol 1-2 sort el kell olvasni, hogy egyáltalán megértse az ember, hogy mit vásárolt meg (Steamen kb. ezzel volt tele, és talán van még mindig a legtöbb topik). Az hogy egy ilyen játék kiadtak, az bátorság, semmi több, viszont 100% fan-szerviz volt, amit szerintem kevesen tehetnek meg.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.