Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31951) grHawk


grHawk
aktív tag

Tango, Hotel, Alpha, Romeo, Golf, India, Delta, Sierra, Romeo, Echo, Tango, Uniform, Romeo, November

[ Szerkesztve ]

(#31952) BandiT85


BandiT85
aktív tag

Ezt dobta most:

(#31953) grHawk válasza kiskuplung (#31950) üzenetére


grHawk
aktív tag

Nem vagyok biztos benne, hogy jól értettem, de ha igen, akkor a Q3 a szezon hármat jelenti. Mivel már szezonnak nem nevezhetik, de a 2.4-el (úgy, mint anno az 1.5-el) elindult a harmadik fázis.

(#31954) 42861 válasza grHawk (#31951) üzenetére


42861
senior tag

Golf után hiány van, nem?

(#31955) Ice_Man22 válasza BandiT85 (#31952) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Nekem ez jott e-mail ben :). Fenebe, hogy reggel meloznom kell pedig el latogatnek a rendszerbe.

(#31956) anatron


anatron
aktív tag

(#31957) rtitusz


rtitusz
őstag

(#31958) RaGi91 válasza rtitusz (#31957) üzenetére


RaGi91
senior tag

Hát azért ennyire nem kellett volna túlzásba esni a fiúknak. :U

(#31959) duvi


duvi
nagyúr

(#31960) grHawk


grHawk
aktív tag

Tévedtem. Az egész hacacáré Q3-ban indul, ami augusztustól azt hiszem esedékes is.

Amúgy nem sokkal nyugodtabb a helyzet a fórumokon, a játékosok még mindig nagy számban dühödtek. A legindokoltabb dolgok:
- Azt mondják, új taktika, új fegyverzet, felszerelés lesz szükséges, hogy harcba szálljunk velünk. Mit jelent ez az egyszerű játékosnak? Dobd a kukába a fegyverfejlesztésed és az arra költött időt, mert ahhoz, hogy zöld színű AI-t ölhess új fegyvereket kell kiengineerkedned. Pedig már örültem, hogy túl vagyok rajta.
- Augusztus. Az azt jeleni, hogy a legközelebbi érdekes dologra is több mint egy hónapot kell még várnunk. És még azt sem tudjuk, hogy ez rögtön élesedik-e majd, vagy megint bétázgatás várható, és a többi. Tekintve az eddig is lassan haladó sztorit, és azt, hogy ez meg egy sztoriközpontú frissítés lesz, valószínűleg egy kevés tartalommal, hosszan elnyújtott community goalokkal teletűzdelt játék lesz. (Komolyan, a PowerPlay és a Community Goal, mint játékelem, olyan mintha sültkrumplival ennénk a sültkrumplit. Ha már ott volt eleve egy rendszer mindkét célra, a háttérszimuláció, akkor minek ez a két... na mindegy eltérek a témától.)

[ Szerkesztve ]

(#31961) kiskuplung válasza grHawk (#31960) üzenetére


kiskuplung
őstag

Nem tudom, én nem fogom fel ilyen tragikusan a dolgot. Pl a ma estém tök jól telt a kis borocskámmal, aztán behuppantam a Riftbe és elzúztam a megadott helyre, megismerkedtem 1 angol meg 1 magyar sráccal, megtaláltuk a beacont a roncsokkal, közben 1x szétlőtt valami idióta mindenkit, ezért újra vissza kellett menni meghallgatni a transmittert..
Szóval összességében én jól szórakoztam :)

(#31962) grHawk válasza kiskuplung (#31961) üzenetére


grHawk
aktív tag

Én visszamentem harcolni az SSL-ért :D Az hálásabb meló :D

(#31963) anatron


anatron
aktív tag

Amúgy meg nem tudom miért kell bántani a Thargákat,ők csak nyomi fedesekre lőttek eddíg.Én azt mondom csak így tovább! :DD

(#31964) kiskuplung


kiskuplung
őstag

Azért durva hogy egy ilyen bejelentés után, ami miatt mindenki excitin' kellene, hogy legyen, majdnem egy napig senki ne írjon kommentet...
Lassan két éve ez a fórum a kezdőlapom, nem számítottam ilyen szintű érdektelenségre :)

(#31965) duvi válasza kiskuplung (#31964) üzenetére


duvi
nagyúr

Egy E3 bemutatóra mindenki többet várt ennél. Ehhez hozzájön még az utóbbi hetek "parázs" hangulata és máris kész a végeredmény. Sok csalódott játékos. Ezek után tényleg nagyon remélem, hogy a 2.4-el valami nagyot gurítanak! Addig is türelem és kitartás az egész csapatnak :)

(#31966) BandiT85 válasza kiskuplung (#31964) üzenetére


BandiT85
aktív tag

Én például nagyon izgatott vagyok, hogy Tarquinhoz ötösével lehet csak vinni a nyavajás fujin teát...azt a kreatív, furfangos fejlesztőt, aki ezt kitalálta, azt kéne itatni, lehet inkább LSD-s teával, hátha valami jobb is eszébe jutna... :W

(#31967) Vesa válasza duvi (#31965) üzenetére


Vesa
veterán

"Ezek után tényleg nagyon remélem, hogy a 2.4-el valami nagyot gurítanak!"

Nem fognak! ;)

A tudomány a valóság költészete!

(#31968) Mortel


Mortel
senior tag

Olyan lesz szerintetek, hogy a PS4-es és PC-s platformok között átjárás?

Gondolom valahogy megoldják, nem?

Üdv:

M

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#31969) nubreed válasza kiskuplung (#31964) üzenetére


nubreed
veterán

Egyszerűen nem tudtam mit írni. De komolyan. Erre nem lehet mit írni. Végtelenül elcseszett a Frontier kommunikációja. Semmi nem volt az egész E3 vagy a második napi a "The Return" bejelentésben amitől fel lelkesültem volna. Nem értem mit művelnek. Szóval a legtürelmesebb ember türelme is el fog fogyni ezek után.

Most úgy látom, még jó ideig parkoló pályán marad nálam az Elite, de nem baj, mert vannak más dolgok is amivel le tudom foglalni magam.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31970) duvi válasza Mortel (#31968) üzenetére


duvi
nagyúr

Xbox és PC között zajlik a tesztelés CQC-ben, ezért feltételezem, hogy tervezik a keresztplatformosítást. Nemsokára kijön a PS4 verzió. Meglátjuk, hogy mit kommunikálnak a témában...

[ Szerkesztve ]

(#31971) grHawk válasza duvi (#31970) üzenetére


grHawk
aktív tag

Szerintem a legtürelmesebb ember itt Duvi :D

[ Szerkesztve ]

(#31972) Vesa válasza grHawk (#31971) üzenetére


Vesa
veterán

Egyértelműen! :K

A tudomány a valóság költészete!

(#31973) Mortel válasza duvi (#31970) üzenetére


Mortel
senior tag

Köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#31974) Mortel válasza grHawk (#31971) üzenetére


Mortel
senior tag

Azért mert megkérdeztem a keresztplatformot? :F

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#31975) pcnet válasza Mortel (#31974) üzenetére


pcnet
addikt

Nem rád értette, hanem az egyre türelmetlenebb játékosokra/forumtársakra. Sokan kevésnek érzik az új tartalmakat és elbaltázottnak a fejlesztők kommunikációját.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#31976) grHawk válasza Mortel (#31974) üzenetére


grHawk
aktív tag

Nubreed "Szóval a legtürelmesebb ember türelme is el fog fogyni ezek után." hozzászólására válaszoltam, csak kicsit félreérthetően :D

[ Szerkesztve ]

(#31977) Denzo


Denzo
tag

Megértem azokat akik fanyalognak, mert lassan érkeznek az új tartalmak, én is jobban örülnék egy kicsit feszítettebb tempónak, de az azért fura, hogy végre itt áll a küszöbön egy rovar invázió, aminek köszönhetően kapunk új sztorit, felszereléseket, fegyvereket amiket tuningolhatunk pl. tuti lesz overcharged Chemotox, meg rapid fire légycsapó és thermal resistant szúnyogháló, meg ki tudja még mi nem...
Fura számomra, hogy tökre vártuk ezt és most egy kicsit sem tudunk neki örülni?! A legtöbb hozzászólásból csak a frusztráció árad. Jó, lehet én azért vagyok viszonylag higgadt, mert csak kb. 1000 órám van a játékban, ami önmagában nem kevés, de még mindig akadnak számomra kiaknázatlan területei a játéknak.Aki ennek az időnek esetleg a többszörösét belefeccölte, azt meg tudom érteni, ha már nem talál benne magának célt. Javaslom tegye félre a játékot egy időre és találjon magának más elfoglaltságot. De az se legyen már cél, hogy folyamatosan telesírjuk a fórumot igy, hogy: Nincs mit csinálni a játékban :O :O :O :O , meg úgy, hogy szar a dev. kommunikációja. :O :O :O :O stb. Ezzel csak azt érjük el, hogy még annak a kedvét is elvesszük a játéktól, akinek egyébként lenne. Akik e sorok olvasatán magukra ismernek és megsértődnek azokat sajnálom.
Bocs, hogy kifakadtam, egyszerűen hiányzik az a jókedv ami ezt a topikot korábban jellemezte. És végezetül, hogy ne tünjek teljesen érzéketlennek a picsogókkal szemben, küldök nekik egy sor együttérző sírást, íme:
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
Hopp ez majdnem másfél sor lett, mindegy a maradékot megtarthatják, hátha jól jön még később.

[ Szerkesztve ]

(#31978) nubreed válasza Denzo (#31977) üzenetére


nubreed
veterán

Én erre csak annyit mondok, hogy jó kedv akkor lesz, ha megkapjuk a játéktól amit várunk tőle. Hatalmas potenciál lehet/van az Elite -ben, ami koránt sincs kihasználva.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31979) anatron válasza Denzo (#31977) üzenetére


anatron
aktív tag

Örülök,hogy vannak olyan emberek akik még hinni tudnak egy olyan cég szavának mint a Frontier,de komolyan.Hiszen ők mindent megtettek azért,hogy a pénzedért cserébe valóban tartalmas és szórakoztató terméket kapjál.

- Horison: leszálhatsz azokra a bolgyókra kavicsokat lövöldözni amiken az ég világon semmi sincsen.Király!
- Power play: mindenki oda van érte,haszontalan cuccokért grindelj hónapokig.Cserébe élvezheted az NPC-k folyamatos baszogatását.
- Wingek: a disconnect üzenet működik,a többi néha összejön ...
- Enginőrök: hurrá meló után grindelés ,hogy eltudj menni lövöldözni oda ahol eddíg gond nélkül apríthattál!
- Commanders: ez a kedvencem.Multy crew ami legalább annyira működik mint a wingek.Az értelme az égvilágon semmi,de legalább lehet pénzt költeni egy szép új ruhára a kapitányodnak.

A játékos közösség a fóromokon nem egyszer kifejtette mit várna el a játéktól ebből eddíg kb két dolog valósult meg.Az állomások közelében halhatod a "vágány mellett kérem vigyázzanak "szöveget illetve a térképet használhatod noteszként ,amire csak 2 évet kellett várni.Nyílván roppant bonyolult lehetett módosítani hozzá a programot.

Ezek után nem meglepő ha sokan becsapottnak érzik magukat szerintem és némi cinizmussal viszonyulnak az eljövendő 2.4-es roppant módon meglepő tartalommal kecsegtető (csak 2éve tudja mindenki ,hogy jönnek a thargoidok) patchhez.

[ Szerkesztve ]

(#31980) duvi válasza anatron (#31979) üzenetére


duvi
nagyúr

anatron! Hány órád van az ED-ben? Elég a saccolt idő is ;)

(#31981) anatron válasza duvi (#31980) üzenetére


anatron
aktív tag

1824,ebből kb 1000 volt a Beagle Point oda vissza. :D

(#31982) D4M13N


D4M13N
aktív tag

Ezer felett van.

De én is többet vártam a 2.4-től. Bár explorerként alig alig csurran cseppet valami a kontentekben.

(#31983) duvi


duvi
nagyúr

Akkor most feltenném A kérdést. Hány játék van még, amelyik ennyi játékórát adott nektek ennyi pénzért?

(#31984) pcnet válasza anatron (#31979) üzenetére


pcnet
addikt

Teljesen egyetértek Veled! Mondjuk nekem az a nagy szívfájdalmam, hogy ha nekem 1,5ig tetszett az ED, akkor miért nem ragadhatok le ott? Ellövöldözgetnék, mennék felfedezni, tradeelnék szívesen. Miért nem oldható meg, hogy ha nem akarok a mérnökök jóságaiból részesülni, akkor ED-t indítom és ha az én nem részesülök a tuningokban, akkor NPC-k se részesüljenek. Most sokan le fognak hurrogni, de számomra lehet az lett volna a jó, ha a tartalmak DLC-kben jönnek. (Bolygóra szállás, mérnökök, rovarvadászat, multicrew stb...) Ha engem nem érdekelnek, miért kényszerítik rám? 3x futottam neki mérnököknek. Elsőre bétában halért össze raktam egy harci Corvettet, de nem nyerte el a tetszésemet. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nem tudom mi az a tuning, amit már érdemes elfogadni és mi az aminél még lehet jobb. Így sokszor elutasítottam jó tuningokat jobb reményébe. És csak az alapanyagaim fogytak. Pl chemical manipulatorst vagy mit kellett gyűjteni, ami kereskedő hajókból esett. Volt egy dirty drive tuningos Pythonom, azzal álltam neki gyűjtögetésnek. NB-nél egy fia transporter hajó nem volt, ha mégis, akkor clean. Irány anarchy rendszer, de ott meg vagy képtelenség volt ki ID-zni, vagy ha kiszedtem, egy nyomorult T9-nek olyan tűzereje volt, hogy Pythonnal menekülnöm kellett. Utána nekifogtam MC tuningoknak. Elsőre olyan konfigot sikerült összeraknom, ami 100% fölé vitte a hőterhelést. 3. nekifutásra már odafigyeltem a pörgetésnél a hőterhelésre, de olyan konfig sikeredett, amin 130% volt a hőterhelés ha lőttem. Köszi, mérnökök soha! Inkább FSD tuningot kapott az ASP-m és irány Beagle Point. Most is Colonianál vagyok, neutron mezőben scannelgetek, hogy meglegyen a felfedező elite rangom. De már egy hónapja nem indítottam el a játékot. Egyszer elindítottam, de a főmenüig jutottam és ki is léptem. Hiányzik a játék, kb 2000 játékórát tettem bele. Trade és felfedezés még mindig nem untat. Tolnám. Csak ne ID-zne a csillag és az állomás közt 3x kalóz. És ne szana-szét tuningolt lelőhetetlen, pofátlanul pajzs visszatöltős féle. Nekem nem kell powerplay, nem kellenek mérnökök, ne üldözzenek űrlények. Hagyjanak trédelni, küldizni. Ezt miért nem lehet megcsinálni? Aki akar, miért nem maradhat 1.5nél? Miért kell a kedvét elvenni a játéktól csaló engi tuningolt NPCkkel?

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#31985) anatron válasza duvi (#31983) üzenetére


anatron
aktív tag

Europa Universalis 4 : 2024 óra (kb 80 euró)
Skyrim: 800 óra játék + kb 1000 óra mod szerkesztés (kb 50 euro volt anno)
Wow: 6 évig toltam
Morrowind: 2 évig anno éjjel nappal (ezt még törten szereztem anno)
Witcher3: 344 óra (30 euro?)

Nálam minden idők legjobb játéka a Witcher3 volt,innen is látszik,hogy időben mérni azt,hogy mi a legjobb játék szerintem félrevezető.

Miért is?

1.Attól,még hogy megy a játék nem biztos ,hogy a gép előtt ülök.Anno pl a Beagle Pointra való utazás során annyira elfogyott az erőm a SagA környékén,hogy 1-2000 fényévenként elmentem filmet nézni a játék meg addíg ment.

2.Jelenleg nem nagyon van vetélytársa az elitenek,mivel űrszimolátorból nem sok van én meg scifi rajongó vagyok.Ezért az ember hajlandó kompromisszumot kötni amíg nem jön valami más.Nem véletlen ,hogy anno annyian várták a No Mans Sky-t,ami persze marha nagy átverés lett.A magam részéről amint kijön valami jobb már törlöm is az Elitet a gépemről.

3.A játék igencsak grind igényes és ha nem trükközöl akkor pl tradeléssel kb 3 hónap egy Anaconda,én anno ezt csináltam.Amíg kifarmolod a legjobb hajót nincs is gond a játékkal,na de ha már meg van akkor kezdődnek a gondok,hogy milyen célt találj magadnak!

Ezekkel szemben pl a Witcher3 minden percét élveztem és teljes mértékben letudott kötni.Olyannyira,hogy amikor végig toltam az alap játékot és a 2 kieget kb azonnal elvonási tüneteim lettek.

[ Szerkesztve ]

(#31986) Hauptmann válasza anatron (#31985) üzenetére


Hauptmann
addikt

Szerintem egy darabig nem fog kijönni konkurencia sajnos. Az NMS mint kiderült, nem az. Az SC pedig még kb. sehol. Remélem, nem NMS féle átverés lesz az is (azért ennyi idő alatt illett volna már egy 1.0-át összehozni, akármit is mondanak a fanboy-ok). És ameddig nem csapkodja senki a Frontier tökét, addig azt csinálnak, amit akarnak.

[ Szerkesztve ]

(#31987) grHawk válasza Denzo (#31977) üzenetére


grHawk
aktív tag

Abszolút nem a 2.4 miatt vagyok zabos, személy szerint. Az zavar, hogy felmagasztalnak bizonyos időpontokat, hogy majd ekkor és akkor kapunk infót, majd az időpont előtt még mindig csak excited így, excited úgy, aztán mit kapunk? Egy CG-t. Persze utána jön a bocsánat kérés, ami nekem elég volt arra, hogy elássam a csatabárdot. A Thargoidos teaser alatt konkrétan körbefutkostam a szobában örömömben. Az egész után mégis az a rossz szájíz maradt az eseményről, hogy a 2.4-ről annyit tudtunk meg, hogy thargoidok. Semmi mást. És erre azért számítottunk. Tehát akkor mi is volt az új? Megerősítés, oké, de semmi új. Egy fejlesztőcsapat, aki ismeri a rajongóit, tudná, hogy mi új nekik és mi nem. A fórumok fele a thargoidos kiegészítőt sejtő elképzelések voltak. Összességében értékelve: nem kaptunk új hírt.

Na ezért vagyok zabos.

A játékot szeretem, amit ezt a belenyomott 1300 óra bizonyít.

[ Szerkesztve ]

(#31988) nubreed válasza anatron (#31985) üzenetére


nubreed
veterán

Egyetértek, a Witcher 3 minden idők legjobb játéka.
Szerintem újra végig fogom tolni. De hogy lehet 344 órát beletenni? Nekem jobb esetben is fele ennyit ha sikerült... bár én még a DLC -ivel nem foglalkoztam. Azok mennyit adnak hozzá játékidőben?

Na de a lényeg: "A magam részéről amint kijön valami jobb már törlöm is az Elitet a gépemről"

Én is eljutottam erre a pontra. Ha így folytatódik a kommunikáció és a fejlesztések üteme a Frontier részéről, biztos, hogy ez lesz a vége. :(

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31989) Hauptmann válasza nubreed (#31988) üzenetére


Hauptmann
addikt

'Egyetértek, a Witcher 3 minden idők legjobb játéka.'

Ez azért erősen szubjektív, mert pl. jómagam rühellem a fantasy világot, innentől kezdve ez az állítás nem állja meg a helyét. :DDD

(#31990) duvi


duvi
nagyúr

Mielőtt nagyon elkalandoznánk más játékok és témák felé, visszatérnék a kiindulópontra. Mindannyian tisztában vagyunk a jelenlegi helyzettel. Lehet rágni a gittet, de ezzel csak önmagunkat hergeljük tovább. Ettől függetlenül, szerintem igazságtalanság lenne, ha ennyi játékóra után (pl. 800 aktív játékóra), valaki csak a rosszra emlékezne. Igenis, a műfaj kedvelőinek hatalmas élmény(van akinek csak volt) az ED és eddig is nagyon sok önfeledt órát nyújtott a játékosainak. Aki ráunt, félreteszi és ha van kedve, majd később visszanéz. Aki végleg szakít az ED univerzumával, annak is azt ajánlom, hogy emlékezzen vissza a kezdetekre, amikor tágra nyílt szemekkel csodálta ezt a játékot :)

(#31991) RaGi91 válasza duvi (#31990) üzenetére


RaGi91
senior tag

Mindezektől függetlenül, az új tartalmak és azok minősége messze átlagon aluli és pofátlanság, játéktípustól függetlenül . Téma lezárva.

(#31992) grHawk válasza RaGi91 (#31991) üzenetére


grHawk
aktív tag

Te ki vagy, hogy lezártad a témát? Amúgy meg nem értek egyet a véleményeddel. Persze, mindenki maga dönti el, hogyan értékeli a játékot, de az indoklás nélküli fröcsögés értelmetlen.

[ Szerkesztve ]

(#31993) RaGi91 válasza grHawk (#31992) üzenetére


RaGi91
senior tag

Akkor nincs lezárva. Ajnározzátok a semmit. :C Visszább többen is kifejtették a témát. Ami kieg jött az is vacak. Az engineering hónapokig bugos volt, a multicrew folyamatosan kidob és gyakorlatilag 0 értelme, powerplay?! ... kérlek. Ugyanmár.
Huhúúú Thargoids Return.. Pár év és lesz belőle valami.

(#31994) duvi


duvi
nagyúr

Eheti hajófestéseink szereplői:
1.Imperial Clipper
2.Federal Assault Ship
3.Dolphin
4.Orca

(#31995) grHawk válasza RaGi91 (#31993) üzenetére


grHawk
aktív tag

A 9-ből 3-at emeltél ki, ami NEKED NEM TETSZIK. Ez szubjektív véleményhez is képest kevesebb, mint a fele és közelsem az összes. Az engineers szerintem jó. Az RNG fölösleges benne, de semmi sem lehet tökéletes. Multi-crew? Csalódás, de semmi képpen sem fölösleges. Aki informálódik picit azt tudhatja, hogy rengeteg a pozitív visszajelzés. Powerplay? Személy szerint fölöslegesnek tartom, ettől független több tucat óriás csoportot köt le még most is. Távol álljon tőlem, hogy az Elitet védjem (1. mert nem szorul rá, 2. mert nem vagyok elvakult), de amit mondasz, az jól láthatóan a düh jele. Csalódtál, ahogy mi is sokan, és le kell vezetned a dühödet, megértem, csak ezen itt már túlvagyunk. Mindig is voltak hullámvölgyek. A horizons előtt is például. Csak sose lett jó vége, ezért is fölösleges.

(#31996) Hauptmann válasza RaGi91 (#31993) üzenetére


Hauptmann
addikt

Igazad van, sok mindenben, de akkor mondj más alternatívát. AZ ED-nél legalább moroghatunk, hogy fos a tartalom, de 2014 karácsonya óta játszunk vele. Ilyenkor kérdezem, hogy a csodás, ED-t lesöprő SC hol van? Sehol. És lehet, hogy soha nem is lesz. Sajnos, vagy nem sajnos, az ED jelenleg egyedüli ezen a területen, és ameddig nincs rendes konkurencia, addig a Frontier nem fog megszakadni különösebben.

(#31997) grHawk válasza Hauptmann (#31996) üzenetére


grHawk
aktív tag

Ebben egyetértek. Egy konkurencia nagyon jó lenne. Egyrészt lenne számunkra egy a témát másik szemszögből megközelítő játék, másrészt ha kellően elég benne a potenciál, akkor konkurencia, azaz ösztönzés a Frontiernek. De félre értés ne essék, nem kívánom az Elite bukását. Elfogadtam, hogy nem lesz olyan játék, mint amilyennek én akarom, most már csak azt remélem, hogy Braben betudja fejezni az univerzumát. A spacelegs, atmoslanding és minden egyéb.

[ Szerkesztve ]

(#31998) anatron válasza nubreed (#31988) üzenetére


anatron
aktív tag

A 2 dlc együtt időben kb annyi mint maga a főjáték.
Ezért is írták sokan a neten,hogy az ilyen dlc igazi kincs,mert ez már szinte külön játék nem is kieg.

(#31999) Mortel


Mortel
senior tag

Tessék szépen voice attackot használni Astrával (full house) és mingyá' szórakoztatóbb lesz a gáma... Nemkicsit... :)

M

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM

(#32000) nubreed válasza Mortel (#31999) üzenetére


nubreed
veterán

Ezen az HCS voice packon vagy mi a rendes neve, már gondolkoztam egyszer kétszer, de az a baj, hogy én nem vagyok egy ilyen játék közben beszélő típus, én utálnám mondogatni, hogy "Start Engine" és hasonlók... Voice attack nélkül lehet/érdemes használni valamelyik HCS voice packot?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.