Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31651) anatron válasza nubreed (#31648) üzenetére


anatron
aktív tag

A nép megúnta a sok vámpíros - zombis baromságot.Éljen a Scifi! :D
Amúgy a Dual Universe tudtommal havi díjas,úgy hogy az részemről felejtős.

[ Szerkesztve ]

(#31652) Vesa válasza nubreed (#31648) üzenetére


Vesa
veterán

Én legjobban az X4-et várom..

A tudomány a valóság költészete!

(#31653) to.ca válasza Denzo (#31647) üzenetére


to.ca
tag

Kösz, benézek, úgyis Palin úrhoz igyekszem a csili-vili Cutteremmel. Már megvan egy ideje, de karcmentes, mert az első próbakör elég volt, vissza is csomagoltam a nájlonba. Most, hogy túl vagyok az első sokkon, megpróbálom a G5 drive-tuningot, hátha más lesz a fíling.

load"elite",8,1

(#31654) nubreed válasza anatron (#31651) üzenetére


nubreed
veterán

Hát azért jönnem még agyatlanságok bőven. :))
Ha tényleg havi díjas lesz, akkor részemről is felejtős. Kicsit kinőttem már abból, hogy bármilyen játékért még havi díjat is fizessek azon felül, hogy megveszem eredetiben. :((( :U

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31655) duvi


duvi
nagyúr

Azt hiszem, hogy mindenki kifejthette, hogy milyen játékot vár a közeljövőben.
Próbáljunk visszakanyarodni a témánkhoz!
Köszönöm!

(#31656) Ice_Man22 válasza to.ca (#31653) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

En megszerettem a Cutterem. Dirty drive tuning van rajta, es erezheto a kulombseg. Dokkolo szamitogep nelkul dokkolok es mar ra ereztem a dologra :). Nem kamionozasra hasznalom :D.

(#31657) duvi válasza Ice_Man22 (#31656) üzenetére


duvi
nagyúr

"Nem kamionozasra hasznalom"
Mennyire vált be combatra? Még tuninggal is elég lusta szegény. Megéri küzdeni vele? Nem jobb egy Corvette?

(#31658) Ice_Man22 válasza duvi (#31657) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Corvette t eddig nemtudtam kiprobalni, a lassusagot "nemikepp kompenzalja" a pajzs. 5 os szintu 8A s pajzs van rajta 4 es szintu shield boosterrel, brutalis a pajzsom. Kenytelen vagyok mc turretet hasznalni, igy eleg jo combatra. Anacondat corvettet siman leszedek a cutterrel (NPC ket). Egy vulture vagy egy imperial eagle.... nah naluk mar erzik a hajo manoverezo kepessege... Jartam mar ugy hogy egy vulture kilovesere el kellet hasznaljam az osszes! toltenyemet. Remelem hogy lejon mennyire jo kombatra... Nekem bevalt combatra. Az anacondakkal altalaban ugy vegzek, hogy neki boosstolok, a pajzsomon egy karcolas de 20% rol 0% ra pukkan :D.

(#31659) Arvalis


Arvalis
csendes tag

Sziasztok!

Pár hét kihagyás után most játszottam először és mindjárt feltűnt, hogy "darabos" lett a játék.
Főként az állomásokon belül szaggat. Mi lehet ennek az oka? Minden beállítás és hardver a régi.
Drivert se frissítettem.

(#31660) to.ca válasza duvi (#31657) üzenetére


to.ca
tag

Annyit én is érzek, hogy nem lehet lelőni a pajzsot róla. Ellenfélként nagyon kellemetlen volt, igaz, ez inkább csak CZ-ben volt így, amikor még páran nekemestek, amíg a Cuttert hámoztam. :D
Most meg élvezem az előnyeit a bazi pajzsnak, pedig egyelőre a prismaticot fel sem tudom rakni, ahhoz kell még egy PP tuning előtte.
De nehezen tudom elképzelni, hogy bármilyen thruster-tuning akkorát dobna a manőverező-képességén, hogy egy pillanatra is megforduljon a fejemben combatra használni. Inkább teszek rá egy clean drive-t, aztán kamionozok majd, ha múlhatatlan szükségét érzem az elit rangnak kereskedésből is.

load"elite",8,1

(#31661) duvi válasza Ice_Man22 (#31658) üzenetére


duvi
nagyúr

(#31660) to.ca
Köszi az infókat! Én csak béta alatt próbáltam, de akkor elég is volt belőle. Borzalmas volt az irányítása. Lehet, hogy a jövőben teszek vele még egy próbát.

(#31662) to.ca válasza Arvalis (#31659) üzenetére


to.ca
tag

A hiba nem az Ön készülékében van.

load"elite",8,1

(#31663) Ice_Man22 válasza duvi (#31661) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

De azt hiszem, hogy ra allok FEd missziokat csinalni cutterrel, hogy legyen meg a rangom a corvette re :), Aztan remelem egyszer megveszem a hajot, ha addig lesz meg Elite szerver :).

[ Szerkesztve ]

(#31664) orientcx válasza Ice_Man22 (#31658) üzenetére


orientcx
őstag

"Anacondat corvettet siman leszedek a cutterrel (NPC ket). Egy vulture vagy egy imperial eagle.... nah naluk mar erzik a hajo manoverezo kepessege... Jartam mar ugy hogy egy vulture kilovesere el kellet hasznaljam az osszes! toltenyemet"
-
Na látod, egy Corvettel ez sem gond. FAOFF+boost+lefelé thrust-al(no meg persze egy jófajta ötös, 141%-os dirty drive tuninggal úgy fordul, hogy még egy imperial Eagle sem tud kimászni a látótérből. Manapság harcra a Corvette vitathatatlanul, és kimagaslóan a legjobb hajó a galaxisban(ezért nem mernek a thargoidok sem előmerészkedni :D)
-
-
to.ca - "Annyit én is érzek, hogy nem lehet lelőni a pajzsot róla. Ellenfélként nagyon kellemetlen volt, igaz, ez inkább csak CZ-ben volt így, amikor még páran nekemestek, amíg a Cuttert hámoztam"
-
Furcsa, én eddig inkább azt tapasztaltam, hogy egy "CZ-s" Cutter, vagy Corvette alig tud valamivel többet, mint egy "konda classic". Igazi csemegének számítanak. Bár az is igaz, hogy utoljára a másik karakterem felfuttatásánál CZ-ztem asszem még januárban, és akkor is FDL-el, de ezek a nagy gépek semmilyen gondot nem jelentettek, pedig az FDL-en csak 4-es MC tuningok voltak

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#31665) to.ca válasza orientcx (#31664) üzenetére


to.ca
tag

Az a helyzet a CZ-s Cutterekkel, hogy brutál módon nyomják vissza a pajzsot az SCB-kel, gondolom, végtelen van nekik, és nem is melegednek tőle. A könnyű megoldás: ha sikerül elsőre beleboostolni, utána már sima ügy, de egy full pajzsos Cutter elég kemény tud lenni még egy Corvette számára is, volt, hogy a tuningos pajzsomról lekapott ő is egy karikát egy jól sikerült tarolásnál.

load"elite",8,1

(#31666) orientcx válasza to.ca (#31665) üzenetére


orientcx
őstag

A pajzs visszatöltögető npc-kre nálam bevált módszer, hogy amikor már nem sok marad a pajzsából, és már épp úgyis kezd kiúszni a látótérből, vagy a túlmelegedett fegyverzet, vagy kiürülő félben lévő PD miatt hamarosan úgy is abba kellene hagyni a tüzelést, akkor inkább már nem soványítom tovább, mert úgy is visszatölti. Viszont ha még nem vékonyodott el neki olyan nagyon, akkor nem tölt rá, és a következő hullámban simán le tudom vakarni a maradékot, így nem lesz ideje megint fölpumpálni. Mellesleg néha az is mókás, amikor látom, hogy épp töltöget vissza, de a Corvette tűzerejével szemben össz annyit tud elérni vele, hogy a töltés ideje alatt kicsit lassabban fogyatkozik a shield-je. :)

Más: Megajándékoztam a másodpilótámat szülinapjára egy gladiator pack-al, hogy büszkén Condorkodhasson a galaxis HazRES-eiben. Hiába, az az áldott jó szívem. :K
De ezek után prémiumról ne is álmodjon! :N :N :N

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#31667) Cooper911 válasza Arvalis (#31659) üzenetére


Cooper911
senior tag

Eddig az állomáshoz érkezéskor lagolt. Most javitották most az állomáson belül csinálja :D

Ha már a zűrhajós játékoknál tartunk, steamen most ingyen felmarkolható a starport gemini 2 !

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#31668) to.ca válasza Denzo (#31647) üzenetére


to.ca
tag

Meglátogattam az aszteroida-bázist a HIP 16813-ban. Tettem egy reménytelen kísérletet a Docking Computer-rel, nagyon vicces volt. :D Átadtam a hajót 7 km-re a bejárattól, de nemigen tudott mit kezdeni a kavicsokkal, csak riszálta magát közöttük. Így aztán 1 perccel az idő lejárta előtt visszavettem az irányítást, és becéloztam a levélbedobót, majd 1,5 km-ről megint DC, de még így is mellé vitte. :))

(#31661) duvi:
Megvan a Cutter-re a G5 clean drive tuning. Érezhetően jobb most az irányítás, de combatra így is szenvedés.
Spurizni viszont elég jó: fegyverekkel, nagy A-s modulokkal, de cargo nélkül 272 / 426 a végsebesség.
Azt nem tudom, hogy a thruster tuning számít-e valamit SC-ben a manőverezőképességben, érzésre éppen olyan fos, mint volt.

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31669) duvi válasza to.ca (#31668) üzenetére


duvi
nagyúr

Többen is írták, hogy 2.3 óta a nagyobb hajókkal bajban van a DC. Én nem tapasztaltam a Condával, de ettől még létező probléma. Azt javaslom, hogy repüljetek be a levélbedobón, akkor már nagyobb biztonsággal dokkol. Persze ez félmegoldás, de mégis használható és kevesebb kockázattal jár.

"Spurizni viszont elég jó"
Hááát ez nem a legmeggyőzőbb érv egy combat hajó mellett :D A sok fürge hajó ellen esetleg egy turrettes buildet próbálj ki.

[ Szerkesztve ]

(#31670) to.ca válasza duvi (#31669) üzenetére


to.ca
tag

Az én szememben nem is combat-hajó a Cutter. :N
Felfegyverzett kereskedőbárkának viszont jó, most is turretes MC-k vannak rajta, igaz, egyelőre tuning nélkül.
El lehet vele boldogulni, de mikor Chemical Manipulators-t vadásztam, igen hamar kifogyott a lőszer.
Lehet, megpróbálom full lézer-fittel, akkor ez a probléma kilőve.
De igazából csak azért vettem a Cuttert, mert megtehetem ;] mert 8-as prismatic shield-et nem lehet másra felgányolni, én meg arra számítok, hogy előbb-utóbb lesz olyan értelmes combat ship, amire majd felmegy.
Addigra meg legyen feltuningolva, csak elő kelljen kapni a szekrény mögül. Bluehair kisasszonynak pedig nem szeretnék még egyszer nyalizni.

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31671) Ice_Man22 válasza to.ca (#31670) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Azt hiszem a cutterrel fogom ossze kamionozni a corvette arat 😃. A jatek betajaban is ilyen lomhq volt a hajo? Szerintem kicsit ki toltak ezzel a hajoval.

(#31672) to.ca válasza Ice_Man22 (#31671) üzenetére


to.ca
tag

Arra kiváló lesz (meg kereskedő rang húzásra).
Mondjuk, én pont fordítva csináltam: a Corvette-tel lőttem össze a Cutter-re valót. Úgy talán kicsivel élvezetesebb. :D
Amúgy méltánytalan a Cutter-t savazni, megfelelő upgrade-ekkel: FSD, thruster, PP, shield (a sorrend is ez, kb.) kiváló hajó arra, amire való. Corvette-tel se áll neki józan ésszel senki kamionozni, bár lehet vele, csak minek?
És ne feledkezzünk meg arról se, hogy - bár kinek a pap, kinek a papné - a Cutter szép. :B
Engem mondjuk idegesít a cockpitben az az otromba tükröződés, sokszor olvashatatlan a HUD.
De leginkább az a kellemetlen, hogy még utazás közben is állandóan résen kell lenni, mert SC-ben olyan lomhán fordul, hogy nyélgázon simán lekoccolhatod a csillagot tankolás közben. Más hajónál ilyen problémám nem volt.
De a Cutter jó. Mondom ezt kevés tapasztalattal, de sok tuninggal a hátam mögött. :DDD

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31673) nubreed válasza duvi (#31669) üzenetére


nubreed
veterán

Soha nem használtam DC -t, egyszerűen mindig sajnáltam rá azt az egy slotot. Így megszoktam, hogy elvagyok nélküle és berepülök magamtól. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31674) duvi válasza nubreed (#31673) üzenetére


duvi
nagyúr

Akkor nem sokat kamionoztál ;] T9, Anaconda ... Sokadik A-B-A-B forduló után már nagyon jól jön :K

[ Szerkesztve ]

(#31675) Ice_Man22 válasza to.ca (#31672) üzenetére


Ice_Man22
senior tag

Nah ez az... Gyonyoru hajo a cutter. Ismeros helyzet... Figyelni kell mikor kilepsz egy csillag melle. Ezzel a hqjoval elmeny dokkolni. Apropo radion ram szolnak, hogy legyek ellzekeny a nagy hajokkal szemben... Ilyenkor motyogok magamban, hogy milyen nagyobb hajok????

[ Szerkesztve ]

(#31676) 42861 válasza to.ca (#31672) üzenetére


42861
senior tag

Kb. 2 hónapja Corvette-el kamionozok. :) Jobb fordulékonyság, jóval több cargo mint egy T9-el, és gyorsabb is. Engi tuning nélkül is simán meglépek bármelyik NPC elől.

(#31677) to.ca válasza 42861 (#31676) üzenetére


to.ca
tag

Psssszt! Én is csináltam olyat. A szükség nagy úr. De letagadom.
Soha nem volt T akárhányasom, az nekem túl hardcore.

load"elite",8,1

(#31678) orientcx


orientcx
őstag

Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Egyszer csak elkezd lőni rám egy fantom. Mindenki sárga marad, egy árva piros hostile szaki sincs a környéken sem, és mégis valaki vakargatja a shieldem. Sőt, ha elboostolok olyan messzire, hogy lőtávon belül senki sincs, akkor is folyamatosan kapom a találatokat(videó).
Hiába, az igazság odaát van... :F:U;)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#31679) #54625216


#54625216
törölt tag

Két hete kezdtem el csak játszani és most kaptam egy küldetést, hogy szedjek össze egy fekete dobozt és vigyem vissza. Amikor meglett a doboz, akkor kaptam egy üzenetet, hogy máshova vigyem, el is értem az álomást, de a küldetést nem lehet leadni. Ez bug? Ha igen mit csináljak? Abandon mission?

A másik, hogy a trainingek közül az advanced fight teljesen esélytelen. Mármint becélzom, rálövök és utána még ráfordulni sem tudok már ki is lőtt. Ezt hogy lehet egyáltalán megcsinálni? Ha idővel jobb hajóm lesz, akkor a training hajót is fejleszti?

(#31680) to.ca válasza orientcx (#31678) üzenetére


to.ca
tag

Lopakodó?
Megfordult már a fejemben, hogy lehetne-e összehozni olyan minimál combat hajót, aminek olyan kicsi a hőkibocsátása, hogy nem látják a szenzorok? Pajzs nélkül, alacsony energiafelhasználásra mérnökölt mindennel... Folyamatos silent running. :F

@kpbendeguz:
Nincs hely a hajódban a mission reward számára. Kevés a raktér, v. megtelt a materiel, vagy az adattároló.
A gyakorló küldetésekben mindig ugyanazzal a hajóval mész, nem fejlődik veled. :)

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31681) #54625216 válasza to.ca (#31680) üzenetére


#54625216
törölt tag

A mission reward elméletileg csak pénz. A black box-on kívül semmi más nincs a raktérben, ami teljesen meg is tölti. Ilyenkor hogyan lehet egyáltalán rakteret növelni?

(#31682) brd válasza to.ca (#31680) üzenetére


brd
nagyúr

Sajnos olyan nincs, hogy nem látja egyáltalán a radar (pedig az lenne az igazi :) ), csak olyan, hogy ide-oda ugrál rajta, tehát a helyét csak nagyjából érzékeli, emellett nem lehet kijelölni célként.

The only real valuable thing is intuition.

(#31683) Cooper911 válasza duvi (#31674) üzenetére


Cooper911
senior tag

Volt már T9em is, most a Cutterrel hajtok az Elite rang felé, de sosem volt DC-m. Engem a leszállás tart ébren :D
Amúgy érdekes, hogy amikor megjelent a Cutter mindenki panaszkodott, hogy milyen nehéz vele bemenni a nyiláson. Hát a Condát sokkal többször odavertem a nyilás szélének mint a Cuttert. :)

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#31684) duvi válasza Cooper911 (#31683) üzenetére


duvi
nagyúr

Induláskor a Cutter hitboxa hibás volt (bétában tapasztaltam), ezért alig lehetett vele átmenni a levélbedobón. Persze már rég javították ezt a bugot, de attól még tanulni kell a friss tulajoknak a pozicionálást.

(#31685) orientcx


orientcx
őstag

Tegnap fantom hajók lőnek rám, ma meg ez az elnyűhetetlen konda próbál kibabrálni velem(videó). De a legendás Fed heronak még egy elnyűhetetlen konda is csak egy ideig elnyűhetetlen. Ez az elnyűhetetlen konda bizony csúnyán el lett nyűve. :K:K:K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#31686) Secundus válasza to.ca (#31672) üzenetére


Secundus
tag

A Cutter szerintem is remek hajó, csak sokan a Corvette-el hasonlítják össze, mert ez az "alma vs körte" tipikus esete. A Covette egy hadihajó, a Cutter pedig egy felfegyverzett kereskedőhajó. Ez olyan, mintha az 1800-as évek elején hasonlítottak volna össze egy tea-clippert (gyors, felfegyverzett kereskedőhajó) őfelsége egyik fregattjával. A Cutter arra jó, hogy A-ból B-be vigyen nagy mennyiségű drága árut, és közben képes megvédni magát a 1db Elite Anaconda kalóztól. A Corvette szerepe pedig az, hogy Conflict Zone-ban vagy Haz RES-ben halomra lője az ellenfelet. :)

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

(#31687) nubreed válasza Secundus (#31686) üzenetére


nubreed
veterán

"A Corvette szerepe pedig az, hogy Conflict Zone-ban vagy Haz RES-ben halomra lője az ellenfelet."

És én pontosan ezt szeretem csinálni. :D Már amikor épp van kedvem játszani. Sajnos április vége óta már nem indítottam el a játékot és ez még jó ideig így is marad, addig amíg nem kapunk új tartalmat. Jelen pillanatban halálra untat az ED. :U

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31688) to.ca válasza Vesa (#31634) üzenetére


to.ca
tag

Na, megérkezett a csomag.
NEM a megrendelt Warthog gázkar volt benne, hanem egy irgalmatlanul gagyi TWCS.

Természetesen reklamáltam, természetesen azt mondták, hogy csak tévedés lehet (NEM!), írjak mail-t, és visszaveszik.
Én meg megírtam, hogy a megrendelt terméket kérem, a meghirdetett áron, a szart meg szívesen visszaküldöm, ha megtérítik a felmerülő költségeimet.
Hát itt tart most a dolog.
Kerüljétek az RBX-et!
Bocs az OFF-ért!

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31689) summers válasza to.ca (#31688) üzenetére


summers
tag

Szia! A gázkart ami a képen van nem régen adta ki a Thrusmaster, venni akarok ilyet. Szóval azt mondod gagyi?

(#31690) duvi válasza to.ca (#31688) üzenetére


duvi
nagyúr

Küldtem egy privit...

(#31692) duvi válasza grHawk (#31691) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszi Hawkyn!
Hááát ez nem hangzik valami biztatóan, de várjuk meg, hogy az E3-on mit publikálnak.

" We’re happy to be able to confirm that the next major updates following 2.4 will focus on core gameplay, existing features, quality of life and other improvements. We’re delighted to be investing a considerable amount of development and effort into making the core gameplay experience even better for our fantastic community or players."

(#31693) Arvalis


Arvalis
csendes tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, ha az egyik powernél megszereztem az extra fegyvert vagy pajzsot, majd megszakítom vele a kapcsolatot és átpártolok egy másikhoz, attól még továbbra is elérhető marad az előző powernél megszerzett fegyver/pajzs?

[ Szerkesztve ]

(#31694) brd válasza Arvalis (#31693) üzenetére


brd
nagyúr

Olyankor nem vásárolható többé, de a már felszerelt nem vész el (és gondolom-remélem, tárolt modulként sem, de azt nem tudom biztosan) - ha megsemmisül a hajód és a casco-ból vásárolod vissza, akkor is megmarad.

The only real valuable thing is intuition.

(#31695) Vesa válasza to.ca (#31688) üzenetére


Vesa
veterán

Ez durva! :Y :Y

A tudomány a valóság költészete!

(#31696) Vesa válasza grHawk (#31691) üzenetére


Vesa
veterán

Micsoda süket marketing duma!

A tudomány a valóság költészete!

(#31697) nubreed válasza Vesa (#31696) üzenetére


nubreed
veterán

Az! Egyetértek sajnos.

Fordítok:

"Fingunk sincs mi lesz a játék jövője. Már az eddig is rohadt lassú frissítéseket még tovább húzzuk, és a 2.4 -et nem kapja meg a nép egyben, hanem kissebb csomagokban elnyújtva. Nincs semmi féle hosszú távú terv, majd lesz valami... vagy nem. Leszarjuk. Ráadásul olyan lámák vagyunk, hogy egy verzión belüli update -et sem tudunk beta teszt nélkül kiadni (2.3.10). Így még tovább húzzuk a rétestésztát, csak hogy jó legyen mindenkinek."

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#31698) duvi válasza nubreed (#31697) üzenetére


duvi
nagyúr

Megértem a csalódottságodat, de jelenleg csak feltételezésekkel "gazdálkodhatunk". Várjuk meg az E3-at, hátha akkor okosabbak leszünk. A "fordításod" már kezd átmenni hangulatkeltésbe és olyan kifejezéseket adsz a fejlesztők szájába, amikről szó se volt. Erre tényleg nincs szükségünk :( . Mindenkitől azt kérem, hogy legyünk türelemmel, amíg érdemi információkat kapunk a 2.4-ről. Köszönöm!

(#31699) to.ca válasza summers (#31689) üzenetére


to.ca
tag

Hát, játszani nem próbáltam vele, de érzésre, anyagra... nagyon úgy tűnik. Persze van az a kevés pénz, amiért megérheti...

(#31695) Vesa: :(((
Többszöri mail-váltás után már ügyvezetői szinten tartok. Nem fogják megúszni, le fogják nekem szállítani a cuccot, ha tetszik, ha nem. ;]
Nem, mintha nem tudnék nélküle élni, de a pofátlanságnak is van határa.

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#31700) grHawk válasza Vesa (#31696) üzenetére


grHawk
aktív tag

Hát az biztos, hogy tartalmilag lehetett volna kevesebb is.

Június 27.-én élesítik a 2.3.10-et, addig is valamikor várható ennek a bétája, ami a helm szerepkör multicrew-beli hatalmát fogja "növelni", illetve stabilitási és hálózati (ez komolyan nem ér meg két külön szót) javításokat tartalmaz majd, különösen a felszíni problémákat, valamint az Anaconda cockpit újranormalizálása várható. Ezzel egyidejűleg érkezik a PS4-es verzió is (még egy elszeparált játékostömeg, amúgy - mert, miért is lehetne crossplatform). A 2.3.10 béta mindenkinek elérhető lesz, mivel jól tudják, hogy minden bétás lefogja sz*rni.

A lényeg, hogy a Június 13-14-én az E3-on fognak infókat mondani a 2.4-ről, és ezt egy speciális... öhm. Ez nem ad elég szerepet ennek a szónak, úgyhogy megpróbálom újra: SPECIÁLIS közösségi streamben közvetítik majd (ugye, hogy te is felfigyeltél erre a szóra, pedig baromira nincs jelentősége). Amit elmondott, mint hasznos infó, az az, hogy a 2.4 frissítés más lesz, mint a korábbiak a kategóriában. Nem egy nap dobnak be mindent, hanem időről-időre, az elkövetkező hónapokban fognak felszínre kerülni a tartalmak (lehet mégis igaza volt az "2.4 az alien sztori lesz" pártiaknak?).

2.4 után pedig nem ér véget ez az amazing journey, hogy az excited Zac szavaival éljek, sőt, csak most kezdődik el (mondjuk a múlt hónapokban kapott vérszegény 2.3 meg a fighterekkel érkezett halálbugos alienküldetéseket elnézve, már értem, miért mondja, hogy csak most kezdődik). Viszont mint Duvi is írta, a folytatás a központi fejlesztések, már meglévő játékelemek, valamint kényelmi frissítések lesznek és más fejlesztések. Hát... nem tudom. Kezd előjönni a pesszimista énem és ebből nekem az jön le, hogy feladták. Megpróbálnak kerekíteni a dolgon és helyrehozni a jelenlegi problémákat, amiért mindenki sír, ha összejön, minden megy tovább, ha nem akkor meg bezár a bazár és marad, ami van. Mi meg még spacelegsről meg atmospheric landingről álmodoztunk. Tiszta vicc.Több infó majd az E3 után pár héttel érkezik valami eseményről, ahol majd beszélnek a játék - szezonalitását elhagyó - jövőjéről. Ekkor elvileg már egy roadmapat is kapunk, bár tekintve a fentieket, szerintem ez nem lesz olyan érdekes.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.