Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31985) anatron válasza duvi (#31983) üzenetére


anatron
aktív tag

Europa Universalis 4 : 2024 óra (kb 80 euró)
Skyrim: 800 óra játék + kb 1000 óra mod szerkesztés (kb 50 euro volt anno)
Wow: 6 évig toltam
Morrowind: 2 évig anno éjjel nappal (ezt még törten szereztem anno)
Witcher3: 344 óra (30 euro?)

Nálam minden idők legjobb játéka a Witcher3 volt,innen is látszik,hogy időben mérni azt,hogy mi a legjobb játék szerintem félrevezető.

Miért is?

1.Attól,még hogy megy a játék nem biztos ,hogy a gép előtt ülök.Anno pl a Beagle Pointra való utazás során annyira elfogyott az erőm a SagA környékén,hogy 1-2000 fényévenként elmentem filmet nézni a játék meg addíg ment.

2.Jelenleg nem nagyon van vetélytársa az elitenek,mivel űrszimolátorból nem sok van én meg scifi rajongó vagyok.Ezért az ember hajlandó kompromisszumot kötni amíg nem jön valami más.Nem véletlen ,hogy anno annyian várták a No Mans Sky-t,ami persze marha nagy átverés lett.A magam részéről amint kijön valami jobb már törlöm is az Elitet a gépemről.

3.A játék igencsak grind igényes és ha nem trükközöl akkor pl tradeléssel kb 3 hónap egy Anaconda,én anno ezt csináltam.Amíg kifarmolod a legjobb hajót nincs is gond a játékkal,na de ha már meg van akkor kezdődnek a gondok,hogy milyen célt találj magadnak!

Ezekkel szemben pl a Witcher3 minden percét élveztem és teljes mértékben letudott kötni.Olyannyira,hogy amikor végig toltam az alap játékot és a 2 kieget kb azonnal elvonási tüneteim lettek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.